- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.541
Deniz kız taze zencefil aldım migrostan sonunda:) ama yok anacığım ananas anladım balıkesire ananas gelmiyorKolay gelsin canım. Kim hasta geçmiş olsun
Aman betuş kilodan demekki benim tıkanmam diyete devam sonu fena bu kilolarınhıımmmmm ayyy ne kadann cahiliiim :)))
Geçmiş olsun canım..Mördak yazmış canım
Sağol Denizciğim ben yatınca boğazım tıkanıyor gibi hissediyordum bişey yokmuş gayet temiz dedi sonrada içimden heee şişkoluktan o zaman dedim
Balıkesir ananasa karşı muhtemelen.. Ama zencefil de süper.. Ben kaynatıyorum ve suyuma atıyorum ya, geçen detoksta blenderdan geçirdim bence daha etkiliydi :)Deniz kız taze zencefil aldım migrostan sonunda:) ama yok anacığım ananas anladım balıkesire ananas gelmiyor
Aman betuş kilodan demekki benim tıkanmam diyete devam sonu fena bu kiloların
Mahmut u hatırlamıyordur kıevet yaaa bize bu kilolar yaş ilerledikçe hastalık olarak dönecek verelim kurtulalım..... çalıştır mahmutu....
Yine süper bir menüBugünkü menüm
Sabah ; 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yarım domates salatalık biber
Ara ; şekersiz sütsüz kahve
Öğlen ; 1 dilim ekmek, 1 kase salata, 3 köfte kadar et sote
Ara ; 1 yeşil elma, 2 ceviz zencefil çayı
Akşam ; 6 kaşık kabak yemeği, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara ; papatya çayı
-3 litre su
-1 saat yürüyüş, yarım saat dambıl ile egzersiz
Teşekkürler canım.Cumaya az kaldı top top dondurma yiyemiyorum o nedenle :)Yine süper bir menü
Yeme bence de :)Teşekkürler canım.Cumaya az kaldı top top dondurma yiyemiyorum o nedenle :)
Geçmiş olsun canım. Daha iyidir inşALLAHSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
İki gündür kızım hasta onla cebelleşiyorumateşi falanda var tabi onunla ilgilenirken suyumu yeterli içemedim kaçamak yapmadığım halde
Evde bir sürü bahçeden kabak var ve bir anda sizin şu meşhur vicdan çorbanız aklıma geldiSize zahmet biriniz bana acil tarifini yazabilirmi bari öğlen diyetisyenim çorba iç demişti onu yapıp içeyim bugün yarın öğlenlerde
Bol suyla devam etmeye çalışıyorum ki ödem falan kalmasın
Mahmut mu? O kim? Grupta erkek mi varMahmut u hatırlamıyordur kı
Sorma yaşımız başımızda var yani 18'lik çıtır değilizevet yaaa bize bu kilolar yaş ilerledikçe hastalık olarak dönecek verelim kurtulalım..... çalıştır mahmutu....
Çok acı olmadımı çekinceGeçmiş olsun canım..
Balıkesir ananasa karşı muhtemelen.. Ama zencefil de süper.. Ben kaynatıyorum ve suyuma atıyorum ya, geçen detoksta blenderdan geçirdim bence daha etkiliydi :)
Süpersin canımBugünkü menüm
Sabah ; 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yarım domates salatalık biber
Ara ; şekersiz sütsüz kahve
Öğlen ; 1 dilim ekmek, 1 kase salata, 3 köfte kadar et sote
Ara ; 1 yeşil elma, 2 ceviz zencefil çayı
Akşam ; 6 kaşık kabak yemeği, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara ; papatya çayı
-3 litre su
-1 saat yürüyüş, yarım saat dambıl ile egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?