- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.561
Çok acıydı tabiki ama sadece o yoktu. Elma, salatalık falan da vardı içilebildi yaniÇok acı olmadımı çekince
Canım ben hazır aldım. Poşet çay olarak içiyorum.ama çay galiba toz zencefilden yapılıyor.evet pek tüketmiyorum onları. Evde var arada yiyorum ama genelde taze meyve yiyorum.Süpersin canımkuru kayısı kuru incir gibi şeyler tüketmiyorsun zencefil çayını nasıl yapıyorsun
Afiyet olsun canım. Bakalım bugün menün nasıl olacak. Bu hareket bence spordan da sayılır senin için :)Ay yeni girdik eve çok yoruldum :) hemen bir demlik çay demleyeyim
Çayı için hazır poşet çay aldım marketten. Taze zencefili marketten alabiliyorum her zaman o nedenle buzluğa atmadım. Ödem atıcı çay demlerken kullanıyorum. Suyuma direk koyacaksam akşamdan koyuyorum ertesi gün içiyorum o suyu. Rendeleyip kullanacağın yerler de olabilir belki ama ben kullanmıyorum. Çok kullandığında kan sulandırıyor galiba o nedenle bir kaç cm kullanıyorum. Bu arada yeğenim çok hasta olurdu annesi ona kışları ballı zencefil yedirir artık neredeyse hiç hasta olmuyor. Çocuklarda miktar daha az ama iyi bakmak lazımdennisgo canım ben taze zencefili fazla aldım sürekli bulamadığım için nette gördüm soyup kullanılacak miktarda doğrayıp dondurucuya atmışlar bende öyle yapacağım sen sürekli taze mi alıyorsun
Ben içemem galiba çekinceÇok acıydı tabiki ama sadece o yoktu. Elma, salatalık falan da vardı içilebildi yani
Yeşil çaya koysakta olur galiba bir parçaCanım ben hazır aldım. Poşet çay olarak içiyorum.ama çay galiba toz zencefilden yapılıyor.evet pek tüketmiyorum onları. Evde var arada yiyorum ama genelde taze meyve yiyorum.
Menumu ay ne sen sor ne ben söyleyeyim bugün dışarda hiç tutamıyorum kendimi betuşun dediği gibi.eve kapatıcam kendimiAfiyet olsun canım. Bakalım bugün menün nasıl olacak. Bu hareket bence spordan da sayılır senin için :)
Kışın çocukların balına toz zencefil bende atıyorum pek severek yemeselerse:)Çayı için hazır poşet çay aldım marketten. Taze zencefili marketten alabiliyorum her zaman o nedenle buzluğa atmadım. Ödem atıcı çay demlerken kullanıyorum. Suyuma direk koyacaksam akşamdan koyuyorum ertesi gün içiyorum o suyu. Rendeleyip kullanacağın yerler de olabilir belki ama ben kullanmıyorum. Çok kullandığında kan sulandırıyor galiba o nedenle bir kaç cm kullanıyorum. Bu arada yeğenim çok hasta olurdu annesi ona kışları ballı zencefil yedirir artık neredeyse hiç hasta olmuyor. Çocuklarda miktar daha az ama iyi bakmak lazım
Ben genelde et öğününü dışarı bırakıyorum et yiyorum. Sebze uydurmak daha zor çünkü.Bazen de çorba içiyorum. Ama yanımda fındık fıstık oluyor birşey bulamazsam onları yiyorum :)Menumu ay ne sen sor ne ben söyleyeyim bugün dışarda hiç tutamıyorum kendimi betuşun dediği gibi.eve kapatıcam kendimi
Gülüm ne dedı kbbbSorma yaşımız başımızda var yani 18'lik çıtır değiliz
Aslında motivasyonum yüksekken bende taşıyorum ara oğunlerimi ama bu ara bi türlü toparlanamadımBen genelde et öğününü dışarı bırakıyorum et yiyorum. Sebze uydurmak daha zor çünkü.Bazen de çorba içiyorum. Ama yanımda fındık fıstık oluyor birşey bulamazsam onları yiyorum :)
Kol bacak basen bölgesel incelme
Yok çok şükür sadece bir damla verdi kulak çubuğu gibi şeyler kullanma dediGülüm ne dedı kbbb
Önemli biley yoktur inş
Aynen o cubuklar pisliği içeri itiyor zamanla tıkıyor kulagınısıtme kaybına kadar gıdıyorYok çok şükür sadece bir damla verdi kulak çubuğu gibi şeyler kullanma dedi
Sağol canım geçer inşallah :)Aynen o cubuklar pisliği içeri itiyor zamanla tıkıyor kulagınısıtme kaybına kadar gıdıyor
Gecmiş olsun gülüm
Bence diyetten sonra da taşımalıyız. O nedenle bunu diyet için yapmayıp ömür boyu yapılacak bir alışkanlık edinmeye çalışsan belki daha kolay olur.Aslında motivasyonum yüksekken bende taşıyorum ara oğunlerimi ama bu ara bi türlü toparlanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?