Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çayı için hazır poşet çay aldım marketten. Taze zencefili marketten alabiliyorum her zaman o nedenle buzluğa atmadım. Ödem atıcı çay demlerken kullanıyorum. Suyuma direk koyacaksam akşamdan koyuyorum ertesi gün içiyorum o suyu. Rendeleyip kullanacağın yerler de olabilir belki ama ben kullanmıyorum. Çok kullandığında kan sulandırıyor galiba o nedenle bir kaç cm kullanıyorum. Bu arada yeğenim çok hasta olurdu annesi ona kışları ballı zencefil yedirir artık neredeyse hiç hasta olmuyor. Çocuklarda miktar daha az ama iyi bakmak lazım

Çok acıydı tabiki ama sadece o yoktu. Elma, salatalık falan da vardı içilebildi yani
Ben içemem galiba çekince
Canım ben hazır aldım. Poşet çay olarak içiyorum.ama çay galiba toz zencefilden yapılıyor.evet pek tüketmiyorum onları. Evde var arada yiyorum ama genelde taze meyve yiyorum.
Yeşil çaya koysakta olur galiba bir parça

Kışın çocukların balına toz zencefil bende atıyorum pek severek yemeselerse:)

Menumu ay ne sen sor ne ben söyleyeyim bugün dışarda hiç tutamıyorum kendimi betuşun dediği gibi.eve kapatıcam kendimi
Ben genelde et öğününü dışarı bırakıyorum et yiyorum. Sebze uydurmak daha zor çünkü.Bazen de çorba içiyorum. Ama yanımda fındık fıstık oluyor birşey bulamazsam onları yiyorum :)

Ben genelde et öğününü dışarı bırakıyorum et yiyorum. Sebze uydurmak daha zor çünkü.Bazen de çorba içiyorum. Ama yanımda fındık fıstık oluyor birşey bulamazsam onları yiyorum :)
Aslında motivasyonum yüksekken bende taşıyorum ara oğunlerimi ama bu ara bi türlü toparlanamadım

Şimdi bugunku menumu ıftıharla sunuyorum

Sabah domates, salatalık, peynır, yoğurt
Yesılcay, bıber,8 badem
Ara sutlu nescafe,3 kuru kayısı
Öğlen 3köfte, domates, bıber, marul, madensuyu
30 dk yuruyus,
Aksam kıymalı menemen, cacık
Sade tkahvesı
2,5 lt su

Maşallah bana

Yuruyus bandında yurumek cok faydalı dıyım ben sızeee
Su ıcınde kaldım 30 dk da
6,5 km/saat hızla yuruyorum
Yetıyor valla
Pazartsr salı carsamba persembe yuruyecegım inş diğer 3 gun spor yok sıkı beslenme duzenı yok
Ömür boyu bunu uygulayabılırım
İnş motıvasyonum boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…