- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.221
ferihancım çok sevindim bitanem yaa ne hoş bir duygu değil mi...opuyorumnanaktan tebrik ederim canım demek çaba harcarsak oluyor... olabilitesi var yaniii
boşver aebenim bu takıma istediğin kadar sok burnunu diğerlerinde dikkat et biliyorsun benim başıma neler geldi daha önceben 3 yılda ancak kısalttım burnumu sende öğrenirsin
o.. bu değil de .... sen de dikkat et adı üstünde seninkide diyet ve uzun zamandır sürdürüyorsun illaki zararı vardır bir diyet hayat tarzımız olamaz.... opuyorumnanaktan
honeyim sabah senin mesajına yorum yapamadan elektriklerim kesildi cicim kusura bakma koşu bandı işine pek sevindim diyecektimopuyorumnanaktan valla honeyim sen beim evimi görsen minnacıkkonserve kutusu gibi ... ama yine de buldum ben yer yatağımın ayak ucuna koydum yine koydum yani gerekseydi salona koyardım zemuszemus
bir de hiç üzülme tabiki regl etkiliyor hem daha kaç gün oldu beslenmene dikkat ediyorsun hemen sabırsızlık etme cicim yaaaopuyorumnanaktan
Kallistecim sana ne soracağım benim alladığım eğer kişi kilo alırak dönerse izinden ayrıldığı kilosu yazılıyor değilmi, yani ben 61'.6' ille ayrılmıştım, 62.7 ile döndüm 61.6 yazılacak bu hafta.
tamam canım merak etmeyiz seni haber verdin sağolasın kimseler kalmıyor desene senaristte yok... sana hafta sonu için bol şans dileyeyim :))
merhabalar kızlar bugün gecikmeden bildiriyim kilomu dedim
sanki bildirilecek önemli bir değişiklik varmış gibi
kilom aynı malesef mi desem iyi ki mi desem bilemedim ama işten güçten diyet miyet düşünecek durumda değilim homili gırtlak yiyorum ve aynıyım işler az rahatlasa da dönsem ben de diyetime ve sporuma bu hafta bizi yine ferihan kurtaracak anlaşılan tebrik ediyorum ferihancım
**5.TAKIM 161.ETAP*** ETAP
tombili ( 76.7 / 76.7 / 0.0 / 0.00% )
ferihann( 95.0 / 93.0 / 2.0 / 2.11% )
banucan4 ( 84.0 ) geri dönecek
honeybaby ( 67.6 / 67.4 / 0.2 / 0.30% )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 239.3 / 237.1 / 2.2 / 0.92% )
:1closedeyes::dilcikar::dilcikar: evet kimse saçlarımı önemsemedi diye kahroldum bende acısını evdekilerden çıkardım :roflol::roflol: ablam ne olacak aşkol bizde akıl mı var işte ben diyorum ya sokağa çıkıyorum aklıma geliyor şunuda yazacaktım diye...sende güle güle kullan saçlarını delikafadulden geçen sefer ki gibi pot kırmadın değil mi sırnaşık şey hani kız çıkarken türkçe konuşmuştu...selamlarrrrrrrrr..
isten ciktim berbere gittim ancak geldim anacim malum izin yaklasti bendede hazirliklar son hadde..
ferihan birtanem tebrikler tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr cok cok sevindim allahim iki hafta daha dayansan 80 li kilolara inecektin ama yine ineceksin insallah ..bir haftalik kacamaktan birsey olmaz.. ay ne mutlu bir haber icim costu Şeniz
kallisim canimsin gecen sende gitmistin berbere bugün berberde otururken hatirladim ve utandim kusura bakma gec oldu ama sihhatler olsun güle güle kullan canim benim saclarini.Şeniz
kallisim asagi inip yemegimi ineyim ebayden arastiracagim KH degeri düsük unu cok acim isyanlardayim .. ben sana iki link atmistim geldi degilmi gülüm? senaristede atmistim.. bu KH degeri düsük yiyecekler icindi..
birde sey wasa var burda tatlim isvec ekmegi. ama kupkuru birsey pek tat alamiyorum ben tost ekmegi yerim daha lezzetli hem tostta yapabilirim
simdi kactim yemege
kıss dur kaçıncı olmuşuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu gün ben hesaplayacağım kim kaçıncı oldu canım ne zaman isterse o zaman hesap yapacağım oldu mukaçıncı olduk bir bakayım diye geldim
sıhhatler olsun reyhan abla ben kuaför yüzü görmez oldum çocuğun sayesinde bırakacak kimse yok ya ben çok çok çok bakımsız bir hanım oldum yaffff
kallisim reyhan ablam sizin kilolar niye listede yok?
selamlarrrrrrrrr..
isten ciktim berbere gittim ancak geldim anacim malum izin yaklasti bendede hazirliklar son hadde..
ferihan birtanem tebrikler tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr cok cok sevindim allahim iki hafta daha dayansan 80 li kilolara inecektin ama yine ineceksin insallah ..bir haftalik kacamaktan birsey olmaz.. ay ne mutlu bir haber icim costu Şeniz
kallisim canimsin gecen sende gitmistin berbere bugün berberde otururken hatirladim ve utandim kusura bakma gec oldu ama sihhatler olsun güle güle kullan canim benim saclarini.Şeniz
kallisim asagi inip yemegimi ineyim ebayden arastiracagim KH degeri düsük unu cok acim isyanlardayim .. ben sana iki link atmistim geldi degilmi gülüm? senaristede atmistim.. bu KH degeri düsük yiyecekler icindi..
birde sey wasa var burda tatlim isvec ekmegi. ama kupkuru birsey pek tat alamiyorum ben tost ekmegi yerim daha lezzetli hem tostta yapabilirim
simdi kactim yemege
teşekkür ederim ablacım bende çok mutlu oldum sevindim 2 kilo daha gitti diye zemuszemus ama 4 gün dikkat edemeyeceğim haftaya kilo vermesem bile almamaya çalışıcam tadımlık az yiyeceğim inşallah tabii :kedi: kilo almassam büyük başarı sayarım sanada sıhhatler olsun ablacım iyi yapmışsın kuaföre gitmekle bende bu akşam gideceğim iş çıkışı şöyle biraz bakım yaptırayım yarın sevgilime daha güzel görüneyim:asigim: opuyorumnanaktan
hıı ablacım o senin okuduğun yazıyı bende okudum kilo koruma evresi devresi filan filan diyede sonra dikkatlice okurum demiştim anlamak için 2 kez yapıyorum :))
süt ve yoğurdu ihmal etmemek gerekiyor dediğin gibi ölçülü.. çünkü kemiklerde kalsiyum eksikliğine bağlı sorunlar çıkabilir...
ablam yaa amazon uyuzu buraya yollamıyor ki :)) biliyorsun bir kez aracı kargo ile ısmarladım amazondan 50 liralık şeye 400 lira verdim :)) dur ben hala bakacağım yaa paylaşımda hesaplara bakıyorum kaybolma bir yere sakın yalnız bırakma beni :))) şaka ablam işin varsa çık ama ben şimdilik buradayım haberin olsun... bende bir link verecektim sana az sonra yollarım.. ayy bak ben sana ne söz vermiştim şimdi aklıma geldi yuh bana yahu hani resimler içinde link atacaktım ya vallahi unutmuşum... amaninnn...
kardeş takım merhaba,
reyhan ablamı gördüm ablacım merhaba geri döndüm uzun süre sonra.
kalllistecim baharın kilosunu öyle görmek istemişim ondan yanlış olmuş :kedi:
güzelim senin tatli dilin yeter.. opuyorumnanaktan gencsin sevgilin gelecek tabiki kos hemen berbere.. makjaj icin fikirlerini al sana nelerin ne tip takilarin yakisacagini falan sor..
eve git cok sevdigin bir iki kiyafet dene 10 kilodan fazla verdin kimbilir ne güzel olacaksin..:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?