- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.261
merhaba mersacigim..
ay canim cok özlemisim seni..Şeniz
iyisin masallah.. bomba gibi calisiyorsun.. allah iyilik versinde calis masallahin var..
bende bugün bütün gün alisveris misafirle ugrastim.. yoruldum bayagi.. birde soguk var mersacigim sasarsin.. sana komik geliyordur bu mevsimde soguk demem aMA inanki su an titriyorum.. 5 derece falan ancak vardir.
mersacigim 3 hafta sonra benim tatilim insallah . keske yolum düsse oralara be güzelim. cok merak ediyorum mersini ve cok güzel oldugundanda eminim.
sen yatlari kapattin jimnastik aletleri falan masallah faaliyetler had safhada.. herkes memnundur herhalde halinden. gerci mirin kirin eden mutlaka cikarda salla sen..kaydirigubbakcemile2
BESİNLER KH DEĞERLERİ
Tavuk Suyu 0
Et Suyu 0
Şiş Izgara 0
Biftek Izgara 0
Pirzola ızgara 0
Döner 0
Tavuk Çevirme 0
Tavuk Haşlama 0
Tavuk Döner 0
Balık Izgara 0
Haşlanmış Istakoz 0
Haşlanmış Karides 0
Dil Haşlama 0
Haşlanmış Yumurta 0
Sahanda Yumurta 0
Sardalya 0
Çay (Şekersiz) 0
Soda 0
Taze Soğan (1 Ad.) 1
Köfte Izgara 1
Istakoz Kokteyl 1
Karides Kokteyl 1
Haşlanmış Midye 1
Haşlanmış Beyin 1
Yürek Izgara 1
Böbrek Sote 1
Böbrek Izgara 1
Omlet (2 Ad. Yumurta) 1
Sucuklu Yumurta 1
Pastırmalı Yumurta 1
Sosis 1
Jambon 1
Salam 1
Sucuk 1
Pastırma 1
Kaymak (1 Kaşık) 1
Krem Şanti 1
Beyaz Peynir 1
Kaşar 1
Dil Peyniri 1
Çiroz 1
Ançuez 1
Lakerda 1
Mayonez (1 Kaşık) 1
Sirke 1
Maydanoz (10 gr) 2
Kırmızı Turp (4 Ad.) 2
Midye Dolma (1 Ad.) 2
Hardal 2
Yeşil Biber 3
Ciğer Izgara (200 gr) 3
Ciğer Ezmesi (100 gr) 3
Patlıcan (1 Ad.) 4
Kabak (1 Ad.) 4
Dolmalık Biber 4
Salatalık 4
Havuç 4
Ketçap 4
Biskuvi (1 Ad.) 4
Tatlı Erik (1 Ad.) 4
İncir (1 Ad.) 4
Karpuz (100 gr) 4
Kavun (100 gr) 4
Kuşkonmaz 5
Ayran (1 Bardak) 5
Kayısı (1 Ad.) 5
Enginar (1 Ad.) 6
Karnabar (1 Ad.) 6
Kereviz 6
Kıymalı Ispanak 6
Domates (1 Ad.) 6
Sebzeli Kuşbaşı 6
Ciğer Tava 6
İnek Sütü (1 Bardak) 6
Limon (1 Ad.) 6
Kuru İncir (1 Ad.) 6
Yeşil Erik (100 gr) 6
Çiğ Lahana 7
Etli Lahana Dolması 8
Ispanak Püresi 8
Pırasa 8
Marul (1 Ad.) 8
Köfte Tava 8
Tavuk Tava 8
Beyin Salatası (1 Pors.) 8
Rus Salatası (100 gr) 8
Karides Tava 8
Tost 8
Çilek (100 gr) 8
Kiraz (100 gr) 8
Havuç (Pişmiş) 9
Mandalina (1 Ad.) 9
Üzüm (100 gr) 9
İşkembe Çorbası 10
Bamya 10
Beyin Tava 10
Ceviz (50 gr.) 10
Patlamış Mısır (50 gr) 10
Cips (50 gr.) 10
Domates Suyu 10
Kalamar Tava 10
Midye Tava 10
Pilav (50 gr) 10
Menemen 11
1 Dilim Fracala 11
Paça Çorbası 12
Sebze Çorbası 12
Dil Tava 12
Fıstık (50 gr.) 12
Badem (50 gr) 12
1 Dilim Ekmek 12
Kesme Şeker 12
Barbunya Tava 12
Kalkan Tava 12
Kefal Tava 12
İstavrit Tava 12
Lüfer Tava 12
Lüfer Izgara 12
Şeftali (1 Adet) 12
Keçi Sütü (1 Bardak) 13
Fındık (50 gr) 13
Reçel (1 Tatlı Kaşığı) 14
Mantar Çorbası 15
Hamsi Tava 15
Domates Çorbası 16
Kuşkonmaz Çorbası 16
Leblebi (50 gr) 16
Bal (1 Tatlı Kaşığı) 16
Elma 16
Şehriye Çorbası 17
Tarhana Çorbası 17
Portakal (1 Ad.) 17
Mercimek Çorbası 18
Zeytinyağlı Lahana Dolması 18
Mısır (1 Ad.) 18
Makarna (50 gr) 18
Armut (1 Ad.) 18
Bezelye Çorbası 20
Prinçli Ispanak 20
Taze Bezelye 20
Dondurma 20
Gazoz 21
Patatesli Omlet 22
Kola 23
Greyfurt Suyu 24
Mandalina Suyu 24
Çilek Suyu 24
Bitter Çikolata 24
Pide Döner 25
Simit 25
İskender 28
Portakal Suyu 28
Kek 30
Muhallebi 30
Şeftali Suyu 30
Elma Suyu 32
Börek 33
Vişne Suyu 34
Kayısı Suyu 34
Kestane 35
Armut Suyu 36
Kuru Üzüm (50 gr) 38
Üzüm Suyu 42
Bezelye (100 gr) 45
Bakla (100 gr) 47
Mercimek (100 gr) 48
Nohut (100 gr) 50
Meyveli Pasta (1 Pors.) 50
Fasulye (100 gr) 52
Pirinç (100 gr) 53
Kremalı Pasta 62
Çikolatalı Pasta 65
Karamela 68
Bonbon (100 gr) 72
Baklava (1 Pors.) 105
ben listeyi azdan çoğa doğru sıraladım böyle
ablacım bişey daha soracam sonrada çıkacam zaten çok uykum var çok yorgunum.değeri 0 olanlardan istediğimiz kadarmı yiyoruz onlarda sınır yokmu.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html
böyle link vermek yanlis galiba ama bir bak bakalim acilacakmi mersacigim burayi vaktin oldugunda bir oku cok ilgini cekecek eminim
günaydınlarrrr.......
mersacım hoşgeldin canım biz de seni çok özledik inan ki.. mesajlarını sonra tekrar okuyup yazacağım canım bir dakikalığına bakmaya geldim çünkü...
reyhan ablam sanada günaydın....
yeni laptoptan yazıyorum gururla sizede söyliyeyim dedim.. babası gökçenin karnesindeki yğksek başarıdan sebep hediye aldı üstelik kızım okulda beyin bilgi yarışmasına seçilmiş önümüzdeki dönem okul başlayınca yarışmalara katılacakmış çok gurur duyduk kızımızla ....
aliş bu durumda çok komik görüntüler sergiledi.. evde laptop vardı ne gerek vardı ki şimdi yeni bir laptopa filan diyor
az öncede ablamı aradım oda ayçayı anlatıyor herkes kızına nazar değdirecek her işe koşuyor herkesin gözüne girdi aşçısından tut garsonuna kadar herkes ayça diyormuşay reyhan abla cidden ben böyle anlata anlata nazar değdireceğim kızlarıma ohaoldumsmile ama sizden başka paylaşacak kimsem yok kiopuyorumnanaktan
canımsın sağol mersam... bende ancak sizin spor aletlerinizi tebrik etmeye vakit budumhoşbulduk canım fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum.laptopunuz hayırlı olsun.kızlarada maşallah.onlar bizim en büyük zenginliğimiz.ne kadar güzel bir duygu dimi çocuklarımızla gurur duymak.benim küçük 1 puanla takdiri kaçırmış deli oldu kaç gündür .çalışmamasına rağmen sbs side çok güzel geçti.mervedende hiç beklemediğimiz bişey oldu 8.sınıfı teşekkürle bitirdi.bizdede küçük delirdi o zar zor teşekkür aldı ben 1 puanla takdiri kaçırdım nasıl hediyelerimiz eşit olur diye bizi deli etti.artık bizde sbs sonuçlarına göre davranacağımızı söyledik.allahım çocuklarımızı esirgesin canları saolsun.gökçeyide ayrıca tebrik ediyorum iletirsen sevinirim.
ah ablam ah sanada maşallah diyeyim ama hemen başlar başlamaz yorma kendini lütfen biraz ağırdan git hafifçe fazlalaştır şu sporu ... koşma hızında çok olmuş ablacım nabzın kaça çıkıyor bu hızla koşma esnasında çok merak ettim 130 u geçmiyorsun inşallahamanin kizlarrrrrr ben iki gündür yürümeye basladim.. baktim inceldikce oram buram yumusuyor bende spora karar verdim dün 10bin adim yaptim ama cogu alisveristeydi sadece 34 dakika kosu bandinda yapmistim. bugün kalkar kalkmaz 52 dakika yürüdüm kan ter icindeyim 7100 adim olmus.. cokta hizli yürüdüm ortalama 5,5 km.. hatta yarim dakika kostum 6,5 km ile.. cok olmus degilmi yarim dakika. heheheheh iki yil önce 7 dakika kosuyordum.. ah genclik ah..:smiley-cool:
kallisim canimin ici allaha emanet cocuklarimiz.. kötü niyetle bakanlarin basuru azsin insallahhhhhh
allah nazarlardan korusun canim ücüde cicek gibi kizlarinin..
laptopunu güle güle kullansin gökcemiz..
allah yuvanizdan huzuru kacirmasin yüzleriniz hep gülsün insallah.
mersacigim senin kizlarida kutluyorum güzelim allah hep güzel günlerini gösterir iyi yazilar yazar insallah.
caım sende hoşgeldin iyice dinlendiğin her halinden belli oluyor .. birde çok şaşırdım ben tatilden dönünce depresyona giriyorummrblarrr
nasılsınız kızlar
tatilden döndüm acaip enerjik bir şekilde
detoks oldu bana
deniz güneş hava
hhaa mersacım sdana yakındık biz erdimlideydik
sizin o meşhur uçaklı parkınıza forumunuzada gittik
künefede yedim(
ama küçücük bir dilim
bakalım yeniden start veriyorum
tostla başladım güne
çok açtım ama 2.yi yemedim
spora biraz daha asılıcam
yürüyüş aerobic
nasıl bir diyet yapsam bilmiyorum şok diyet istemiyorum
diyetisyenin verd dieti yapabilirim
bakalımmm..
bol kirliyle geldim çamaşır ütü baya bir işim var
çarşambayada misafirim gelecek adanadan
eski komşum adanaya taşınmıştı hepimiz bende toplanıcaz
5sene falan oldu ilk defa görüşücezz
ohh be kavuştum sizlere
int siz bi eksiklik oluyodu bende
insanın kendi evi gibisi varmıı??
a e olun...
oohhooo kimler gelmiş kimler zemuszemus hoşgeldin canım .. hayırlısıyla atlattın bu yılıda.. dediğin gibi nede çabuk geçiyor zaman değil mi bende alişi okula ne zor yazdırdığımı hatırlıyorum ama mezun oldu bile kaydirigubbakcemile5 demek gelinde geldi ufaklığada maşallah ne çabuk büyüyor bunlar allahım reyhan ablanın kaanı bir türlü bu bir türlü büyümüş alkisalkisalkisselam arkadaşlar nasılsınız. çok uzunca bir aradan sonra sonunda takıma yazma cesaretini ve isteğini kendimde buluyorum.
öncelikle tanıyan tanmayan tüm arkadaşları selamlamak istiyorum . annecim kallisim sizleri kocaman öpüyrum.
okulları tatil ettil çok şükür karneleri verdik bebeleri evlerine yolladık bir eğitim öüretim yılı daha bitti. bizde 4. sınıf oldum alaha şükür ne ara geçti onca zaman hatırlamıyorum daha yeni almıştım ben onları 1 .sınıfa:))
oğlumda bu sene il sınavına girdi sınavı kötü ama olacağıd oydu çalışmayınca olmuyor işte karnesi güzel takdir aldı.
azerbaycandan gelinimizde geldi yeğenim eneste geldi tam 8 aylık dünya tatlı bir bebek olmuş görseniz yersiniz teyzeleri.
bende iyim şükür bol bol kitap okuyorum sizden uzak kaldığım sürece tam bir kitap kurdu oldum ilgi alanım mevlevilik sufizm oldu. elif şafağın aşk isimli kitabı hayatıma yeni ve aradığım bi pencere açtı diyelim. tabiki bilgilerim o kitapla sınırlı kalamdı hayranlıktan öteye geçerek olayın özüne inmeye çalıştım tabi dipsiz br kuyu in in elbet bitmez ama kendi içime yaptığım yolculuktan mutluyum.
biliyosunuzdur biz temmuz başına kadar gideriz okula okul bitince manisaya kız kardeşimin yanına gidicez inşallah evini ilk kez göreceğim . tatilde yine nevşehirde oluruz büyük ihtimalle .
şimdilik aklıma gelenler unlar yine sizlere yazarım elbet. hepiniz kocaman öptüm.
İşte buda benim dünya tatlısı yeğenim enes. maşallah deiyin teyzeleri:)))
resim kocaman olmuş yine başaramadım kallisim yaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?