Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy reyhan ablam burası yanıyor.hele şu saatler hiç çekilmiyor.nem çok fazla bizim burda.son bir yılda çok yoruldum ama hayatımın en büyük tecrübesini kazandım.keşke yolunuz düşse gerçekten çok güzel buralar ama sıcakkkk.ben bu aralar hiç sağlıklı beslenemiyorum ne bulursak onu yiyoruz özel hiç bişey hazırlayamıyorum ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum sizin diyeti çok merak ettim.çokta heveslendim belki bende başlarım tam araştırabilirsem.

ayben canımya bu diyeti nasıl yapıyorsunuz.ben bu aralar ipin ucunu iyce bıraktım böyle gidersem tekrar kilo alacam.aslında çok yemiyorum ama düzensiz yiyorum.

liste bu mersacigim.. biraz incele bakalim ben sana oranin linkinide bulayim

ha mersacigim o sayilar yiyeceklerin karbonhidrat degerleri. ne kadar az olursa okadar cabuk inceliyorsun sifir bile yapabilirsin ama 50 yi gecmemek gerekiyor

günaydınlarrrr.......

mersacım hoşgeldin canım biz de seni çok özledik inan ki.. mesajlarını sonra tekrar okuyup yazacağım canım bir dakikalığına bakmaya geldim çünkü...

reyhan ablam sanada günaydın....

yeni laptoptan yazıyorum gururla sizede söyliyeyim dedim.. babası gökçenin karnesindeki yğksek başarıdan sebep hediye aldı üstelik kızım okulda beyin bilgi yarışmasına seçilmiş önümüzdeki dönem okul başlayınca yarışmalara katılacakmış çok gurur duyduk kızımızla ....
aliş bu durumda çok komik görüntüler sergiledi.. evde laptop vardı ne gerek vardı ki şimdi yeni bir laptopa filan diyor

az öncede ablamı aradım oda ayçayı anlatıyor herkes kızına nazar değdirecek her işe koşuyor herkesin gözüne girdi aşçısından tut garsonuna kadar herkes ayça diyormuş ay reyhan abla cidden ben böyle anlata anlata nazar değdireceğim kızlarıma ohaoldumsmile ama sizden başka paylaşacak kimsem yok kiopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum.laptopunuz hayırlı olsun.kızlarada maşallah.onlar bizim en büyük zenginliğimiz.ne kadar güzel bir duygu dimi çocuklarımızla gurur duymak.benim küçük 1 puanla takdiri kaçırmış deli oldu kaç gündür .çalışmamasına rağmen sbs side çok güzel geçti.mervedende hiç beklemediğimiz bişey oldu 8.sınıfı teşekkürle bitirdi.bizdede küçük delirdi o zar zor teşekkür aldı ben 1 puanla takdiri kaçırdım nasıl hediyelerimiz eşit olur diye bizi deli etti.artık bizde sbs sonuçlarına göre davranacağımızı söyledik.allahım çocuklarımızı esirgesin canları saolsun.gökçeyide ayrıca tebrik ediyorum iletirsen sevinirim.

amanin kizlarrrrrr ben iki gündür yürümeye basladim.. baktim inceldikce oram buram yumusuyor bende spora karar verdim dün 10bin adim yaptim ama cogu alisveristeydi sadece 34 dakika kosu bandinda yapmistim. bugün kalkar kalkmaz 52 dakika yürüdüm kan ter icindeyim 7100 adim olmus.. cokta hizli yürüdüm ortalama 5,5 km.. hatta yarim dakika kostum 6,5 km ile.. cok olmus degilmi yarim dakika. heheheheh iki yil önce 7 dakika kosuyordum.. ah genclik ah..:smiley-cool:
kallisim canimin ici allaha emanet cocuklarimiz.. kötü niyetle bakanlarin basuru azsin insallahhhhhh
allah nazarlardan korusun canim ücüde cicek gibi kizlarinin..
laptopunu güle güle kullansin gökcemiz..
allah yuvanizdan huzuru kacirmasin yüzleriniz hep gülsün insallah.
mersacigim senin kizlarida kutluyorum güzelim allah hep güzel günlerini gösterir iyi yazilar yazar insallah.

mrblarrr
nasılsınız kızlar
tatilden döndüm acaip enerjik bir şekilde
detoks oldu bana
deniz güneş hava

hhaa mersacım sdana yakındık biz erdimlideydik
sizin o meşhur uçaklı parkınıza forumunuzada gittik
künefede yedim(
ama küçücük bir dilim

bakalım yeniden start veriyorum
tostla başladım güne
çok açtım ama 2.yi yemedim

spora biraz daha asılıcam
yürüyüş aerobic
nasıl bir diyet yapsam bilmiyorum şok diyet istemiyorum
diyetisyenin verd dieti yapabilirim
bakalımmm..

bol kirliyle geldim çamaşır ütü baya bir işim var

çarşambayada misafirim gelecek adanadan
eski komşum adanaya taşınmıştı hepimiz bende toplanıcaz
5sene falan oldu ilk defa görüşücezz

ohh be kavuştum sizlere
int siz bi eksiklik oluyodu bende
insanın kendi evi gibisi varmıı??
a e olun...

selam arkadaşlar nasılsınız. çok uzunca bir aradan sonra sonunda takıma yazma cesaretini ve isteğini kendimde buluyorum.

öncelikle tanıyan tanmayan tüm arkadaşları selamlamak istiyorum . annecim kallisim sizleri kocaman öpüyrum.

okulları tatil ettil çok şükür karneleri verdik bebeleri evlerine yolladık bir eğitim öüretim yılı daha bitti. bizde 4. sınıf oldum alaha şükür ne ara geçti onca zaman hatırlamıyorum daha yeni almıştım ben onları 1 .sınıfa:))
oğlumda bu sene il sınavına girdi sınavı kötü ama olacağıd oydu çalışmayınca olmuyor işte karnesi güzel takdir aldı.
azerbaycandan gelinimizde geldi yeğenim eneste geldi tam 8 aylık dünya tatlı bir bebek olmuş görseniz yersiniz teyzeleri.
bende iyim şükür bol bol kitap okuyorum sizden uzak kaldığım sürece tam bir kitap kurdu oldum ilgi alanım mevlevilik sufizm oldu. elif şafağın aşk isimli kitabı hayatıma yeni ve aradığım bi pencere açtı diyelim. tabiki bilgilerim o kitapla sınırlı kalamdı hayranlıktan öteye geçerek olayın özüne inmeye çalıştım tabi dipsiz br kuyu in in elbet bitmez ama kendi içime yaptığım yolculuktan mutluyum.
biliyosunuzdur biz temmuz başına kadar gideriz okula okul bitince manisaya kız kardeşimin yanına gidicez inşallah evini ilk kez göreceğim . tatilde yine nevşehirde oluruz büyük ihtimalle .
şimdilik aklıma gelenler unlar yine sizlere yazarım elbet. hepiniz kocaman öptüm.

ışte buda benim dünya tatlısı yeğenim enes. maşallah deiyin teyzeleri:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
canımsın sağol mersam... bende ancak sizin spor aletlerinizi tebrik etmeye vakit budum güle güle kullanın canım çok iyi olmuş aletli ve yüzmeli bu az analı kızlı incecik olursunuz siz vallaohaoldumsmile
kızların karnelerini tebrik ediyorum mersam maşallah diyeyim opuyorumnanaktan
ayrıca senin yönetimde ki maddi sınavın çok süper geçmiş tüm yılı karşla kapamışsın bravo doğrusu demekki olabiliyormuş...
düğününüzüde bitirdiniz sen dediğin gibi duygusal olmakta haklısın canım allah mutlu mesut etsin huzur versin yuvalarına...

ah ablam ah sanada maşallah diyeyim ama hemen başlar başlamaz yorma kendini lütfen biraz ağırdan git hafifçe fazlalaştır şu sporu ... koşma hızında çok olmuş ablacım nabzın kaça çıkıyor bu hızla koşma esnasında çok merak ettim 130 u geçmiyorsun inşallah

bu gün ne yedin hiç yazmamışsın sakın bozdum deme sempatiksalakcinni

caım sende hoşgeldin iyice dinlendiğin her halinden belli oluyor .. birde çok şaşırdım ben tatilden dönünce depresyona giriyorum değil diyet miyet oohooo konuşmak istemez canım
oohhooo kimler gelmiş kimler zemuszemus hoşgeldin canım .. hayırlısıyla atlattın bu yılıda.. dediğin gibi nede çabuk geçiyor zaman değil mi bende alişi okula ne zor yazdırdığımı hatırlıyorum ama mezun oldu bile kaydirigubbakcemile5 demek gelinde geldi ufaklığada maşallah ne çabuk büyüyor bunlar allahım reyhan ablanın kaanı bir türlü bu bir türlü büyümüş alkisalkisalkis

resim kocaman olmuş yine başaramadım kallisim yaa:))))

beceriksiz geldin beceriksiz gidiyon yahuuuŞeniz

reyhan abla benim bu günde süper gitti yemelerim az öncede sporumu yaptım oturdum ... ama kötü bir haberim var sabah tartılamıyacağım tartının pili bitmiş markette baktım ama yok .... yarın öğlen sonrası alabilirim salı günüde tartılırım haberin olsun ablacım istersen sende aynı yapabilirsin istersen tam bir haftada yarın sabah tartıl sen bilirsin...

aman aman mustangcigim gelmis hosgeldin canimmmmmm.. ne kadar seker masallah yegenin allah nazarlardan korusun..
kallisim yok güzelim bozmadim ama bir avuca yakin ceviz yedim.. fakat bozmadim ve adimlarimi tamamladim. kosarkende 130 civari oluyor nabzim benim.. cikmiyor pek yukari..
salimi tartilalim diyorsun canim ?. tamam bende sali tartilayim ozaman.. aclik duymuyorum bu diyetle insallah faydasini görürüz canim
banuda bomba gibi dönmüs masallah izinden..
bugün yediklerim. sabah bir dilim tost ekmegi bol peynirle 6 zeytin 3 cay sekersiz.
ara bir avuc ceviz
aksam 100 gr tavuk salami. az öncede sütlü kahve..
ceviz cok oldu galiba yaaaaa neyse gecti artik arkasindan agliyacak degilim ya.

günaydın millet kimseler yokmuuuuuuu?
bu gün 1 kilo daha az çıktım kızlar hiç tahmin etmiyordum .günlerdir vücudumda bir şişlik vardı sanki 4-5 kilo almışım gibi hissediyordum ama az önce tartıldım ve 1 kilo daha gitmişşşş.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…