Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kurtuluyoruz fazlaliklarimizdan artik .. ah ahhhhhh biz yilbasindan hemen sonra sarilacaktik bu diyetlere simdiye incecik olmustuk..
ferihanim 89 a bir in büyük bir evre atliyacaksin insallah.. cok mutlu olacaksin kendini sevecek cokta begeneceksin. icinin mutlulugu yüzünede ve tavirlarinada yansiyacak.. bu duygulari tattigin an hemen 80 lerden kurtulmaya calis.. cünkü 70li kilolar sana bu hazzin on mislini vermek icin bekliyor.. huzurlu yatacak mutlu kalkacaksin. ya hangi yiyecek bukadar mutlu eder insani.. icini huzurla doldurur kendine saygi duymani saglar? hicbiri..

haklısın ablacım şimdi diyorum ki keşke bu yeme düzenini çok önceden yapsaymışım aslında her yanlışın doğrunun farkındayız yağı azaltsak yada şimdilki gibi bir süre ideal kiloya gelene kadar tamamyle kaldırsaydım şimdi bu kadr kilolu olmazdım evet yemek yapmayı yemeyi hala çok seviyorum ama artık az yediğimde doyduğumun farkına varacağımı düşünüyorum inşallah bu hafta abartmadan yerim bunu kendimede kanıtlamış olurum yoksa emeklerim boşa gidecek baya kalorili şeyler pişecek çünkü evde ama artık istediğim kiloya düşene kadar bırakmam bu yeme düzenini inşallah kilo verimim durmaz ve sıkıntı yaşamamda bu şekilde devam eder sabırsızlıkla bekliyorum 70 olacağm günleri ama sizin motivenizle oldu bütün bunlar yoksa ben bildiğim doğru beslenme şeklini hiç hayata geçiremeyecektim . opuyorumnanaktan

ah reyhan abla son pişmanlık :)) yılbaşından sonra yatıyorduk biz hehee... neyse yine akıllandık ya boşver..

ben ne söylemeyi unuttum dün gece ayça arıyor bizde telaşlandık gecenin bir yarısı ne oldu diye.. internete bakmış şu kaldım dediği dersten sadece 0,2 gibi bir puanla geçmiş ne kadar çabaladıysada yine bırakamadı beni diyor nasıl sevinmiş takıntısı yok artık seneyede o kadından uzak duracağım ne bileyim böyle olacağını diyor...
ama ben o hocamızıda çözdüm... kadıncağız ne olacak işte türkiye şartları geçen dönem doğum yapmış ve ikiz bebeği varmış ama izin kullanmamış.. kolaymı izinde olup ikiz bebek bakmak bu memlekette.. şimdi süt vermem gereken anda ben sizinle uğraşıyorum diyormuş ama hep stresten yani hakvermek lazım...

ferihancım sadece o iki gün için filan protein al bol bol ve açlık hissetme canım kolay atlatırsın.. sakın canım kendinide üzme bizide üzme o yemeklerden yiyerek bir yere varamayacaksın..

ay iste müthis haber.. hava bile düzeldi günes acti resmen ya.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 okadar sevindimki canim kiyamam . cocuk haketmediki takintiyi falan iste bazi olumsuzluklar olmus gelmis gecmis ve nihayet takintisiz gecmis. sinifini. cok sevindim gercekten. tebriklerimi ilet kallisim bebisine.Şeniz

iletirim ablacım bu gün bihterden kurs alıyordu aradığımda :)) anne beni bir bara yerleştireceğiz diyorlar bir resepsiyona bakarsın diyorlar diye dert yanıyor ayça.. telefonu bihter aldı, teyze ne yapayım ücretsiz eleman bulmuşum ne yapacağımı şaşırdım her şeyi yaptırmak istiyorum diyor valla çocukları işe yerleştirdim rahatım bu yaz:roflol: ayçanın bir arkadaşı var tıpta okuyor çok takdir ettiğim bir çocuk yazları belediyenin havuzunda ufak çocuklara yüğzme dersi veriyor öylede okuyor işte yavrum birde severim opuyorumnanaktan pazartesi havuzu başlıyormuş ayçayı çağırmış yanına yardıma 2 haftalığına ama ayça olmayınca gökçe ben gelirim dedi o da tamam dedi.. şimdi gökçe pazartesi havuza başlıyor bebeleri giydirip havuza sokacak abilerine teslim edecek gökçede çok çekingendir ilk sosyal faliyeti olacak..
alişide kaportacıya veririm :roflol::roflol:

hahahahahhahaahah ayyyyyyyyyy karnima agri girdi gülmekten..kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
allah seni napmasin kallisim. duymasin alis.. hahahahahah cok sekersin ya.Şeniz

ablalarım ben çıkıyorum çarşambaya kadar sizi özleyeceğim hepinizi çok öpüyorum kalliste ablam kızlar için çok sevindim yazları ne güzel bol aktiviteli geçecek çalışsın başlasınlar erkenden çalışma hayatına ne güzel işte ayçada dersten geçti diye çok sevndim tebrik ederim merak etmeyin bu 4 günde yediklerime çok dikkat edicem az az tadıcam sadece çarşamba görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve diyetle ama sağlıkla kalın ...

hahahahahhahaahah ayyyyyyyyyy karnima agri girdi gülmekten..kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
allah seni napmasin kallisim. duymasin alis.. hahahahahah cok sekersin ya.Şeniz

Valla ablacım bizim aişeyi keşke görebilseydim tam komedi, akşam ablam arıyor aşçı abi var demiştim ya otelin eski zamanından, evin anada gelmedi diye dertleniyormuş :roflol::roflol:

evin ana kim diye merak et ve ablacım googla yaz bir bak video çıkacaktır mutlaka izle ben her izleyişimde tüylerim diken diken oluyor o kadını.. ama tipine bakmayıda unutma bak aşçı beni kime benzetmiş:roflol::roflol:

ablacım ben kaçtım eşim illa dışarı çıkarayım sizi bu akşam dedi sonuç listelerini bile geceye erteledim açıklamadım, azcuk gezeyim havalanayım stres atayım:roflol:

ay inanmiyorum evin ana ha.. yuh yani..:roflol::roflol::roflol:
valla cok alemsiniz.hay allah..
ne güzel düsünmüs esin canim hadi gezin bakalim sefan olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben bugün sabah 250 gr 0 yagli lor peyniri gibi birsey iste ondan yedim 0 KH
öglen 5 köfte bir domates bir biber
aksam 100 gr peynir 50 gr hindi salami
simdide sütlü kahve ama yarim süt yarim su.
et sevmiyene bakin..

günaydinnnnnn..
ay yine yagmur ygiyor ya icim karardi izine gelip kemiklerimi isitayim bari.
melisim masallah kocaman kiz olmus minigin. allahim güzel yazilar yazsin insallah cümlemize.
zaten kiz evladi arkadastir anneye. yoldas sirdas yardimci.kizi olmiyan insanin hayatinda cok sey yarim kalir. bence öyle yani. 3 kizdan sonra bir oglum olsun istedim ama eger bir kizim olmasaydi hic mutlu olamazdim.. hersey icimde kalirdi kizi olan herkesi kiskanirdim gibi geliyor bana.. evlat evlattir ama kiz cocugunun yakinligini ilgisini sevgisini erkek evlat istesede veremiyor.. nede olsa anne ile bir mesafe oluyor arada. kizlar evlenip gitsede gölge gibi ailenin üzerinde yakinligi ve ilgisi kaliyor.
:Saruboceq: erkek kiz güzel allahim hepsine hayirli güzel ömürler versin

merhabalar.. akşam yediklerimi yazayım dedim ama benim sayfalarım bir acaip açılmıyor burayı zorla açtım şu an sadece yazdığım yeri görebiliyorum....

canım benim kusuruma bakma sen olurmu dün bu mesajı kaçırmışım şimdi gçrdümopuyorumnanaktan dün paylaşım alanından çıkamadım çünkü... bu arada takımımız 2. oldu tebrik ederim hepinizi....ayrıca sana teşekkür edrrimopuyorumnanaktan
ben bugün sabah 250 gr 0 yagli lor peyniri gibi birsey iste ondan yedim 0 KH
öglen 5 köfte bir domates bir biber
aksam 100 gr peynir 50 gr hindi salami
simdide sütlü kahve ama yarim süt yarim su.
et sevmiyene bakin..
ablacım maşallah maşallahopuyorumnanaktan
dün bende sabah bol peynirli 2 dilim wasalı bir kahvaltı yaptım öğlen ayak üstü 2 kiraz bir bardak diyet kola filan geçti akşamda yemeğe gidince bizimkilerin dışarda gözdesi olan pizzadır onlar pizzaya giderken ben ayrı yerden 5 tane köfte aldım yanında parmak kadar pide yedim tam bir parmak boyunda ve enindeydi ve bir karışık salata yedim içecek olarakta bir bardak ayranım vardı benimde çok güzel geçti yani opuyorumnanaktan pazartesi tartılmak için sabırsızlanıyorum...

ay canim neyse olmus bitmis telasiniz gecmis.. hayirli ugurlu olur insallah..

ablacımmm canım benim yaaa.kaç gündür giremiyorum şimdi girdim sanki sizleri görmüş gibi heyecanlandım.ben sizi çok özlüyorummm.kalistem senideee.düğünü başarıyla atlattık çok şükür ve şimdilik çok iyiler allahım bozmasın.tabi daha çok yeniler ama içimden bir ses çok iyi olacaklarını söylüyor belkide iyi olmalarını çok istediğim için öyle hissediyorum.nolur bana darılmayın giremiyorum diye düğünü atlattım şimdide sitede çok meşgulüm.çok ağır çalışıyorum çok yoruluyorum.seni kocamannnnnn öpüyorum reyhan ablam.olur ya yaz tatilinde yolun buralara düşerse bana bir alo demen yeter .....

canım ya senide çok özledim herkesi özledim aslında ama çok yoğunum.ayın 4 dünde genel kurul var nerdeyse nefes almadan çalışıyorum.eve az önce çıkabildim.siteye güvenlik kamerası taktırıyorum onun demo gösterisi vardı onunla uğraştım.haa bide siteye web sitesi kurduruyorum sizde girer bakarsınız.benim hergün gezdiğim yerleri görürsünüz.kalisim bide ne yaptım biliyormusun mervişle kendime bide tonton hanımlara torpil geçtim siteye spor aletleri aldım çamların altına kurduruyorum .sen yürüyüş bandı almışsınya bende kıskandım hemen siteye aldım en çok buna seviniyorum hanımlar delirdi sevinçten görünce.şu genel kuruluda bir atlatsam inanılmaz stresteyim.blanço hazırlanacak daha .ama seneyi karla kapattım bu bizim sitede 10 yıldır olmayan bir durum.ayyy dilim şişmiş benim .burda herkesle konuşuyorum ama sizlerle sohbet bir başka .yaaa keşke burda olsaydınız tekne turu düzenliyorum yine yatın birini kapattım sadece bizim siteye çok eğlenceli oluyor.hep beraber giderdik.düğünde ne oldu biliyomusunuz reyhen ablam sanada söylüyorum .abimin oğlu düğüne geldi babasının düğününe ben mahfoldum ağlamaktan .düğün nasıl geçti anlayamadım.çok zor bir durum herkes evladının mürüvvetini görür yavrum babasının gördü.çok dokundu bana .neyse yeter artık yazdığım başınızı şişirdim dimi aklıma ne geldiyse yazdım.hepinizi çok çokkk öpüyorum kendinize iyi bakın.

merhaba mersacigim..
ay canim cok özlemisim seni..Şeniz
iyisin masallah.. bomba gibi calisiyorsun.. allah iyilik versinde calis masallahin var..
bende bugün bütün gün alisveris misafirle ugrastim.. yoruldum bayagi.. birde soguk var mersacigim sasarsin.. sana komik geliyordur bu mevsimde soguk demem aMA inanki su an titriyorum.. 5 derece falan ancak vardir.

mersacigim 3 hafta sonra benim tatilim insallah . keske yolum düsse oralara be güzelim. cok merak ediyorum mersini ve cok güzel oldugundanda eminim.
sen yatlari kapattin jimnastik aletleri falan masallah faaliyetler had safhada.. herkes memnundur herhalde halinden. gerci mirin kirin eden mutlaka cikarda salla sen..kaydirigubbakcemile2

yaa bende bundan yapiyimmmm.

ya ben anlamadım bunu bana accık anlatın her yediğimizin puanımı var.

canım benim sende benim giremiyosun dimi çok fazla.çikolatam süpersin 74 kilo harika bence fıstık gibi olmuşsundur.bende spor yapacam her türlü aleti aldım siteye .şimdide step hocası araştırıyorum sabahları çimenlerin üzerinde step yapıcaz anlaşabilirsek.günler saatler banada yetmiyor .çok yoruluyorum ama aslında bu tempoyu sevmeyede başladım.seni çokkk öpüyorum canım kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…