- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.241
ablacım ne mutlu oluyorum anlatamam daha önce olmayan zorla içine giremediğim kot pantalonum düşüyor 89 a düştüğümde terzide yaptırıcam büyük bir zevkle bugün başka bir pantalon giydim sözde onun içine hiç sığamıyordum şimdi buda bol geliyor ve ben zevkle terziye götürüp yaptırıcam bunları hele biraz daha kilo vereyimde giden her kilo mutluluk veriyor opuyorumnanaktan
evet kurtuluyoruz fazlaliklarimizdan artik .. ah ahhhhhh biz yilbasindan hemen sonra sarilacaktik bu diyetlere simdiye incecik olmustuk..
ferihanim 89 a bir in büyük bir evre atliyacaksin insallah.. cok mutlu olacaksin kendini sevecek cokta begeneceksin. icinin mutlulugu yüzünede ve tavirlarinada yansiyacak.. bu duygulari tattigin an hemen 80 lerden kurtulmaya calis.. cünkü 70li kilolar sana bu hazzin on mislini vermek icin bekliyor.. huzurlu yatacak mutlu kalkacaksin. ya hangi yiyecek bukadar mutlu eder insani.. icini huzurla doldurur kendine saygi duymani saglar? hicbiri..
hahahahahhahaahah ayyyyyyyyyy karnima agri girdi gülmekten..kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
allah seni napmasin kallisim. duymasin alis.. hahahahahah cok sekersin ya.Şeniz
Valla ablacım bizim aişeyi keşke görebilseydim tam komedi, akşam ablam arıyor aşçı abi var demiştim ya otelin eski zamanından, evin anada gelmedi diye dertleniyormuş :roflol::roflol:
evin ana kim diye merak et ve ablacım googla yaz bir bak video çıkacaktır mutlaka izle ben her izleyişimde tüylerim diken diken oluyor o kadını.. ama tipine bakmayıda unutma bak aşçı beni kime benzetmiş:roflol::roflol:
ablacım ben kaçtım eşim illa dışarı çıkarayım sizi bu akşam dedi sonuç listelerini bile geceye erteledim açıklamadım, azcuk gezeyim havalanayım stres atayım:roflol:
merhaba meliscigim hosgeldin ne yapiyor bebisin? bizimki nerdeyse 10 aylik oldu..Şeniz
canım benim kusuruma bakma sen olurmu dün bu mesajı kaçırmışım şimdi gçrdümopuyorumnanaktan dün paylaşım alanından çıkamadım çünkü... bu arada takımımız 2. oldu tebrik ederim hepinizi....ayrıca sana teşekkür edrrimopuyorumnanaktanablalarım ben çıkıyorum çarşambaya kadar sizi özleyeceğim hepinizi çok öpüyorum kalliste ablam kızlar için çok sevindim yazları ne güzel bol aktiviteli geçecek çalışsın başlasınlar erkenden çalışma hayatına ne güzel işte ayçada dersten geçti diye çok sevndim tebrik ederim merak etmeyin bu 4 günde yediklerime çok dikkat edicem az az tadıcam sadece çarşamba görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve diyetle ama sağlıkla kalın ...
ablacım maşallah maşallahopuyorumnanaktanben bugün sabah 250 gr 0 yagli lor peyniri gibi birsey iste ondan yedim 0 KH
öglen 5 köfte bir domates bir biber
aksam 100 gr peynir 50 gr hindi salami
simdide sütlü kahve ama yarim süt yarim su.
et sevmiyene bakin..
ay canim neyse olmus bitmis telasiniz gecmis.. hayirli ugurlu olur insallah..
dünden beri öyle yazıyorsun ablacım bende almanca kullandığını tahmin ettim kaydirigubbakcemile3
mersamda atlatmış telaşelerini kızımızda sınavını halletmiş ohh ne güzel yaşasın tatilopuyorumnanaktan
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - 4 ayda 26 kilo verdim
reyhan ablama motive olsun yarın diğer arkadaşlarımızda gelirler :)) karbonhidrat diyetini yapan arkadaşımızın fotoları... fotoların üstüne tıklayınca büyüyor..
kalişim bak o linkin ilk sayfasından getirdigim ve benim ilk gördügüm bu menüydü .
Sabah: 1 simit,(simit yerine tam ekmeklerden yiyin ) yanında istediğim kadar peynir zeytin, domates salatalık biber vs.
Şekersiz çay.
Öğle: İstediğim kadar tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt, süt, peynir, yeşillik, salata
Akşam: İstediğim kadar tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt, süt, peynir, yeşillik, salata
Canım aralarda bişey çektiğinde genelde süt ve ürünlerini yedim, bazen et ürünleri de. Meyveden ziyade sebze yedim, salatalık domates tarzı şeyler. Ama önemli ayrıntı doyana kadar yedim. Her acıktığımda
bak bu haliyle menü bol proteinli ve düşük degerli karbonhidratlarla dolu ...o yüzden güzel kilo verdirmiş .
renkli yerlerde dikkat ! meyvedi şekerden bile uzak kalmış . aralarda bile protein alınmış .
sonrasında diyet puanlı karbonhidrat diyetine dönmüş ....henüz oraları okumadım .
merhaba sevgili 5. takım,
herkes nasıl? umarım herşey yolundadır. burayı çok ihmal ettiğimin farkındayım.ama günler saatler yetmiyor bana sanki,o kadar kısa zamanda gece oluyor ki anlayamıyorum. yaşlanıyorum ve farkında bile değilim. özledim sizleri de.. nasılsınız ?
spora tam gaz devam ediyorum. haftanın 3 günü ağırlık çalışıyorum diğer günler cardio yapıyorum.arada havuza da giriyorum. gözle görülür değişimler var vücudumda. göbeğim indi bayağı, yan simitlerde de azalma var. kilom yine çok gitmedi ama zaten daha başlayalı 2 hafta oldu.74 kiloya indim. biraz daha gitsin de resim ekleyeceğim ...
hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?