Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili kardeş takımım bizim bir arkadaş hariç herkes tam. Ben daha okuldayım. siz listenizi bitirirseniz bize bırakın, paylaşıma koyarım.

hayırlı cumalar takımım
kilom 66.0
bu hafta pek veremedim ama eminim haftaya iyi vereceğim
benben programı indirdim ama açamadım cd istiyor
sizlerde sorun olmadığına göre sanırım ben yanlış bir şey yaptım akşam eşime de bir göstereyim belki o halleder
hadi öptüm herkesi

öncelikle özürdilerim dün bi paylaşım yapamadım ama perşembe cuma bizim en yoğun olduğumuz gün perşembeleri ihracat var hiç yerimde değilim giremedim cumada malum tahsilat ödeme günü birde ay sonu maaş hesaplamaları kusura bakmayın

kaliste sana hayırlı yolculuklar hızlı hızlı okudum ama yanlış anlamadıysam şehirdışına çıkıyomuşsun sanırım inşallah gittiğin yerdede iletişimin olur

çarşamba
sabah
1 saat 15 dk yürüyüş
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
5 ad zeytin
1 üçgen peynir
ara
1 salatalık
öğle
100 gr yakın tavuk
4 yk makarna
ara
1 domates
akşam
6 ad midye
leslie ile 1 mil yürüdük 15 mekik çektim 3,5 ( 7 pet şişe ) su tükettim

perşembe
yarım gevrek
domates
salatalık
üçgen peynir

öğlen
yarım simit

akşam
4 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
sabah yürüyemedim ama yaz izinleri başladı eleman sıkıntımız var ihracat kolilerini ben hazırladım ve bundan sonrada ben yapıcam deli bir spor oluyo eğil doğrul akşam ölü gibi yattım yine spor yok akannehir

5.TAKIM 163.ETAP

tombili ( 77.7 /
ferihann( 95.0 / 93.0
honeybaby ( 66.4 / 66.0
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% ) izinli

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 323.1 /

hayırlı cumalar herkeseee,

iş nedeniyle geciktim bugün kusura bakmayın ferihan kardeş, hemen kilomu bildirdim yukarda. 60,8.
şimdi biz bu hafta yokuz ama haftaya dahil olucaz bi aksilik olmazsa dimi?

ablacım yardımmmm yüzde hesaplarını nasıl yapıcam ben iyice karıştım bu excele bakıyorum ama anlamadım hiç bişey hangi hesaplamadan yapıcam bu yüzde hesaplarını ( bu işi kıvıramıcam galiba kardeş takımda kontrol istiyor ben daha kendi hesaplamamı yapamadım nasıl yardım edicem onlara üfff ( çok üzgünüm

hayırlı cumalar herkeseee,

iş nedeniyle geciktim bugün kusura bakmayın ferihan kardeş, hemen kilomu bildirdim yukarda. 60,8.
şimdi biz bu hafta yokuz ama haftaya dahil olucaz bi aksilik olmazsa dimi?

evet canım haftaya dahil olacaksınız bende bu hafta yeniyim listeler konusunda çözebilirsem ne ala ohaoldumsmile

ferihancım senin kilonuda verdiğin mesajı editleyerek ekledim bir bak bakalım aynı sonucumu buluyorsun yoksa başkamı.. bu arada verdiğin kilo süper tebrik ederim canım...

ablacım teşekkür ederim hala şaşkın ve telaşlıyım ben bu excelden nasıl yapıcam yüzdelerin hesaplanmasını iyice karıştım kopyaladığımda exceldeki ikinci kısma herhangi bir hesaplama olmuyor karıştım iyice

Ferihancım, canım dert etme:)))) Acelemiz yok, ben sadece bitirdiğimizi haber verdim:)))
Yüzdeleri anlatayım :

bu haftanın kilosu - geçen haftanın kilosu. Çıkan sonuç x 100 / geçen haftanın kilosu

Sıkıntı olursa birlikte yaparız canım :))))

çok sağol canım ben kendi kilomdan hesaplarsam geçen hafta 95 tim bu hafta 93 çıkan sonuç -2 x 100 / 95 = -2.10 bu doğru hesaplamamı yardımın için teşekkürler :))

çok sağol canım ben kendi kilomdan hesaplarsam geçen hafta 95 tim bu hafta 93 çıkan sonuç -2 x 100 / 95 = -2.10 bu doğru hesaplamamı yardımın için teşekkürler :))

Hesaplaman doğru canım :))) Şuna dikkat et: eğer bu hafta kilo verdiysen yüzdenin başındaki - işaretini kaldırıyorsun, eğer bu hafta kilo aldıysan yüzdenin başına - işareti koyuyorsun :)))

Hesaplaman doğru canım :))) Şuna dikkat et: eğer bu hafta kilo verdiysen yüzdenin başındaki - işaretini kaldırıyorsun, eğer bu hafta kilo aldıysan yüzdenin başına - işareti koyuyorsun :)))

5.TAKIM 163.ETAP

tombili ( 77.7 / bildirmedi
ferihann( 95.0 / 93.0 / -2 / 2.10 % )
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / -0.4 / 0.60 % )

hesaplama doğru oldumu inşallah olmuştur yeni arkadaşları bu hafta listeye almadık ama takım içinde kilo bildirimi yaptılar onlarıda listeleyeceğim sadece haftaya kaç kilo verdikleri bilinsin diye teşekkürler inşallah doğru yapmışımdır bu iş sandıığımdanda karışıkmış kaydirigubbakcemile3

tombili ( 77.7 / bildirmedi
ferihann( 95.0 / 93.0 / -2 / 2.10 % ) geçen haftaya göre kilo verdiğine göre -2 yerine 2 yazacağız :)))
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / -0.4 / 0.60 % ) burada da aynı şey geçerli

Hesaplamaların doğru canım :)))
Yeni arkadaşlar ana listeye girmeyecekse buraya eklemene gerek yok cnaım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…