- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.721
ferihancım senin kilonuda verdiğin mesajı editleyerek ekledim bir bak bakalım aynı sonucumu buluyorsun yoksa başkamı.. bu arada verdiğin kilo süper tebrik ederim canım...
hayırlı cumalar herkeseee,
iş nedeniyle geciktim bugün kusura bakmayın ferihan kardeş, hemen kilomu bildirdim yukarda. 60,8.
şimdi biz bu hafta yokuz ama haftaya dahil olucaz bi aksilik olmazsa dimi?
ferihancım senin kilonuda verdiğin mesajı editleyerek ekledim bir bak bakalım aynı sonucumu buluyorsun yoksa başkamı.. bu arada verdiğin kilo süper tebrik ederim canım...
ablacım yardımmmm yüzde hesaplarını nasıl yapıcam ben iyice karıştım bu excele bakıyorum ama anlamadım hiç bişey hangi hesaplamadan yapıcam bu yüzde hesaplarını( bu işi kıvıramıcam galiba kardeş takımda kontrol istiyor ben daha kendi hesaplamamı yapamadım nasıl yardım edicem onlara üfff ( çok üzgünüm
Ferihancım, canım dert etme:)))) Acelemiz yok, ben sadece bitirdiğimizi haber verdim:)))
Yüzdeleri anlatayım :
bu haftanın kilosu - geçen haftanın kilosu. Çıkan sonuç x 100 / geçen haftanın kilosu
Sıkıntı olursa birlikte yaparız canım :))))
çok sağol canım ben kendi kilomdan hesaplarsam geçen hafta 95 tim bu hafta 93 çıkan sonuç -2 x 100 / 95 = -2.10 bu doğru hesaplamamı yardımın için teşekkürler :))
Hesaplaman doğru canım :))) Şuna dikkat et: eğer bu hafta kilo verdiysen yüzdenin başındaki - işaretini kaldırıyorsun, eğer bu hafta kilo aldıysan yüzdenin başına - işareti koyuyorsun :)))
5.TAKIM 163.ETAP
tombili ( 77.7 / bildirmedi
ferihann( 95.0 / 93.0 / -2 / 2.10 % )
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / -0.4 / 0.60 % )
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% ) izinli
hesaplama doğru oldumu inşallah olmuştur yeni arkadaşları bu hafta listeye almadık ama takım içinde kilo bildirimi yaptılar onlarıda listeleyeceğim sadece haftaya kaç kilo verdikleri bilinsin diye teşekkürler inşallah doğru yapmışımdır bu iş sandıığımdanda karışıkmış kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?