Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeni üyelerimizin kilo bildirimleri listede olmasalarda bu haftaki kilolarını bilelim haftaya hesaplarken sorunsuz olur :))

aresözgür ( 62.0 /
benben ( 64.0 /
moncy ( 89.0 /
miss_Roses ( 74.0 /
Takyon ( 75.0 /
özlemdere ( 69.8 /
bluebottlee ( 60.8 /

teşekkür ederim senin listeni nasıl kontrol etmem gerekiyor aynı şekilde hesaplayıp mı kontrol edicem bakayım onada çözücem bu işi sanırım yardımların için çok sağol kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Yeni arkadaşlar da hoşgeldiler :))) Umarım kısa zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar :)))

Yeni arkadaşlar da hoşgeldiler :))) Umarım kısa zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar :)))
caım benim sağol yardımların için.. acelemiz yok diye kızı bırakıp kahve içmeye çıktımdı :)) şimdi senin listenede bakayım...

ferihancım sana yolladığım tabloyu aç altta sayfalar ve açıklamalar var en alta sola bak tabloda açtığında.... bunların sağındada arşiv bilgileri var arşive tıkla.... ordan herhangi bir takımın listesini seç tek tek kişi bilgilerini silip bizim takımın bilgilerinide yazabilirsin bu senin için daha garanti olacaktır.... zaten kendisi hesaplamayı yapıyor canım.... hala sorun varsa sorunu söyle ona göre açıklamaya çalışayım...

ferihan tombili hala bildirmediyse onu lütfen liste dışına alalım geri dönecek diye yaz ... hesaplamaya katma ama şu an tabloda yazan kilosu kalsın... diğer hesapları ve listeyi yapıp buraya son haliyle ekle...

Acelemiz yok ablacım, ne iyi etmişsin de kahve içmişsin :)))) Ben de yeşil çayım bitsin, içeceğim :)))
Ben buralardayım. İşin varsa sen takıl :))))

canım cd istemiyor, diğer partları seçmeni istiyor olmalı, örneğin 1 i çıkarıyorsan bitince 2 yi çıkaracakson sonra 3 ü o şekilde devam ediyor, tabi öncelikle bütün partları indirmiş olman gerekli yerimseniben

adaş sen çok iyi gidiyosun maşallah, darısı başıma yerimseniben

teşekkürler kardeş takım hevesli bi şekilde takımımızda yer aldık hayırlısıyla mezun olucaz inşallah kaydirigubbakcemile5

benim bi sorum olacak kızlar ben 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmeme dikkat ediyorum (arada kaçamaklarım oluyor yoksa devam edemiyorum ama aşırıya kaçmıyorum asla)
sorum şu: ben sabahtan öğleye kadar çok acıkıyorum yani kahvaltı yapıyorum ara öğünümü yiyorum 1-1.5 saat sonra hemen geri acıkıyorum ama öğleden sonraki aralarda bu kadar acıkmıyorum nedir bunun sebebi acabaabilmiyorumkismile

Acelemiz yok ablacım, ne iyi etmişsin de kahve içmişsin :)))) Ben de yeşil çayım bitsin, içeceğim :)))
Ben buralardayım. İşin varsa sen takıl :))))

tatlım çok sağolasın.. ferihanın ilk gün paniği normal tabiki şimdi kendimi düşününce :))

dediğin gibi acelemiz yok ben yine dışarı çıkıcam kızımın belgelerini sabah teslim etmiştik ehliyetini almaya gidicez 2 de orda olmalıyız.. çıkıyorum o zaman.. liste olamasada geldiğimde bakarım veya sen bakarsın canım paylaşıma verirsin.... ferihanla biraz çalışma yapmalıyız yaparızda zaten :))

Ben de ilk günümü hatırlıyorum canım, haklı tabi Ferihancım :)))
Biz de toplantı yaapıyoruz zaten :))) Buralardayım:)

ablacım teşekkür ederim şimdi farkettim arşiv kısmını düzenledim yeni listemize göre falan virgüllü olan sayıları kabul etmiyor yani 60.8 gibi düz olarak hesaplama yapıyor onu nasıl düzeltirim bilmiyorum ama düzelmezzsede elde yapmayı öğrendim nasıl olsa sağolsun kardeş takım hemen yetişti imdadıma senide panik yaptım kusura bakma ablacım kaydirigubbakcemile3

ferihan tombili hala bildirmediyse onu lütfen liste dışına alalım geri dönecek diye yaz ... hesaplamaya katma ama şu an tabloda yazan kilosu kalsın... diğer hesapları ve listeyi yapıp buraya son haliyle ekle...

tamam ablacım dediğin gibi tekrar eklerim yeni arkadaşları yazmıyorum zaten iki kişi var şu an için hesaplanacak tombilii geri dönecek olarak yazıp aynı şekilde paylaşıyorum gelince bakarsın fazlaca panik oldum ama olur inşallah haftaya sorunsuz yaparım inşallah kaydirigubbakcemile3

tombili ( 77.7 / geri dönmek üzere ayrıldı
ferihann( 95.0 / 93.0 / 2 / 2.10 % )
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / 0.4 / 0.60 % )
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% ) geri dönmek üzere ayrıldı

tombili ( 77.7 / geri dönmek üzere ayrıldı
ferihann( 95.0 / 93.0 / 2 / 2.10 % )
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / 0.4 / 0.60 % )
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
aresözgür ( 62.0 /
benben ( 64.0 /
moncy ( 89.0 /
miss_Roses ( 74.0 /
Takyon ( 75.0 /
özlemdere ( 69.8 /
bluebottlee ( 60.8 /

kalliste ablam birde haftaya inşallah listelenecek halinide yazayım bir bak haftaya listemiz 11 kişi olacak hesaplama işinide çözdüm gibi inşallah sorunsuz haftaya yapabilirim :))

5.TAKIM 163.ETAP

tombili ( 77.7 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
ferihann( 95.0 / 93.0 / 2 / 2.10% )
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / 0.4 / 0.60% )
banucan4( 84.0) (geri dönmek üzere ayrıldı)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 161.4 / 159 / 2.4 / 1.48% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…