- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.741
tombili ( 77.7 / bildirmedi
ferihann( 95.0 / 93.0 / -2 / 2.10 % ) geçen haftaya göre kilo verdiğine göre -2 yerine 2 yazacağız :)))
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / -0.4 / 0.60 % ) burada da aynı şey geçerli
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% ) izinli
Hesaplamaların doğru canım :)))
Yeni arkadaşlar ana listeye girmeyecekse buraya eklemene gerek yok cnaım :)))
yeni üyelerimizin kilo bildirimleri listede olmasalarda bu haftaki kilolarını bilelim haftaya hesaplarken sorunsuz olur :))
aresözgür ( 62.0 /
benben ( 64.0 /
moncy ( 89.0 /
miss_Roses ( 74.0 /
Takyon ( 75.0 /
özlemdere ( 69.8 /
bluebottlee ( 60.8 /
ablacım yardımmmm yüzde hesaplarını nasıl yapıcam ben iyice karıştım bu excele bakıyorum ama anlamadım hiç bişey hangi hesaplamadan yapıcam bu yüzde hesaplarını( bu işi kıvıramıcam galiba kardeş takımda kontrol istiyor ben daha kendi hesaplamamı yapamadım nasıl yardım edicem onlara üfff ( çok üzgünüm
ablacım teşekkür ederim hala şaşkın ve telaşlıyım ben bu excelden nasıl yapıcam yüzdelerin hesaplanmasını iyice karıştım kopyaladığımda exceldeki ikinci kısma herhangi bir hesaplama olmuyor karıştım iyice
caım benim sağol yardımların için.. acelemiz yok diye kızı bırakıp kahve içmeye çıktımdı :)) şimdi senin listenede bakayım...Yeni arkadaşlar da hoşgeldiler :))) Umarım kısa zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar :)))
caım benim sağol yardımların için.. acelemiz yok diye kızı bırakıp kahve içmeye çıktımdı :)) şimdi senin listenede bakayım...
ferihancım sana yolladığım tabloyu aç altta sayfalar ve açıklamalar var en alta sola bak tabloda açtığında.... bunların sağındada arşiv bilgileri var arşive tıkla.... ordan herhangi bir takımın listesini seç tek tek kişi bilgilerini silip bizim takımın bilgilerinide yazabilirsin bu senin için daha garanti olacaktır.... zaten kendisi hesaplamayı yapıyor canım.... hala sorun varsa sorunu söyle ona göre açıklamaya çalışayım...
hayırlı cumalar takımım
kilom 66.0
bu hafta pek veremedim ama eminim haftaya iyi vereceğim
benben programı indirdim ama açamadım cd istiyor
sizlerde sorun olmadığına göre sanırım ben yanlış bir şey yaptım akşam eşime de bir göstereyim belki o halleder
hadi öptüm herkesi
çarşamba
sabah
1 saat 15 dk yürüyüş
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
5 ad zeytin
1 üçgen peynir
ara
1 salatalık
öğle
100 gr yakın tavuk
4 yk makarna
ara
1 domates
akşam
6 ad midye
leslie ile 1 mil yürüdük15 mekik çektim 3,5 ( 7 pet şişe ) su tükettim
perşembe
yarım gevrek
domates
salatalık
üçgen peynir
öğlen
yarım simit
akşam
4 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
sabah yürüyemedim ama yaz izinleri başladı eleman sıkıntımız var ihracat kolilerini ben hazırladım ve bundan sonrada ben yapıcam deli bir spor oluyo eğil doğrul akşam ölü gibi yattım yine spor yok akannehir
Yeni arkadaşlar da hoşgeldiler :))) Umarım kısa zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar :)))
Acelemiz yok ablacım, ne iyi etmişsin de kahve içmişsin :)))) Ben de yeşil çayım bitsin, içeceğim :)))
Ben buralardayım. İşin varsa sen takıl :))))
tatlım çok sağolasın.. ferihanın ilk gün paniği normal tabiki şimdi kendimi düşününce :))
dediğin gibi acelemiz yok ben yine dışarı çıkıcam kızımın belgelerini sabah teslim etmiştik ehliyetini almaya gidicez 2 de orda olmalıyız.. çıkıyorum o zaman.. liste olamasada geldiğimde bakarım veya sen bakarsın canım paylaşıma verirsin.... ferihanla biraz çalışma yapmalıyız yaparızda zaten :))
caım benim sağol yardımların için.. acelemiz yok diye kızı bırakıp kahve içmeye çıktımdı :)) şimdi senin listenede bakayım...
ferihancım sana yolladığım tabloyu aç altta sayfalar ve açıklamalar var en alta sola bak tabloda açtığında.... bunların sağındada arşiv bilgileri var arşive tıkla.... ordan herhangi bir takımın listesini seç tek tek kişi bilgilerini silip bizim takımın bilgilerinide yazabilirsin bu senin için daha garanti olacaktır.... zaten kendisi hesaplamayı yapıyor canım.... hala sorun varsa sorunu söyle ona göre açıklamaya çalışayım...
ferihan tombili hala bildirmediyse onu lütfen liste dışına alalım geri dönecek diye yaz ... hesaplamaya katma ama şu an tabloda yazan kilosu kalsın... diğer hesapları ve listeyi yapıp buraya son haliyle ekle...
tombili ( 77.7 / geri dönmek üzere ayrıldı
ferihann( 95.0 / 93.0 / 2 / 2.10 % )
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / 0.4 / 0.60 % )
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?