Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar takım arkadaşlarım hepiniz iyisiniz inşallah dünki menüm şöyle
sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 k k peynmir 3 dilim salatalık 2 dilim domates 1 haşlanmış yumurta
öğlen yağsız az tuzlu birkase çorba 1 porsiyon tavuk ızgara
akşam bir porsiyon salaata 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık pilav

SLM takyon senin ar öğün yok neden
ara öğün olmalı bence meyve en azından

mrb arkadaşlar yeniler ve eskiler
geldim bende 3 4 günlük tatilden
açık büfeyi malesef vede yedim ama çok yüzdüm
kilo almşım aam ne kadar bilmem adet dönemim acaip şişim
o yüzden tamnakadar aldım bilmiyorum

sıkı bir diyet ve spora başlıyorum alllahın izniyle

arkadaşlar hadi yarışalım kendi aramızda bakalım bu hafta en çok kim verecek kilo
ne dersiniz
yeni gelenlerin motivasyonu çoktur başta değerlendirelim bunuda

nedersinizz?

kallisim aynen benimde öyle minicik bir ekmek oldu onun icin yarisini götürmüsüm farketmeden.:kedi: bizim diyeti yapiyor ferihanda yapsin iyi olur.
niye sikintilisinki gülüm? kitabi oku bitir en iyisi..delikafadulden
haftaya sabahciyim yine. sonrada yolculuk. ay heyecan basti ya..alkisalkisalkis

selam millet.ben geldim genel kurulu büyük bir başarıyla atlattım.karşımda tek bir kişi bile muhalih olmadı herkes tebrik etti böyle bir bütçeyle yılı bitirdiğim için.10 yıldır ilk defa zarar etmeyen ve hatta kar eden bir yönetim olduk.inanılmaz rahatladım.insanlara verdğim güven çok gurur vericiydi.çok yoruldum ama bu gün emeğimin karşılığını aldım bende hakettim ama.dürüstlüğün kazandığını bir kez daha anladım.öğleden sonrada bütün yönetimdeki arkadaşlarla çok güzel denizi olan bir tesise gittik bol bol yüzdüm stres attım.çok yorgunum ama sizinle paylaşmadan yatamadım.bu arada kalistem sultanımmmm benim mezuniyetim kaç kiloda olacaktı benim belgemi yavaştan hazırlasan iyi olacak sanırım son 2-3 kilom kaldı yani bu arada kilo işini bırakmış değilim haberiniz olaaaa....reyhan ablacım seni ve bütün takım arkadaşlarımı çokkk öpüyorum hepinizi çok özledim bundan sonra daha sık girecem.şimdide dalida dinliyorum beni müthiş dinlendiriyor.love ın portofinoo....çok güzellll.

oh oh gözün aydin mersacigimmm cok sevindim senin adina canim. cok rahatlamis görünüyorsun baksana dalida falan :))
mezunmu olacaksin mersa? hay masallah kac kilo oldun hedefin neydi kac kilo verdin? benim sorulari bilirsin. nekadar güzel yaaaaaa.. bende demek istiyorum mezun olacagim artik iste ne bileyim 2 kilom kaldi falan mesela yani..aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ablacım selam nasılsın tatil hazırlıkları başlamış.inanılmaz rahatladım.az önce sitenin görevlisi geldi sahildeki bahçede herkes sizi konuşuyor burası böyle bir genel kurul ilk defa gördü diyolar dedi.böyle güler yüzlü samimi bir başkan daha buraya gelmemişti demişler tabi ben havalarda uçtum .herkesten tebrik telefonları geliyor.bizim buranın genel kurulları hep olaylı geçerdi ve herkes memnuniyetsiz ayrılırdı.herkes çok memnunmuş tabi bende çok mutlu oldum.ama bu başarıda eşimin çok büyük katkısı var benim arkamda öyle bir durduki bana hep güvendi bana inandı.eşimin katkısı desteği çok büyük.toplantıda beni tebrik ederken eşimide tebrik ettiler verdiği destekten dolayı güzel bir gündü.kiloma gelince sana resim gönderim ama silmeyi biliyorsan sen siliver ablammmm.

bu hafta sonu çok fena saldım arkadaşlar hafta içi ağzıma lokma koymasam yeridir yani:kedi:
kallisim sütün içine neskafe atıp içiyorum 1kupa her gün kahvesiz yapamıyorum ben acaba değeri kaç?sütün değeri 6 gösteriyor?
bu arada eşim bana meyve yasak dememe rağmen önüme sürekli kavun karpuz üzüm vs.getiriyor kıskanıyormu ne?:roflol:
mersa kadınların bu işlerde daha başarılı olacağını hep söyler dururum artık örnek gösterebileceğim birisi de var tebrikler canımalkisalkisalkis
bende temmuz sonu mersindeyim çok seviyorum mersini yaaa hiçbir yerde yok akdenizin güzelliği
reyhan abla tatile çıkmadan önce incelmiş halinin fotografını koysan ben çok merak ediyorum da

banucan araöğün yiyemiyorum kendimi zorlasamda yapamıyorum midem bulanıyo o yazdıklarımıda zorla yiyorum gastrit im azdı yine ilaçlardan dolayı

kızlarf bugün adanaya gidiyorum kızım rahatsız doğuştan pda sı var taşikardi de çıktı bugün kuzumu götürecem doktora dua edin kızım için

bana pek çok gibi gelmedi honey, spor yapıyosan çok değil..

kızlarf bugün adanaya gidiyorum kızım rahatsız doğuştan pda sı var taşikardi de çıktı bugün kuzumu götürecem doktora dua edin kızım için

çok çok geçmiş olsun takyoncum Allah yardımcınız olsun..

benim de haftasonu yeme düzenim çok değişiyor ama ben iyi olduğunu düşünüyorum.Vücudu ara sıra şaşırtmak gerekiyor ya metobolizmanın hareketliliği için abartmadan şaşırtabiliriz

bu arada ben h.sonları pek giremiyorum arkadaşlar maruz görün ihmal ettiğimi düşünmeyin çünkü oğluşum ben evde olunca dibimden ayrılmıyor desem abartmış olmam

günaydın takımcığım nasılsınız herkeze iyi bir hafta diliyorum haftasonunuz iyiydi inşallah benim çok güzel geçti cumartesi evde temizlikle uğraştım pazar rahat gezebileyim diye pazar günüde annem ve kardeşimle gezmeye gittik öncesinde deniz sefası çektik boğaz manzarası kız kulesi beşiktaştaki yıldız korusuna gitmemiştim orayı gezdik harika bir yer hepsi çok güzeldi akşam eve yorgun şekilde geldim bu arada akşama kadar dışarı olduğum için azcık kaçamak yaptım ekmek hiç yemiyordum ekmek yedim karbonhidratını hesap edemedim oldukça almışımdır oysa sabah kahvaltıda sadece 5 kh değerinde yemiştim ayrıca bugün çok rahatsızım regl oldum şişliği ayrı bir dert ağrısı ayrı bir dert iştahımda yok bu sabah zoraki bir parça peynir yedim başka bişey yiyemedim biraz geçmişi okuyayım bakalım haftasonu neler kaçırmışım hepinizi çok öpüyorum canım takımcığım :))

selam ben geldim :kedi:

hoşgeldin canım özledik seni merak ettik hallettinmi işlerini yoğunluğun bitmiştir inşallah cuma günü seni aradı gözlerim hesaplamayı yapmak için epey sıkıntı yaşadım neyseki kardeş takım koştu yardıma kalliste ablamda çok yardımcı oldu inşallah bu hafta daha iyi olacağım sen neler yaptın canım opuyorumnanaktan

canım seni yalnız bıraktığım için çok özür dilerim herşey çok ani oldu bilgisayarım düzelsin anlatıcam.. şu an f klavyeli bi pc deyim o yüzden yazamıyorum uzun uzun.. 1 haftadır akçaydaydım.. du anlatıcam :hulya:

ayh yok f klavyeyle olmuyo boshayallersmile

mrblarr
nasılsınız 5. takım

ben iyiyim
sabah zorla 2 dilim kep ekmekle beyaz peynirli bir
tost yaptım yedim
başladım bakalım inş.
bu gün çok işim var işeri halledeyim
koşu bandında yürüycem
inş. hergün atlamıycam

sabah tv de dr kalbe takılacak stendle günlük 20 dk yürüyüşün aynı etkiyi
göstereceğini söyledi
ne kadar etkili değilmi
helede bizim gibi yağ
oranı yüksek olanlar için çok önemlii..

a e olunn...

canım benim özür dilemene gerek yok ben işlerinin yoğun olduğunu biliyorum tatilemi gittin ne güzel hadi düzelsin bilgisayarında sende anlatırsın neler yaptın diye özlemişim ama seni yeni arkadaşlarda çok hevesle başladılar hep beraber birbirimizi motive edicez senin kilo durumun nasıl diyet yapıyorsun muhakkak neler yapıyorsun canım ben kalliste abla ve reyhan abla gibi düşük karbonhidrat diyetine başladım bugün 6 ncı günüm dün abarttım kh değerini ama bugün dikkat edicem tabi şeker hiç yemedim çok şükür o yönden sıkıntım yok canım bakalım ne olacak gidecekmi kilolar neyse sen anlatırsın uzun uzun düzelince bilgisayarım çok öpüyorum canım opuyorumnanaktan

canım çok haklısın yürüyüş şart madem evde koşubandın var yararlan bundan kesinlikle geçmiş yazıları okudumda aramışda yarış yapalım dedin sanırım bana güzel bir fikir gibi geldi yapabiliriz aslında cuma günü aramızda birinci seçeriz bizde diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerse ne güzel olur değilmi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…