- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.821
iyi akşamlar takım arkadaşlarım hepiniz iyisiniz inşallah dünki menüm şöyle
sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 k k peynmir 3 dilim salatalık 2 dilim domates 1 haşlanmış yumurta
öğlen yağsız az tuzlu birkase çorba 1 porsiyon tavuk ızgara
akşam bir porsiyon salaata 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık pilav
ablacım afiyet olsunopuyorumnanaktan çok olmuş demişsin ama olsun o kadar arada hakkımız diye düşünüyorum dün sen bana yazdın ya şeker için olsun diyeopuyorumnanaktan ben sadece şeker olduğu için üzülmüştüm şeker çok geriletiyormuş ya diyeti...
bende ekmeğimi beğenmiştim ferihanda yapsın bu ekmekten.. benim ki böyle miniminnacık tart kalıpları olur ya onlardan üç kalıp çıktıydı bir tanesi bir dilim ekmek kadar sanırım..
oh oh gözün aydin mersacigimmm cok sevindim senin adina canim. cok rahatlamis görünüyorsun baksana dalida falan :))
mezunmu olacaksin mersa? hay masallah kac kilo oldun hedefin neydi kac kilo verdin? benim sorulari bilirsin.nekadar güzel yaaaaaa.. bende demek istiyorum mezun olacagim artik iste ne bileyim 2 kilom kaldi falan mesela yani..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
SLM takyon senin ar öğün yok neden
ara öğün olmalı bence meyve en azından
mrb arkadaşlar yeniler ve eskiler
geldim bende 3 4 günlük tatilden
açık büfeyi malesef vede yedim ama çok yüzdüm
kilo almşım aam ne kadar bilmem adet dönemim acaip şişim
o yüzden tamnakadar aldım bilmiyorum
sıkı bir diyet ve spora başlıyorum alllahın izniyle
arkadaşlar hadi yarışalım kendi aramızda bakalım bu hafta en çok kim verecek kilo
ne dersiniz
yeni gelenlerin motivasyonu çoktur başta değerlendirelim bunuda
nedersinizz?
kızlarf bugün adanaya gidiyorum kızım rahatsız doğuştan pda sı var taşikardi de çıktı bugün kuzumu götürecem doktora dua edin kızım için
yediklerimi yazayım
sabah tam buğday ekmeğiyle tost şekersiz bitki çayı 2çatal labne pyniri
ara 2-3 tane kayısı
öğle 1tane dolma 2kaşık yoğurt
ara 2tane mercimekli köfte 2çatal salata 1bardak meyve suyu(komşu çağırdı da oturmaya)
akşam ıspanak (zeytinyağında iki çevirdim) 1kase cacık
ara 1fincan neskafe
ayyy birisi yorum yapsın yaaa benim yediklerime çokmu yiyorum bu hafta hiç açlık hissetmedim
pek kilo veremedim zaten böyle devammı etsem daha da azmı yesem?
kızlarf bugün adanaya gidiyorum kızım rahatsız doğuştan pda sı var taşikardi de çıktı bugün kuzumu götürecem doktora dua edin kızım için
bu hafta sonu çok fena saldım arkadaşlar hafta içi ağzıma lokma koymasam yeridir yani:kedi:
kallisim sütün içine neskafe atıp içiyorum 1kupa her gün kahvesiz yapamıyorum ben acaba değeri kaç?sütün değeri 6 gösteriyor?
bu arada eşim bana meyve yasak dememe rağmen önüme sürekli kavun karpuz üzüm vs.getiriyor kıskanıyormu ne?:roflol:
reyhan abla tatile çıkmadan önce incelmiş halinin fotografını koysan ben çok merak ediyorum da
selam ben geldim :kedi:
hoşgeldin canım özledik seni merak ettik hallettinmi işlerini yoğunluğun bitmiştir inşallah cuma günü seni aradı gözlerim hesaplamayı yapmak için epey sıkıntı yaşadım neyseki kardeş takım koştu yardıma kalliste ablamda çok yardımcı oldu inşallah bu hafta daha iyi olacağım sen neler yaptın canım opuyorumnanaktan
canım seni yalnız bıraktığım için çok özür dilerim herşey çok ani oldu bilgisayarım düzelsin anlatıcam.. şu an f klavyeli bi pc deyim o yüzden yazamıyorum uzun uzun.. 1 haftadır akçaydaydım.. du anlatıcam :hulya:
ayh yok f klavyeyle olmuyo boshayallersmile
mrblarr
nasılsınız 5. takım
ben iyiyim
sabah zorla 2 dilim kep ekmekle beyaz peynirli bir
tost yaptım yedim
başladım bakalım inş.
bu gün çok işim var işeri halledeyim
koşu bandında yürüycem
inş. hergün atlamıycam
sabah tv de dr kalbe takılacak stendle günlük 20 dk yürüyüşün aynı etkiyi
göstereceğini söyledi
ne kadar etkili değilmi
helede bizim gibi yağ
oranı yüksek olanlar için çok önemlii..
a e olunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?