- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.801
günaydın arkadaşlar bugün tembellik yaptım sabah yürüyüşüne çıkamadım alarm çaldı ama ban kapatıp geri yaptım akşam çıkayı düşünüyorum bugün
günaydinlarrrrrrrrrrr
ay ferihancigim iyi hatirlattin bana birtanesin ya valla ben unutmustum.
hedefim izine kadar 78 olmakti degilmi? nasilda unuttum yani demek olacagida varmis hesaplamis demisim 78 diye.. keske 75 deseymisim madem olacakti heheheheheheheh.
ay bak simdi daha cok sevindim.. iki kere verdigim sözü tuttum ilk hedefim 83 tü ikinciside 78.. nasilda unutmusum.. kaydirigubbakcemile5
yok ferihanım sen merak etme oolmaz Allah'ın izni ile bugün biraz moralim bozuktu o yüzden.Ben biraz üzülünce dizlerimin dermanı kesiliyor yatıyorumj sürekli şimdi geldim sabahın acısını çıkarttım :teytey: bu arada bugünki yemek listemi gece yazıcam kızım başımın etini yiyor kalk bilgisayardan oyun oynuycam diyor öptüm canım:1hug:senin yürüyüş yapma azmine hayranım ama nolur kaçamak yapma ben sabah işe yürüyerek geliyordum onu istemeyerek bıraktım ama akşamları muhakkak 30 dk yürüyorum şimdi bir anda karar değişikliği ile yine sabah yürüyüşlerine başlamam lazım fakat gece geç yatıyorum sabah kalkamıyorum gibi sebepler yaratıyorum kendime diyeceğim o ki sen bari kaçamak yapma yürüyüşüne devam et muhakak az yürü ama yinede yürü canım benim alt komşum iki çocuğu olmasına rağmen yaz kış demeden yürürdü ve aldığı kiloları verirdi geçen sene bebeği olunca çıkamadı hamileliğinde yine 30 kilo aldı şimdi bebeği azıcık büyüdü dışarı rahat rahat birlikte çıkıyor şimdi tekrar yürüyerek veririm bu kiloları diyor yani yürüyüş aslında çok iyi kilo vermek adına hemde zinde tutuyor insanı lütfen bırakma bir sefer kaçamak yaptımmı gerisi geliyor çünkü opuyorumnanaktan
inşallah bizimdir birincilik :lepi::lepi:arkadaşlar bu hafta birinci olmuş takımımız haftaya yeni üyelerimizle ve kalabalık takımımızlada birinci olmak olsun hedefimiz hep birlikte bu hafta sağlığımızı bozmadan bol diyetli ve bol sporlu bir hafta geçirelim ve önümüzdeki haftada takımımızı birinci yapalım öpüyorum hepinizi :))
birincimi olmuşuz delikafadulden
ayol 3kişiydik zaten kaydirigubbakcemile3diğer takımlarda da durum pek iç açıcı değil anlaşılan haftaya kalabalık kadromuzla tekrar 1. oluruz değilmi arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
birincimi olmuşuz delikafadulden
ayol 3kişiydik zaten kaydirigubbakcemile3diğer takımlarda da durum pek iç açıcı değil anlaşılan haftaya kalabalık kadromuzla tekrar 1. oluruz değilmi arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
kızlar bu arada bu zayıflama kapsüllerinden kullanan varmı burda isim yazmak serbest dimi ilaç ismi
malesef serbest değil canım yaaa... ilaç-hap-kapsül ne şekilde olursa olsun paylaşımı yasak...
oyy hava miss çok sıcak, akşam çok güzel bir park var evin yakınında kızlarıda alıp oraya gittik kahve içmeye...
reyhan abla çok kötü bişi oldu kahvemi filtre kahve içtim ve minik bir çay kaşığı şeker koymak zorunda kaldım yoksa içemedim .. aman napimmm :)) afiyet olsun o kadar olur demi... bu gün de süper gittim çünkü....
şimdi spor yapacağım bir bakınmaya geldim...
hah unutmadan eşim bir hafta izine çıktı ve beim istanbul işi malesef suya düştü, büyük v ortanca kızı yolluyacağım bende salı filan.. haftayada ufaklığı alıp kendim gideceğim bir mani olmazsa....
birsey olmaz bir kasik sekerden canim okadarda kasmiyalim artik. yoksa tek gr seker girmiyor agzimiza meyva bile yemiyoruz nerdeyse.. düsünme bile durma üzerinde afiyet olsun canim.. hayirlisiyla sali gidin güzelim birsey olmaz.. insallah havalar düzelince otelin isleride düzelir..Şeniz
kallisim simdi bana verdigin ekmek tarifini denedim firinda pisiyor, bakalim nasil olacak.
ama bazi degisiklikler yaptim. soya unu yerine biraz bugday kepegi biraz protein tozu birazda badem unu koydum hepsi 100gr eder cok azda mahlep koydum.. merakla bekliyorum neticeyi.. bana 250 derece cok geldi 150 yaptim yanar diye korktum ya.. zaten azicik birsey oldu
ha bugday kepeginin 100 grmi18KH iki kasik kadar koydum badem unu ve protein tozu zaten 0KH insallah sonuc güzel olur. sicak ekmek gibisi varmi ya
ay of böyle bir sıkıntılı hal var üstümde yatsam yatar uyurum hiç adetim değil oysa gündüz uykusu ama çok kırgınlığım var yorgun gibiyim.... biraz dışarı çıktık ayçanın laptopuna grafik çizim için tablet aldık amannnn hiç eksiğiniz bitmiyor diye söylenip duruyorum.. ayrıca bilgisayar sırasıda bana gelmiyor onun içinde kızgınım bir oyun bulmuşlar durmadan onu oynuyorlar babab ve kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?