Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet hazırlayabiliriz elbette çok da güzel bir fikir peki nasıl yapıcaz elimizde kağıtla mı dolaşcaz hep.Montiyi inceliyorum ama bir sürü besin var değerleri farklı farklı kafam karıştı iyice dolaştımbilmiyorumkismile

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz kısa zamanda beraber sağlıkla zayıflarız inşallah

hoşbulduk azimliyiz başarıcaz inşallahkaydirigubbakcemile5

canım kalliste ablam sadece kaptanlığı bırakıyor liste dışında olacak yine bizimle büyük ihtimalle sadece tatil dönemi olacak bir süre ama şimdilik burda biz takımla beraber ne kadar çok kilo verirsek onuda motive etmiş oluruz kalori hesabı yapmıyoruz canım yaptığımız diyette yiyeceklerin karbonhidrat değerlerini hesaplıyoruz yani bol protein alarak besleniyoruz ilk 15 gün zor benim 6 ncı günüm bu 15 günde kesinlikle şeker tüketmiyoruz hatta meyve bile sınırlı yok denecek kadar sonrası yavaş yavaşş karbonhidrat değeri yükseliyor bir liste var yiyeceklerin karbonhidrat değerlerini gösteren mesela et tavuk yumurta balık 0 kh değerinde peynir 1 yoğurt 250 gr 12 kh var vs vs istersen yaparım dersen bu listeyi eklerim aslında çok kolay proteini seviyorsan rahatlıkla yapabileceğin biir diyet hiç umutsuzluğa kapılma benimde verileccek kilom çok fazla ama emin ol kendimi 93 hayal edemezken şimdi bu kilodayım kendimi 70 hayal edemiyorum ama o kiloyada düşeceğime inanıyorum o yüzden bu takım kapanmasın istedim sağolsun gelen arkadaşlarda bizim kadar azimli inşallah hep beraber bu işi başarıcaz canım nişanım ramazan öncesi olacak büyük ihtimalle artık hayırlısı diyorum bu ramazan bende dikkat edeceğim kiloma tatlı çok seviyorum yerim ama yine protein ağırlıklı beslenmeye dikakt ederim kilo vermesemde hiç olmazsa kilo almazsam daha iyi olur benim için beni iftarlar değilde sahur mahvediyor saatlerde çok uzun napıcaz bilmem gerçi vardır bir kolaylığı Allah verir kolaylığını opuyorumnanaktan

monti diyetide çokgüzel verdiriyormuş evet karbonhidrat ve proteini aynı anda almamak gerekmiş et ve pilav gibi bol salata ve ara öğünü olan bir diyet listesi olmalıymış isterseniz inceleyin biraz benim kardeşimde yapacak o diyeti örnek diyet listesi bulup vermem lazım kardeşime kaydirigubbakcemile5

ben farklı diyetlere karşıyım kendi adıma. önemli olanın da hızlı değil sağlıklı zayıflama olduğunu düşünüyorum.
vücudu karbonhidratsız bırakmak ne derece doğru, diyetisyene sormak lazım, onlar kesinlikle karşı çıkacaktır ama benim kendi görüşüm de bu. 3 ay kh'ı bıraksak da eninde sonunda almamız gerek. vücut, enerjisinin % 60'ını kh'lardan, %20'sini yağlardan %20'sini proteinlerden harcıyor, protein yakılacak değil depolanacak bir yapıya sahiptir. uzun vadede zarar verebilir diye düşünüyorum..yine de sizler bilirsiniz..

canım buraya yazarsan veya kopyalayıp yapıştırırsan çok sevinirim a.s. yaparım şuan bağlı olduğum diyet yok kafama göre az az yiyorum proteini severim tatlı hariç herşeyi seviyorum tek bu konuda şanslıyım sanırım tatlıyıda sevseydim çok daha kilolu olurdum,haklısın umut ediyorum bende 60 görürüm inşallah,Allah dermansız dert vermesin bunun çaresi var şimdiye kadar çok yedikte ne oldu biraz az yiyip en güzel yaşlarımızı sağlıkla,hafif huzurlu geçiririz inşallah,nişanın hayırlı olsun canım şimdiden o güne kadar belki 85 düşersin sağlıkla zayıflayalımda en önemlisi,yeni arkadaşların geldiğine çok sevindim bizde çok eski değiliz hepsini zamanla daha iyi tanırım inşallah olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

inşallah canım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

hani resim ben görmedim.. gerci silmeyi bilmem. ama bakmayi severim :))
valla cok calistin iyi bir is cikardin mersam ne kadar gururlansan yeridir canim tebrikler tekrar.a.s.
kızlarf bugün adanaya gidiyorum kızım rahatsız doğuştan pda sı var taşikardi de çıktı bugün kuzumu götürecem doktora dua edin kızım için
gecmis olsun canim.a.s.
inşallah canım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
hosgeldin hifzicigim bende bu haftasonu yola cikiyorum kismetse..a.s.

merhaba takim..
kallisim hic gelmemismi bugün?

hoşbulduk canım, vaktini iyi değerlendir tatilde su gibi akıyor zaman ne olduğunu anlamadan gelip geçti :çok üzgünüm: ,sağlıkla gider gelirsin inşallah canım şimdiden iyi tatilleropuyorumnanaktan

çok teşekkürediyorum. aynı düşünceleri paylaşıyoruz inşallah başarılı olabilirim. sizin ve takımı sevecek herkesin başarılı bir kaptan olacağına eminim.bol şans diliyorum. arada uğrar hal hatırınızı sormak isterim,sizleride bekliyoruz. a.s.

Kalori Yakmanın 10 Yolu

1- Yediğiniz şeye konsantre olun. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerinize cevap verirken yemeyin.:1ninca:

2- Sağlıklı şeyler yiyin. Dışarıda yemek yediğiniz zaman çocuk mönüsü ya da sossuz salata yiyin.

3- Kendinizi çok fazla zorlamayın. Diyet programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye özen gösterin.

4- Bahçe işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe işiyle uğraşmak 500 kalori yakmanızı sağlar.(bahçemiz yoksakaydirigubbakcemile3)

5- Asansör kullanmak yerine merdivenden çıkın.kaydirigubbakcemile2

6- Ev işi yaparak da kalori yamanız mümkün. Ufak tefek ev işleriyle uğraşın.

7- İp atlayın. Bu muhteşem bir egzersizdir ve diğerlerinden daha eğlencelidir.kaydirigubbakcemile2

8- Sık ama az yiyin.

9- Çikolatayı çok seviyorsanız, her akşam bir parça (küçük tabi ki) çikolata yiyin.akannehir

10- Kendinizi sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter.süprizzzzz

Arkadaşlar ben de bunları uygulamaya çalışıyorum sanırım işede yarıyo.Sizinlede paylaşmak istedim =)

ah püsküütüm asıl sıkıntımın sebebide bu ya :bbo:
hemen anlatayım.. benim kızımı biliyorsun içeri dışarı serbest girip çıkıyor geçen yıl evin kirlenmesini önlemek amacıyla bahçeye minik çakıl taşları dçşedik bir kamyon önceleri çok iyidi hiç kimse sıkıntı çekmedi taşlaı yıkadıkça zaten tertemiz filanderken bu bitmek tükenmek bilmeyen yağmurlar başladı ya taşlar hep ıslak ve pati araları perdeleri hiç kuru kalmıyor her gün sabahtan akşama geceden sabaha dek kızarmış patiş aralarını yalamaktan kuzum bir halde kaldı... kremler filan ama ne fayda yağmurlar ve ıslaklık hiç bitmiyor ki...
kaç gündür düşünmekten üzülmekten bir halde kaldık... ama bu gün son kararımızı verdik tüm bahçeye hassas patilerimizi üzmeyecek pişirmeyecek üşütmeyecek fayans tarzı bir şey döşeteceğiz çaresiz.. doğalı bozmalaylım önce çim vardı bir kaç yıl çakıl sonra yine çim yaparız dedik ama şu an çimi sildik malesef çünkü bahçeye çişimizi filanda yapıyoruz biz gelince salıyor gidiyor böyle işte .. dünde marleyi izledik zaten akannehir söz dinlememesi davranışları vs bu kadar mı benzerlik olur gülmekten öldüğk tabiki son sahnelere kadar :çok üzgünüm:

ablam anlattım bak sıkıntım neden sen anlarsın zaten halimi düşüncemiolumunekankayizsmile bir de ertelenmiş gezim var biliyorsun neyse herşeyde bir hayır var değil mi bu arada bahçeyi hallederiz ...
bende kızları yollayamadım ne bu güne ne yarına tren bileti yok.. çarşamba gidiyorlar kısmetse...
mersacım canım kilonu cumaya yaz ki ferihan seni listeye alabilsin... daha sonra paylaşıma yazıp püsküütten karneniz isteriz opuyorumnanaktan

kızlarf bugün adanaya gidiyorum kızım rahatsız doğuştan pda sı var taşikardi de çıktı bugün kuzumu götürecem doktora dua edin kızım için
geçmiş olsun a.s.

selam ben geldim :kedi:
şükür Şeniz

selam arkadaşlar umarım herkes iyidir bende döndüm,döner dönmez diyete devam:))
canım hoşgeldin... özlemiştik seniopuyorumnanaktan

kendi aramızdaki yarışma da süper olur kızlar
ben birşey yiyecekken aklıma siz geliyorsunuz
cuma yarışması geliyor üzerimde bir sorumluluk hissediyorum yemiyorum:lepi:
biraz zaman geçsin herkes kaynaşsın güzel fikirler üretin biz daha önce ikişerli gurup kurduk herkes eşini takip ediyor ve teşvik ediyordu çok daha güzel kilo veriyorduk sıkı takipte olmak motive ediyor çünkü... düşünürseniz çok şeyler çıkacaktır...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-29.html

ferihancım bak hıfzsy giderken yada başka üyelerin gidişlerinde geri dönecek diye yazıyoruz ya birde yanında son kilosunu ekliyoruz... üye geri dönünce bu listeden giden üyenin son kilosunu alıyorsun cuma günü bunu başlangıç kilosu yapıyorsun...üye kilo verip dönmüşse kuralların olduğu bölümü incele altından kalkamazsan püsküüte ulaşırsın paylaşım alanından.. bak püsküüt dün sizin için mesaj yazmış ama kimse cevaplamamış bunlara dikkat edin canım lütfen...opuyorumnanaktan

ayrıca şu an bir kural değişmiş durumda.. bunun takibi için paylaşım alanında ki yeni mesajları hiç kaçırmamanız gerekiyor kurallar topiğinden yeni kurala göz atın sonra görmedim demeniz fayda etmeyecektiropuyorumnanaktan

buralardayım meraklanmayınız

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2619.html

şu sayfada iki liste var takibini buradan yapabilirsin.. ilk iki hafta için günde 20 puanı geçmemeye çalışıyorsun sonrasında her hafta biraz yükseltiyorsun önce sebzeden sonra meyveden katıyorsun.. bir kitap okuyorum okudukça yazacağım...

ablam ayçaya tablet alındı dedim ya dünden beri çizim yapmaya çalışıyor.. istanbulda arkadaşı bir iş ayarlamış.. organizasyon işi ile uğraşan bir beyin bürosunu boyadılar geçen hafta adam çok beğenmiş evinin havuz duvarınıda boyatmak istiyormuş bunun için olimpiyatı anlatan çizimler yapıyor kaydirigubbakcemile3 bana sıra gelmedi bu yüzden diğeride babamızda çünküsempatiksalakcinni

bende sizleri özledim canım hoşbulduk,tamamen gitmediğine çok sevindim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim yenilerini bekliyoruz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan tekrar görüşmek çok güzel :1hug:

Hoşbulduk inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kadar zayıflarız =)

İNŞALLAH canım,verdiğin bilgiler için teşekkürler olumunekankayizsmile a.s.

günaydınnnn opuyorumnanaktan

seninle kaderlerimiz cidden aynı bizim

bu diyet karbonhidratı azaltmaya yönelik yok etmeye yönelik değil.. hesabı da şöyle yapılıyor mesela ben 100 kiloyum hiç kilo alıp vermemek için 100 puan almalıyım ama ben kilo vermek için onu 50 ye düşürüyorum.. yani 50 puan alıyorum.. o da baya bi karbonhidrat ediyo.. geri kalanı yağ ve proteinle destekliyorum.. yani bu diyeti sağlıksız bi diyete çevirmek kişinin kendi elinde

anlatıcam da uzun çok üşeniyom sempatiksalakcinni

ben de bu şekilde vermiştim kilolarımı sadece ip yerine koşu bandında yürüdüm ve yer hareketleri yaptım tam beni kafaya uyan aslında bu çok sıkıntıya gelemiyorum ben sürdürülebilir olması için rahat olmalıyım

ferihan dün forumdaki konulara baktım inceledim ama inan çok karışık geldi ben o kadar kafa yoramam diye düşündüm en iyisi herşeyi yiyip dengeli az ve sık yemek fikri aklıma yattı nitekim 6 kg.yu ben bu şekilde ve kendimi hiç sıkmayarak vermiştim monti sağlıklı görünüyor ama karışıııkkk yoksa ben mi anlamadım kafamçokkarıştı

ve bu arada günaydınnnyerimseniben

günaydın herkeze canım takımcım nasılsınız inşallah iyisinizdir ...
kalliste ablam haklısın henüz paylaşım alanına bakamıyorum bakmam lazım dünde hiç bakamadım malesef ama bundan sonra daha dikkat ederim merak etme geri dönmek üzere ayrılan üyeleride listeye ekliyorum mersa ve hıfzıys listeye ekliyorum bu cuma sanırım senin bu haftada burada olmana sevindim bu hafta inşallah daha az panikle çözücem bu işi :))

canım paylaşımın için teşekkür ederim aslında bunlar herkezin bildiği şeyler ama yapmaya gelince yapmıyoruz malesef biraz dikkat etsek çokta faydasını görürüz muhakkak bende asansör yerine merdiven kullanmayı tercih edeceğim dışarıda yemek yemeyi kaldırdım zaten çikolatayıda kaldırdım az ve sık yiyorum bunlar yapabildiklerim inşalah hepsini yaparız kalori harcarız canım sağol opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…