- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.841
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir bende döndüm,döner dönmez diyete devam:))
tatil bana yaradı yada yaramadı 81 çıktım yine bunada şükür açık büfeye rağmen az yedim:))
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir bende döndüm,döner dönmez diyete devam:))
evet dikkat ettim ama orada zayıf hatunları gördükçe kendimden nefret ettim:çok üzgünüm:,inşallah 1 haftada bu 3 kilodan 2-3ayda da tüm fazlalıklarımdan kurtulurum kurtuluruz,seneye ALLAH nasip ederse İNŞALLAH daha zayıf hatta tüm fazlalıklarımdan kurtulmuş olarak gitmek istiyorum İNŞALLAH a.solumunekankayizsmileolsun canım iyi yapmışsın yinede dikkat etmişsin bak bir kaç kilo olur bir iki haftada verirsin onları hem şimdi hava değişimi falan etkilenirsin ister istemez
nerelerdesin kız amma uzun tatil yaptın gelmeyeceksin sandık
olsun canım iyi yapmışsın yinede dikkat etmişsin bak bir kaç kilo olur bir iki haftada verirsin onları hem şimdi hava değişimi falan etkilenirsin ister istemez
hoşgeldin canım nasıl geçti tatil kilo durumun nasıl tatil nedeniyle yediklerine dikkat edebildinmi ben olsam edemezdim büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3
selam kardeş takım. 13. takımın yeni kaptanıyım.
birinciliğinizi canı gönülden tebrik ederim.a.s.
canım senide tebrik ediyorum 93 inmişsin MAŞALLAHyanlış hatırlamıyorsam ben giderken 101 süpersin
kendi aramızdaki yarışma da süper olur kızlar
ben birşey yiyecekken aklıma siz geliyorsunuz
cuma yarışması geliyor üzerimde bir sorumluluk hissediyorum yemiyorum:lepi:
selamlar merhabalar sevgili bayanlar buyrunnnnnnnnn
2-3 ay kadar sabahları eğitimden dolayı gelemicem, kilo bildirimini de perşembe günü veya cuma gece yapacağım inş.
nasılsınız millet? ailem dün akşam memlekete döndü, onlarla beraber olmamıza rağmen diyetten (dün son öğün hariç :kedi: ) taviz vermedim ama yürüyüşe başlayamadım bi türlü.
yine de gömleklerim ve eteklerimin beli biraz rahatladı. eşim de "milimetrik bi incelme farkediyorum" diye dalga geçiyor benleama gayet iyi hissediyorum kendimi. 50'ye ineceğim inş. sonra da gelsin 36 bedenlerr opuyorumnanaktan
ferihanncım sen hiç merak etme, mutlaka bildirimimi yaparım yani inşallah tabiki:) ama zaten bu meseleye şuanda çok ehemmiyet verdiğim için unutmam seni zor durumda bırakmam olumunekankayizsmile
arkadaşlar, bir siteden kalori hesabı yaptım gramlarda belki eksik fazla hatam olmuştur, ama 1000 kcal civarında kalori alıyormuşum günde, eksik hesapladığımı farzedersem ve buna bir 100 daha eklersem bile 1100 kcal yapıyor.
günlük harcanması gereken kalori için şöyle bir hesap var,
düzenli egzersiz yapanlar her 450 gr için günde 13 kcal almalı imiş,
60.4 kiloyum. demek ki,
60.4x1000= 60400 gramım
60400/450=134,22
134,22x13= 1744 kcal ihtiyacım var günlük olarak eğer yürüyüş yapıyorsam.
yani günde 500 kcal fark olur bu en az. gayet güzell hihoyyyt
bende katılayım bu diyete ozaman canım yazdığın iyi olduolumunekankayizsmile sağol kalori hesabı yapıyorsunuz değilmi günlük kaç kalori alıyorsun:uhm: ,kalliste ayrılması çok üzdü beni ona alışmıştık ama arada ziyaret eder herhalde bizi bari sadece kaptanlığı bırakıp bizim gibi devam etse inşallah öyledir,kurtulmamız lazım bu kilolardan en önemlisi birbirimizi motive edip amacımıza ulaşmamız inşallah bazen umutsuzluğa düşüyorum çok kilom var verecek bir an önce kurtulmayı istiyorum sağlıkla ve hayırlısıyla hepberaber zayıflarız inşallah,nişanın ramazana denk geliyor ben hep ramazan ayında kilo alıyorum bu sefer dikkat etmem lazım a.s olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanteşekkür ederim canım yeni diyet şeklimiz kilo verdiriyor bize düşük karbonhidratlı besleniyoruz bu ay baya kilo vermem lazım canım Allah izin verirse bir ay sonra nişanlanıyorum o yüzden aceleye geldi kilo verme işi belkide iyi olur böylesi yeni üyelerimiz oldu sen geçmişi okumadan ben azcık yazayım kalliste ablam kaptanlığı bırakıyor takımımız kapanmasın diye yeni üyeler çağırdık şimdi kalabalık ve bol motivasyonlu bir takım olduk inşallah hep beraber zayıflıcaz seneye yaza kilolarımızdan eser kalmaz inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?