Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olsun canım iyi yapmışsın yinede dikkat etmişsin bak bir kaç kilo olur bir iki haftada verirsin onları hem şimdi hava değişimi falan etkilenirsin ister istemez
evet dikkat ettim ama orada zayıf hatunları gördükçe kendimden nefret ettim:çok üzgünüm:,inşallah 1 haftada bu 3 kilodan 2-3ayda da tüm fazlalıklarımdan kurtulurum kurtuluruz,seneye ALLAH nasip ederse İNŞALLAH daha zayıf hatta tüm fazlalıklarımdan kurtulmuş olarak gitmek istiyorum İNŞALLAH a.solumunekankayizsmile

nerelerdesin kız amma uzun tatil yaptın gelmeyeceksin sandık

heheh gelmemmi bu kilolarla ben nereye kaçayım evet uzun sürdü 3 gün önce geldik anca yerleştim izmir sonrası ankaraya gittiğimde annem kolunu 2yerinden kırmış vaziyette karşıladı beni,biraz onada baktım uzun olacağını yazmıştım ama bu kadarını bende beklemiyordum sizleri çok özledimolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım nasıl geçti tatil kilo durumun nasıl tatil nedeniyle yediklerine dikkat edebildinmi ben olsam edemezdim büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3

canım bende çok dikkat edemedim envai çeşit ne ararsan var yemeklerden az salatalardan bol yemeye çalıştım tatlılarıda sütlü tatlılar olarak tercih ettim çok yüzdüm yinede 3 kilo almışım ama Ankarada almışımdır 2sini

selam kardeş takım. 13. takımın yeni kaptanıyım.
birinciliğinizi canı gönülden tebrik ederim. a.s.

kendi aramızdaki yarışma da süper olur kızlar
ben birşey yiyecekken aklıma siz geliyorsunuz
cuma yarışması geliyor üzerimde bir sorumluluk hissediyorum yemiyorum:lepi:

selam kardeş takım. 13. takımın yeni kaptanıyım.
birinciliğinizi canı gönülden tebrik ederim. a.s.

hayırlı olsun canım teşekkür ederiz bizim takımımız kaptansız sayılır ama yakında bizde bir kaptan belirleyeceğiz aday olabilirim:kedi: ama korkmuyorda değilim açıkçası baya sorumluluk gerektiriyor gibi

canım senide tebrik ediyorum 93 inmişsin MAŞALLAH yanlış hatırlamıyorsam ben giderken 101 süpersin

teşekkür ederim canım yeni diyet şeklimiz kilo verdiriyor bize düşük karbonhidratlı besleniyoruz bu ay baya kilo vermem lazım canım Allah izin verirse bir ay sonra nişanlanıyorum o yüzden aceleye geldi kilo verme işi belkide iyi olur böylesi yeni üyelerimiz oldu sen geçmişi okumadan ben azcık yazayım kalliste ablam kaptanlığı bırakıyor takımımız kapanmasın diye yeni üyeler çağırdık şimdi kalabalık ve bol motivasyonlu bir takım olduk inşallah hep beraber zayıflıcaz seneye yaza kilolarımızdan eser kalmaz inşallah opuyorumnanaktan

kendi aramızdaki yarışma da süper olur kızlar
ben birşey yiyecekken aklıma siz geliyorsunuz
cuma yarışması geliyor üzerimde bir sorumluluk hissediyorum yemiyorum:lepi:

evet canım bende aynı hislerle azcık kaçamak yapsam pişmanlık duyuyorum hemen aklıma cuma günü geliyor eyvah tartıya yansıyacak ve arkadaşlarıma mahçup olacağım diyorum yarışmada güzel olabilir diğer arkadaşlarda fikrini belirtsin yapalım her cuma aramızda birinci seçelim güzel olur bence

selamlar merhabalar sevgili bayanlar buyrunnnnnnnnn

2-3 ay kadar sabahları eğitimden dolayı gelemicem, kilo bildirimini de perşembe günü veya cuma gece yapacağım inş.
nasılsınız millet? ailem dün akşam memlekete döndü, onlarla beraber olmamıza rağmen diyetten (dün son öğün hariç :kedi: ) taviz vermedim ama yürüyüşe başlayamadım bi türlü.
yine de gömleklerim ve eteklerimin beli biraz rahatladı. eşim de "milimetrik bi incelme farkediyorum" diye dalga geçiyor benle ama gayet iyi hissediyorum kendimi. 50'ye ineceğim inş. sonra da gelsin 36 bedenlerr opuyorumnanaktan

canım madem sabahları gelemeyeceksin perşembe akşamından bildirimini muhakkak yaparsan iyi olur çünkü cuma öğlen 12 ye kadar kilo bildiriminin yapılması şartı var sen perşembe akşamı bildirir yada bana özel mesajda atabilirsin cuma sabahı listeye girerim kilonu

ferihanncım sen hiç merak etme, mutlaka bildirimimi yaparım yani inşallah tabiki:) ama zaten bu meseleye şuanda çok ehemmiyet verdiğim için unutmam seni zor durumda bırakmam olumunekankayizsmile

arkadaşlar, bir siteden kalori hesabı yaptım gramlarda belki eksik fazla hatam olmuştur, ama 1000 kcal civarında kalori alıyormuşum günde, eksik hesapladığımı farzedersem ve buna bir 100 daha eklersem bile 1100 kcal yapıyor.
günlük harcanması gereken kalori için şöyle bir hesap var,

30 yaş civarı bayanlar için 1.65 boya sahip 60 kiloda olan bayanların kalori ihtiyacı 1600 kcal. bu hareketsiz yaşamı olanlar için.
benim boyum 159 falan. ama yaşım 27 :) yaani bana da heralde bi 1400 falan yeter :)) bi de yürüyüş yapsam 1 saat yürüyüş 200 kcal. 1600 olur.

yani günde 500 kcal fark olur bu en az. gayet güzell hihoyyyt

Son düzenleme:

hımm hesaplama dikkatimi çekti hemen yaptım 1800 kcal çıktı küsüratı var tabiki
ama düzenli egzersiz yapmıyorum tabiki :sinifsinif:
monti rejimine merak saldım
cuma yarışması bireysel birinci kirazz arkadaş onu uygulamış merak ettim bi okuyacam kızlar ben de karbonhidratlarla proteinleri yerken çok dikkat ederim meraklandım

buarada vücuttan 1 kilo yağ kaybetmek için 7500 kcal boşluk bırakmak gerekiyormuş, yani harcadıklarımız ile yediklerimiz arasında 7500 kcal olacak. günlük 500 kcal fark bırakan biri bir haftada 1 kiloya yakın verir demek oluyor bu da.. tabi daha yüksek kiloda olanlar çok daha hızlı verebilir..

benbencim sonra bu kalori hesabına göre çok fazla gibi geldi 1700 kalori, ben de başka yerlere de baktım, çok emin olamadım hesaplamadan. yani neticede yaş da önemli, ama işte zaten müthiş fark da çıkmadı iki hesap arasında. biri 1600 biri 1700.

kalori hesaplamalarına baktım, mesela 4 kuru kayısı sadece 60 kcal. bir ara öğünde 100- 200 kcal arası almak gerekiyor en fazla. aslında bunları bilerek müthiş diyetler hazırlayabiliriz kendimize kaydirigubbakcemile2

bende katılayım bu diyete ozaman canım yazdığın iyi olduolumunekankayizsmile sağol kalori hesabı yapıyorsunuz değilmi günlük kaç kalori alıyorsun:uhm: ,kalliste ayrılması çok üzdü beni ona alışmıştık ama arada ziyaret eder herhalde bizi bari sadece kaptanlığı bırakıp bizim gibi devam etse inşallah öyledir,kurtulmamız lazım bu kilolardan en önemlisi birbirimizi motive edip amacımıza ulaşmamız inşallah bazen umutsuzluğa düşüyorum çok kilom var verecek bir an önce kurtulmayı istiyorum sağlıkla ve hayırlısıyla hepberaber zayıflarız inşallah,nişanın ramazana denk geliyor ben hep ramazan ayında kilo alıyorum bu sefer dikkat etmem lazım a.s olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…