- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.781
haklısın dillerine (parmaklarına) sağlık ben okurken bile yoruldum valla
sorma canım ya felaket karmaşıkmış gerçi pratik yapa yapa alışırım zamanla sanırım kalliste ablamın sizlerin kardeş takımımızında yardımıyla kıvırıcam bu işi sanırım opuyorumnanaktan
benim bi sorum olacak kızlar ben 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmeme dikkat ediyorum (arada kaçamaklarım oluyor yoksa devam edemiyorum ama aşırıya kaçmıyorum asla)
sorum şu: ben sabahtan öğleye kadar çok acıkıyorum yani kahvaltı yapıyorum ara öğünümü yiyorum 1-1.5 saat sonra hemen geri acıkıyorum ama öğleden sonraki aralarda bu kadar acıkmıyorum nedir bunun sebebi acabaabilmiyorumkismile
olumunekankayizsmilesaol valla inşallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktanhaklısın dillerine (parmaklarına) sağlık ben okurken bile yoruldum valla
kusura bakma canım yaa tam sayfaları açtım önüme senin anlattığın gibi paylaşıyordum ki bilgisayara dondu bir saatir onunla uğraşıyorum sanada ayıp oldu o kadar uğraştın bana anlatmak için sen yaptın sanırım paylaşımı çok teşekkür ederim canım bugün çok zahmet verdim sana ama anlattığın şekilde not edip önümüzdeki hafta yapıcam inşallah Allah izin verirse aksilik terslik olmaz inşallah bugün panik yaptığımdanmıdır nedir hiç sorun çıkarmayan bilgisayar bile sorun çıkardı normalde sakin olan iş yerim sabahtan beri gelen gidenden doğru dürüst boş kalamadı yani hep terslik üstüste geldi ama çok yardım ettin bana çok teşekkür ederim .opuyorumnanaktan
ferihancım canım önceki mesajlarını okudum excelde sorun yaşamışsın aslında anlamamışsın virgülleri değil noktalar kabul etmiyor bu yüzden virgül kullanmalısın canım.... sen hafta arası bol bol deneme yap en iyisi ve takıma yaz mesela hesaplamalar yap excel ile sonra paylaşım alanından listelerden kopyala ve bizim listeyi ekliyormuş gibi buraya ekle duruma bir bakalım...
bu arada senaristte ortadan kayboldu takımı kapatalım kışa açalım dememde bu yüzdendi bak ciddi büyük sorumluluk ve her cuma burada mahkumsun ister istemez ve ben bunu 3 yıldır hiç bir cuma ertelemeden yaptım sadece ve sadece geçen yıl tatile gittim bir de burada gelemedim bijo uğraştı yani 3 yılda 2 cuma yoktum.... umarım sabahtan beri bu karmaşayı okuyanlar ne demek istediğimi anlayabilmştir.. seninde paniklemeni gayet iyi anlıyorum....ama çok uğraştın denedin bunun içinde ayrıca teşekkürler...
ferihancım canım önceki mesajlarını okudum excelde sorun yaşamışsın aslında anlamamışsın virgülleri değil noktalar kabul etmiyor bu yüzden virgül kullanmalısın canım.... sen hafta arası bol bol deneme yap en iyisi ve takıma yaz mesela hesaplamalar yap excel ile sonra paylaşım alanından listelerden kopyala ve bizim listeyi ekliyormuş gibi buraya ekle duruma bir bakalım...
bu arada senaristte ortadan kayboldu takımı kapatalım kışa açalım dememde bu yüzdendi bak ciddi büyük sorumluluk ve her cuma burada mahkumsun ister istemez ve ben bunu 3 yıldır hiç bir cuma ertelemeden yaptım sadece ve sadece geçen yıl tatile gittim bir de burada gelemedim bijo uğraştı yani 3 yılda 2 cuma yoktum.... umarım sabahtan beri bu karmaşayı okuyanlar ne demek istediğimi anlayabilmştir.. seninde paniklemeni gayet iyi anlıyorum....ama çok uğraştın denedin bunun içinde ayrıca teşekkürler...
Bu arada ablacım, ferihann cım,
Bizim takımın kaptanı ad1 isimli arkadaşımız oldu. Takımın en eskilerindendir. İşleyişi bilir. Ben 2 hafta daha listede kalacağım. Ne de olsa hedefime 500 gr kaldı. Vermeden gitmek olmaz :))) Bu zaman süresince elimden geleni yaparım.
Melzeyit de kaptan yardımcımız, değişmedi :)))
tabiki kıvıracaksın canım benim hem iş hem burası üstüne birde panik e olacak o kadar olumunekankayizsmilesorma canım ya felaket karmaşıkmış gerçi pratik yapa yapa alışırım zamanla sanırım kalliste ablamın sizlerin kardeş takımımızında yardımıyla kıvırıcam bu işi sanırım opuyorumnanaktan
aslında normal canım sabahları metabolizma daha hızlı oluyor, vücut daha fazla yakmaya meyilli oluyor. öğleden sonra bu yavaşlıyor. zaten o yüzden akşam az yemek lazım süprizzzzz
ben de bugün sabah 2 ince dilim kepekli ekmek+biraz peynir+1 incir+10 fındık
arada bişey yicek zamanım olmadı cokacimcoook
öğlen yarım tabak yoğurtlu makarna
az önce de 4 kayısı yedim
benim yürüyüş olayına bir an önce adapte olmam lazım. önceden çok daha hızlı zayıflamıştım ama hergün 1 saat yürüyordum o zamanlar.
benim gibi sabah 9 akşam 6 bazen 7 bazen 8 sempatiksalakcinni şeklinde çalışan arkadaşlar ne yapıyorsunuz? sabahları mı kalkıp yürüyorsunuz?
ben çıkıyorum canım takımım evime gideyim artık mesayim bitti ne yoğun bir gündü offf hepinizi çok öpüyorum yarın görüşürüz inşallah :))
ablacım sendeki bu azim olduktan sonra sen bu diyeti bırakmazsın maşallah ilk seni tanıdığım zaman 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorduk ben 3 haftada tamam veremiyorum pes dedim sen kaç hafta yaptım maşallah diyeyim nazar değmesin ve biliyorum ki tatil dönüşündede devam edeceksin bu diyete en kolay ve en zorlamadan yapılan diyet çeşidi bu sefer incecik olana kadar bırakmak yok bu diyeti Allahın izniyle hem sen döndüğünden ben inşallah hala bu diyeti yapıyor olucam o yüzden sende hemen benimde başlamam lazım diyeceksin belki yeni arkadaşlarda yapmaya karar verir bir bakmışsın takımca kh diyeti yapıyoruz kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
hatırlatmıştım sanırım canım cuma günleri saat 12 ye kadar bildirim yapılması gerekiyor bu hafta listeye girmediniz yeni üyeler olarak ama önümüzdeki hafta listeye geçeceksiniz gecikmeden kilonu bildirmelisin paylaşım yapmayan ve kilo bildirim saatlerine dikkat etmeyenler listeye alınmayacaktır bunlara dikkat etmenizi rica ederim .
selamlarrrrrr.
stressli bir gün gecirmis ferihancigim. ama hersey yolunda sükür.
cok güzelde kilo vermis tebrikler ferihancigim.
bende kilomu bildireyim bari. tam 78 olmusum.10 günde bir kilo gitmis. valla cok süründürdü bu bir kilo beni. cok zor indi cokksempatiksalakcinni
takımın gece kuşu oldum ben yine
ferihancığım teşekkür ederim canım bugün ki çabaların için sonuçda kimsenin bu işden bir çıkarı kallisim bunca zamandır bizim yükümüzü çekiyordu keşke benim vaktim olsa da ben devralabilsem sorumluluğu ama biliyorsunuz bebeğim çok küçük yakında işe de başlayınca imkansız yani eğer kabul edersen takımda kapanmakdan kurtulmuş olur sayende
yediklerimi yazayım
sabah tam buğday ekmeğiyle tost şekersiz bitki çayı 2çatal labne pyniri
ara 2-3 tane kayısı
öğle 1tane dolma 2kaşık yoğurt
ara 2tane mercimekli köfte 2çatal salata 1bardak meyve suyu(komşu çağırdı da oturmaya)
akşam ıspanak (zeytinyağında iki çevirdim) 1kase cacık
ara 1fincan neskafe
ayyy birisi yorum yapsın yaaa benim yediklerime çokmu yiyorum bu hafta hiç açlık hissetmedim
pek kilo veremedim zaten böyle devammı etsem daha da azmı yesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?