Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tünaydın arkadaşlar kusura bakmayın cumadan beri giremiyom küçük kızım cuma gecesi acile götürdük sabaha kadar hastanedeydik cumartesi kızımı bırakıp işe gelmek zorunda kaldım birde ay sonu maaşlar falan vardı ben normalde günlük tutuyorum ama cumadan beri hiç bişey yazamadım spor da yapamadım sıkıntıdan şükür kızım dün düzeldi yemesi az yine ama olsun ishal ve kusma geçti en azından

geçmiş olsun canım.kızının düzelmesinee sevindim :)

şu yaz mevsiminden hiç hoşlanmıyorum arkadaşlar.temizlik misafir,yemek,bulaşık,hizmet derken vakit geçiyor hiç kendime zaman ayıramıyorum=( bence bol su ve spor olmadan kilo vermek imkansız.bi de kim hangi diyeti yapıyor yazarsa çok memnun olurum.az önce gözüme takıldı bu fikir çok hoşuma gitti.herkese bi eş veriliyomuş onlar birbirlerini teşvik ediyormuş gayet mantıklı bence.şuanda birbirimizden çok bağımsız gibiyiz.böyle olursa daha iyi olur.
hepinize kucak dolusu sevgiler...

eş olayı bence de iyi olabilir aresozgur,

bir de arkadaşlar, türk kahvesi diyette yasak bişey midir arada sırada içilebilir mi? :uhm:

mrblar nasılsınız kızlar
neden ben girdiğimde kimseler olmuyor
gene kimse yok neyse

şu saat oldu hiçbirşey yiyemedim midem bulanıyor
yemem lazım biliyorum ama deniycem bakalım

a e olunn...

geçmiş olsun canım kızının iyileşmesine sevindim olsun şimdiden sonra yaparsın sporu kafan rahat şekilde opuyorumnanaktan

doğru canım sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor diyet kaydirigubbakcemile2

canım diyet çok iyi gidiyor şükür bir haftadır ilk kez dün dayanamayıp bir meyve yedim normalde meyve şekerli olduğu için ve karbonhidrat değeri yüksek olduğu için ilk 15 gün yenmiyordu sonrasında karbonhidrat değeri yavaş yavaş arttırıldığı için yeniyordu ama ben küçük bir tane yedim neyseki az kh almıştım 20 yi geçmeden dengelendi protein hiç acıktırmıyor sabahtan şu saate kadar peynirle duruyorum ve ancak yeni yeni acıktım birazdan ton balığımı yiyeceğim akşamda peynirli bir omlet yaparım bu diyet sayesinde yumurta yemeyen ben yumurta yemeye başladım iyi oldu aslında regl olduğum için dünden beri canım tatlı istiyor ama yemeyeceğim sonuçta doktorlar bu dönemdeki tatlı krizlerinin psikolojik olduğunu söylüyor çok merak ediyorum bu hafta kaç kilo vericem yada verebilecekmiyim inşallah veririm şöyle hatırı sayılır bir 2 kilocuk versem ne mutlu olucam biliyormusun opuyorumnanaktan

canım takım içerisinde önümüzdeki günlerde yarışma yaparız kendi aramızda herkezin bir eşi olur ve kilo verilir ona göre hem motivasyon artar hemde bir rekabet havası olur çok daha fazla azimle kilo verilir diye düşündük biraz daha kaynaşsın tüm takım ona göre düzenleriz böyle bir yarışma opuyorumnanaktan

İNŞALLAH canım verirsin,regli döneminde hiç tatlı sevmeyen benim bile canım tatlı istiyor ama meyveyle gideriyorum ihtiyacımı ben sizin diyeti uygulayamam sanırım çünki meyvesiz duramıyorum cokacimcoook ama bu şekilde herşeyden az yiyerekde hem kilo verilip hem sağlıklı olunabilir inşallah ,bakalım sonucu hafta sonu gösterecek İNŞALLAH 2-3 kilo oynar baskül iyi yönde tabi sengözlerimebaksanab ,bende regli dönemindeyim tam iştahın azaldığı dönem bide kilo kaybı daha iyi oluyor tam diyet yapma zamanı yani a.s ,bide yumurtayıda hiç sevmem artı allerji yapıyor sen iyi yiyorsun yine MAŞALLAH,bu tuvalete çıkamama durumu diyette beni en zorlayan :kedi: opuyorumnanaktan

bir de arkadaşlar, türk kahvesi diyette yasak bişey midir arada sırada içilebilir mi? :uhm:

şekersiz türk kahvesi içilebilirmiş bir küp şekerde 12 kalori var bildiğim kadarıyla kalori hesabı yapıyorsan az şekerli içersin ama genelde çay ve kahvenin şekersizi makbuldür şeker ihtiyacını meyveden karşılamak en güzeli kaydirigubbakcemile5

o zaman madem az ve sık yiyeceksin sana bir tavsiye canım 2 saatte bir kendi yumruğun büyüklüğünde yiyebilirsin insan kendi yumruğu büyüklüğünde yiyeceklerle doyarmış daha doğru ilk doyma duygusu yumruğun büyüklüğünde yediğinde oluşurmuş madem sende az ve sık yiyerek vereceksin ilk 6 kilomu bunu yaparak verdim canım işe yarıyor tavsiye ederim her iki saatte ne yiyorsan kendi yumruğun büyüklüğü ye kaydirigubbakcemile3

mrblar nasılsınız kızlar
neden ben girdiğimde kimseler olmuyor
gene kimse yok neyse

şu saat oldu hiçbirşey yiyemedim midem bulanıyor
yemem lazım biliyorum ama deniycem bakalım

a e olunn...

canım ya yemeye çalış bişeyler aç kalmak iyi değilki metabolizmanı bozarsın muhakkak azda olsa ye benim sayfam hep açık ama iş oluyor o zaman bakamıyorum sayfaya açıkta olsa iş yokken bakıyorum burda olan arkadaşlarda çıkmış oluyor yetişemiyorum opuyorumnanaktan

ben arada sırada az şekerli içiyorum haftada 1 en fazla 2

adaş çok geçmiş olsun kızın iyi olsun da sen yine yaparsın yürüyüşünü hem bi kaç gün kaçırmandan bişey olmaz aksine metabolizman şaşırır olmulu etki eder bence:dance:

evet eş oyunu çok güzel olur hem daha iyi kaynaşırız yerimseniben
ben az ve sık yiyerek kilo verebiliyorum herşeyi yiyorum bazen tatlıyı bile ama bir lokma şeklinde ve kendime ödül vermiş gibi düşünüyorum, koşu bandında bulduğum her fırsatta yürüyüş yapıyorum 5.5 tempoda ve yarım saati buluyor bu, eğer halim kalırsa ve oğlum müsaade ederse yerde basen ve bacak hareketleri yapıyorum benim sorunlu bölgem üst bacak ve basen..bu arada günde 2 litre ve bazen daha fazlası suyumu içiyorum, koşu bandına çıkarken mavi sauna şortları var ay onları giyiyorum terleme ve ısınma süreci iki katı hızlanıyoryerimseniben

arkadaşlar merhaba, site içerisinde gezinti yaparken vücut bakımı başlığı altında bacak bakımı başlığında bacaklarını inceltmek isteyenler diye bir konu vardı, orada çook güzel pilates tavsiyeleri var, tarif edilen şekilde videoları indirdim hem kilo verme hem de sıkılaşma için. evde koşu bandı olmayan ya da alamayanlar için bence ideal bir spor pilates. 2 cm e kadar uzama sağlayan hareketler varmış. o konu altında çok güzel açıklamış arkadaşlar. ilgilenen arkadaşlara duyurulur :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…