- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.881
hoşgeldin canım bugün kimsecikler yok takımda hafta baya yoğun geçiyor sanırım :))
tünaydın arkadaşlar kusura bakmayın cumadan beri giremiyom küçük kızım cuma gecesi acile götürdük sabaha kadar hastanedeydik cumartesi kızımı bırakıp işe gelmek zorunda kaldım birde ay sonu maaşlar falan vardı ben normalde günlük tutuyorum ama cumadan beri hiç bişey yazamadım spor da yapamadım sıkıntıdan şükür kızım dün düzeldi yemesi az yine ama olsun ishal ve kusma geçti en azından
eş olayı bence de iyi olabilir aresozgur,
bir de arkadaşlar, türk kahvesi diyette yasak bişey midir arada sırada içilebilir mi? :uhm:
tünaydın arkadaşlar kusura bakmayın cumadan beri giremiyom küçük kızım cuma gecesi acile götürdük sabaha kadar hastanedeydik cumartesi kızımı bırakıp işe gelmek zorunda kaldım birde ay sonu maaşlar falan vardı ben normalde günlük tutuyorum ama cumadan beri hiç bişey yazamadım spor da yapamadım sıkıntıdan şükür kızım dün düzeldi yemesi az yine ama olsun ishal ve kusma geçti en azından
doğru canım sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor diyet kaydirigubbakcemile2
şu yaz mevsiminden hiç hoşlanmıyorum arkadaşlar.temizlik misafir,yemek,bulaşık,hizmet derken vakit geçiyor hiç kendime zaman ayıramıyorum=( bence bol su ve spor olmadan kilo vermek imkansız.bi de kim hangi diyeti yapıyor yazarsa çok memnun olurum.az önce gözüme takıldı bu fikir çok hoşuma gitti.herkese bi eş veriliyomuş onlar birbirlerini teşvik ediyormuş gayet mantıklı bence.şuanda birbirimizden çok bağımsız gibiyiz.böyle olursa daha iyi olur.
hepinize kucak dolusu sevgiler...
İNŞALLAH canım verirsin,regli döneminde hiç tatlı sevmeyen benim bile canım tatlı istiyor ama meyveyle gideriyorum ihtiyacımı ben sizin diyeti uygulayamam sanırım çünki meyvesiz duramıyorum cokacimcoook ama bu şekilde herşeyden az yiyerekde hem kilo verilip hem sağlıklı olunabilir inşallahcanım diyet çok iyi gidiyor şükür bir haftadır ilk kez dün dayanamayıp bir meyve yedim normalde meyve şekerli olduğu için ve karbonhidrat değeri yüksek olduğu için ilk 15 gün yenmiyordu sonrasında karbonhidrat değeri yavaş yavaş arttırıldığı için yeniyordu ama ben küçük bir tane yedim neyseki az kh almıştım 20 yi geçmeden dengelendi protein hiç acıktırmıyor sabahtan şu saate kadar peynirle duruyorum ve ancak yeni yeni acıktım birazdan ton balığımı yiyeceğim akşamda peynirli bir omlet yaparım bu diyet sayesinde yumurta yemeyen ben yumurta yemeye başladım iyi oldu aslında regl olduğum için dünden beri canım tatlı istiyor ama yemeyeceğim sonuçta doktorlar bu dönemdeki tatlı krizlerinin psikolojik olduğunu söylüyor çok merak ediyorum bu hafta kaç kilo vericem yada verebilecekmiyim inşallah veririm şöyle hatırı sayılır bir 2 kilocuk versem ne mutlu olucam biliyormusun opuyorumnanaktan
mrblar nasılsınız kızlar
neden ben girdiğimde kimseler olmuyor
gene kimse yok neyse
şu saat oldu hiçbirşey yiyemedim midem bulanıyor
yemem lazım biliyorum ama deniycem bakalım
a e olunn...
bir de arkadaşlar, türk kahvesi diyette yasak bişey midir arada sırada içilebilir mi? :uhm:
İNŞALLAH canım verirsin,regli döneminde hiç tatlı sevmeyen benim bile canım tatlı istiyor ama meyveyle gideriyorum ihtiyacımı ben sizin diyeti uygulayamam sanırım çünki meyvesiz duramıyorum cokacimcoook ama bu şekilde herşeyden az yiyerekde hem kilo verilip hem sağlıklı olunabilir inşallah,bakalım sonucu hafta sonu gösterecek İNŞALLAH 2-3 kilo oynar baskül iyi yönde tabi sengözlerimebaksanab ,bende regli dönemindeyim tam iştahın azaldığı dönem bide kilo kaybı daha iyi oluyor tam diyet yapma zamanı yani a.s ,bide yumurtayıda hiç sevmem artı allerji yapıyor sen iyi yiyorsun yine MAŞALLAH,bu tuvalete çıkamama durumu diyette beni en zorlayan :kedi: opuyorumnanaktan
mrblar nasılsınız kızlar
neden ben girdiğimde kimseler olmuyor
gene kimse yok neyse
şu saat oldu hiçbirşey yiyemedim midem bulanıyor
yemem lazım biliyorum ama deniycem bakalım
a e olunn...
şu yaz mevsiminden hiç hoşlanmıyorum arkadaşlar.temizlik misafir,yemek,bulaşık,hizmet derken vakit geçiyor hiç kendime zaman ayıramıyorum=( bence bol su ve spor olmadan kilo vermek imkansız.bi de kim hangi diyeti yapıyor yazarsa çok memnun olurum.az önce gözüme takıldı bu fikir çok hoşuma gitti.herkese bi eş veriliyomuş onlar birbirlerini teşvik ediyormuş gayet mantıklı bence.şuanda birbirimizden çok bağımsız gibiyiz.böyle olursa daha iyi olur.
hepinize kucak dolusu sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?