- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.901
o zaman madem az ve sık yiyeceksin sana bir tavsiye canım 2 saatte bir kendi yumruğun büyüklüğünde yiyebilirsin insan kendi yumruğu büyüklüğünde yiyeceklerle doyarmış daha doğru ilk doyma duygusu yumruğun büyüklüğünde yediğinde oluşurmuş madem sende az ve sık yiyerek vereceksin ilk 6 kilomu bunu yaparak verdim canım işe yarıyor tavsiye ederim her iki saatte ne yiyorsan kendi yumruğun büyüklüğü ye kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim canım tavsiyen artık aklımdan çıkmaz çünki ilkkez duyuyorum,sağlıkla nice 6 kilolar hatta 25 kilolar verirsin veririz İNŞALLAH,başka tavsiyelerin olursa yaz canım olumunekankayizsmile
İNŞALLAH canım verirsin,regli döneminde hiç tatlı sevmeyen benim bile canım tatlı istiyor ama meyveyle gideriyorum ihtiyacımı ben sizin diyeti uygulayamam sanırım çünki meyvesiz duramıyorum cokacimcoook ama bu şekilde herşeyden az yiyerekde hem kilo verilip hem sağlıklı olunabilir inşallah,bakalım sonucu hafta sonu gösterecek İNŞALLAH 2-3 kilo oynar baskül iyi yönde tabi sengözlerimebaksanab ,bende regli dönemindeyim tam iştahın azaldığı dönem bide kilo kaybı daha iyi oluyor tam diyet yapma zamanı yani a.s ,bide yumurtayıda hiç sevmem artı allerji yapıyor sen iyi yiyorsun yine MAŞALLAH,bu tuvalete çıkamama durumu diyette beni en zorlayan :kedi: opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım sağol çok mutluyum şimdi kızımın pda sı kapanmış kalpte hiçbişi kalmadı şükürgeçmiş olsun canım. :Saruboceq:
çok çok geçmiş olsun takyoncum Allah yardımcınız olsun..
teşekkür ederim canım Alklah razı olsun
sağol ferihanım Allah razı olsungeçmiş olsun takyoncum Allah şifa versin :teselli:
teşekkür ederiz canım bizde seni tebrik ederiz kaptanlık zor iş doğrususelam kardeş takım. 13. takımın yeni kaptanıyım.
birinciliğinizi canı gönülden tebrik ederim.a.s.
hoşbulduk arkadaşım inşallahyeni arkadaşlar hoşgeldiniz kısa zamanda beraber sağlıkla zayıflarız inşallah
gecmis olsun canim.a.s.
sağol canım teşekkür ederim
selam canım inşallah sende iyisindirselam kızlar umarım herkes iyidir:))
bu kızlar zaten bitirecek bizi Allah beterinden korusun ama çocuklar hasta olunca biz onlardan daha kötü hasta oluyoruz Allah şifa versin canımtünaydın arkadaşlar kusura bakmayın cumadan beri giremiyom küçük kızım cuma gecesi acile götürdük sabaha kadar hastanedeydik cumartesi kızımı bırakıp işe gelmek zorunda kaldım birde ay sonu maaşlar falan vardı ben normalde günlük tutuyorum ama cumadan beri hiç bişey yazamadım spor da yapamadım sıkıntıdan şükür kızım dün düzeldi yemesi az yine ama olsun ishal ve kusma geçti en azından
reyhan bende öyleyim aslında diyet olmasa yenecek çok şey var ama....bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3selamlar..
alisveristen geldim. cok yoruldum.. ne yiyecegimi bilemedim öyle oturuyorum suratsiz suratsiz..sempatiksalakcinni
ferihancigim bu haftada 2 kilo verirsen valla rekor kiracaksin... insallah verirsin muhtesem olur.
süpersin canım sağol evet tavsiye istiyorum herzaman bunuda ilk kez duydum yoğurdun yağ yaktığını biliyordum ama biberli yoğurdu enterasan şakkıdı deniyeceğim severim yoğurduda pul biberide aslında azda kekik eklenebilir değilmi,çok güzel yapıyormuşsun diyeti keşke bırakmasaydın,bende 20.00-21.00 arası akşam yemeğimi yemeye çalışıyorum,gecede 1 bardak ılık su iyi oluyor çorba niyetine :lepi: olumunekankayizsmilecanım madem tavsiye istiyorsun hemen yazayım :kedi: ben az ve sık yediğim zaman yani diyetimin ilk başlarında akşamları yemek yerine bir çorba kasesi kadar yoğurt içine pul biber karıştırıp yerdim (yoğurt ve pul biber yağ yakarmış) akşam yemeği niyetine biz evde hepimiz kilolu olduğumuz için akşamları böyle yiyerek geçiştiriyorduk ve ben o dönemde bol bol yoğurt yedim tok tutuyor diye tavuk haşladım yedim ama az az yedim karpuz çıktığında yine akşam yemeği yerine bir dilim karpuz yedim acıkınca 2 saat sonra yine yedim bir dilim ve akşam 9 dan sonra mümkün olduğunca bişey yememeye çalıştım
çok iyi canım benim çok fazla spor yapma imkanım olmuyor ama böylede iyi gidiyor hamd olsun MAŞALLAH hepimize bu azimle başarırız İNŞALLAH... opuyorumnanaktanhıfzıys demek ki aynı kafadayız meyve konusunda olumunekankayizsmile
benim diyetim de 6 öğün, az ve sık, bunun yanında günlük yarım saat yürüyüş artı 40 dklık pilatese başlıyorum. akşamları yürüyüş sabahları da pilates yapıcam. diyetimi daha önce yazmıştım görüşmek üzere.. a.s.
teşekkür ederim canım sağol çok mutluyum şimdi kızımın pda sı kapanmış kalpte hiçbişi kalmadı şükür
çok çok geçmiş olsun takyoncum Allah yardımcınız olsun..
teşekkür ederim canım Alklah razı olsun
sağol ferihanım Allah razı olsun
teşekkür ederiz canım bizde seni tebrik ederiz kaptanlık zor iş doğrusu
hoşbulduk arkadaşım inşallah
selam canım inşallah sende iyisindir
bu kızlar zaten bitirecek bizi Allah beterinden korusun ama çocuklar hasta olunca biz onlardan daha kötü hasta oluyoruz Allah şifa versin canım
reyhan bende öyleyim aslında diyet olmasa yenecek çok şey var ama....bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
iyiyim canım hamd olsun teşekkür ederim olumunekankayizsmile
canım takım içerisinde önümüzdeki günlerde yarışma yaparız kendi aramızda herkezin bir eşi olur ve kilo verilir ona göre hem motivasyon artar hemde bir rekabet havası olur çok daha fazla azimle kilo verilir diye düşündük biraz daha kaynaşsın tüm takım ona göre düzenleriz böyle bir yarışma opuyorumnanaktan
canım madem tavsiye istiyorsun hemen yazayım :kedi: ben az ve sık yediğim zaman yani diyetimin ilk başlarında akşamları yemek yerine bir çorba kasesi kadar yoğurt içine pul biber karıştırıp yerdim (yoğurt ve pul biber yağ yakarmış) akşam yemeği niyetine biz evde hepimiz kilolu olduğumuz için akşamları böyle yiyerek geçiştiriyorduk ve ben o dönemde bol bol yoğurt yedim tok tutuyor diye tavuk haşladım yedim ama az az yedim karpuz çıktığında yine akşam yemeği yerine bir dilim karpuz yedim acıkınca 2 saat sonra yine yedim bir dilim ve akşam 9 dan sonra mümkün olduğunca bişey yememeye çalıştım
süpersin canım sağol evet tavsiye istiyorum herzaman bunuda ilk kez duydum yoğurdun yağ yaktığını biliyordum ama biberli yoğurdu enterasan şakkıdı deniyeceğim severim yoğurduda pul biberide aslında azda kekik eklenebilir değilmi,çok güzel yapıyormuşsun diyeti keşke bırakmasaydın,bende 20.00-21.00 arası akşam yemeğimi yemeye çalışıyorum,gecede 1 bardak ılık su iyi oluyor çorba niyetine :lepi: olumunekankayizsmile
arkadaşlar merhaba, site içerisinde gezinti yaparken vücut bakımı başlığı altında bacak bakımı başlığında bacaklarını inceltmek isteyenler diye bir konu vardı, orada çook güzel pilates tavsiyeleri var, tarif edilen şekilde videoları indirdim hem kilo verme hem de sıkılaşma için. evde koşu bandı olmayan ya da alamayanlar için bence ideal bir spor pilates. 2 cm e kadar uzama sağlayan hareketler varmış. o konu altında çok güzel açıklamış arkadaşlar. ilgilenen arkadaşlara duyurulur :hulya:
canım madem tavsiye istiyorsun hemen yazayım :kedi: ben az ve sık yediğim zaman yani diyetimin ilk başlarında akşamları yemek yerine bir çorba kasesi kadar yoğurt içine pul biber karıştırıp yerdim (yoğurt ve pul biber yağ yakarmış) akşam yemeği niyetine biz evde hepimiz kilolu olduğumuz için akşamları böyle yiyerek geçiştiriyorduk ve ben o dönemde bol bol yoğurt yedim tok tutuyor diye tavuk haşladım yedim ama az az yedim karpuz çıktığında yine akşam yemeği yerine bir dilim karpuz yedim acıkınca 2 saat sonra yine yedim bir dilim ve akşam 9 dan sonra mümkün olduğunca bişey yememeye çalıştım
selamlar..
alisveristen geldim. cok yoruldum.. ne yiyecegimi bilemedim öyle oturuyorum suratsiz suratsiz..sempatiksalakcinni
ferihancigim bu haftada 2 kilo verirsen valla rekor kiracaksin... insallah verirsin muhtesem olur.
süpersin canım sağol evet tavsiye istiyorum herzaman bunuda ilk kez duydum yoğurdun yağ yaktığını biliyordum ama biberli yoğurdu enterasan şakkıdı deniyeceğim severim yoğurduda pul biberide aslında azda kekik eklenebilir değilmi,çok güzel yapıyormuşsun diyeti keşke bırakmasaydın,bende 20.00-21.00 arası akşam yemeğimi yemeye çalışıyorum,gecede 1 bardak ılık su iyi oluyor çorba niyetine :lepi: olumunekankayizsmile
çok iyi canım benim çok fazla spor yapma imkanım olmuyor ama böylede iyi gidiyor hamd olsun MAŞALLAH hepimize bu azimle başarırız İNŞALLAH... opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım sağol çok mutluyum şimdi kızımın pda sı kapanmış kalpte hiçbişi kalmadı şükür
iyiyim canım hamd olsun teşekkür ederim olumunekankayizsmile
tabii kekik nane istediğin baharatı ekle damak tadına göre çok güzel oluyor canın çok tatlı çektiğinde tarçın ekle hiç denemedim ama sen ilk kez denemiş olursun kaydirigubbakcemile3 birde akşam 9 gibi yemek geç oluyor sanırım ama yatıcan süreyle arasında 4 saat falan olsun ki yediklerini yakma zamanınolsun canım yoksa direk yağ olur daha erken yeme şansın yokmu yemeği bende çok erken yemiyorum gerçi ama arada bir kaç saat bırakıyorum gerçi artık kuş kadar yiyorum rahatsız edecek birşey olmuyor ama erken yemek yemekte her zaman fayda vardır tabii opuyorumnanaktan
günaydınnn opuyorumnanaktan valla iyiden iyiye koptum takımdan :çok üzgünüm: günde bi mesaj yazar oldum :gitme:
evet herkes listeye bi girsin de bakalım bişeyler yaparız..
ben de yarın akşam öyle bişey planlıyorum.. ma ben içine tavuk ve çok çok az nohut da koyabilirim..
20-21 çok çok geç bi saat canım akşam yemeği için.. kaçta yatıyorsun ki sen?
merhaba hanımlar
yarından itibaren haftaya pazartesiye kadar beni izinli yazarsanız sevinirim şehir dışına çıkmam gerekiyor kilo almadan dönmeye çalışacağım inşallah
yaz dönemi olduğu için bende izinli olduğum için fırsattan istifade uzun zamandır ertelediğim seyahatlerim var temmuz sonu da mersine gideceğim şimdiden söyleyeyim de haberiniz olsun
herkesi öpüyorum
hımm tam da benim ihtiyacım olan bişeyyyCADIARZU
ben de karpuzu ve özellikle yoğurdu son dönemlerde çok tükettim işe yarıyor mu bilmiyorum tartım bozulduakannehir
canım ben 23:30 gibi yatıyorum ama 20-21'de sadece ya bir kase salata,ya iki kaşık yoğurt yiyorum çok hafif şeyler sözde akşam yemeği işte o yüzden bir zararı olmuyor normalde saat 19.00 bitiyor yeme olayımolumunekankayizsmile
ferihann,senarist günaydın ve tüm arkadaşlar günaydın,iradeli bir gün geçirmemiz dileğiyle...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?