Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok teşekkür ederim canım tavsiyen artık aklımdan çıkmaz çünki ilkkez duyuyorum,sağlıkla nice 6 kilolar hatta 25 kilolar verirsin veririz ıNŞALLAH,başka tavsiyelerin olursa yaz canım olumunekankayizsmile

canım madem tavsiye istiyorsun hemen yazayım :kedi: ben az ve sık yediğim zaman yani diyetimin ilk başlarında akşamları yemek yerine bir çorba kasesi kadar yoğurt içine pul biber karıştırıp yerdim (yoğurt ve pul biber yağ yakarmış) akşam yemeği niyetine biz evde hepimiz kilolu olduğumuz için akşamları böyle yiyerek geçiştiriyorduk ve ben o dönemde bol bol yoğurt yedim tok tutuyor diye tavuk haşladım yedim ama az az yedim karpuz çıktığında yine akşam yemeği yerine bir dilim karpuz yedim acıkınca 2 saat sonra yine yedim bir dilim ve akşam 9 dan sonra mümkün olduğunca bişey yememeye çalıştım

hıfzıys demek ki aynı kafadayız meyve konusunda olumunekankayizsmile
benim diyetim de 6 öğün, az ve sık, bunun yanında günlük yarım saat yürüyüş artı 40 dklık pilatese başlıyorum. akşamları yürüyüş sabahları da pilates yapıcam. diyetimi daha önce yazmıştım görüşmek üzere.. a.s.

selamlar..
alisveristen geldim. cok yoruldum.. ne yiyecegimi bilemedim öyle oturuyorum suratsiz suratsiz..sempatiksalakcinni
ferihancigim bu haftada 2 kilo verirsen valla rekor kiracaksin... insallah verirsin muhtesem olur.

geçmiş olsun canım. :Saruboceq:
teşekkür ederim canım sağol çok mutluyum şimdi kızımın pda sı kapanmış kalpte hiçbişi kalmadı şükür

süpersin canım sağol evet tavsiye istiyorum herzaman bunuda ilk kez duydum yoğurdun yağ yaktığını biliyordum ama biberli yoğurdu enterasan şakkıdı deniyeceğim severim yoğurduda pul biberide aslında azda kekik eklenebilir değilmi,çok güzel yapıyormuşsun diyeti keşke bırakmasaydın,bende 20.00-21.00 arası akşam yemeğimi yemeye çalışıyorum,gecede 1 bardak ılık su iyi oluyor çorba niyetine :lepi: olumunekankayizsmile
çok iyi canım benim çok fazla spor yapma imkanım olmuyor ama böylede iyi gidiyor hamd olsun MAŞALLAH hepimize bu azimle başarırız İNŞALLAH... opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
yarından itibaren haftaya pazartesiye kadar beni izinli yazarsanız sevinirim şehir dışına çıkmam gerekiyor kilo almadan dönmeye çalışacağım inşallah
yaz dönemi olduğu için bende izinli olduğum için fırsattan istifade uzun zamandır ertelediğim seyahatlerim var temmuz sonu da mersine gideceğim şimdiden söyleyeyim de haberiniz olsun
herkesi öpüyorum

günaydınnn opuyorumnanaktan valla iyiden iyiye koptum takımdan :çok üzgünüm: günde bi mesaj yazar oldum :gitme:

evet herkes listeye bi girsin de bakalım bişeyler yaparız..

ben de yarın akşam öyle bişey planlıyorum.. ma ben içine tavuk ve çok çok az nohut da koyabilirim..

20-21 çok çok geç bi saat canım akşam yemeği için.. kaçta yatıyorsun ki sen?

hımm tam da benim ihtiyacım olan bişeyyyCADIARZU

ben de karpuzu ve özellikle yoğurdu son dönemlerde çok tükettim işe yarıyor mu bilmiyorum tartım bozulduakannehir

selamlar..
alisveristen geldim. cok yoruldum.. ne yiyecegimi bilemedim öyle oturuyorum suratsiz suratsiz..sempatiksalakcinni
ferihancigim bu haftada 2 kilo verirsen valla rekor kiracaksin... insallah verirsin muhtesem olur.

ablacım diyette olunca insan bir süre sonra yiyecek bişey bulamıyor aslında bir çok alternatif yapılabilir ama ben bir haftada sıkıldım sen normal olarak sıkılırsın tabi sıkıldım dediysem bozmadım merak etme 15 gün bol proteinli geçecek inşallah tek sıkıntım yoğurt yiyememek bugün yoğurt yemeye karar verdim az yiyeceğim ama olsun napim diğer türlü yumurta ve peynirden bıktım resmen neyse dediğin gibi bu haftada 2 kilo versem rekor kırsam ne mutlu olurum biliyormusun ah ahh her hafta iki kilo gitse bir ayda 8 kilo eder buda benim ağustos başında 85 olmam demek olabilirmiyim acaba çaba harcayayım belki olur ki biliyorsun 100 ün altına inemiyorum diye ne üzülmüştüm kaç hafta sonra bir anda indim bu yeni hallerimide beğeniyorum ayy hava atıyorum anneme kardeşime ben fıstık olucam siz şişko kalın diyorum kıskanıyorlar kaydirigubbakcemile3

canım ben 23:30 gibi yatıyorum ama 20-21'de sadece ya bir kase salata,ya iki kaşık yoğurt yiyorum çok hafif şeyler sözde akşam yemeği işte o yüzden bir zararı olmuyor normalde saat 19.00 bitiyor yeme olayım olumunekankayizsmile

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba anneciğim ,merhaba Kallisim nasılsınız beni sorarsanız süperim uzun zamandır ertelediğim yeme düzenimi sonunda rayınza soktum 1 haftadır iyi gidiyor eski kararlılığıma ve düzen girdim en son 73.5 başlamıştım haftada 2.7 kg verdim böylede gidecek inşalah gulukufojada başladım onunda yardımı var elbet . havalar çok sıcak dünde teyzemin kıznın düğünü vardı eğlendik. kızkardeşim bu yaz burda olamıyacak kursu vardı manisa geriye döndü ama gelinimiz ve tatlım enes burdalar onlarla zaman geçiriyoruz. direksiyon kurslarına başladık teraneyle bşrlikte(gelinimiz) babam bizi trafiğe çıkarıyor:) işte yaz böyle geçiyor sizler nasılsınız

tabi canım izinli sayarız seni ne güzel işte yazı iyi değerlendir fırsatın varsa bol bol yap seyahatlerini bizim içinde gez gör temmuzda çıkmadan haber edersin ona göre yine izinli yazarım inşallah opuyorumnanaktan

hımm tam da benim ihtiyacım olan bişeyyyCADIARZU

ben de karpuzu ve özellikle yoğurdu son dönemlerde çok tükettim işe yarıyor mu bilmiyorum tartım bozulduakannehir

işe yarıyordur canım inşallah,bu gidişle benim baskülde bozulur sürekli tartılmaktan,aslında sabredip 2-3günde 1 tartılayım diyorum ama malesef dayanamıyorum opuyorumnanaktan

canım takımım günaydın ayy ben hep geçmişi okumaktan unutuyorum ilk önce günaydın yazmayı bu sabah çok yorgun uyandım vitamin almama rağmen niye böyle oldu anlamadım gerçi sıcaklarında etkisi var sanırım bir kaç gündür bir anda bastırdı bu sıcaklar gerçi insanoğlu olarak ne kadar doyumsuz insanları soğuk olur yaz gelsin deriz sıcak olur öff çok sıcak oldu deriz hiç yaranamadı bu mevsimler bize :)) neyse sıcak olması iyidir yinede sabah yine peynirimi yedim bugün artık peynir ve ton balığından sıkıldığım için yoğurt getirdim yanımda karbonhidrat değeri yüksek ama napim artık o kadarcık olsun yoğurdu özledim 250 gr geçmemeye çalıışıcam ama dikkat etmem gerek yinede hepinizi öpüyorum canım takımım hep bir uyku hali var üstümde bir nescafe içeyim bari belki kendime getirir :))

tamam canım ama ne yersen ye ağzına aldığın son lokmadan sonra en az 3 saat uyuma.. özellikle de protein içerikli ise.. yani yoğrdu biraz daha erken ye salatayı yersin 9da

ferihann,senarist günaydın ve tüm arkadaşlar günaydın,iradeli bir gün geçirmemiz dileğiyle...:))

günaydın herkese.. ben brokoli yiyorum bugün.. salatalık marul ve domates de yedim.. 3 hafta 5 gün diyetini yapıcam 3 hafta sonra istemeye gelecekler beni nikahım olacak aynı esnada..

öyle işte..

tabiri caizse yumurta kapıya dayandı eyvahedigeldismile 25 hafta vardı ben buraya geldiğimde şimdi 3 hafta var.. yani 22 hafta olmuş benim kilom gramı gramına aynı :mymeka:

slm 5.takım
acaip bir sıcak var
gece kovalamaca oynadık adeta sıcaktan
neresi serin diye
valla ben sıcakları sevmiyorum
soğuğa çare var
klima diyeceksiniz ama eşim açar ben kapatırım
boğazını kurutuyor insanın

yazın diet yapmakta zor
bugün 2 dilim yumurtalı ekmek yedim
bakalım nasıl kapatıcaz günü

a e olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…