Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım teşekkür ederim tavsiye için dün yoğurdu biraz abartmışım 21.30da yemiştim bayada geç yedim yarım yağlıydı ama kilo veremedim mafoldumben ,çok üzüldüm akşama kadar çok direndim çünki ,1-2 kaşık yiyince bişey olmuyordu :mymeka: ,çok az kalmış canım baya heycanlısındır şimdiden hayırlı olsun,düğüne kadar verirsin artık üzülme bende tatile giderken incecik gideyim diyordum ama kapkalın gittim kaydirigubbakcemile kısmet herşey, bundan sonra daha ciddi ve dikkatli yaparız ıNŞALLAH opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

selam canım bende tam tersi sıcakta diyet yapmayı seviyorum yağlar daha çabuk eriyor çok ter atıyoruz,kışın 5 veriyorsam yazın 10 veriyorum ,ama bunaltıcı havalar benide rahatsız ediyor yine kapalı kasvetli havadan iyidir,bol bol soğuk duş almalı,afiyet olsun.. kaydirigubbakcemile2

ferihanncım, kalliste abla da sen de karbonhidrat diyeti yapıyordunuz sanırım aynı şekilde o da çok yorgunluk hissettiğini söylemişti. Nolur bana kızmayın ama bence sağlıklı değil diyetiniz, sizin iyiliğiniz için yorum yapıyorum ben. fazlaca halsizlik ve yorgunluk hissi metabolizma yavaşlamasından olabiliyor, kendim yaşadığım için biliyorum. diyet yapan birinin dinçleşmesi gerekir aslında. dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın ve kızmayın. kesinlikle amacım muhalefet olmak değil öylelerini de hiç sevmem de, diyet ve beslenme konusunda çok hassas biriyim.

bu arada, dün öğlen daire arkadaşlarımla yemeğe gittiğimiz için azcık fazla yedim :kedi: ama tabağımı bitiremedim midem çok güzel küçülmüş. alkisalkisalkis akşam eşimle çıktım 40 dk yürüdüm tempolu, sonra da evde "8 minutes" ün bacak, kalça ve karın hareketlerini yaptım,
8 minutes'ü tanıtayım. her bölge için 8 dakikalık egzersiz programı nette aratsanız çıkar. 8 minutes arms (kollar), 8 minutes buns (kalça ve bacak) 8 minutes abs (karın). vakti olmayanlara önerilir.

hepinize sağlıklı günler ve keyifli diyetler guclubacismile

canım hassaalığa gelince hepimiz hassasız bazı dönemlerde ama bu diyetin bana olumsuz hiç bir yanını görmedim ben olsa zaten bırakırdım ama ferihanın halszliği hem sıcakların hem de vitamine çok geç başlamasının etkisi olduğunu düşünüyorum.. ha-a-aa benim yorgunluğuma gelince evet bir günlük moral bozukluğuydu, plan yapmamaya özen gösteririm hayatta ama bazen tüm şartları zorlasamda hayat bana uymadığı zaman illaki bir kırgınlık kırıklık hissederim bu da öyle bir şeydi... diyet aksine aşırı enerjik yaptı beni sporumu hiç takılmadan bıkmadan yapmama neden oldu o yüzden şimdilik bırakmak istemiyorum ama ben arada hep demir kalsiyum c vitamini kullaırdım bu diyetle beraber krom da dahil olmak üzre bir multivitamin ve multimineral almaya başladım bunun yanında b vitaminini ve kalsiyumu da alıyorum ama ferihan zaten geç başladı vitamine ve kaç tane aldığını yada düzenli aldığını almadığnı bilmediğimden ben vitaminsiz kaldığını düşünüyorum..

ayrıca bu takımda bir şey yazarken kesinlikle çekinmeyin ... hayatta ki sıkıntılarımızın bize yeterince ağır geldiğii düşünürüz hep ve bu takımın prensibi olumsuz veya olumlu eleştirilere tepki vermemektir.. hani bari burada strezsiz paylaşım yapalım düşüncelerden arınalım misali... opuyorumnanaktan

fıstıklar selamsız sabahsız daldım.. bana bilgisayar kalmıyor evde bu yüzden gelemiyorum eşim bir oyuna takmış durumda kızlarda laptopun birini alıp bu gün istanbula gittiler eski külüstür masaüstüde bana kaldı :)) akşama buralarda olacağım eşimin arkadaşlarının halı saha maçı varmış :)) görüşmek üzere..........

tabi ablacım uygulayan kişiler olarak siz çok daha iyi bilirsiniz. anlayışınız için de teşekkürler, neticede müdahale etmek gibi anlaşılabilirdi, bu takımı ve cici hanımlarını çok sevdim ben yaa olumunekankayizsmile çok motive bi şekilde diyet yapıyorum kendimi hiç yalnız hissetmiyorum sanki hergün bi yerde buluşuyor ve diyet konusunda hep beraber söz veriyoruz gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3

1 kilo 7500 kcal miş, 1 haftada 1 kilo vermek için demek ki 500 kcal civarı bir boşluk olması lazım yediklerimizle yaktığımız arasında. ara ara duraklamalar olabilir hiç moral bozmayın ve sabırla devam edin bayanlar, spor yürüyüş egzersiz hem sıkılaşma hem de sağlık için çooook faydalı. hepimiz biliyoruz ama vakit ayırmıyoruz. bedenlerimiz bize Allahtan emanet, iyi bakmak lazım. günlük 1 saati bence hakediyoruz. zemuszemus

şimdi ben bu kiloları veriyorum ama bikaç aya bebiş düşünüyorum hemen geri mi alcam yaa eyvahedigeldismile

canım benim çok sevindim hakkında hayırlısı olsun sen daha hızlısın hakikaten hem isteme hem nikah ben diyordum üçü bir arada olucak benim işimin diye isteme söz nişan hepsi bir olacak ama sen 5 i bir arada yaptın maşallah Allah nazardan saklasın inşallah çok mutlu olursun ben inanıyorum kilolardanda kurtulacaksın 22 haftadır verememiş olman hiç veremeyeceğin anlamına gelmiyor muhakkak kurtulacaksın bu kilolardan opuyorumnanaktan

canım benim niye yanlış anlayıp kızalım sana sende tecrübelerini paylaşıyorsun kalliste ablamda söylemiş bu takımda kimse kimseye kızmaz ve yanlış anlamaz sonuçta hepimiz birbirimizden bir çok şey öğreniyoruz motive ediyoruz birbirimizi beraber bir amacımız var zayıflamak benim yorgunluğuma gelince günün her saati yorgun olmuyorum ve vitaminlere geç başladım tabiki öyle sıkı sıkıyada yapmıyorum birazda olsa esnettim bir haftanın sonunda esnettim derken abartmadım ilk 15 gün 20 kh üzerine çıkılmayacaktı bunu bozmadım tabiki ama 20 nin çok altında aldım ilk başladığımda ve vitaminde almadığım için ister istemez yorgunluk oldu ama şimdi çok iyiyim şükürler olsun sıcaklarda çok zor oluyor diyet yapmak birde regliyim onunda etkisi fazlaca var sanırım ama açlık hissetmek yada başka herhangi bir şikayetim olmadı çok şükür çok rahatsız olsam bırakırım muhakkak tek sıkıntım bu sıcakta yumurta sevmediğim halde yemem onuda aşıcaz inşallah cumaya kaç kilo olucamı sabırsızlıkla bekliyorum ama bu arada bebiş düşünüyorsun sanırım her hamile olan çok kilo almıyor birazda bünyeye bağlı sanırım inşallah sağlıkla bir bebiş sahibi olursun gelen kiloluları hiç takma kafana bak harika bir takım var doğumdan sonra gelir motive olur verirsin fazla kiloları opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablacım ne güzel kızları gönderdin inşallah sende işlerini halledip gidersin hayırlısıyla vitaminlerimi alıyorum ablacım c vitamini b vitamini her gün alıyorum şimdi senin tavsiye ettiğin vitaminide kullanmaya başlayacağım içeriği çok fazla onun sıcaklar çok etkiledi birde malum dönem ister istemez dengem şaştı ama diyt çok şükür iyi gidiyor bir haftadır yoğurt yememiştim bugün artık yoğurt yiyeyim dedim fazla kaçırmadan abartmadan kh değerleri bazen fazla olabiliyor ama hiç şeker almadım o konuda çok şükür iradeliyim harika bir diyetmiş bu sefer inşallah gidecek kilolar opuyorumnanaktan

selamlar. geldim ama yazamadim kaan gelmisti oynadik b iraz simdi gittiler terasta havuza su doldurup oynayacaklarmis. bende yine alisveris yaptim. bakalim bugün toparlanabilecekmiyim. öyle bir dagildimki aman allah. azda bahceye cikayim hatiri kalmasin.

ben geldimmmmm...

ferihancım dediğin gibi regl etkisi sıcakların etkiside var tabiki ama sen sen ol yine de vitaminleri ihmal etme .. ben biraz saldım şu iki gündür aşırı yemiyorum ekmek yemiyorum ama karpuz ve domates yedim 2 gün :)) birazda abarttım bakalım ben bu cuma reyhan abla gitmeden bir gün önce tartılacağım bakalım sonra istanbula gidip dönene dek tartılmıyacağım...

reyhan abla amannn yaaa sen ne yapıyorsun ne alıyorsun allah aşkına her gün alışveriştesin ....hadi bakalım nasıl toparlanıcan..

aman güzelim iste izin hazirligi ne olsun bütün kis yan gelip yattim su zaman oldu hic hazirlik yapmadim son hafta hergün suraya buraya kosuyorum deli tavuk gibi. neyse alacagimi aldim birsey kalmadi birde toparlansaydim. yarin yolluklarimi yapayimmi diye düsünüyorum yoksa cuma ögleden sonrayami biraksam. evet evet en iyisi cuma öglen yaparim sonrada iste banyo su bu derken cumartesi sabahi yolcuyuz kismetse..
laf aramizda yolda ne giyecegime hala karar veremedim. bir kere cok sikintiliyim hicbir tarafimi siksin istemem birde cok kokosum durdugumuz yerlerde inince sik olmak isterim. ha bir akil verin.eyvahedigeldismile

bende evden cikmadan tartilip yazacagim kallisim.. ben yolda ne yiyeyim trde ne yapacagim ay yediklerimde beni yiyecek canim okadar cok sey istiyorki.
burda olsam aramam alistim bu diyete ama türkiyede hersey cok güzel

slm takım arkadaşlarımm,
bu cuma burda 2. haftam olacak resmen yediklerime dikkat ediyorum ama fazla kilo veremedim.tabiki biliyorum metabolizma farkı ve fazla su içmediğim için.açıkçası siteye üye olduğumda vayy dedim gruplar yarışacak çok güzel olacak.ama pek de öyle deil gibi sanki.hiçbirinizi kırmak yada eleştirmek için söylemiyorum.yanlış anlaşılmasın.çok fazla bi paylaşım yok.kim ne diyeti yapıyor herkesinkini bilmiyorum mesela hergün düzenli girip bakmama rağmen.kilom 62 hedef ilk hedefim 60 sonra kademe kademe 55.iki haftam içinde ne kadar verebilirsem vermeye çalışcam.tatile gidicez.1 ay içinde aldığım kilo 1 sene bana musallat oldu.artık kurtulmak istiyorum.motivasyona ihtiyacım var.
hepinizin yardımlarını bekliyorum sevgili takımdaşlarım...

bende evden cikmadan tartilip yazacagim kallisim.. ben yolda ne yiyeyim trde ne yapacagim ay yediklerimde beni yiyecek canim okadar cok sey istiyorki.
burda olsam aramam alistim bu diyete ama türkiyede hersey cok güzel
valla ablacım şık olmak senin işin bunu ben cevaplıyamayacağım kusura bakma kokoşsun ya benim olamadığım bir tarz bu .. yani yola mı çıkacağım son derece salaş olurum kesin ya eşofman giyerim ya keten tarzı bir pantalon ve rahat bir tshirt.. yahu yolda indipin bindiğin yerde kime şık olacaksın sen rahatlığına baksanakaydirigubbakcemile3 sonra izmirde dışarı çıkarsan şık olmaya çalışırsın...

ablam haklısın şimdi türkiyede sebzenin meyvenin en bol olduğu en taze olduğu zaman ne yiyeceğini düşünme ye bencekaydirigubbakcemile3sonra toparlamaya çalış bir hafta filan izin ver kendine..
bu gün kızları gara bıraktık aliş ve eşimle pazara uğradık karpuzun bile nasıl güzeli var eşim bir tane aldı bir tane daha aldı sonra diyorum ki evde 3 kişi kaldık .. ama çok güzel diyor.. aliş desen şeftali üzüm kayısı ne ararsan istedi babada aldı durdu.. bende sebze güzeli seçildim:roflol: bamya taze fasülye domates ama tarla domatesi nasıl güzeldi burda çok yakında bahçeler var süper sebzeler var onlardandı dayanamadım aldım köy biberi var sanki ne yapıcam eşim diyor ki kızartma yap hasret kalmışlar benim diyetimden bunalmışlarsempatiksalakcinni
seninde şimdi çoluk çocuk kalabalık dayanabileceğini sanmıyorum her türlü yapacaksın.. ama ekmeği böreği çöreği yememeye çalışırsan bu yazı atlatırız ablacım..

sen bir türlü ben bir türlü.. dün aşçı arıyor evin aman nerde kaldın diyor.. tatlı tarifleri bul işte gelirken kuvertür çikolata getir filan filan:bbo: çikolataları bu gün kızlarla yolladım ki ben gidene kadar yapsn ne yapacaksa diye:roflol: sanki evdeyiz bir gün pişecek sonra tamam ahh ahhhh ya ben ne yapıcam söyleyin heeeeeesempatiksalakcinni

yardıma ihtiyacın var tabiki haklısın ve herkesin yardıma ihtiyacı var.. ben kaç gündür paylaşım yapmadım bu yüzden kim ne yaptı bilemiyorum... ama herkesin motiveye ihtiyacı olduğu kesin.. bu yüzden yardım istemek yerine herkes bir fikir söyler ortalığı hareketlendirir vs... süper şeyler çıkar eminim yapıyorduk yani olmayan durum değil ama herkesin çalışması gerek bu durumda..
ferihanın cuma hesaplamaları ile kafası yeterince dolu sanırım bu yüzden fikir çıkarmı çıkmazmı bilemiyorum ama bir takımın yükü tek kişide olmamalı bu sebepten herkes taşın altına elini soksun ve birbirinizi motive edebilmek için ortalığı hareketlendirmeye çalışın... birisi bu görevi üstlenebilir kimden ne fikir çıktı kim ne önerdi liste halinde sunarak bunu hayata geçirebilir... opuyorumnanaktan

ay kallisim ya güldürdün beni
ya simdi arabada dedimya cok sikintiliyim yatarim kalkarim bgdas kurarim oyun oynarim kitap okurum. yani rahat bir tayt gibi birsey olmali birde shirt iyide disari nasil cikayim taytla bu yasta.:bbo: sonra gemide nasil dolasayim. demekki yanima birde kiyafet almam gerekiyor. jeansmi alsam etekmi yada daha rahat bir pantolonmu iste ona karar veremedim.delikafadulden
ben meyveye hasret kaldim bu yil. siz anlattikca benim agzim sulaniyor. ama gelince insallah bir hafta meyve yerim bir hafta sebze bir haftada karisik. ondan sonrada yine dikkat etmeye baslarim.
evin ana ha tövbe tövbe delimidir nedir.:)) sende ona ümit usta desene kallisim

merhaba güzelim. cok ara veriyorsun ya senede 3 kere geliyorsun desem yeridir laelaelaelaelae
düzene girmene cok sevindim mustangim.. ben bile girdim sen niye girmiyesin degilmi ?
iki gün sonra izine geliyorum canim 5 hafta trdeyim kismetse.
dügün dernek masallah bu aralar cok faalsiniz. hayirli olsun canim..a.s.

iyi akşamlar arkadaşlar bugün sabahtan beri iş arıyorum ayaklarıma kara sular indi güneş geçti başıma valla eve geldiğimde sarhoş gibiydim

diyete gelince tam gaz devam karbonhidrat diyeti yapıyorum hem aç kalmıyorum hemde zayıflıyorum sevdim bunu .:)
bu arada ferihan k.h. diyeti yapıyorsun sende bildiğin tarifler varmı valla hergün aynı şeyleri yemekten bıktım bu sıcakta yumurta ve tavuk yenmiyor zaten kokuyo haber bekliyorum canım

bu arada arescim dur bakalım kalıp kalmıyacağımız belli olsun ona göre program yaparız merak etme

günaydın canım takımım bu sabah peynir ve salatalıkla kahvaltımı yaptım dün akşamda sebzeli tavuklu bir yemek yemiştim az yağlı ve tuzsuz bugün öğlen için yanıma getirdim ondan tavuk hem tok tutuyor hemde hafif üstelik akşamada yine hafif protein ağırlıklı yiyeceğim kh değerime dikkat ediyorum geçmişe bakayım neler olmuş öpüyorum hepinizi bu sabah aldığım toplam kh 5 tekrar görüşürüz canlarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…