- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.921
tamam canım ama ne yersen ye ağzına aldığın son lokmadan sonra en az 3 saat uyuma.. özellikle de protein içerikli ise.. yani yoğrdu biraz daha erken ye salatayı yersin 9da
günaydın herkese.. ben brokoli yiyorum bugün.. salatalık marul ve domates de yedim.. 3 hafta 5 gün diyetini yapıcam 3 hafta sonra istemeye gelecekler beni nikahım olacak aynı esnada..
öyle işte..
tabiri caizse yumurta kapıya dayandı eyvahedigeldismile 25 hafta vardı ben buraya geldiğimde şimdi 3 hafta var.. yani 22 hafta olmuş benim kilom gramı gramına aynı :mymeka:
selam canım bende tam tersi sıcakta diyet yapmayı seviyorum yağlar daha çabuk eriyor çok ter atıyoruz,kışın 5 veriyorsam yazın 10 veriyorumslm 5.takım
acaip bir sıcak var
gece kovalamaca oynadık adeta sıcaktan
neresi serin diye
valla ben sıcakları sevmiyorum
soğuğa çare var
klima diyeceksiniz ama eşim açar ben kapatırım
boğazını kurutuyor insanın
yazın diet yapmakta zor
bugün 2 dilim yumurtalı ekmek yedim
bakalım nasıl kapatıcaz günü
a e olun..
canım takımım günaydın ayy ben hep geçmişi okumaktan unutuyorum ilk önce günaydın yazmayı bu sabah çok yorgun uyandım vitamin almama rağmen niye böyle oldu anlamadım gerçi sıcaklarında etkisi var sanırım bir kaç gündür bir anda bastırdı bu sıcaklar gerçi insanoğlu olarak ne kadar doyumsuz insanları soğuk olur yaz gelsin deriz sıcak olur öff çok sıcak oldu deriz hiç yaranamadı bu mevsimler bize :)) neyse sıcak olması iyidir yinede sabah yine peynirimi yedim bugün artık peynir ve ton balığından sıkıldığım için yoğurt getirdim yanımda karbonhidrat değeri yüksek ama napim artık o kadarcık olsun yoğurdu özledim 250 gr geçmemeye çalıışıcam ama dikkat etmem gerek yinede hepinizi öpüyorum canım takımım hep bir uyku hali var üstümde bir nescafe içeyim bari belki kendime getirir :))
canım hassaalığa gelince hepimiz hassasız bazı dönemlerde ama bu diyetin bana olumsuz hiç bir yanını görmedim ben olsa zaten bırakırdım ama ferihanın halszliği hem sıcakların hem de vitamine çok geç başlamasının etkisi olduğunu düşünüyorum.. ha-a-aa benim yorgunluğuma gelince evet bir günlük moral bozukluğuydu, plan yapmamaya özen gösteririm hayatta ama bazen tüm şartları zorlasamda hayat bana uymadığı zaman illaki bir kırgınlık kırıklık hissederim bu da öyle bir şeydi... diyet aksine aşırı enerjik yaptı beni sporumu hiç takılmadan bıkmadan yapmama neden oldu o yüzden şimdilik bırakmak istemiyorum ama ben arada hep demir kalsiyum c vitamini kullaırdım bu diyetle beraber krom da dahil olmak üzre bir multivitamin ve multimineral almaya başladım bunun yanında b vitaminini ve kalsiyumu da alıyorum ama ferihan zaten geç başladı vitamine ve kaç tane aldığını yada düzenli aldığını almadığnı bilmediğimden ben vitaminsiz kaldığını düşünüyorum..ferihanncım, kalliste abla da sen de karbonhidrat diyeti yapıyordunuz sanırım aynı şekilde o da çok yorgunluk hissettiğini söylemişti. Nolur bana kızmayın ama bence sağlıklı değil diyetiniz, sizin iyiliğiniz için yorum yapıyorum ben. fazlaca halsizlik ve yorgunluk hissi metabolizma yavaşlamasından olabiliyor, kendim yaşadığım için biliyorum. diyet yapan birinin dinçleşmesi gerekir aslında. dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın ve kızmayın. kesinlikle amacım muhalefet olmak değil öylelerini de hiç sevmem de, diyet ve beslenme konusunda çok hassas biriyim.
b
ayrıca bu takımda bir şey yazarken kesinlikle çekinmeyin ... hayatta ki sıkıntılarımızın bize yeterince ağır geldiğii düşünürüz hep ve bu takımın prensibi olumsuz veya olumlu eleştirilere tepki vermemektir.. hani bari burada strezsiz paylaşım yapalım düşüncelerden arınalım misali... opuyorumnanaktan
tamam canım ama ne yersen ye ağzına aldığın son lokmadan sonra en az 3 saat uyuma.. özellikle de protein içerikli ise.. yani yoğrdu biraz daha erken ye salatayı yersin 9da
günaydın herkese.. ben brokoli yiyorum bugün.. salatalık marul ve domates de yedim.. 3 hafta 5 gün diyetini yapıcam 3 hafta sonra istemeye gelecekler beni nikahım olacak aynı esnada..
öyle işte..
tabiri caizse yumurta kapıya dayandı eyvahedigeldismile 25 hafta vardı ben buraya geldiğimde şimdi 3 hafta var.. yani 22 hafta olmuş benim kilom gramı gramına aynı :mymeka:
ferihanncım, kalliste abla da sen de karbonhidrat diyeti yapıyordunuz sanırım aynı şekilde o da çok yorgunluk hissettiğini söylemişti. Nolur bana kızmayın ama bence sağlıklı değil diyetiniz, sizin iyiliğiniz için yorum yapıyorum ben. fazlaca halsizlik ve yorgunluk hissi metabolizma yavaşlamasından olabiliyor, kendim yaşadığım için biliyorum. diyet yapan birinin dinçleşmesi gerekir aslında. dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın ve kızmayın. kesinlikle amacım muhalefet olmak değil öylelerini de hiç sevmem de, diyet ve beslenme konusunda çok hassas biriyim.
bu arada, dün öğlen daire arkadaşlarımla yemeğe gittiğimiz için azcık fazla yedim :kedi: ama tabağımı bitiremedim midem çok güzel küçülmüş. alkisalkisalkis akşam eşimle çıktım 40 dk yürüdüm tempolu, sonra da evde "8 minutes" ün bacak, kalça ve karın hareketlerini yaptım,
8 minutes'ü tanıtayım. her bölge için 8 dakikalık egzersiz programı nette aratsanız çıkar. 8 minutes arms (kollar), 8 minutes buns (kalça ve bacak) 8 minutes abs (karın). vakti olmayanlara önerilir.
hepinize sağlıklı günler ve keyifli diyetler guclubacismile
fıstıklar selamsız sabahsız daldım.. bana bilgisayar kalmıyor evde bu yüzden gelemiyorum eşim bir oyuna takmış durumda kızlarda laptopun birini alıp bu gün istanbula gittiler eski külüstür masaüstüde bana kaldı :)) akşama buralarda olacağım eşimin arkadaşlarının halı saha maçı varmış :)) görüşmek üzere..........
aman güzelim iste izin hazirligi ne olsun bütün kis yan gelip yattim su zaman oldu hic hazirlik yapmadim son hafta hergün suraya buraya kosuyorum deli tavuk gibi. neyse alacagimi aldim birsey kalmadi birde toparlansaydim. yarin yolluklarimi yapayimmi diye düsünüyorum yoksa cuma ögleden sonrayami biraksam. evet evet en iyisi cuma öglen yaparim sonrada iste banyo su bu derken cumartesi sabahi yolcuyuz kismetse..
laf aramizda yolda ne giyecegime hala karar veremedim. bir kere cok sikintiliyim hicbir tarafimi siksin istemem birde cok kokosum durdugumuz yerlerde inince sik olmak isterim. ha bir akil verin.eyvahedigeldismile
valla ablacım şık olmak senin işin bunu ben cevaplıyamayacağım kusura bakmabende evden cikmadan tartilip yazacagim kallisim.. ben yolda ne yiyeyim trde ne yapacagim ay yediklerimde beni yiyecek canim okadar cok sey istiyorki.
burda olsam aramam alistim bu diyete ama türkiyede hersey cok güzel
yardıma ihtiyacın var tabiki haklısın ve herkesin yardıma ihtiyacı var.. ben kaç gündür paylaşım yapmadım bu yüzden kim ne yaptı bilemiyorum... ama herkesin motiveye ihtiyacı olduğu kesin.. bu yüzden yardım istemek yerine herkes bir fikir söyler ortalığı hareketlendirir vs... süper şeyler çıkar eminim yapıyorduk yani olmayan durum değil ama herkesin çalışması gerek bu durumda..slm takım arkadaşlarımm,
bu cuma burda 2. haftam olacak resmen yediklerime dikkat ediyorum ama fazla kilo veremedim.tabiki biliyorum metabolizma farkı ve fazla su içmediğim için.açıkçası siteye üye olduğumda vayy dedim gruplar yarışacak çok güzel olacak.ama pek de öyle deil gibi sanki.hiçbirinizi kırmak yada eleştirmek için söylemiyorum.yanlış anlaşılmasın.çok fazla bi paylaşım yok.kim ne diyeti yapıyor herkesinkini bilmiyorum mesela hergün düzenli girip bakmama rağmen.kilom 62 hedef ilk hedefim 60 sonra kademe kademe 55.iki haftam içinde ne kadar verebilirsem vermeye çalışcam.tatile gidicez.1 ay içinde aldığım kilo 1 sene bana musallat oldu.artık kurtulmak istiyorum.motivasyona ihtiyacım var.
hepinizin yardımlarını bekliyorum sevgili takımdaşlarım...
valla ablacım şık olmak senin işin bunu ben cevaplıyamayacağım kusura bakmakokoşsun ya benim olamadığım bir tarz bu .. yani yola mı çıkacağım son derece salaş olurum kesin ya eşofman giyerim ya keten tarzı bir pantalon ve rahat bir tshirt.. yahu yolda indipin bindiğin yerde kime şık olacaksın sen rahatlığına baksanakaydirigubbakcemile3 sonra izmirde dışarı çıkarsan şık olmaya çalışırsın...
ablam haklısın şimdi türkiyede sebzenin meyvenin en bol olduğu en taze olduğu zaman ne yiyeceğini düşünme ye bencekaydirigubbakcemile3sonra toparlamaya çalış bir hafta filan izin ver kendine..
bu gün kızları gara bıraktık aliş ve eşimle pazara uğradık karpuzun bile nasıl güzeli var eşim bir tane aldı bir tane daha aldı sonra diyorum ki evde 3 kişi kaldık .. ama çok güzel diyor.. aliş desen şeftali üzüm kayısı ne ararsan istedi babada aldı durdu.. bende sebze güzeli seçildim:roflol: bamya taze fasülye domates ama tarla domatesi nasıl güzeldi burda çok yakında bahçeler var süper sebzeler var onlardandı dayanamadım aldım köy biberi var sanki ne yapıcam eşim diyor ki kızartma yap hasret kalmışlar benim diyetimden bunalmışlarsempatiksalakcinni
seninde şimdi çoluk çocuk kalabalık dayanabileceğini sanmıyorum her türlü yapacaksın.. ama ekmeği böreği çöreği yememeye çalışırsan bu yazı atlatırız ablacım..
sen bir türlü ben bir türlü.. dün aşçı arıyor evin aman nerde kaldındiyor.. tatlı tarifleri bul işte gelirken kuvertür çikolata getir filan filan:bbo: çikolataları bu gün kızlarla yolladım ki ben gidene kadar yapsn ne yapacaksa diye:roflol: sanki evdeyiz bir gün pişecek sonra tamam ahh ahhhh ya ben ne yapıcam söyleyin heeeeeesempatiksalakcinni
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba anneciğim ,merhaba Kallisim nasılsınız beni sorarsanız süperim uzun zamandır ertelediğim yeme düzenimi sonunda rayınza soktum 1 haftadır iyi gidiyor eski kararlılığıma ve düzen girdim en son 73.5 başlamıştım haftada 2.7 kg verdim böylede gidecek inşalah gulukufojada başladım onunda yardımı var elbet . havalar çok sıcak dünde teyzemin kıznın düğünü vardı eğlendik. kızkardeşim bu yaz burda olamıyacak kursu vardı manisa geriye döndü ama gelinimiz ve tatlım enes burdalar onlarla zaman geçiriyoruz. direksiyon kurslarına başladık teraneyle bşrlikte(gelinimiz) babam bizi trafiğe çıkarıyor:) işte yaz böyle geçiyor sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?