- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.941
bende evden cikmadan tartilip yazacagim kallisim.. ben yolda ne yiyeyim trde ne yapacagim ay yediklerimde beni yiyecek canim okadar cok sey istiyorki.
burda olsam aramam alistim bu diyete ama türkiyede hersey cok güzel
slm takım arkadaşlarımm,
bu cuma burda 2. haftam olacak resmen yediklerime dikkat ediyorum ama fazla kilo veremedim.tabiki biliyorum metabolizma farkı ve fazla su içmediğim için.açıkçası siteye üye olduğumda vayy dedim gruplar yarışacak çok güzel olacak.ama pek de öyle deil gibi sanki.hiçbirinizi kırmak yada eleştirmek için söylemiyorum.yanlış anlaşılmasın.çok fazla bi paylaşım yok.kim ne diyeti yapıyor herkesinkini bilmiyorum mesela hergün düzenli girip bakmama rağmen.kilom 62 hedef ilk hedefim 60 sonra kademe kademe 55.iki haftam içinde ne kadar verebilirsem vermeye çalışcam.tatile gidicez.1 ay içinde aldığım kilo 1 sene bana musallat oldu.artık kurtulmak istiyorum.motivasyona ihtiyacım var.
hepinizin yardımlarını bekliyorum sevgili takımdaşlarım...
iyi akşamlar arkadaşlar bugün sabahtan beri iş arıyorum ayaklarıma kara sular indi güneş geçti başıma valla eve geldiğimde sarhoş gibiydim
diyete gelince tam gaz devam karbonhidrat diyeti yapıyorum hem aç kalmıyorum hemde zayıflıyorum sevdim bunu .:)
bu arada ferihan k.h. diyeti yapıyorsun sende bildiğin tarifler varmı valla hergün aynı şeyleri yemekten bıktım bu sıcakta yumurta ve tavuk yenmiyor zaten kokuyo haber bekliyorum canım
bu arada arescim dur bakalım kalıp kalmıyacağımız belli olsun ona göre program yaparız merak etme
slm takım arkadaşlarımm,
bu cuma burda 2. haftam olacak resmen yediklerime dikkat ediyorum ama fazla kilo veremedim.tabiki biliyorum metabolizma farkı ve fazla su içmediğim için.açıkçası siteye üye olduğumda vayy dedim gruplar yarışacak çok güzel olacak.ama pek de öyle deil gibi sanki.hiçbirinizi kırmak yada eleştirmek için söylemiyorum.yanlış anlaşılmasın.çok fazla bi paylaşım yok.kim ne diyeti yapıyor herkesinkini bilmiyorum mesela hergün düzenli girip bakmama rağmen.kilom 62 hedef ilk hedefim 60 sonra kademe kademe 55.iki haftam içinde ne kadar verebilirsem vermeye çalışcam.tatile gidicez.1 ay içinde aldığım kilo 1 sene bana musallat oldu.artık kurtulmak istiyorum.motivasyona ihtiyacım var.
hepinizin yardımlarını bekliyorum sevgili takımdaşlarım...
günaydın kardeş takımcım. güzel bir gün diliyorum. gerçi manevi açıdan güzel birgün. miraç kandiliniz mübarek olsun. a.s.
amin cümlemizin kandili mübarek olsun Rabbim şu mübarek günde affedilenlerden olmaı nasip etsin cümlemize:Saruboceq:günaydın kardeş takımcım. güzel bir gün diliyorum. gerçi manevi açıdan güzel birgün. miraç kandiliniz mübarek olsun. a.s.
canım Allah kolaylık versin iş bulmak çok zor benimde kardeşim iş arıyor bugün bir yere başlayacakmış sanırım evraklarını hazırla demişler bakalım inşallah hayırlısı olsun diyoruz sende inşallah gönlüne göre bulursun bir iş hele şimdi mersin ne sıcaktır iş olanakları nasıl orada sen ne işi arıyorsun canım..
bende kh diyeti yapıyorum evet ben genelde peynirli omlet sosis pişiriyorum yağsız tavada haşlama yumurta bir sefer yaptım birdaha yapmaya cesaret edemiyorum sevemedim bir türlü ama peynirli omlet yapıyorum yağsız pişiriyorum mesela soğanlı domatesli biberli bir tavuk yemeği yaptım dün çok az yağ günde 50 gr kadar yağ tüketilebiliyormuş ben genelde hiç tüketmiyorum yağ ama böyle yemek yapıldığında azıcık koyuyorum sadece ben olsam koymam ama evde annem ve kardeşimde yiyorlar aynı yemekten mecburum yani yada evdekilere köfte yapıp kendine baharatlı kıyma yapabilirsin yada kıymalı yumurta yapabilirsin yani aslında değişik şekillerde yenilebilir ben dün dayanamadım artık yoğurt yedim kh değeri yüksek biraz ama dayanamadım napim yoğurtsuz olmuyor yapamıyorum o yüzden yedim neyse artık o kadarcık kaçamak olsun önemli olan tatlı unlu yememek inşallah yarın kilo vermiş oluruz birde hergün yediklerimizi yazalım ve karbonhidrat diyet yaptığımız için gün içinde aldığımız kh değerini paylaşalım olurmu diğer arkadaşlarda yaptıkları diyetlerde ogün ne yediyse paylaşsın bilelim herkez neler yapıyor opuyorumnanaktan
amin cümlemizin kandili mübarek olsun Rabbim şu mübarek günde affedilenlerden olmaı nasip etsin cümlemize:Saruboceq:
önerilerin için teşekkür ederim canım iş konusuna gelince aslında iş yok değil var fakat ben tesettürlü olduğum için iş bulamıyorum sekreterlik önmuhasebe konusunda tecrübeliyim ama artık ne iş olsa ypacak durumdayım fakat dediğim gibi kapalı olduğum için hiç bir yer almak istemiyor anlamıyorum tesettürlü olupta bakımlı olmak mümkün değil diye düşünüyorlar neyse boşver biyerden çıkar elbet bana göre bir iş
selam kızlar umarım herkes iyidir ben diyete devam ediyorum canım pek bişey istemiyor ama çok yavaş kilo veriyorum(hayırlısı...daha kahvaltı bile yapamadım ama birazdan yapmayı düşünüyorum bakalım... iradeli birgün geçirmenizi diliyorum
günaydın kardeş takımcım. güzel bir gün diliyorum. gerçi manevi açıdan güzel birgün. miraç kandiliniz mübarek olsun. a.s.
Takımım merhaba, bugün hiç giremedim izinliydim oğlum 3-4 gündür ishaldi onu hastaneye götürdüm tahlili sonucuya uğraşınca bu saat oldu ancak gelebildim.
Dün bluebottle arkadaştı sanırım vücut bakımı başlığında bacak bakımı bölümünü anlatıyordu oraya bi daldım çıkamadım çok güzel bilgile var arkadaşlar benim gibi bacak ve basen-kalça sorunu olan arkadaşlar mutlaka uğrasınlar) sağol bluecum ayrıca ben winsorun bacak pilates egzersizlerini indirdim harikaaa bi fırsat bulup da denemek için sabırsızlanıyorum
ayrıca ebru şallının pilateslerini de indirmek istiyorum da site hata veriyor kızlar..
ahh ablacım ben geliyorum sen gidiyorsun bir türlü karşılaşamadık bende çıkıyordum iyi akşamlar demek için geldim herkeze iyi akşamlar canım takımım öpüyorum hepinizi yarın zayıflamış olarak görüşürüz inşallah hepimiz bol bol kilo veriririz inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?