Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende evden cikmadan tartilip yazacagim kallisim.. ben yolda ne yiyeyim trde ne yapacagim ay yediklerimde beni yiyecek canim okadar cok sey istiyorki.
burda olsam aramam alistim bu diyete ama türkiyede hersey cok güzel

ablacım çıkıyorsun en sonunda tatile ama istediğin kiloyada ulaştın sayılır şık olmak istiyormuşsun zaten kilo verdin fıstık gibi oldun senin her halin şıktır çok uğraşma yanına yedek bir rahat pantalon alırsın gemide yada arabadan indiğinde giyersin harika olur baya alışveriş yapıyorsun telaşın çok Allah kolaylık versin inşallah hazırlığını tamamlar güle güle çıkarsın yola ablacım çok yorma kendini meyve sebze bol bol yersin tatildede zaten seviyorsun olsun o kadar kaçamak sende maşallah bu azim varken yine verirsin bir kaç kilocuk alsanda gitmeden yazarsn zaten yine görüşürüz ablacım öpüyorum opuyorumnanaktan

canım haklısın yardım istemekte hepimiz aynı şekilde yardım alalım birbirimizi motive edelim diye bu takımdayız hepimiz paylaşımda bulunacağız her gün neler yediğimizi neler yaptığımızı yazacağız ki bildiklerimizi diğer takım arkadaşlarımızla paylaşalım bilmiyordum çok su içemediğini mesela bunları zamanla öğrenicez herşeyden önce yediklerine dikkat etmeninde yanında bol su içmeni tavsiye ederim en azından yemeklerden önce 2 su bardağı su içmeye çalış hem yemekte az yemiş olursun hemde 3 öğünde 6 bardak su içmiş olursun buda 1,5 lt su yapar zaten normaldede 2 lt su içmek gerekiyor bu tarz sıkıntılarımızı yedikleirmizi yaptığımız sporu anlatıcaz hepimiz tabiki ben daha yeni başladım listeleri yapmaya geçen hafta en acemi olduğum zamandı bu haftada acemiyim ama en azından işleyişi biliyorum ve en önemlisi bu hafta sizler listeye gireceksiniz hepimiz birlikte yapıcaz paylaşımları ve birbiriimize destek olacağız bence hergün yediklerimizi paylaşarak başlayabiliriz opuyorumnanaktan

canım Allah kolaylık versin iş bulmak çok zor benimde kardeşim iş arıyor bugün bir yere başlayacakmış sanırım evraklarını hazırla demişler bakalım inşallah hayırlısı olsun diyoruz sende inşallah gönlüne göre bulursun bir iş hele şimdi mersin ne sıcaktır iş olanakları nasıl orada sen ne işi arıyorsun canım..
bende kh diyeti yapıyorum evet ben genelde peynirli omlet sosis pişiriyorum yağsız tavada haşlama yumurta bir sefer yaptım birdaha yapmaya cesaret edemiyorum sevemedim bir türlü ama peynirli omlet yapıyorum yağsız pişiriyorum mesela soğanlı domatesli biberli bir tavuk yemeği yaptım dün çok az yağ günde 50 gr kadar yağ tüketilebiliyormuş ben genelde hiç tüketmiyorum yağ ama böyle yemek yapıldığında azıcık koyuyorum sadece ben olsam koymam ama evde annem ve kardeşimde yiyorlar aynı yemekten mecburum yani yada evdekilere köfte yapıp kendine baharatlı kıyma yapabilirsin yada kıymalı yumurta yapabilirsin yani aslında değişik şekillerde yenilebilir ben dün dayanamadım artık yoğurt yedim kh değeri yüksek biraz ama dayanamadım napim yoğurtsuz olmuyor yapamıyorum o yüzden yedim neyse artık o kadarcık kaçamak olsun önemli olan tatlı unlu yememek inşallah yarın kilo vermiş oluruz birde hergün yediklerimizi yazalım ve karbonhidrat diyet yaptığımız için gün içinde aldığımız kh değerini paylaşalım olurmu diğer arkadaşlarda yaptıkları diyetlerde ogün ne yediyse paylaşsın bilelim herkez neler yapıyor opuyorumnanaktan

günaydın kardeş takımcım. güzel bir gün diliyorum. gerçi manevi açıdan güzel birgün. miraç kandiliniz mübarek olsun. a.s.

merhaba aresozgur, aslında hemen hemen herkes yazdı ne diyeti yaptığını, senin diyetini bilmiyorum dikkat ediyorum demiştin daha önce de. yediklerine ne şekilde dikkat ediyorsun? diyet olarak neler yapıyorsun? günlük yediklerini yazar mısın? kaç öğün yapıyorsun ayrıca?
bir de spor anlamında yürüyüş egzersiz yapıyor musun?

günaydın kardeş takımcım. güzel bir gün diliyorum. gerçi manevi açıdan güzel birgün. miraç kandiliniz mübarek olsun. a.s.

teşekkürler ad1, hepinizin bu güzel günü mübarek olsun, tüm gün işteyiz umarım akşam güzel geçer alkisalkisalkis

ben tam gaz devam ediyorum, dün evdeki maç programına rağmen diyetimi bozmadım ekstra hiçbişey yemedim.
az ve sık yiyen arkadaşlar, ara öğünlerinizde yiyebileceğiniz tamamen yağsız bir tatlı tavsiyem var, tabiki çok çok az yemek kaydıyla arada denenebilir, malum haftada 1-2 kere 1 porsiyon tavuk göğsü vs yenebiliyor.

4-5 havucu rendeleyip,1,5 bardak su ve 1 bardak şeker ile pişiriyorsunuz, suyunu iyice çekince 1 paket petibör biskuvi ufalıyorsunuz içine ve yuvarlıyorsunuz. baya bi çok top çıkıyor, üzerine tercihen hindistan cevizi içine de fındık veya ceviz. dün bundan 3 küçücük top yedim son ara öğün olarak. 100 kcal 'i bile geçtiğini sanmıyorum. ama şeker diyeti yapanlara hem havuç hem şeker hem biskuvi yasak tabi :)

Son düzenleme:
amin cümlemizin kandili mübarek olsun Rabbim şu mübarek günde affedilenlerden olmaı nasip etsin cümlemize:Saruboceq:

önerilerin için teşekkür ederim canım iş konusuna gelince aslında iş yok değil var fakat ben tesettürlü olduğum için iş bulamıyorum sekreterlik önmuhasebe konusunda tecrübeliyim ama artık ne iş olsa ypacak durumdayım fakat dediğim gibi kapalı olduğum için hiç bir yer almak istemiyor anlamıyorum tesettürlü olupta bakımlı olmak mümkün değil diye düşünüyorlar neyse boşver biyerden çıkar elbet bana göre bir iş

selam kızlar umarım herkes iyidir ben diyete devam ediyorum canım pek bişey istemiyor ama çok yavaş kilo veriyorum(hayırlısı...daha kahvaltı bile yapamadım ama birazdan yapmayı düşünüyorum bakalım... iradeli birgün geçirmenizi diliyorum

aaa o nasıl bir saçmalıkmış canım yaa bir sürü tesettürlü bayan çalışıyor her yerde ne alakaymış öyle neyse inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım bu zamanda iş bulmak çok zor kardeşimde çok aradı iş iki senedir evde neyseki bugün başladı bir işe inşallah hayırlı olur herşey Allah kimseyi işsiz bırakmasın herkezin gönlüne göre iş versin Rabbim kaydirigubbakcemile5

iyiyiz canım sende iyisin inşallah ama sen çok aç bırakıyorsun kendni bu saate kadar aç kalman çok kötü metobolizmanı düzensiz beslendiğin için bozarsın mümkün olduğunca günde 3 öğün yemeye çalış yada her 3 saatte bir az da olsa bişeyler yemeye çalış metobolizman yavaşlarsa çok sıkıntı yaşarsın hiç veremezsin kilo Allah korusun kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım seninde miraç kandilin mübarek olsun bu güzel günde tüm dileklerin gerçekleşsin tüm duaların kabul olsun inşallah opuyorumnanaktan

Takımım merhaba, bugün hiç giremedim izinliydim oğlum 3-4 gündür ishaldi onu hastaneye götürdüm tahlili sonucuya uğraşınca bu saat oldu ancak gelebildim.
Dün bluebottle arkadaştı sanırım vücut bakımı başlığında bacak bakımı bölümünü anlatıyordu oraya bi daldım çıkamadım çok güzel bilgile var arkadaşlar benim gibi bacak ve basen-kalça sorunu olan arkadaşlar mutlaka uğrasınlar ) sağol bluecum ayrıca ben winsorun bacak pilates egzersizlerini indirdim harikaaa bi fırsat bulup da denemek için sabırsızlanıyorum
ayrıca ebru şallının pilateslerini de indirmek istiyorum da site hata veriyor kızlar..

geçmiş olsun canım inşallah oğlunun tahlilleri temiz çıkmıştır o egzersizler çok güzelmiş bende sadece leslie videolarını indirdim ama yapmadım daha çok üşeniyorum o egzersizleri yapmaya hergün 30 dk yürüyorum diye sanırım bir rahatlık geldi ve egzersiz yapayım mekik çekeyim falan yapmıyorum aslında yapmam lazım bende bakayım bir ara dediğin gibi benim basen ve bacak sorunum yok ama kollarım çok iri onlar için ne yapabilirim acaba bu egzersizlerden biri faydalı olurmu ki bilmiyorumkismile

ahh ablacım ben geliyorum sen gidiyorsun bir türlü karşılaşamadık bende çıkıyordum iyi akşamlar demek için geldim herkeze iyi akşamlar canım takımım öpüyorum hepinizi yarın zayıflamış olarak görüşürüz inşallah hepimiz bol bol kilo veriririz inşallah :))

selam fıstıklar... tüm gün eşim ve alişle dışardaydık gezdik yedik içtik tabeke diyetide unuttuk bir günlük ama yarına yeniden başlıycam öyle düşündüm..

sizler iyisiniz göründüğü kadarıyla...
reyhan abla sen beni öldürecen yine ne alışverişi yaptın yahuuu...

kedimle köpeğimin bu gün çekilşen fotolarını ekliyim size :))

http://www.kadinlarkulubu.com/dostlarimizin-kosesi/217753-labrador-kizim-siyam-oglum-21.html

bir de paylaşım alanına göz atan olursa 8.takımdan azra arkadaşımızın 22 yaşında 1 aylık hamile teyzesi vefat etti gözden kaçıranlara yazayımda belki ufak bir not düşmek isteyen olur...

merhaba ferihancigim. olsun be güzelim. gönüller bir olsun.. su izini saglikla hayirlisiyla bir atlatayim cok karsilasir cok konusuruz daha.. hayirli aksamlar sanada canim.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…