Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

artik bende gevsetme eylemine gectim diyeti kallisim. yarin sabah yazarim kilomu cokta bir degisiklik oldugunu sanmiyorum ama olsun.
ya güzelim bütün sene hazirlik yapmadimya ondan iste habire carsi pazar dolasiyorum her gittigim yerdede alacak pek cok sey buluyorum. simdi bitti dedim geldimya valizimi kapatip asagi indirdim. bu defada kizimla esim cikti alisverise yolda eglencelik cerez alacaklarmis birde terlik almisti cok hosuna gitmis birkac tane daha ALAYIM DIYOR. öyle yani durmadan birsey cikiyor. isvicre sinirina girene kadarda bu böyle olur. hayirlisi bosver ben artik sallama taktigini uyguluyorum relax oldum bugün. aman oldugu kadar- yarin isten gelince yolluk hazirliyacagim yola pogaca yapacagim cok seviyor benimkiler. ben kendime sandvic yaparim birde meyve
canim ne kadar güzel fotolor yaaaaaa kizinda oglunda cok sirinler yesinler onun gözlüklerini ya cok capkin olmus.. ohhhh fistigim benim böyle mincikliyacaksin yanaklarini gerdaniniopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kaptan tahlilleri temiz çıktı şükür idrarında kum varmış kalsiyum döküyormuş ama çok önemli olmadığını söyledi doktor 1 ay sonra tekrar kontrol olucak dökme fazla ise başka bir test uygulayacaklar

o egzersizlerin çok faydalı olduğunu yazmış arkadaşlar ben de indirdim ebruyu cdye çekip tv den yapmayı düşünüyorum, o konuda tecrübeli arkadaş cecily karın, kol nereden incelmek istiyorsan sana yardımcı olacağını sanıyorum çünkü konudaki herkese yardımcı olmuş hepsini okudum ben bi göz at istersenyerimseniben

malesef canım burda öyle sadece dış görünüşe bakıyorlar tecrübeye yada bilgiye değil kardeşine çok sevindim inşallah kalıcı bir iş olur

benben cim geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun a.s.

iyi geceler bağyanlar

yarın sabah nete giremeyeceğim için geceden bildireyim dedim,

bluebottle ( 60,8/ 59,8 / 1.0 / %1,65 )

Son düzenleme:
kızlar bende geceden yazayım yarın erken giremem,bu hafta başlangıç 81.3 şuan 80.1 kiloyum 1.2 kilo verdim ( ,az ama bu hafta böyle oldu,öptüm hepinizi

bende iyiyim hamd olsun,haklısın canım ama isteyerek değil sabahları canım hiçbirşey istemiyorum hatta ALLAH ım affetsin tiksinerek yiyorum,oldum olası öyleydim hiç kahvaltı yapamam ben,o yüzden hiç tahmin etmezdim 47lerden 80lere ulaşacağımı 2'ye katlamışım kiloyu akannehir ,zayıf hanımlara tavsiye ediyorum isteyerek veya istemiyerek kimseye kınayan gözlerle bakmasınlar benbile aldıysam herkes alır kilo a.s,neyse hamd olsun çözümü var RABBıM dermansız dert vermesin,aman durmasın kilo vermem korktum ıNŞALLAH durmaz zaten çok az veriyorum bilmiyorumkismile,unutmadan senin ve tüm arkadaşların MıRAÇ kandilinizi kutluyorum...opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

umarım durmaz kilo vermen cnm bnm bizim takımdan biride 1 sene aynı kiloda kalmış mücadeleye devam sonra çözüldü artık

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

Son düzenleme:
Gününüz aydın olsun sevgili kardeş takım :))
Kallisim, ben de saat 14 e kadar buralardayım. Eğer işin olursa aklın kalmasın :)))
Öpüldünüzz

Gününüz aydın olsun sevgili kardeş takım :))
Kallisim, ben de saat 14 e kadar buralardayım. Eğer işin olursa aklın kalmasın :)))
Öpüldünüzz

gününüz aydın yazmışsın ya ben de ay ne oldu acaba diye sevindim gözünüz aydın okudum:roflol::roflol:

canım benim işim yok ama evde pc bir tane kaldı eşimde evde ve oyun oynuyor biraz gelemezsem ondan sebeptir.. tamam o zaman aklım kalmayacakopuyorumnanaktan zaten bu günden itibaren bildirim saati erkene alındı ferihanda bakmıştır umarım paylaşımasempatiksalakcinni

5.TAKIM 164.ETAP

ferihann( 93.0 /
honeybaby ( 66.0 / 66.0 / 0.0 / 0.00% )
banucan4( 84.0 (eski üye geri döndü )
takyon ( 75.0 / 73.9 / ( yeni üye )
moncy ( 89.0 / ( yeni üye )
benben ( 64.0 / ( yeni üye )
aresozgur ( 62.0 / 62.0 / ( yeni üye )
ozlemdere ( 69.8 / ( yeni üye )
HIFZIYS ( 79.7 / 80.1 / ( eski üye geri döndü)
bluebottle ( 60,8/ 60.2 / 0.6 / %0,99 ) ( yeni üye )
5. TAKIM TOPLAM KıLO (

ferihancım hıfzsy eski üye olduğu için buradan ayrıldığı kilosu başlangıç kilosu olarak yazıldı..
honey bir haftalık izin istemiş öyle yazın demiş ama bir hafta için aç kapa girdi çıktı yapmaya gerek yok kilosunu aynı geçtim..

yeni arkadaşlarımızı da geçen cumaya kadar eski mesajları taradım yazdıklarımın dışında kimsenin paylaşımı yok gelen olursa lütfen listeye alma ve bunu belirt...
eğer ki şu an listede olan kişilerden saat 12 den sonra bildirim gelirse onları da haftaya listeye alırsın bu gün için çıkart...opuyorumnanaktan
ben de buralardayım nachtigallade buralardaymış burda olmasada 13.takıma gidip sorunun olursa yazarsın hiç olmadı paylaşım alanına yazarsınopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Güzel haberlerle gözünüz de aydın olur inşallah ablacım :)))
Eşine iyi oyunlar diyeyim:))) Bende de va bir tane o türden :))) Sana da kolay gelsin :)))

günaydın güzel takımım kilomdan önce dünki menü mü anlatayım
sabah 1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 k k peynir
1 haşlanmış yumurta
ara öğün
1 elma,
öğlen 1 tabak yağsız tuzsuz salata 1 kase tavuk haşlama
ara 5 badem 5 fın dık
akşam
1 kase yoğurt çorbası 1 dilim kepekli ekmek 2 dilim köfte

günaydın ablacım listeyi hazırlamışsın çok sağol hemen dediklerini uyguluyorum bu hafta inşallah daha iyi olacak listeleri hesaplama geçen haftada kalır inşallah acemiliğim bu arada kilo vermişim şaşıracaksın ama 90 olmuşum 3 kilo gitmiş Allahım bu diyet bir mucize hemde kaçamak yaptığım halde bu mucizeyi gösterdi teşekkür ederim ablacım bu diyeti yapmam için yardım ettiğin için ben aynı şekilde devam edicem diyetime bakalım haftaya kaç gidecek inşallah bu ay sonuna kadar baya kilo vermiş olurum zemuszemus

günaydınlar.. ferihancım gelirsen listeyi hazırlıyorum ben sen uğraşma az sonra ekleyeceğim..

sağol ablacım hazırladığın listeyi aldım paylaşım alanınada bakıyorum arada bir henüz bir şey yazmadım ama okuyorum 16 30 a kadar bildirimler yapılacakmış erkenden halletmeye çalışıcam bu haftada burada olmana sevindim sağolsun kardeş takımda yanımda oda yardımcı gecikmeden hallederiz inşallah bugün geçen haftaya göre daha rahatım şükürler olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…