- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.961
artik bende gevsetme eylemine gectim diyeti kallisim. yarin sabah yazarim kilomu cokta bir degisiklik oldugunu sanmiyorum ama olsun.selam fıstıklar... tüm gün eşim ve alişle dışardaydık gezdik yedik içtik tabeke diyetide unuttuk bir günlük ama yarına yeniden başlıycam öyle düşündüm..
sizler iyisiniz göründüğü kadarıyla...
reyhan abla sen beni öldürecen yine ne alışverişi yaptın yahuuu...
kedimle köpeğimin bu gün çekilşen fotolarını ekliyim size :))
http://www.kadinlarkulubu.com/dostlarimizin-kosesi/217753-labrador-kizim-siyam-oglum-21.html
bir de paylaşım alanına göz atan olursa 8.takımdan azra arkadaşımızın 22 yaşında 1 aylık hamile teyzesi vefat etti gözden kaçıranlara yazayımda belki ufak bir not düşmek isteyen olur...
geçmiş olsun canım inşallah oğlunun tahlilleri temiz çıkmıştır o egzersizler çok güzelmiş bende sadece leslie videolarını indirdim ama yapmadım daha çok üşeniyorum o egzersizleri yapmaya hergün 30 dk yürüyorum diye sanırım bir rahatlık geldi ve egzersiz yapayım mekik çekeyim falan yapmıyorum aslında yapmam lazım bende bakayım bir ara dediğin gibi benim basen ve bacak sorunum yok ama kollarım çok iri onlar için ne yapabilirim acaba bu egzersizlerden biri faydalı olurmu ki bilmiyorumkismile
malesef canım burda öyle sadece dış görünüşe bakıyorlar tecrübeye yada bilgiye değil kardeşine çok sevindim inşallah kalıcı bir iş oluraaa o nasıl bir saçmalıkmış canım yaa bir sürü tesettürlü bayan çalışıyor her yerde ne alakaymış öyle neyse inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım bu zamanda iş bulmak çok zor kardeşimde çok aradı iş iki senedir evde neyseki bugün başladı bir işe inşallah hayırlı olur herşey Allah kimseyi işsiz bırakmasın herkezin gönlüne göre iş versin Rabbim kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim kaptan tahlilleri temiz çıktı şükür idrarında kum varmış kalsiyum döküyormuş ama çok önemli olmadığını söyledi doktor 1 ay sonra tekrar kontrol olucak dökme fazla ise başka bir test uygulayacaklar
o egzersizlerin çok faydalı olduğunu yazmış arkadaşlar ben de indirdim ebruyu cdye çekip tv den yapmayı düşünüyorum, o konuda tecrübeli arkadaş cecily karın, kol nereden incelmek istiyorsan sana yardımcı olacağını sanıyorum çünkü konudaki herkese yardımcı olmuş hepsini okudum ben bi göz at istersenyerimseniben
iyiyiz canım sende iyisin inşallah ama sen çok aç bırakıyorsun kendni bu saate kadar aç kalman çok kötü metobolizmanı düzensiz beslendiğin için bozarsın mümkün olduğunca günde 3 öğün yemeye çalış yada her 3 saatte bir az da olsa bişeyler yemeye çalış metobolizman yavaşlarsa çok sıkıntı yaşarsın hiç veremezsin kilo Allah korusun kaydirigubbakcemile5
Gününüz aydın olsun sevgili kardeş takım :))
Kallisim, ben de saat 14 e kadar buralardayım. Eğer işin olursa aklın kalmasın :)))
Öpüldünüzz
gününüz aydın yazmışsın ya ben de ay ne oldu acaba diye sevindim gözünüz aydın okudum:roflol::roflol:
canım benim işim yok ama evde pc bir tane kaldı eşimde evde ve oyun oynuyor biraz gelemezsem ondan sebeptir.. tamam o zaman aklım kalmayacakopuyorumnanaktan zaten bu günden itibaren bildirim saati erkene alındı ferihanda bakmıştır umarım paylaşımasempatiksalakcinni
5.TAKIM 164.ETAP
ferihann( 93.0 /
honeybaby ( 66.0 / 66.0 / 0.0 / 0.00% )
banucan4( 84.0 (eski üye geri döndü )
takyon ( 75.0 / ( yeni üye )
moncy ( 89.0 / ( yeni üye )
benben ( 64.0 / ( yeni üye )
aresozgur ( 62.0 / ( yeni üye )
ozlemdere ( 69.8 / ( yeni üye )
HIFZIYS ( 79.7 / 80.1 / ( eski üye geri döndü)
bluebottle ( 60,8/ 60.2 / 0.6 / %0,99 ) ( yeni üye )
5. TAKIM TOPLAM KİLO (
ferihancım hıfzsy eski üye olduğu için buradan ayrıldığı kilosu başlangıç kilosu olarak yazıldı..
honey bir haftalık izin istemiş öyle yazın demiş ama bir hafta için aç kapa girdi çıktı yapmaya gerek yok kilosunu aynı geçtim..
yeni arkadaşlarımızı da geçen cumaya kadar eski mesajları taradım yazdıklarımın dışında kimsenin paylaşımı yok gelen olursa lütfen listeye alma ve bunu belirt...
eğer ki şu an listede olan kişilerden saat 12 den sonra bildirim gelirse onları da haftaya listeye alırsın bu gün için çıkart...opuyorumnanaktan
ben de buralardayım nachtigallade buralardaymış burda olmasada 13.takıma gidip sorunun olursa yazarsın hiç olmadı paylaşım alanına yazarsınopuyorumnanaktan
hepinizin kandili mübarek olsun...
günaydınlar.. ferihancım gelirsen listeyi hazırlıyorum ben sen uğraşma az sonra ekleyeceğim..
Gününüz aydın olsun sevgili kardeş takım :))
Kallisim, ben de saat 14 e kadar buralardayım. Eğer işin olursa aklın kalmasın :)))
Öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?