- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.001
ben hani gelmeyenleri listeye alma dedim ama yeni üyelerden bahsetmiştim tabiki bunu yazmadığım için sende hepsini silmişsin :))
tatlım sen listeyi son haliyle renksiz olarak ekle 13. takıma kopyala yad ad1 e haber ver buradanda bakarlar :)) bende buradayım telaşlanma sakın panik yok... :)))
ay ferihancım yaa banuyu yine çıkart canım :)) dur açıklıycam ben sana sen çıkart..
hayret bişi ya nasıl daldım böyle... banu listelerin son halinde izinli gözüküyor bugün geri döner diye düşünmüşüm sabah almışım listeye ama off dönmemiş bende paylaşım yaptı bu hafta diye almışım işte amaninnn kusura bakma ferihancım..
son toplam satırınıda gözden geçirmeyi unutma canım benim...banu çıkınca toplam yanlış oluyor gibi gözüküyor şimdi.
5.TAKIM 164.ETAP
ferihann( 93.0 /
honeybaby ( 66.0 / 66.0 / 0.0 / 0.00% )
banucan4( 84.0 (eski üye geri döndü )
takyon ( 75.0 / 73.9 / ( yeni üye )
moncy ( 89.0 / ( yeni üye )
benben ( 64.0 / ( yeni üye )
aresozgur ( 62.0 / 62.0 / ( yeni üye )
ozlemdere ( 69.8 / ( yeni üye )
HIFZIYS ( 79.7 / 80.1 / ( eski üye geri döndü)
bluebottle ( 60,8/ 60.2 / 0.6 / %0,99 ) ( yeni üye )
5. TAKIM TOPLAM KİLO (
ferihancım hıfzsy eski üye olduğu için buradan ayrıldığı kilosu başlangıç kilosu olarak yazıldı..
honey bir haftalık izin istemiş öyle yazın demiş ama bir hafta için aç kapa girdi çıktı yapmaya gerek yok kilosunu aynı geçtim..
yeni arkadaşlarımızı da geçen cumaya kadar eski mesajları taradım yazdıklarımın dışında kimsenin paylaşımı yok gelen olursa lütfen listeye alma ve bunu belirt...
eğer ki şu an listede olan kişilerden saat 12 den sonra bildirim gelirse onları da haftaya listeye alırsın bu gün için çıkart...opuyorumnanaktan
ben de buralardayım nachtigallade buralardaymış burda olmasada 13.takıma gidip sorunun olursa yazarsın hiç olmadı paylaşım alanına yazarsınopuyorumnanaktan
ablacım hıfzıys ın kilosu listede ayrıldığı kilo 80,1 olarak geçmiş hırzıys geçen hafta geldiğinde 81,3 demişti şuanda 80,1 olmuş o zaman ayrıldığı kilosu ile girersem listeye hiçkilo vermemiş görünecek öylemi olması gerekiyor
ferihancım
HIFZYS buradan ayrılırken son kilosu 79.7 olarak gözüküyor sonuç listelerinden aldım çünkü...
geçen hafta bildirdiği kilosunun bir önemi yok bu gün olan kilosu geçerli yani şöyle..
( 79.7 / 80.1 / -0.4 / -0.50% )
gününüz güzel ve iradeli olsun kızlar ve hayırlı cumalar,liste için kendi adıma çok teşekkür ediyorum çok uğraşmışsınız sağolun ferihann ve kallistecim,kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ferihanncığım sana özellikle MAŞALLAHhep böyle kilo vererek bitiririz haftayı İNŞALLAH olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
yok tatlım ben ad1ede yazdım listeden çıkarttım banuyu söyledim toplam satırınıda kontrol edecektir ad1cim...
5.TAKIM 164.ETAP
ferihann( 93.0 / 90,0 / 3,0 / 3,23% )
honeybaby ( 66.0 / 66,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 75.0 / 73,9 / 1,1 / 1,46% )( yeni üye )
aresozgur ( 62.0 / 62,0 / 0,0 / 0,00% ) ( yeni üye )
HIFZIYS ( 79,7 / 80,1 / -0,4 / -0,50% )
bluebottle ( 60,8/ 59,8 / 1 ,0 / 1,64 % ) ( yeni üye )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 436,5 / 431,8 / 4,7 / 1,08 % )
şimdi oldu sanırım ablacım tekrar göndereyimmi kardeş takıma kontrol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?