- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.141
34Kaç yaşındasın?
3 4 tane yedim 1 kase kısır yeseydim kendimi tutmazdım kek ve borek de yerdimayyy kiyamam herkes yedi sen baktin miikisir 1 kase olabilirdi bir nevi salata o da. İnan ki biskuviden iyi
ben olsam baska dr a giderdim
harıkasın3 4 tane yedim 1 kase kısır yeseydim kendimi tutmazdım kek ve borek de yerdim
ayyy ne yedin olcem meraktannnUzun süredir kullanmadıgıma göre bugünkü dengesiz menümde de kullanmamis oluyorum canım..
bence baska bir dr a danisBak nette ne buldum
""Evet. Mirena kilo vermenizi yani zayıflamanızı engelleyebilir. Ancak bu illa da böyle olacak diye bir kural yok. Bu birazda vücudunuzun bu hormonel değişimden nasıl etkilendiği ile alakalı bir durumdur. Bazı kişilerin hali hazırda yavaş çalışan metabolizmalarının üzerine bir de hormonel ilaçlar ya da spiral eklenince metabolizma iyiden iyiye yavaşlamakta ve vücut gittikçe daha fazla kilo almaktadır.""
Teşekkür ederim. Hiç ara öğün yapmıyorum. Zaten karatayın da bu yönünü seviyorum. Öbür türlü hep ne yesem ne hazırlasam derdim oluyor. Bunda kafam rahatyavrum emziriyorsun meyve cok gibi geldi ama en azindan sagliksiz birsey yok fark ediyorum azmediyorsun artik
nerden alcazz nilgunimo
tezzz zamanda mezun olasin insaaallaaahh. Ben geldim geleli takim mezun yuzu gormedi bende mi var bisey acaba
kaptanim kolay gelsin.Senin yogun olmayan gunun yok zaten maasallah ac bak takimdaki son 100 mesajinin 87si yazamiyorum yogunum bakamiyorum seklinde. En yogun kaptan sensin kazenden madalya isteyelim buna uygun
boyle olmaz yavrum yaa biskuvi zaten seker safiyemek de yememissinn ornek diyet listelerine bak istersen. Ya bi protein olur veya sebze. Yaninda mutlaka salata yogurt.
bisey olmaz bence, sadece corba ictigin ogunlerde ekmek sayisini azaltmak lazim
canim afiyet olsunnn 2 ogun olarak super gidiyorsunhic ara ogun yapmiyorsun galiba? Zor degil mi boyle
baaaak kendini bilen insann3 4 tane yedim 1 kase kısır yeseydim kendimi tutmazdım kek ve borek de yerdim
Canım vıkarıcam zaten 3 numaraya hazırlık yapıcam ya ınsallah ama normalmıs 3ten fazla dr gittimayyy ne yedin olcem meraktannn
Menunu yazmazsannmorordek ceza verir haaaa
bence baska bir dr a daniscikarttir sen onu
ben ara ogun isini ciddiye almaya yeni basladim onceden benim pek aram yoktu simdilik etkiliyor gibi. Belki de duzeni bozdugumdan bilmiyorum. Ama araogun kesinlikle mutfaga daha cok bagliyo her girisim bir irade savasiTeşekkür ederim. Hiç ara öğün yapmıyorum. Zaten karatayın da bu yönünü seviyorum. Öbür türlü hep ne yesem ne hazırlasam derdim oluyor. Bunda kafam rahaterken uyanınca 3 öğün, geç uyanınca 2 öğün yiyorum. Çok acıkırsam suya ve kahveye yöneliyorum. Baya tutuyor.
Ekmek kahvaltıda tek kullniyrm zaten zor değil kahvaltıyı geç yapıyorum meyve ve sebzeyle aram yok salatalik sebzelr dışında sebzeleri yemiyrm akşama kadar da insan evde oturup el işi yapınca akla gelmiyryavrum emziriyorsun meyve cok gibi geldi ama en azindan sagliksiz birsey yok fark ediyorum azmediyorsun artik
nerden alcazz nilgunimo
tezzz zamanda mezun olasin insaaallaaahh. Ben geldim geleli takim mezun yuzu gormedi bende mi var bisey acaba
kaptanim kolay gelsin.Senin yogun olmayan gunun yok zaten maasallah ac bak takimdaki son 100 mesajinin 87si yazamiyorum yogunum bakamiyorum seklinde. En yogun kaptan sensin kazenden madalya isteyelim buna uygun
boyle olmaz yavrum yaa biskuvi zaten seker safiyemek de yememissinn ornek diyet listelerine bak istersen. Ya bi protein olur veya sebze. Yaninda mutlaka salata yogurt.
bisey olmaz bence, sadece corba ictigin ogunlerde ekmek sayisini azaltmak lazim
canim afiyet olsunnn 2 ogun olarak super gidiyorsunhic ara ogun yapmiyorsun galiba? Zor degil mi boyle
Allah saglikla versin insaallah canim ya bakalim bende esimi ikna edersem ikinciye yasit olurlarCanım vıkarıcam zaten 3 numaraya hazırlık yapıcam ya ınsallah ama normalmıs 3ten fazla dr gittim
Amin insallah cumlemize saglık en onemlisiAllah saglikla versin insaallah canim ya bakalim bende esimi ikna edersem ikinciye yasit olurlar
Hade ınsallh zayıflamak istedikçe kilolarim yük gibi geliyor banabaaaak kendini bilen insann
Hemen zayiflarsin sen
Canım hiç bir gıda kendi başına kilo verdirmez. Yine reklamları devam ediyordur. Falan kisi Chia ile 30 kilo verdi diye o reklamlara inanmayın. Bu ve buna benzer bir çok gıda,bitki cayi,gıda takviyesi v.b. reklamlar var. Öyle olsaydı dünyada şişman insan kalmazdi.Chia ise yariyomu kilo falan verdiriyomu
ayni durumdayiz mahvetti beni psikolojik acidanI
Hade ınsallh zayıflamak istedikçe kilolarim yük gibi geliyor bana
menu dediginBugünkü menüm:
Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydonoz
-yeşil elma
Öğle:
-haşlanmış mercimekli salata
-yoğurt
Ara:
-armutlu, muzlu chia puding
-filtre kahve
Akşam:
-ıspanak
bak yaaaUykum geldi. Bugün erken uyucam. iyi geceler kızlar... iyi gecelergben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?