Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzun süredir kullanmadıgıma göre bugünkü dengesiz menümde de kullanmamis oluyorum canım..
ayyy ne yedin olcem meraktannn
Menunu yazmazsann morordek ceza verir haaaa
bence baska bir dr a danis cikarttir sen onu

Teşekkür ederim. Hiç ara öğün yapmıyorum. Zaten karatayın da bu yönünü seviyorum. Öbür türlü hep ne yesem ne hazırlasam derdim oluyor. Bunda kafam rahat erken uyanınca 3 öğün, geç uyanınca 2 öğün yiyorum. Çok acıkırsam suya ve kahveye yöneliyorum. Baya tutuyor.

Su mutfagı toplayım namazı kılayım eliptikge yapısayım uzerınde uyurum artıkın ben kacar guzeller cok yorgunum cokkyurumekten ayagım su toplamıs

ben ara ogun isini ciddiye almaya yeni basladim onceden benim pek aram yoktu simdilik etkiliyor gibi. Belki de duzeni bozdugumdan bilmiyorum. Ama araogun kesinlikle mutfaga daha cok bagliyo her girisim bir irade savasi

Ekmek kahvaltıda tek kullniyrm zaten zor değil kahvaltıyı geç yapıyorum meyve ve sebzeyle aram yok salatalik sebzelr dışında sebzeleri yemiyrm akşama kadar da insan evde oturup el işi yapınca akla gelmiyr

Chia ise yariyomu kilo falan verdiriyomu
Canım hiç bir gıda kendi başına kilo verdirmez. Yine reklamları devam ediyordur. Falan kisi Chia ile 30 kilo verdi diye o reklamlara inanmayın. Bu ve buna benzer bir çok gıda,bitki cayi,gıda takviyesi v.b. reklamlar var. Öyle olsaydı dünyada şişman insan kalmazdi.
Gelelim konumuza kilo verdirecegi için değil de faydalı olduğunu duydugum için ve öğünlerimde degisik alternatifler olsun diye almistim.
www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/chia-tohumunun-10-faydasi/amp/

I

Hade ınsallh zayıflamak istedikçe kilolarim yük gibi geliyor bana
ayni durumdayiz mahvetti beni psikolojik acidan
Bugünkü menüm:

Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydonoz
-yeşil elma

Öğle:
-haşlanmış mercimekli salata
-yoğurt

Ara:
-armutlu, muzlu chia puding
-filtre kahve

Akşam:
-ıspanak
menu dedigin fistik olcak bu fistikk
Uykum geldi. Bugün erken uyucam. iyi geceler kızlar... iyi geceler gben
bak yaaa

Bugunku menum:
Sabah: 1 tost, 1 haslanmis yumurta
Oglen: bir tabak dereotlu cevizli rendelenmis kabak sote, yogurt
Aksam: bir tabak dereotlu cevizli rendelenmis kabak sote, yogurt
Aralar: 1 greyfurt, belki yogurt yerim bi de
Su anca 2 oldu galiba yatana kadar 3lerim.
Spor yarim saat yuruyuss ama baya hizliydim 1 saat sayilir bence

@Zehra2345 boyle gün tarzı misafir ligin olduğu zaman instegramda dukenella nin tariflerine bak ve onlardan yapıp götür derim yulaf kepeği karışımıyla yapilan sağlıklı tarifler veriyor dukan yapmak şart değil menü alternatif ler ini kullanabilirsin
Sebzeleri biraz olsun sevmek lazim güzel kilolar vermek için
Pancar ve kereviz benim hayatıma diyet yaparken girdi bi dahada cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…