- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.121
Tok tutuyor metabolizmayı hızlandırıyoree fark etmiyormus demek. Bizi tok tutuyor di mi? Neden yiyoruz yani tam olarak?
anladim simdi kediye neden ev aradiginiCanm bizdeki kedi beni hasat ettı oyle olunca elim yuzukler bıde el sısınce takamadım cıkardım vallahıEki Görüntüle 2120718 baksana halee
Bir ara atıstırmalık yapıyordum Bir gün burada da tarifini yapayım fotoğrafını paylaşayım onda mesela chia tohumu keten tohumu hurma kayısı yulaf unu yumurta akı o şekilde bir cevizli Bademli fındıklı fıstıklı bir atıştırmalık yapıyordum ben seni bir oyunda Onu yediğim zaman baya doyurucu oluyordu Ama mesela çiye yoğurdu koyup yiyorlar o şekilde yedim öyle pek hoşuma gitmedi kızlar Şimdi bir chialı puding puding yazmışlar Hani belki o şekilde tüketebilir mi iki paket şeye var anasını satayım ne yapacaksam
Ben de almıştım chia uzun süredir kullanmadım.Tok tutuyor metabolizmayı hızlandırıyor
Simdilik bademli fındıklı fıstıklı tarif bekledim onlar çok kalorili yapınca 15 tane yeriz animallahCanm bizdeki kedi beni hasat ettı oyle olunca elim yuzukler bıde el sısınce takamadım cıkardım vallahıEki Görüntüle 2120718 baksana halee
Bir ara atıstırmalık yapıyordum Bir gün burada da tarifini yapayım fotoğrafını paylaşayım onda mesela chia tohumu keten tohumu hurma kayısı yulaf unu yumurta akı o şekilde bir cevizli Bademli fındıklı fıstıklı bir atıştırmalık yapıyordum ben seni bir oyunda Onu yediğim zaman baya doyurucu oluyordu Ama mesela çiye yoğurdu koyup yiyorlar o şekilde yedim öyle pek hoşuma gitmedi kızlar Şimdi bir chialı puding puding yazmışlar Hani belki o şekilde tüketebilir mi iki paket şeye var anasını satayım ne yapacaksam
Simdilik bademli fındıklı fıstıklı tarif beklesin onlar çok kalorili yapınca 15 tane yeriz animallahCanm bizdeki kedi beni hasat ettı oyle olunca elim yuzukler bıde el sısınce takamadım cıkardım vallahıEki Görüntüle 2120718 baksana halee
Yok canm yeni yaptı kedi dün oldu .bugun kuduz asısına basladı enfeksıyon doktoru kanadı dıye. Kedi tuyu vs ben yapamadım yayarın ciftliğe gonderıyorum zatenanladim simdi kediye neden ev aradigini
Yalniz fena cizmis yiaa suna bakkkgecmis olsunn. Senin yontemleri de not ediyorumm canim safol
Yok kız bır ogunde mesela bır tane oyleSimdilik bademli fındıklı fıstıklı tarif bekledim onlar çok kalorili yapınca 15 tane yeriz animallah
Ben mercimek çorbasını sadece soğanla pişiriyorum. Düdüklüde normalden fazla pişiriyorum. sonra pişince hızlıca karıştırıyorum. Blendera da gerek kalmıyor. İstersen bir dene belki beğenirsinHavuc ta ve patateste yuksek oranda seker var kan şekerini etkileyeceği için cabuk aciktirir ve bence kiloda aldırır
Bende önceden soğan koyardim simdi soğanlı sevmiyor oğlum içlerine bir bütün patates atiyorum pişince çıkarıp blendardan geciriyorum biraz ev salçası koyuyorum yaparken bazen tavuk bazen et suyu koyuyorum hafifBen mercimek çorbasını sadece soğanla pişiriyorum. Düdüklüde normalden fazla pişiriyorum. sonra pişince hızlıca karıştırıyorum. Blendera da gerek kalmıyor. İstersen bir dene belki beğenirsin
Bende biliyrm da misafirlige gittim kısır la keklerden daha iyidir diye onu yedimÖğlen bisküvi yerine keşke bi sebze yemeği yoğurt falan yeseydin bisküvi yiyerek kilo verilmiyor malesef
regl olmuyorsan dr a git neden bekliyorsunYa kızlar bilgisi olan var mı Bende Hormonlu spiral var mirana bu Merhaba bayanlar da bazen hormonlarda değişiklik yaptığı için kilo ile ilgili sorunlar olabiliyormuş hiç bilgisi olan var mı Çünkü ben hiç regli olmuyorum
gben bunu begendiTok tutuyor metabolizmayı hızlandırıyor
bugunku dengesiz menunde de mi kullanmadinBen de almıştım chia uzun süredir kullanmadım.
ben yerim size kalmazSimdilik bademli fındıklı fıstıklı tarif beklesin onlar çok kalorili yapınca 15 tane yeriz animallah
ben herseyi atip pisirip en son blendirBen mercimek çorbasını sadece soğanla pişiriyorum. Düdüklüde normalden fazla pişiriyorum. sonra pişince hızlıca karıştırıyorum. Blendera da gerek kalmıyor. İstersen bir dene belki beğenirsin
aaa supersin yaaa tamam herseye atiyim bendeeBen chiali sevdiğim için her turlu kullanırım
Mesala karnabahar la bir tarif vardı biraz degistirdim ben
Haşlanmış karnabahari yumurta chia sut yulaf kepegi ve baharatlardan oluşan karışıma bulayip firinliyorum uzerinede biraz peynir ekliyorum indirmeden
Birde tepsiye koyduğum haşlanmış karnabahara a yulaf kepegiyle yaptığım beşamel sosu döküp sonrasında üzerine chia serpip pisiriyorum
Hayal gücüne kalmis yani salata da bile yenebilir
Doktor normal dıyor canm 3senedır olmuyorumregl olmuyorsan dr a git neden bekliyorsun
Ben olmuyorum ama emzirmekten benimki normalmis
gben bunu begendi
bugunku dengesiz menunde de mi kullanmadinne vardi menude ne vardi ne vardi
Merakim
ben yerim size kalmaz
ben herseyi atip pisirip en son blendir
aaa supersin yaaa tamam herseye atiyim bendee
Evet Karatay yapıyorum. Dışarda yediğim için hangi salatayı getirdilerse onu yedim. Lavaşta yemesem daha iyi olurdu kesinlikleKaratay yapıyorsun galiba lavaş azda olsa diyetine uymamış onun yerine ayran ekleseydin ya da salatani cevizli bir salata yapsaydin
ayyy kiyamam herkes yedi sen baktin miiBende biliyrm da misafirlige gittim kısır la keklerden daha iyidir diye onu yedim
ben olsam baska dr a giderdimDoktor normal dıyor canm 3senedır olmuyorum
Ben emzirirken bile hep olurdum yani
Uzun süredir kullanmadıgıma göre bugünkü dengesiz menümde de kullanmamis oluyorum canım..regl olmuyorsan dr a git neden bekliyorsun
Ben olmuyorum ama emzirmekten benimki normalmis
gben bunu begendi
bugunku dengesiz menunde de mi kullanmadinne vardi menude ne vardi ne vardi
Merakim
ben yerim size kalmaz
ben herseyi atip pisirip en son blendir
aaa supersin yaaa tamam herseye atiyim bendee
Bak nette ne buldumayyy kiyamam herkes yedi sen baktin miikisir 1 kase olabilirdi bir nevi salata o da. İnan ki biskuviden iyi
ben olsam baska dr a giderdim
Chia ise yariyomu kilo falan verdiriyomuBen de almıştım chia uzun süredir kullanmadım.
Kaç yaşındasın?Doktor normal dıyor canm 3senedır olmuyorum
Ben emzirirken bile hep olurdum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?