Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gün içinde uğrayacağım ferihancım yine
şimdi biraz işim var gitmeliyim
kilo çizelgesi yaptım kendime
bi de bu aralar herkes zayıfladığım söylüyorlar
oysa tartıda gram oynamıyor
sanırım yaptığım pilates ve pilates çemberi inceltti ve sıkılaştırdı
kilo veremesem de mutluyum bacaklarım daha ince duruyor sanki

arkadaşlar bunları yazıyorum çünkü beni biraz daha iyi anlamanız açısından sizleride bilgilendirmek açısından yazıyorum paylaşımın önemli olduğu motivasyonun önemli olduğu bir takımdayız bu demek oluyorki her gün bu takıma uğrayıp yediklerimizi yaptığımız sporu yazıp paylaşmak istediğimiz konularda fikir sunup paylaşıp diğer arkadaşların yorumlarına cevap yazmaya çalışıp haftalık olan kilo bildirimlerini takip etmek önemli bizlerin motivasyonunu artırıcıdır . ancak öğrenci olmaları sebebiylede bunlara dikkat edemeyen arkadaşlarımız var vatan_uğruna isimli arkadaşımız en son 21,09,2010 tarihinde gelmiş paylaşımda bulunmuş ondan önceki paylaşımıda 17,09,2010 tarihli öğrenci olmasından dolayı tabiki bizler anlayışlı olup bazı konularda mazur görmeliyiz ama bu kadar göz ardı edilen bir durumu sizce ne kadar mazur görebilirim 2 haftadır kilosunu aynı geçiyorum sırf diskalifiye olmasın bu arkadaşım diye takımı ciddiye kimse almamaya başladı . aresözgür 28,09,2010 tarihinde en son paylaşımını yapmış evet öğrenci onuda mazur görelim fakat bizim takım kurallarımızda 3 gün haber vermeksizin gelmeyen kişi diskalifiye olur maddesi yokmuydu . ares içinde daha öncesinde paylaşımları olduğu için bişey yapmadım ve kilosunu aynı geçtim . bunları sizlere bilmeniz ve bizim bir takım olduğumuzun tekrar tekrar altını çizmek adına yazıyorum arkadaşlar umarım beni yanlış anlamazsınız . sizlerdende fikirlerinizi yazmanızı rica ediyorum teşekkür ederim .

evet canım bencede plates işe yaradı incelme muhakkak sağlanmıştır . ama merak etme inceldikçe kiloda vereceksin hepsi yavaş yavaş bende haftasonu diyetimi esneticem biraz pazartesi tekrar 0 kh ile devam edicem bakalım cumaya gidecekmi kilo bir başlasa gerisi gelecek ama inşallah çabuk başlar kilolar gitmeye .kolay gelsin canım bende şimdilik buralardayım . öpüyorum .

kızlar sıkmayın canınızı hiç olmadı yeni üyeler alınır ne bilim bi şekilde canlanır takım kapatma fikri en son düşünce olsun lütfen

canım benim bizler zaten biliyorsun ki takım kapanmasın diye yeni üyelerle devam ettik ama yeni üyede olsa önemli olan takım olduğumuzu kabullenip ona göre sorumluluk almak üzüntüm bu yüzden yoksa bu hafta paylaşımda olmamak bir yere kadar insanı üzüyor sonrası takımın sorumluluğuyla ilgili bir üzüntü . arkadaşların açıklamalarına yorumlarına ve bundan sonraki gayretine göre takımın kapanma yada kapanmaması belli olacak tabiki olumunekankayizsmile

canım kilo verme işi bazen duruyor vücut alıştığı kiloya gelince direniyor yani geçici bir durum sen kontrolü elden bırakma biraz da spor :lepi:

ferihann kaptan ve arkadaşlar merhaba,
öncelikle iş anlamında gerçekten çok yoğun bir dönemden geçiyorum bugün sabah 7den öğlen 1 e kadar aralıksız çalıştım desem acaba inanırmısınız bilmiyorum. dün gece de saat 1buçukta yattım sabah 7de kalkıp direkt evde başladım çalışmaya işimiz gereği. sonra da koşarak işe gelip işte devam ettim ve saat 4buçukta kendime gelebildim. hala devam etmem gerek 5 dk mola verdim.bildirim yapamadığım için özür dilerim, zaten kilomda da değişiklik yok yani istatikleri etkilemedim.

ancak takıma katılım sağlamadığım gibi bir tespiti kendi adıma kabul edemem, bahsedilen 3 kişi arasında olmadığımı anlıyorum yukarıda yazılanlardan. geçmişteki mesajlara bakılacak olursa sağlıkla kiloyla sporla ilgili ne biliyorsam burada sizlerle paylaşıyorum. evet takımız ama burası amatör bir takım yani muhabbet ve rahatlama adına gelip birşeyler paylaştığımız bi yer. yani hem gelip burada birileriyle zamanımı paylaşıp hem de katılım sağlamıyorum muamelesi görmek istemem kendi adıma..ha takımı rahatsız edici motivasyon kırıcı bi durum varsa, izninizi isteyip gidebilirim de, sorun değil.

hepinize hayırlı cumalar.

kızlar sonuç listeleri hala açıklanmadı önüme gelen heryere mesaj bıraktım ama tık yok. saatler değiştide benimmi haberim yok anlamadım. bu nasıl rahatlıktır. listeleri 1.takımın yapması gerekiyor bildiğim kadarıyla.sizlerin bu konuda bir bilgisi varmı canlarım.

Son düzenleme:
selamlar..
takyoncugum süpersin valla süper ötesi tebrikler.a.s.
ferihancigim seni öyle iyi anliyorumki canim.
bir hafta ac kal sonra bir basari göremeyince ne oldugunu düsünebiliyorum.. ama demekki direnc kilondasin.. burada biraz üzülürsün ama bundan sonra cok güzel kilo kaybedersin. ve bundan sonra verdiklerin cok görünür cok belli olur.. inatla yeni bir gücle devam et canim .. kiyamam üzme kendini mutlaka gidecek dinle beni.. kolay gelsin canima.:teselli:

malesef bilgimiz yok galiba ad1 cim kardeşş takıımlarıınıın haberi yokmu acaba yardıımcıı olsalar ?

teşşekkür ederim reyhan ablacıım sağolasıın:1hug:

bluebottlecim işlerinin yoğun olduğunu tahmin ettim ancak işlerin yoğunluğunu tahmin ederek akşamdan bildirimde bulunsaydın keşke bunu bu şekilde yapan bir çok kişide var zaten bahsedilen 3 kişi burada bugün listeler ve kilo bildirimleriyle ilgili olan 3 kişiydi paylaşımda bulunmayan kişiler olarak en başta vatan_uğrunayı kastettim sonrada 4 gündür takıma uğramayan aresözgürden bahsettim sana katılım sağlamıyorsun muamelesi yapmadım tabiki işte bu yüzden uzun uzun yazdığım bir yazımda kimsenin beni yanlış anlamamasını rica ettim yalnızca paylaşımda bulunmayan bu iki arkadaşla ilgiliydi cuma bildirimleriyse sende takdir edersinki önemli en azından bundan sonraki haftalarda hepimizin daha özveriyle takıma uğrayıp bildirim yapmamızın doğru olduğunu söyledim . seni kırmak incitmek değil tüm takıma seslenmekti niyetim . asla senin yada bir başka arkadaşın motivasyon kırıcı yada rahatsız edici davrandığını söylemedim söylememde burada herkezi aile gibi görüp o rahatlıkla paylaşıyoruz . sadece üzüldüm 7 kişilik bir takımda 4 kişinin birden gelip kilo bildiriminde bulunmayışına bunlarıda yazmamın sebebi takım olarak herhangi bir uyarı alırız düşüncesiyle sizlerle paylaşmaktı beni anlamanızı rica etmekti .

canım 1 takım pek alışamadı sanırım o yüzden aksaklık olmuştur kardeş takımı kim acaba belki onlar yapar bişeyler .

ferihancım kardeş takımı 9.takım diye biliyorum. paylaşım alanınada kimse girmiyor. çıkmadan yapemmiki bilemedim.

teşekkür ederim ablacım evet sabah epey üzülmüştüm gram oynamadığı için ama çok şükür daha iyiyim yalnız biraz esneticem diyetimi haftasonu sonra tekrar sıkı şekilde devam edicem ben 0kh olarak yaptım o yüzden çok hırpalandım 4 günde bugün yoğurt yedim ilk kez 12 kh aldım akşamada bakalım ne yemek varsa azmiktarda ekmeksiz yerim . senin nasıl gidiyor diyetin ablacım 5 günde 5 kilo diyetini bitirdinmi faydası oldumu .opuyorumnanaktan

bugün besinci günüm ferihancigim.. yarin yazarim faydasi ne kadar olmus canim benim.
üzülme bizim yaptigimiz bir sinir harbi bakalim kim kazanacak. kilolarmi bizmi?
ben önümüzdeki haftayida bu bes gün diyeti yapmak istiyorum.. hani bes güncük cabucak geciyor ve hergün degisik seyler yenebiliyor. kisa sürdügü icin seviyorum bu diyeti. ama ayin 11inden itibaren karbon diyetine gececegim. bak güzelim tekrar söyliyeyim ne olur vitamin tabletlerini ihmal etme. centrum aliyorum ben centrum generation 50+ priorin tabletim bitiyor bu hafta. ondan sonra rausch firmasinin bir tableti var ona basliyacagim sac tirnak ve cilt icin iyiymis

kilo bildirimi konusunda akşam müsait olsaydım tabiki akşam yapardım ama mesajımda da belirttiğim gibi gece 1 buçukta yatabildim. ne derece yoğun olduğumu (bu dönemsel oluyor) bu şekilde izah ettim ben de.

ben buraya hergün mutlaka uğruyorum kim ne yazmış bakıyorum, hergün en az 1 mesaj da atmaya çalışıyorum. senin kadar olmasa da diğer 2 arkadaş kadar katılımım var. ben de bu nedenle yazma ihtiyacı duydum. ancak hem çalışan hem de evli biriyim, ha evet çalışan da var evli olan da var ama herkesin iş yoğunluğu da aynı değil, ev ortamı da. o nedenle eğer engel oluyorsam kendi adıma tekrar ediyorum gruptan ayrılabilirim..
şimdiden belirteyim, bu hafta önümüzdeki pazara kadar şehir dışında tatilde olacağım ve internete girme imkanım olmayacak. dolayısıyla önümüzdeki hafta kilo bildiriminde bulunamayacağım. paylaşımda da bulunamayacağım. hepinize güzel haftalar dilerim.

Son düzenleme:
İİ GECELER ARKADAŞLAR
nasılsınız dün baya bir aksiyon olmuş takımda
haklısın ferihan emek veriyosun karşılığınıda
bekliyosun haklı olarak
bende sabah giremeyebilirim die bir gün önce bildirdim kilomu
valla sizler arkadaşım gibisiniz hepinizi tanıyoor gibiyim
hadi yılmak yok
ferihan neden kilon kıpırdamadı vücudun direniyor sanırım
şaşırt biraz bence
hasta moduna girmiş olabilir vücudun
senin kadar sıkı tutabilsem ben acaip verirdim azmine hayranım
takyon valla tebrikler aşırı bir kilon da yok ama tıkır tıkır iniyosun
maşaallllahhh...

bugün 3. günümdü oruç
yediklerim 2 3 kaşık bulgur pilavı
taze fasulye,1 köfte
kavun gece 1 mandalina,çay kahve şekersiz sahurdada tarhana çorbası içicem yağsız

bende vitamin olarak gnc nin dbt formüla die bir htabletini kullanıyorum
b vit. krom, demir,magnezyum,çemen tohumu var içeriğinde metebolizmayı hızlandırıyor
tatlı krizinide önlüyor yemekten 10 dk önce alıyorum
deneyin isterseniz diyetisyen vermişti
reyhan abla sanada öneririm

hadi kızlar bozmayalım moralimizi sonsuz destekle tam gaz devam..
öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…