Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
günaydinlarrrrrr..
canim kallisim ne mutlu size oralardasiniz.. gelebilmeyi cok isterdim. ne kadar güzel bir düsünce, emegi gecen herkesi yürekten kutluyorum..Şeniz

Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

arkadaşlar gruptan haber vermeden ayrılmak durumunda kaldım geçerli sebeplerim vardı anlatamayacağım lütfen kusura bakmayın umarım herkes hedeflediği kilolara ulaşmıştır ben devam ediyorum artık şişmanlıktan normal kilolara geçtim MAŞAALLAH HAMDI SENALAR OLSUN,sağlıkla ve sevgiyle kalın

Son düzenleme:
merhaba sevgili takımım pazartesi yoğunluğuna başladık yine grip oluyorum sanırım cumartesi pazar baş ağırısı ve hafif boğaz ağrısı çektim bugün daha iyiyim inşallah grip olmadan atlatırım . bu sabah 2 günlük şok bir diyete başladım sabah bir meyve yedim öğlen yanımda küçük bir meyveli yoğurt ve 2 meyve getirdim . akşamda tavuk çorbası ve haşlama tavuk yiyeceğim .bu iki gün sürecek sonrası karbonhidrat diyetiyle devam etmeyi düşünüyorum geçmişi okuyup tekrar yazarım canlarım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .

selam kızlar.

inşallah herkesler iyidir. ben hiç iyi değilim. ruhen ve bedenen sıkkınım.
1. liiğimizi elimizden aldılar malesef. eskiden üye olup mezun olan şişgo arkadaşımızı yeni üye gösterek listeye ekledim. ama mezun olduğu kilosundan itibaren işlem yapmam gerkiyormuş. öyle oluncada eksilere düştük. ama benim anlayamadığım,buinsan zaten mezun oldu gitti. izne ayrılıp gitmedi.eski üye olabilir ama mezun olan eski üye. yani kafam çok karışık. neyse bunuda sizlerle paylaşayım istedim.
bu arada bende diyete başladım. diyetimin bir adı yok.
böyle işte. neyse sonra görüşürüz. öpüyorum hepinizi.

selam arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim ben bronşit oldum malesef haftasonunu hastanede geçirdim akciğerler iltihaplanma olmuş şimdi antibiyotik iğnelerle ayakta duruyorum iyi değilim yani :) diyeti biraz boşladım haftasonu daha doğrusu hiç bişi yemedim hastalığımdan dolayı iştah felan kalmadı bende neyse daha sonra geçmişi okuyacağım şu an müsaid değilim hepinizi öpoüyorum hoşçakalın

takyon canım çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin hayatım.dilerim hayırlısı ile iyileşirsin. :Saruboceq:

slm canlarım
nasılsınız yorgun ve argınım.sporun etkisini acıyan kaslarımda yeni yeni hissediyorum.okul-yurt bi koşuşturmacadır devam ediyor.haftasonu spora gittim güya dönüşte öyle çok yedim öyle çok abarttımki anlatamam.buraya yazmaktan utandığım çok kaçamaklar yaptım ve hakkımı doldurdum artık.bugün güne yeşil çayla başladım akşamda çorba ve mantar sote yedim.en azından sulu yemek yemiş oldum.bugünü böyle bitircem akşamda inşallah yürüyüşe gidebilirim.bu hafta çok kararlıyım kilo vericem takımıza bi renk katıcam.zaten hemen toparlanmam lazım böyle devam edemem.lütfen bana dua edin..bol iradeli ve sağlıklı kilo vermeler diliyorumm:)
takyoncum Allah acil şifalar versin dikkat et kendine.
ferihancım geçmiş olsun azmini kaybetme inşallah bu hafta güzel kilolar verceksin
ad1 cim ne güzel sevinmiştik neyse inşallah yine yakalarsınız 1.liği.darısı başımıza=))

bi de unutmadan şöyle 3-5 gün uygulayabileceğim şok diyet önerebilirmisiniz memnun kaldığınız?gerçekten çok acil toparlanmam lazım

ah bu ne kadar güzel bir haber ... çok sevindim kilolardan kurtulmana...

ferihancım hadi hayırlısı olsun diyetinin bakalım inşallah devamı güzel gelir...
ah canım benim ya kıyamam... ama bu tüm takımların verdiği kararlardan çıkan bir kural biliyorsunuz... çok eskiden beri bu kural değişmedi... şans eseri sizin 1. olduğunuz haftaya denk gelmiş kötü olmuş arada bir derecede olsaydınız etkilenmezdiniz...sağlık olsun...

çok çok geçmiş olsun üzüldümopuyorumnanaktan çabucak atlatırsın inşallah bakımını ihmal etme sakın..
renk katma kararın dört gözle bekleniyor haberin olsunolumunekankayizsmile spor gibisi varmı yaa sen yazmışsın benim canım çekti ama kalk be mübarek yerinden sen de yap diyorum da dinletemiyorum kendime...lmaz:
bi de unutmadan şöyle 3-5 gün uygulayabileceğim şok diyet önerebilirmisiniz memnun kaldığınız?gerçekten çok acil toparlanmam lazım

şok olarak ve güzel bir sonuç alabileceğin iki diyet biliyorum birisi karbonhidrat diyeti 5 gün yapsan 2 kilodan fazla atarsın bir de 5 gün 5 gıda diyeti zorlanmazsan bu da çok güzel sonuç veriyor...

bende bu gün başladım tekrar kendimi topladım bakalım.. istanbula gidip gelmeler yine beni bölmüştü çünkü.. şu meşhur lahanamı aldımda hala dolapta duruyor pişirmedim bu gün onu pişirmekle başlıyayım işe eğer üşenmezem bakalım artık...

geçmiş olsun diyen tüm dostlarıma teşekkür ederim sağolun arkadaşlar çok şükür bugün biraz daha iyiyim iğneler tabi etkisini gösteriyor sizler neler yapıyorsunuz ?dün problem vardı galiba akşamüstü denedim ama giremedim foruma
ad1 cim canım sağlık olsun inşallah haftaya yakalarsınız birinciliği üzülmeyin
ferihancım dikkat et kendine lütfen sakın ihmal etme vitaminlerini al yoksa dahada artar dikkatli ol aman arkadaşım
arescim maşallah spordan sonra kilolar tam gitmeye niyetlenirken önünü kesmişsin duuurrr gitmeyin demişsin :)))neyse artık renk kattığında unutulu hepsi hadi hayırlısı güzelim

bende bu sabah kahvaltı olarak 1 dilim ekmek 2 dilim peynir yedim şimdide çay içmeye başlıycam 2 bardak felan içerim herhalde sıcak bişiler içince boğazım daha iyi oluyor yoksa dönmeler gibi çıkıyor sesim :))))

öyle oldu ablacım sorma. aslında kuralı biliyordum ama yanlış biliyormuşum. bir dahaki sefere artık.

canım iyi olmana sevindim,inşallah daha iyi olursun.
nasip olursa deneyeceğiz canım ama geçen hafta çok hesveslenmiştim,o yüzden fazla üzüldüm. sende dikkat et kendine,sizleride birinci görmek bizi mutlu edecek canlar. opuyorumnanaktan

ferihancım arada yarışmaya katılmak isteyenler topiğine bak hayatım. yeni arkadaşlar oluyor katılmak isteyen ama istersen bende yönlendirebilirim buraya,iznin olursa yada kızlardan biride yazsın isterseniz. hani yeni üyeler alalım derseniz tabi,2 arkadaş başvuru yapmış oraya bir bakın canlarım.

bitanesin canım ya valla 2gündür bir yazı bekledim sen yazdın saol canımm Allah razı olsun sağlıkla isteyen herkes kilolarından kurtulsun İNŞALLAH opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

arkadaşlar ad1 de yazmış yeni üyeler diye.. bildiğim kadarıyla vatan uğruna bu hafta diskalifiye edildi ferihanla konuşmuştuk.. onun yerine amonra diye arkadaşımızı çağırdım ben geldiğinde bu da kim demeyin diye mesaj yazayım dedim :)

selam arkadaşlar ad1 cim üzülme yaa neyse sonuçta kardeş takımız sizin birinciliğiniz bizim bizim birinciliğimiz sizin sayılır kardeşim :)))
öğlen yemeğinde 3 kaşık pilav yedim kızlar maalesef
bide mercimek çorbası içtim
ve salata
akşama yine basit geçiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım kayınvalidem ne yemek yapmış ?

sağol kalliste abla yeni nefesler iyidir her zaman için

amonracım hoşgeldin.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…