Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kardeş takıma bakayım dedim bir de.
Ama pek hareket yok gibi sanki.
Bir şey soracağım üye sayıları eşit mi oluyor bütün grupların?

Merhaba kardeş takıma bakayım dedim bir de.
Ama pek hareket yok gibi sanki.
Bir şey soracağım üye sayıları eşit mi oluyor bütün grupların?

evet şu sıralar hareketler durmuş ( ama havalandırırız bizkaydirigubbakcemile3.. sizin takımda durumlar nasıl gidiyor ben aylardır uzağımdaaklinialirimsmile

takım üye sayıları eşit değil sadece üst sınır var 12 olması gerekiyor...

mrb kızlar nasılsınız
adcım geçmiş olsun canım şanssızlık işet üzüldüm..

takyoncum geçmiş olsun canım ii bak kendine

hoşgeldin kalliste nasılsınn

hadi bakalım ferihan ii gidiyoorr

bana gelince yarın sabah 8 30da yürüyüşe başlıyorum arkadaşla çocuklar okulservisine biz yürüyüşe
bakalım
hha bide o arkadaş kavitasyon die brşeye başlamış ses dalgalarıyla yağları kırıyorlarmış
bayada pahalı 8 seansı 500 falan bilgisi olan varmı

adety oalamdım daha acaip şişim
acaip aç ve iştahlıyım

öyle işte:)
a e olunnn...

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben dün burda bi mesaj paylaşmıştım ama silinmiş bulamadım. geldim ve dün işe başladım, ne yediğimi vs de paylaşmıştım ama yok şimdi.

tatilde malesef diyeti bozdum, yılda tek bir haftalık rahatlığım var diye açıkcası kendimi kasmadım ama kilo aldım sanırım malesef ohaoldumsmile

bugün de dikkat etmeye çalıştım ama bi türlü diyet moduna giremiyorum acaba ben de şok bi diyet mi yapsam diyorum ama kanşekeri sıkıntım var. en iyisi kendi diyetime hemen tam olarak başlayayım.

kendinize iyi bakın arkadaşlar, görüşmek üzere...

günaydın fıstıklar..

banucum iyiyim sağolasın aynen devam işte :)

bluebottle bazen bu gibi sorunlar olabiliyor yazdığın mesaj sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı uçup gidiyor...

arkadaşlar herkes çok boşlamış burayı toparlanma vakti gelmişte geçmiş gibi sanki siz ne dersiniz...

bitanesin canım ya valla 2gündür bir yazı bekledim sen yazdın saol canımm Allah razı olsun sağlıkla isteyen herkes kilolarından kurtulsun İNŞALLAH opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ama ben daha nasıl yaptığını soracaktımboshayallersmile evimde değildim girip yazıp çıktım 2 kelime olumunekankayizsmile
inşallah okursun da yazarsın meraklanırız mafoldumben nasıl başardın zaten çok azimliydin ve istekliydin ama yinede öğrensek iyi olur..

günaydın arkadaşlar çok yoğun bir hafta nefes almaya vakit yok giremedim bir türlü takıma aklım hep sizdeydi ama işler mühtiş yoğun şimdi bir fırsat bulmuşken girip bir merhaba diyeyim dedim geçmişe bakabilirim inşallah neler kaçırdım bir bakayım ben grip oluyorum her sabah zor şekilde kalkıyorum . yediklerime malesef dikkat edemiyorum . hastalanmayayım diye yediklerimden kısmıyorum ama en kısa zamanda toparlanıcam inşallah . öpüyorum herkezi canım takımım fırsat bulursam geçmişi okuyup tekrar yazarım görüşmek üzere .

hıfzıyscım canım hoşgeldin epey olmuş sen mesaj yazalı ama ben iş yoğunluğundan ancak cevap yazabiliyorum kusura bakma canım . nasıl verdin kiloları müsait bir zamanda tekrar girme imkanın varsa bizimlede paylaşırmısın . görüşmek üzere opuyorumnanaktan

geçmiş olsun takyoncum Allah acil şifalar versin dikkat et kendine hastayken diyet düşünülmez sen bir an önce iyileşmene bak canım tekrar geçmiş olsun .opuyorumnanaktan

canım spor bir süre kaslarında ağrılar yapar ama sen hiç bozmadan azimle devam edersen bir süre sonra geçecektir . bu sefer kendini dinlenmiş ve dinç hissediceksin . bu hafta senden bir renk bekliyoruz o zaman sen bari sporun etkisiyle kilo verde bizde kendimiz vermiş gibi sevinelim dualarımız seninle . şok diyet olarak 5 günde 5 kilo diyeti var ama yurtta nasıl yaparsın bilemiyorum istersen bir düşün bol protein almak genelde kilo verdirir istersen karbonhidrat diyetinede bir bak . işe yrayabilir kolay gelsin öpüyorum canım . opuyorumnanaktan

ablacım hadi hayırlısı sen ben kendimi toparladım başladım diyorsan kesin bizleride hızlandırırsın eminim ben buna kışı kilo almadan hatta vererrek geçirsek ne kadar güzel olacak değilmi . bir türlü adapte olamadım bende eyvahedigeldismile

daha iyi olmana sevindim canım çok korkuyorum hasta olmaktan yatmak güzelde birde benim gibi yatamayanlar var yatamayınca aylarca süren bir hastalık hali insanı dahada yoruyor o yüzden korkuyorum hasta olmaktan kimse hasta olmasa ne güzel olur . bol bol ıhlamur ve limon boğazın için faydalı olacaktır . opuyorumnanaktan

tabi canım bakarım çok teşekkür ederim .

arkadaşlar yeni üyeler alalımmı biraz daha kalabalıklaşsınmı takımımız ne dersiniz sizlerin doğrultusunda takıma katılmak isteyen kişilere davet gönderelim .

ablacım bu cuma diskalifiye edildiğini bildiricem hatta şimdiden yazayım cumada bildirime yazarım . çok iyi yapmışsın yeni bir arkadaş çağırmakla bende sormuştum arkadaşlara ne yapalım diye biraz hareketlensek hiç fena olmaz opuyorumnanaktan

banucum yürüyüşe başlamana sevindim canım inşallah faydasını en kısa sürede göreceksin keşke bu kadar soğuk ve yağmur olmasada bende yürüsem şimdi anlıyorum kilo vermemin başlıca sebebi yürüyüşmüş şimdi veremiyoru işte .ohaoldumsmile

hoşgeldin bluebottle umarım tatilin güzel geçmiş ve dinlenmişsindir . a.s.

arkadaşlar kalliste ablam iyi hatırlattı vatan_uğruna arkadaşımız 3 haftadır bildirimde bulunmadığı ve paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye olmuştur . cuma bildirimlerinde listemizde paylaşıma sunacağım . şimdilik hoşçakalın gün içinde müsait olursam tekrar yazarım hepinizi çok öpüyorum .

hoşgeldin blue sana diyorum ama epeydir ben de yokum

vakti geldi de geçiyor bile bence de bir türlü ttoparlanamadık

günaydınlar ben de geldimbayanssulusmile
hoşgeldin takımımıza

herkese merhabalar
hıfzıys da çok güzel kilo vermiş
senin de tüyolarını bekliyorum merakla
takyoncum geçmişler olsun çabucak atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…