- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.361
hoşgeldin aramıza amonra takımımızın yeni kanlara ihtiyacı var bizleri şöyle hareketlendirecek arkadaşlara ne güzel etmiş kalliste ablam seni davet etmekle seni tanımak isteriz .
canım yoğunluğum hiç belli olmuyorhoşgeldin benbencim nasılsın sende benim gibi yoğun çalışıp takıma gelemeyenlerdensin anlaşılan .
çok yorgun hissediyorum kendimi sonbahar yorgunluğu herhalde gerçi sevmem ben sonbahar ve kışı o yüzden bu uyku ve yorgunluk hali hersene tekrarlanıyor nedense .
canım özel bi usulü yok paylaşımda bulunmalısın mutlaka ama bu sadece diyet-spor paylaşımı değil canın ne isterse paylaşabilirsin yorumsuz bırakmayız genelde takım olarak seni tanımak isteriz kilon ne kadar, beslenmene dikkat ediyomusun, spor yapıyomusun sonra destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince ve de bekleriz tabiiolumunekankayizsmilehoşbulduk teşekkür ederim
ilk kez bi tkıma katılıyorum pek
usulunü bilmem buranın mazur görün
hoşbulduk teşekkür ederim
ferihancım aslında toparlamam basit oluyor istemem yeterli fakat bu gelip gitmeler ve gezmeler beni mahvediyor.. şimdi geçen sana yazdım istanbuldan döneyim hemen başlıyacağım beynim o yönde sabir düşünüyor başlarsam gezmeler sırasında bölüyorum çünkü.. eh ne yaptım geldim fakat yarın kısmet olursa başka bir iş için yeniden gideceğim... ama hafiften başladım diyebilirim sıkı yapmıyacağım evimde kendi başıma kalana dek... bozmamak adına bu böyle...ablacım hadi hayırlısı sen ben kendimi toparladım başladım diyorsan kesin bizleride hızlandırırsın eminim ben buna kışı kilo almadan hatta vererrek geçirsek ne kadar güzel olacak değilmi . bir türlü adapte olamadım bende eyvahedigeldismile
canım hoşgeldin.... opuyorumnanaktangünaydınlar ben de geldimbayanssulusmile
ferihancım pazartesiye dek yeni üyeleri davet et ben pazartesiden sonra rahatrlıkla ilgilenicem canım ve ilgilenmeliyim kendimi toparlamak adına...bilmiyorumkismiletabi canım bakarım çok teşekkür ederim .
arkadaşlar yeni üyeler alalımmı biraz daha kalabalıklaşsınmı takımımız ne dersiniz sizlerin doğrultusunda takıma katılmak isteyen kişilere davet gönderelim .
hoşbulduk teşekkür ederim
amonra hosgeldin canim..a.s
tamda diyete basladigim gün geldin insallah ugurlu gelirsin bana ilerde mesela bahsederken hani amonranin ilk geldigi gün baslamistim derim..
yada..
amonra ile birlikte benimde zayiflama maceram basladi derim..
amonra nedir? incelik zarafet yada mutluluk olabilirmi? bana öyle bir seyler yansittida
durgunluk değil masalcım kuzuların sessizliği diyoruz biz :))) enerji topluyoruz hareket dönemi için :))Merhaba kardeş takıma bakayım dedim bir de.
Ama pek hareket yok gibi sanki.
Bir şey soracağım üye sayıları eşit mi oluyor bütün grupların?
banucum teşekkür ederim canımmm sağolasın ses dalgasından felan hiç bilgim yok valla :))) iştah kesici şeyler ye bence bu şekilde çok zor olur senin için bol bol su iç meselamrb kızlar nasılsınız
takyoncum geçmiş olsun canım ii bak kendine
bana gelince yarın sabah 8 30da yürüyüşe başlıyorum arkadaşla çocuklar okulservisine biz yürüyüşe
bakalım
hha bide o arkadaş kavitasyon die brşeye başlamış ses dalgalarıyla yağları kırıyorlarmış
bayada pahalı 8 seansı 500 falan bilgisi olan varmı
adety oalamdım daha acaip şişim
acaip aç ve iştahlıyım
öyle işte:)
a e olunnn...
blue cim hoşgeldin canım geçmişe takılma ama inşallah almamışsındır ama alsanda kısa zamanda verirsin sen azimlisin canım merak etmemerhaba arkadaşlar nasılsınız? ben dün burda bi mesaj paylaşmıştım ama silinmiş bulamadım. geldim ve dün işe başladım, ne yediğimi vs de paylaşmıştım ama yok şimdi.
tatilde malesef diyeti bozdum, yılda tek bir haftalık rahatlığım var diye açıkcası kendimi kasmadım ama kilo aldım sanırım malesef ohaoldumsmile
bugün de dikkat etmeye çalıştım ama bi türlü diyet moduna giremiyorum acaba ben de şok bi diyet mi yapsam diyorum ama kanşekeri sıkıntım var. en iyisi kendi diyetime hemen tam olarak başlayayım.
kendinize iyi bakın arkadaşlar, görüşmek üzere...
amonracım hoşgeldin takımımıza seni tanımak isterizgünaydınlar ben de geldimbayanssulusmile
kolay gelsin ferihancım haklısın işyerinde bakılmıyor ben açamıyorum burayı bi anda çıkıyor patron ses felanda yapmıyor gelirken yeniyim ya bide iş yapmıyor oyalanıyor der diye giremiyorum gündüzleri şimdilik tabi :)))günaydın arkadaşlar çok yoğun bir hafta nefes almaya vakit yok giremedim bir türlü takıma aklım hep sizdeydi ama işler mühtiş yoğun şimdi bir fırsat bulmuşken girip bir merhaba diyeyim dedim geçmişe bakabilirim inşallah neler kaçırdım bir bakayım ben grip oluyorum her sabah zor şekilde kalkıyorum . yediklerime malesef dikkat edemiyorum . hastalanmayayım diye yediklerimden kısmıyorum ama en kısa zamanda toparlanıcam inşallah . öpüyorum herkezi canım takımım fırsat bulursam geçmişi okuyup tekrar yazarım görüşmek üzere .
geçmiş olsun takyoncum Allah acil şifalar versin dikkat et kendine hastayken diyet düşünülmez sen bir an önce iyileşmene bak canım tekrar geçmiş olsun .opuyorumnanaktan
illede sabah ları sıcacık yataktan kalkmak yokmu ızdırap vallahi her sabah planlar kuruyorum geç gitme planları napim halim yok kalkacak geri vazgeçiyorum sabah iğnem olmasa geç gitmeyi koydum kafaya :)) iğne yerlerim çok acıyor oturamıyorum yaa bitsede kurtulsamdaha iyi olmana sevindim canım çok korkuyorum hasta olmaktan yatmak güzelde birde benim gibi yatamayanlar var yatamayınca aylarca süren bir hastalık hali insanı dahada yoruyor o yüzden korkuyorum hasta olmaktan kimse hasta olmasa ne güzel olur . bol bol ıhlamur ve limon boğazın için faydalı olacaktır . opuyorumnanaktan
haklısın ferihan bencede iyi olur yeni arkadaşlar yeni azimler çok iyi olur bizim içinde iyi olur onlara bakarak azimleniriz çünkü uzun süreli diyet yapınca bi durgunluk oluyor insanın üzerinde bende öyle oldu malesef ?tabi canım bakarım çok teşekkür ederim .
arkadaşlar yeni üyeler alalımmı biraz daha kalabalıklaşsınmı takımımız ne dersiniz sizlerin doğrultusunda takıma katılmak isteyen kişilere davet gönderelim .
sağol benbenim teşekkür ederim nerelerdesin yaa özlettin kendinihoşgeldin blue sana diyorum ama epeydir ben de yokum
vakti geldi de geçiyor bile bence de bir türlü ttoparlanamadık
hoşgeldin takımımıza
herkese merhabalar
hıfzıys da çok güzel kilo vermiş
senin de tüyolarını bekliyorum merakla
takyoncum geçmişler olsun çabucak atlatırsın inşallah
slm. kardeş takımcım. inşallah iyisinizdir canlar. bende idare ediyorum.bugün güne kötü başladım. ruhum bunalıyor zaten,birde öldürülen kedi olayı.neyse sizinde canınızı sıkmayayım.
ben yeterince ağladım zaten.
amonra diye yeni bir arkadaşımız var. hoşgelmiş sefa getirmiş. inşallah sizlerle bizlerle beraber istediği kiloya gelirsn canım.
bu arada ferihancım ben bir arkadaş davet ettim size ama,hani yeni arkadaşlar olsun dediğiniz için yazayım istedim. istekli bir arkadaşa benziyor. gerçi gelecekmi bilmiyorum. hani gelirse şaşırmayın canım. asi26 diye bir arkadaşımız.
neyse canlar bu akşam misafirlerim geliyor. işten çıkıp onlara mamalar hazırlıcam. gerçi tatlı ve böreğim hazır onları dolaba attım. eve gidince 2 parça daha birşey yaparım. yeter sanırım. yeterde bende yemem inşallah ama kesin yerim,ama tatlıdan yemiceğime emin olabilirsiniz.
ay çok kararsız göründüm.
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar diliyorum. kaçamak yapmayın haaaa kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
takyon canım,güzel duan içiin çoooooook teşekkürederim,amin diyorum, aynılarını sizler için cümlemiz için diliyorum. :Saruboceq:takyon; Allah ta seni güldürsün inşallah ruhun bunalmasın Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin inşallah
canım yoğunluğum hiç belli olmuyor
mesaj yazmak için ekranı açıyorum hatta yaıyorum
bişey çıkıyo ona dalıp unutuyorum bi bakıyorum 1 saat geçmiş
eskisi kadar hafıza da kalmadı zaten
sabahları uyku çok tatlı geliyor mutlaka ama kalkmalıyım kalkmalıyım diye kendime psikolojik baskı yapıyorum öyle kalkıyorum ben de
canım özel bi usulü yok paylaşımda bulunmalısın mutlaka ama bu sadece diyet-spor paylaşımı değil canın ne isterse paylaşabilirsin yorumsuz bırakmayız genelde takım olarak seni tanımak isteriz kilon ne kadar, beslenmene dikkat ediyomusun, spor yapıyomusun sonra destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince ve de bekleriz tabiiolumunekankayizsmile
amonra hosgeldin canim..a.s
tamda diyete basladigim gün geldin insallah ugurlu gelirsin bana ilerde mesela bahsederken hani amonranin ilk geldigi gün baslamistim derim..
yada..
amonra ile birlikte benimde zayiflama maceram basladi derim..
amonra nedir? incelik zarafet yada mutluluk olabilirmi? bana öyle bir seyler yansittida
takım kurallarından biraz bahsedeyim istersen amonra takım içinde amaç kilo vermek fakat kilo vermek tek başına sancılı oluyor her an aynı azimle yapılamayabiliyor bizler bu takımda birbirimizi motive ediyoruz hergün yediklerimizi yaptığımız sporu paylaşıp birbirimizin yaptığı yediği şeylere yorum yapıyoruz . bu şekilde paylaşımımızda artıyor . sıksık paylaşımda bulunmak gerekiyor . cuma günleri kilo bildirim günüdür . saat 12 ye kadar takım içinde herkez kilosunu yazar ve ben kilo çizelgesini paylaşıma sunarım kimler ne kadar kilo verdi cuma yarışmasında görünür . takıma yeni giren arkadaşlarımızın 2 hafta deneme süresi vardır . 2 hafta boyunca paylaşımın iyi olursa listeye girersin . cuma kilo bildirimine katılamama gibi bir durum olduğunda hastalık yada izin tatil gibi önceden haber verip ne kadar izinli olduğun listede gösterilir . kardeş takımımız 13. takımdır . arada onları ziyaret edip sohbet edebilirsin . ben takım kaptanıyım . benben kaptan yardımcımızdır . sormak istediğin bişey varsa herkez sana yardımcı olur cevap verir takımda kimse olmasa bile ilk gelen kişi cevap yazacaktır . tekrar aramıza hoşgeldin inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşıcaz biraz kendinden bahsedermisin bize .
kısaca bahsedeyim hikayemden o zaman
84 kiloyum 1,68 boyum var 2 ay öncesine kadar 76 kiloyu gördüm
sonra hızla almaya başladım motivasyonum bozuldu
spor yapmıyorum sevmiyorum totumu kaldırmayı:)
beslenmeme dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum
ama en büyük sorunum tatlılar ve çikolata..
bildim bile tombik oldum tombik bi kız tombik bi bebek
tombik bi çocuk tombik bi gelin şimdi de tombik bi kadın
diyabet hastasıyım ayrıca tip2 bu sebeple çok zorlanıyorum
diyet yaparken sürekli bi açlık hissim var
belki de yeteri kadar istemiyorum zayıflamayı diye
kendime kızdığım çok oluyo
kaliste ablamla geçen hafta buluştuğumuzda
konuştuk bu konu üzerine
önerdi bana sağolsun belki de
ihtiyacın olan ekip ruhudur diyerek
ben de doğru adreste olduğumu düşünüyorum
hala bi diyete başlayamadım
tatlı krizlerimin önüne geçmeye
çalışmakla meşgulum bu hafta
önümüzdeki haftaya hazırlıklar yaptım
ot çöp karışımlar falannaniknanik
bakalım maraton başlıyo..
merhaba amonra aynı kaderi paylaşıyoruz diyebilirim bende hep tombik bir bebek ve çocukluk dönemi geçirdim ve halada tombiğim büyük ihtimallede tombik bir gelin olucam inşallah zayıflarım ama insan kilolu halini seviyorsa eğer bir sorun yok gibi hissediyorsa kendisini seviyorsa o zaman kilo vermek için yeterli çabayı harcamıyor ama hepimiz biliyoruz ki kilo insana sağlık sorunları yaratıyor er yada geç, bende kendimi seviyorum kilomu sorun etmiyorum ama sağlığımı etkiler korkusuyla kilo vermek istiyorum . diyabet hastalarının dengeli beslenmeyle uzun yıllar gayet sağlıklı yaşadığını okumuştum . tatlı krizlerini sanırım kuru meyvelerle bastırabilirsin . bence önce bir diyet listesi oluştur kendine hatta diyet listeside değil bir beslenme şekli sık sık ama az az yemek senin için ideal olur . bu şekilde kilo verirsin . üstelik şeker dengeside oluşur diye düşünüyorum . doktorun verdiği herhangi bir diyet listen varsa onlarıda yapabilir yada beslenme şeklini ona göre düzenleyebilirsin . aramıza tekrar hoşgeldin emin ol doğru yerdesin şimdilik hala hareketlenemedik takım olarak ama yaz öncesi bu takımda çok iyi kilolar verdik birlite yine başarıcaz .
canım iyi yapmışsın takıma gelmekle öncelikle insan paylaşınca rahatlıyorkısaca bahsedeyim hikayemden o zaman
84 kiloyum 1,68 boyum var 2 ay öncesine kadar 76 kiloyu gördüm
sonra hızla almaya başladım motivasyonum bozuldu
spor yapmıyorum sevmiyorum totumu kaldırmayı:)
beslenmeme dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum
ama en büyük sorunum tatlılar ve çikolata..
bildim bile tombik oldum tombik bi kız tombik bi bebek
tombik bi çocuk tombik bi gelin şimdi de tombik bi kadın
diyabet hastasıyım ayrıca tip2 bu sebeple çok zorlanıyorum
diyet yaparken sürekli bi açlık hissim var
belki de yeteri kadar istemiyorum zayıflamayı diye
kendime kızdığım çok oluyo
kaliste ablamla geçen hafta buluştuğumuzda
konuştuk bu konu üzerine
önerdi bana sağolsun belki de
ihtiyacın olan ekip ruhudur diyerek
ben de doğru adreste olduğumu düşünüyorum
hala bi diyete başlayamadım
tatlı krizlerimin önüne geçmeye
çalışmakla meşgulum bu hafta
önümüzdeki haftaya hazırlıklar yaptım
ot çöp karışımlar falannaniknanik
bakalım maraton başlıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?