Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin benbencim nasılsın sende benim gibi yoğun çalışıp takıma gelemeyenlerdensin anlaşılan .

çok yorgun hissediyorum kendimi sonbahar yorgunluğu herhalde gerçi sevmem ben sonbahar ve kışı o yüzden bu uyku ve yorgunluk hali hersene tekrarlanıyor nedense .

hoşgeldin aramıza amonra takımımızın yeni kanlara ihtiyacı var bizleri şöyle hareketlendirecek arkadaşlara ne güzel etmiş kalliste ablam seni davet etmekle seni tanımak isteriz .

hoşbulduk teşekkür ederim
ilk kez bi tkıma katılıyorum pek
usulunü bilmem buranın mazur görün

canım yoğunluğum hiç belli olmuyor
mesaj yazmak için ekranı açıyorum hatta yaıyorum
bişey çıkıyo ona dalıp unutuyorum bi bakıyorum 1 saat geçmiş
eskisi kadar hafıza da kalmadı zaten
sabahları uyku çok tatlı geliyor mutlaka ama kalkmalıyım kalkmalıyım diye kendime psikolojik baskı yapıyorum öyle kalkıyorum ben de

canım özel bi usulü yok paylaşımda bulunmalısın mutlaka ama bu sadece diyet-spor paylaşımı değil canın ne isterse paylaşabilirsin yorumsuz bırakmayız genelde takım olarak seni tanımak isteriz kilon ne kadar, beslenmene dikkat ediyomusun, spor yapıyomusun sonra destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince ve de bekleriz tabiiolumunekankayizsmile

günaydinlarrrrrrrrrrrr
ferihancigim bugün karbonhidrat diyetine basliyorum,,, sana haber vereyimde birseyler kesinlessin dedim.. yani basladim galiba. baslamam sartta onun icin yani.. hey güzel allahim sen yardim et.:Saruboceq:
ne olur destekleyici birseyler yazinda baslamis olayim. bende ne yaptigimi artik bilmiyorum..sali basliyacaktim kuru fasulyenin hatirina bir gün daha erteledim neyse carsamba olsun..
siz birsey anladinizmi? anlamis gibi yapin bosverin bende anlamadim..
ben basladim degilmi? ozaman kalkip iki yumurta hasliyayim. öglen yemegindede balik aksamada allah kerim..
bunlar diyet zirvalamasi. kararsizliginin yansimasi.. belkide baslamisimdir. bakalim yarin görecegiz bugün ne haltetmisim.. ay ben bugün yürümeyede baslamaliydim.
nerde benim adim sayarim.?
heyyyyytttttttt be ben karbonhidrat diyetine basladim.. kallisim senide bekliyorum. ferihan senide bekliyorum zirvaladigima bakmayin birseylere baslamak zordur ama baslayinca cok mutlu olurum ben daha sevincimi definasyon edemedimde ondan zirvaliyorum..
arkadaslar hepinizi bekliyorum karbonhidrat diyetine.:dance:

amonra hosgeldin canim..a.s
tamda diyete basladigim gün geldin insallah ugurlu gelirsin bana ilerde mesela bahsederken hani amonranin ilk geldigi gün baslamistim derim..
yada..
amonra ile birlikte benimde zayiflama maceram basladi derim..
amonra nedir? incelik zarafet yada mutluluk olabilirmi? bana öyle bir seyler yansittida

takım kurallarından biraz bahsedeyim istersen amonra takım içinde amaç kilo vermek fakat kilo vermek tek başına sancılı oluyor her an aynı azimle yapılamayabiliyor bizler bu takımda birbirimizi motive ediyoruz hergün yediklerimizi yaptığımız sporu paylaşıp birbirimizin yaptığı yediği şeylere yorum yapıyoruz . bu şekilde paylaşımımızda artıyor . sıksık paylaşımda bulunmak gerekiyor . cuma günleri kilo bildirim günüdür . saat 12 ye kadar takım içinde herkez kilosunu yazar ve ben kilo çizelgesini paylaşıma sunarım kimler ne kadar kilo verdi cuma yarışmasında görünür . takıma yeni giren arkadaşlarımızın 2 hafta deneme süresi vardır . 2 hafta boyunca paylaşımın iyi olursa listeye girersin . cuma kilo bildirimine katılamama gibi bir durum olduğunda hastalık yada izin tatil gibi önceden haber verip ne kadar izinli olduğun listede gösterilir . kardeş takımımız 13. takımdır . arada onları ziyaret edip sohbet edebilirsin . ben takım kaptanıyım . benben kaptan yardımcımızdır . sormak istediğin bişey varsa herkez sana yardımcı olur cevap verir takımda kimse olmasa bile ilk gelen kişi cevap yazacaktır . tekrar aramıza hoşgeldin inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşıcaz biraz kendinden bahsedermisin bize .

ferihancım aslında toparlamam basit oluyor istemem yeterli fakat bu gelip gitmeler ve gezmeler beni mahvediyor.. şimdi geçen sana yazdım istanbuldan döneyim hemen başlıyacağım beynim o yönde sabir düşünüyor başlarsam gezmeler sırasında bölüyorum çünkü.. eh ne yaptım geldim fakat yarın kısmet olursa başka bir iş için yeniden gideceğim... ama hafiften başladım diyebilirim sıkı yapmıyacağım evimde kendi başıma kalana dek... bozmamak adına bu böyle...

günaydınlar ben de geldimbayanssulusmile
canım hoşgeldin.... opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben amonrayı geçen hafta yüzyüze tanıdım çok tatlı birisi sağolsun opuyorumnanaktan ve 3 hafta sonra biz tekrar buluşacağız bu buluşmada farklarımızı görebilmek adına daha bir azimleneceğiz değil mi amonramzemuszemus

ferihancım pazartesiye dek yeni üyeleri davet et ben pazartesiden sonra rahatrlıkla ilgilenicem canım ve ilgilenmeliyim kendimi toparlamak adına...bilmiyorumkismile

reyhan abla döktürmüşsün yine olumunekankayizsmile

slm. kardeş takımcım. inşallah iyisinizdir canlar. bende idare ediyorum.bugün güne kötü başladım. ruhum bunalıyor zaten,birde öldürülen kedi olayı.neyse sizinde canınızı sıkmayayım.
ben yeterince ağladım zaten.
amonra diye yeni bir arkadaşımız var. hoşgelmiş sefa getirmiş. inşallah sizlerle bizlerle beraber istediği kiloya gelirsn canım.
bu arada ferihancım ben bir arkadaş davet ettim size ama,hani yeni arkadaşlar olsun dediğiniz için yazayım istedim. istekli bir arkadaşa benziyor. gerçi gelecekmi bilmiyorum. hani gelirse şaşırmayın canım. asi26 diye bir arkadaşımız.
neyse canlar bu akşam misafirlerim geliyor. işten çıkıp onlara mamalar hazırlıcam. gerçi tatlı ve böreğim hazır onları dolaba attım. eve gidince 2 parça daha birşey yaparım. yeter sanırım. yeterde bende yemem inşallah ama kesin yerim,ama tatlıdan yemiceğime emin olabilirsiniz.
ay çok kararsız göründüm.
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar diliyorum. kaçamak yapmayın haaaa kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Merhaba kardeş takıma bakayım dedim bir de.
Ama pek hareket yok gibi sanki.
Bir şey soracağım üye sayıları eşit mi oluyor bütün grupların?
durgunluk değil masalcım kuzuların sessizliği diyoruz biz :))) enerji topluyoruz hareket dönemi için :))
banucum teşekkür ederim canımmm sağolasın ses dalgasından felan hiç bilgim yok valla :))) iştah kesici şeyler ye bence bu şekilde çok zor olur senin için bol bol su iç mesela
blue cim hoşgeldin canım geçmişe takılma ama inşallah almamışsındır ama alsanda kısa zamanda verirsin sen azimlisin canım merak etme
günaydınlar ben de geldimbayanssulusmile
amonracım hoşgeldin takımımıza seni tanımak isteriz
kolay gelsin ferihancım haklısın işyerinde bakılmıyor ben açamıyorum burayı bi anda çıkıyor patron ses felanda yapmıyor gelirken yeniyim ya bide iş yapmıyor oyalanıyor der diye giremiyorum gündüzleri şimdilik tabi :)))
geçmiş olsun takyoncum Allah acil şifalar versin dikkat et kendine hastayken diyet düşünülmez sen bir an önce iyileşmene bak canım tekrar geçmiş olsun .opuyorumnanaktan

illede sabah ları sıcacık yataktan kalkmak yokmu ızdırap vallahi her sabah planlar kuruyorum geç gitme planları napim halim yok kalkacak geri vazgeçiyorum sabah iğnem olmasa geç gitmeyi koydum kafaya :)) iğne yerlerim çok acıyor oturamıyorum yaa bitsede kurtulsam
haklısın ferihan bencede iyi olur yeni arkadaşlar yeni azimler çok iyi olur bizim içinde iyi olur onlara bakarak azimleniriz çünkü uzun süreli diyet yapınca bi durgunluk oluyor insanın üzerinde bende öyle oldu malesef ?
sağol benbenim teşekkür ederim nerelerdesin yaa özlettin kendini

ilahi ad1 cim önce üzüldüm sonra güldürdün beni Allah ta seni güldürsün inşallah ruhun bunalmasın Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin inşallah pek kafana takma inşallah önemli değildir önemli olan birincisi sağlık problemi olmasın ikincisi yuvanda huzursuzluk olmasın yeter gerisi hiç önbemli değil gelip geçiyor sınuçta geçtiğindede hasarımız büyük oluyor o yüzden kendine iyi bak canım:1hug:

slm kızlar nasılsınız sabah 8.30 9.30 arası yürüdüm orta tempoda
gelince kahvaltı
öğlen 7 8 kaşık nohut yemeği yağsız
1 fincan süt neskafeli tek şekerli saat 2 gibi
saat 5 30 de gene yağsız nohut yemeği 4 5 kaşık pilav

akşam meyve belki birazda kuruyemiş abartmıycam söz
yarında kahvaltıya gidicem ama azar azar tadına bakıcam

benden bu kadar

amonra hşgeldin
a e olun arkadaşlar..

selamun aleykum.buyrunnnnnnnnn
evet bugün karbon diyeti yaptim hemdeeeee0 karbon yaaaaaananiknanik
sabah iki haslanmis yumurta ögleyin doyana kadar balik aksamda bir sütlü khve baskada birsey yok. uygun birsey bulamadim asagi inip bir dilim peynir kemirsem bari. neyse üsenmezsem giderim.
adimlarimda 5500 olmus.. ama artacak lami cimi yok. yarin daha cok olacak orasi kesin..:dance:

ferihann benben ve takyonum ve sevgili takım arkadaşlarım, canlarım hoşbulduk çok teşekkür ederim hepinize..tatilim güzeldi çokşükür, henüz tatil yapamayan herkese en kısa zamanda güzel bi tatil yapabilmelerini diliyorum çok iyi geliyor çünkü :)

amonra hoşgeldin umarım hepimiz için taze kan olursun:)

arkadaşlar gündüz nette sorun var sandım ama sanırım işyerindeki bağlantı ayarları nedeniyle bütün gün defalarca denememe rağmen giriş yapamadım siteye. o nedenle paylaşımlarımı ve kilo bildirimlerimi akşamdan yapmak zorundayım. ara ara denicem belki sonra hallolur..

hepinize hayırlı akşamlar, kendinize iyi bakın...a.s.

günaayyydııııın.

nasılsınız canlar,ben idare ediyorum,sadeceçok uykum var. malum dün misafirle vardı biraz yoruldum.
dün akşam yemeği yemedim. yemek yapmamıştım zaten. sadece yaptıklarımdan yedim. 2 yk kısır, 1 börek,1 kurabiye. (daha ne yicem)
bugün akşama kadar sadece sıvı beslenicem dünü telafi etmek için. ama bu akşamda arkadaşa davetliyiz. kesin yine birşeyler yerim. ama az tutmaya çalışıcam. yarında bu akşamı telafi etmeye çalışırım. hep sıvı beslenek. bundan sonra böyle yapayım diyorum, yani herzaman değil misafirliklerde yediğim zaman birgün sonra telafi edeyim istiyorum. diğer günler mümkün olduğunca diyet yapıcam tabii.

takyon; Allah ta seni güldürsün inşallah ruhun bunalmasın Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin inşallah
takyon canım,güzel duan içiin çoooooook teşekkürederim,amin diyorum, aynılarını sizler için cümlemiz için diliyorum. :Saruboceq:
ayrıca kesinlikle haklısın hayatım,sağlığımız yerinde herşeyyolunda,ama inan üzülmemek elimde değil. masuma, acize yapılan gaddarlık beni herzaman yıkar,çok sinirlendirir. insan-hayvan farketmez,hepimiz canız,sadece onlar konuşamıyor okadar. neyse gene üzüldüm.çok çok teşekkürederim hayatım. bu arada herşey yolundadır dilerim. prenses nasıl oldu iyicedir inşallah.

aleykümesselam reyhan ablacım. dünkü azminden ve enerjinden dolayı seni çok tebrikederim,harika olmuş.dilerim devamı gelir. gerçi sen azimlisin,5 gün diyetindede güzel kilo vermiştin sanırım almadın onları geri (inşallah öyledir) :))) yerimseniben

blue canım, gittiğinden haberim yoktu,insan haber vermeden gidermi. :1closedeyes: şaka şaka hayatım. hoşgeldin diyorum. :1hug: tatilin güzel geçmiş adına sevindim,tatil kesinlikle her insanın yapması gereken bir aktivite ama dönülen yer yine aynı sorunlarla dolu yerse aalışması zor oluyor.
o yüzden sorunlarla yaşayanlara sesleniyorum,''tatile gideyim iyi gelir demeyin,tatil yerine taşının daha güzel olur.'' he he iyi reklam yapıyorum dimi. yönlendirme reklamı. kaydirigubbakcemile3
neyse gene çenem düştü,ben onu arayadurayım.
sizlere sağlık huzur dolu,kaçamaksız bir gün ve günler diliyorum. öpüldünüz.

Son düzenleme:

kısaca bahsedeyim hikayemden o zaman
84 kiloyum 1,68 boyum var 2 ay öncesine kadar 76 kiloyu gördüm
sonra hızla almaya başladım motivasyonum bozuldu
spor yapmıyorum sevmiyorum totumu kaldırmayı:)
beslenmeme dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum
ama en büyük sorunum tatlılar ve çikolata..
bildim bile tombik oldum tombik bi kız tombik bi bebek
tombik bi çocuk tombik bi gelin şimdi de tombik bi kadın
diyabet hastasıyım ayrıca tip2 bu sebeple çok zorlanıyorum
diyet yaparken sürekli bi açlık hissim var
belki de yeteri kadar istemiyorum zayıflamayı diye
kendime kızdığım çok oluyo
kaliste ablamla geçen hafta buluştuğumuzda
konuştuk bu konu üzerine
önerdi bana sağolsun belki de
ihtiyacın olan ekip ruhudur diyerek
ben de doğru adreste olduğumu düşünüyorum
hala bi diyete başlayamadım
tatlı krizlerimin önüne geçmeye
çalışmakla meşgulum bu hafta
önümüzdeki haftaya hazırlıklar yaptım
ot çöp karışımlar falannaniknanik
bakalım maraton başlıyo..

Son düzenleme:

hoşbulduk canımcım
inşallah başarılı oluruz havaya
girdim gibi sanki
amonra; mısır mitolojisinde iki tanrının birleşmiş gücü
ra baslıca günes tanrısı. amon ise mısırda hava ve bereket tanrısı tatlım
zarif yorumların için de ayrıca teşekkür ederim:1hug:

teşekkür ederim açıklamaların için:1hug:
biraz bahsettim kendimden
zaman içinde daha çok tanırız eminim birbirimizia.s.

merhaba amonra aynı kaderi paylaşıyoruz diyebilirim bende hep tombik bir bebek ve çocukluk dönemi geçirdim ve halada tombiğim büyük ihtimallede tombik bir gelin olucam inşallah zayıflarım ama insan kilolu halini seviyorsa eğer bir sorun yok gibi hissediyorsa kendisini seviyorsa o zaman kilo vermek için yeterli çabayı harcamıyor ama hepimiz biliyoruz ki kilo insana sağlık sorunları yaratıyor er yada geç, bende kendimi seviyorum kilomu sorun etmiyorum ama sağlığımı etkiler korkusuyla kilo vermek istiyorum . diyabet hastalarının dengeli beslenmeyle uzun yıllar gayet sağlıklı yaşadığını okumuştum . tatlı krizlerini sanırım kuru meyvelerle bastırabilirsin . bence önce bir diyet listesi oluştur kendine hatta diyet listeside değil bir beslenme şekli sık sık ama az az yemek senin için ideal olur . bu şekilde kilo verirsin . üstelik şeker dengeside oluşur diye düşünüyorum . doktorun verdiği herhangi bir diyet listen varsa onlarıda yapabilir yada beslenme şeklini ona göre düzenleyebilirsin . aramıza tekrar hoşgeldin emin ol doğru yerdesin şimdilik hala hareketlenemedik takım olarak ama yaz öncesi bu takımda çok iyi kilolar verdik birlite yine başarıcaz .

canım ben kendimle gayet mutluyum
aslında tombul güzellerdeim diyebilirim bunla ilgili
ciddi mankenlik ve fotomodellik teklifleri reklam teklifleri de aldım
çevremde de kilo sana yakışıyo derlerde yakışmasın canım:umursamaz:
diyet listelerine bağlı kalamıyorum
anarşik bi bünyem var:roflol:
ama kaliste ablam çok yardımcı oluyo saolsun
karbonhidrat diyetine başlıcam
onda kalori hesabı yok
en sevdiklerim yiyebileceğim şeyler
çok pis gaza gelmiş
bulunuyorum an itibariyle
ben bu diyeti yerim:dance:

ferihancım amonra için bu karbon diyetini yaptığında verdiğin kiloları yazabilirmisin canım yaa...kendisini acaip gaza getirdim dönsün istemiyorum :)

bende salıya karbona başlıyorum ama şimdiden hazırlıklara başladım az yiyorum.. salata yoğurt çorba.. sporda yaptım azcık ... birde çaya başladım hadi hayırlısı...

canım iyi yapmışsın takıma gelmekle öncelikle insan paylaşınca rahatlıyor
hastalığın hakkında bir bilgim yok ama beslenme düzenini bu ayrıntıya dikkat ederek hazırlamalısın öncelikli hedefin kan şekerini dengelemek olur heralde akabinde kilo verirsin zaten ayrıca tatlının-şekerin böyle çok pis bir huyu var uyuşturucu gibi yedikçe yiyesin geliyor kısır döngü istek hiç bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…