Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şekerimle ilgili bi dünya ilaç kullanıyorum canım
ama iştah açma ödm tutma gibi yan etkileri var malesef
bundan sonra adresim burası
hayde allah utandırmasın

banucum listen çok güzel arkadaşım keşke benimde iştahım kesilse vallahi işyerinde iş sıkıntılarından sürekli canım bişiler yemek istiyor özellikle çikolataaaaaaaaa
bravo reyhan ablacım süpersin valla ama bi kararda dur artık takip edemiyorum seni :)))))
bluecim valla tatil yapmak felan hiiiiiiiçççç yakın değil bana sizlerin tatil sonrası enerjilerinizden faydalanırız bizde napalımm:=)))
ad1 cim Allah beterinden saklasın ama hiçbirşeyim yolunda değil sahte gülücükler datıyorum etrafıma bazen en yakınına bile anlatamıyorsun içindekileri benimkide öyle içimde beni yeyip bitiriyor neyse yaaa amaaan boşver herşey gelip geçer ama inşallah geçtiğinde aynı kalabilirim :Saruboceq:
amonracım zayıflayınca inşallah rahatsızlığında geçer çünkü sağlık problemlerini en çok tetikleyen kilolar tekrar hoşgeldin arkadaşım inşallah hep birlikte bütün fazla kilolarımızı atacaz üstümüzden

şekerimle ilgili bi dünya ilaç kullanıyorum canım
ama iştah açma ödm tutma gibi yan etkileri var malesef
bundan sonra adresim burası
hayde allah utandırmasın

evet canım şeker genellikle sürekli bi açlık hissi verir diyet yapmak çok zor olur fazla zorlama kendini ama boşdaverme sakın lmaz::roflol::1hug:

selam arkadaşlar ben bugün biraz bozdum kendimi galiba diyet açısından
FERİHANCIM bu aralar rica etsem beni izinli gösterirmisin bazı sorunlarım var diyet felan hiç aklımda değil şimdi arada girer selam veririm cevap yazarım ama rica ediyorum diyet konusunda izinli göster beni yarınki etapa katılıyorum tabiki ondan sonrası için izinli dersen sevinirim arkadaşım hoşçakal

KİLOM..... 61....

merhaba arkadaşlar malesef bugün de işten giremedim. girilmiyor sanırım ayarlardan dolayı.. o nedenle ancak akşamları yazıyorum.
az önce tartıldı, kilo almışım yaa bilmiyorumkismile 60.5 senağlama kilom çok üzüldüm moralim bozuldu. haftaya hemen eski kiloma dönmem ve diyete devam etmem gerekiyor.

çok üzgünüm senağlama

selamun aleykümmmmm..
sabah biryigin seyler yazmistim.. gönderdim ama yolda kayboldu..mafoldumben bende anlamadim sonra sinirlendim yenisinide yazmadim.. vaktim yoktu mutfak almaya gittim yine. ama bu sefer aldik. cok kullanisli ve güzel haftasonuda eve getirecekler.. nihayet yaaaaaa.alkisalkisalkis

takyoncugum beni takip etmek cok kolay güzelim hemen takil ve hayatini yasa..yerimseniben
cok pis bir sekilde diyetime baslamis bulunuyorum.. ve isin en güzel tarafi hic aclik hissetmiyorum.
yürüyüsümü oturtamadim hala 6000 adim olmus bugün ama 10bine tmamliyacagim insallah.
bugün mutfak telasindan kahvalti falan etmedim.. ögleyin 150 gr yagsiz yogurt ve 125 gr mozzarella peynir yedim. aksamda 4 ince dilim somon baligi izgara.. iki kasikta coban salata.. cok olmus galiba ya ama olsun kac karbon olduki acaba. cok degildir belki 15 falan.

amonra iki tanrinin gücümü heyyytttt be bize hangi diyet dayanir.. 6 kasimda 76 kilo olmayi kafama koydum.. buraya yazarsam nedense basariyorum.. insallah bu defada basaririm..

ferihancigim hadi canim ben basladim en kisa zamanda katil bana bak sali günü kallisimle amonrada katiliyor.. beni yalniz birakma saliya kadar cok sipsevdi oldum son günlerde eski performansimi gösteremiyorum..

mersada olsa ne güzel olurdu.

elbirligi ile hergün burada paylasarak cok güzel sonuclar alabiliriz.. daha öncede cok faydasi olmustu birlikte ayni diyeti yapmak.. hadin kizlar hepiniz davetlisiniz..bakin nekadar eglenceli olacak..vereliniortak

ii geceler arkadaşlar nasılsınız
bugünde sabah yürüyüşümü yüzümün akıyla tamaladım 1 saat ama yavaş

kahvaltıda abartmadım salata türleri yedim
patlıcan salatası yağsız kızartma omlet 1 dilim kek yedim ama
akşamüstü kuruyemiş falan
akşamda nohut 2 3 kaşık pilav 2 3 dilim karpuz (üçgen dilim tabi:))

gecede 1 mandalina işte bu
acaip şişim malum dönem

kilomuda bildireyim sabah giremem die
aynıyım ferihancım fark yok malesefff

reyhan abla valla senin diet ii kilo verdirtiyor ama ben ne zaman bu dieti yaptıysam fazlasıyla geri aldim
korkuyorum açıkçası
sana kolay gelsin destekliyorumm

amonra hadi bakalım startt

arkadaşlar hepinizin cumasuda mübarek olssun şimdiden
a e olunn..

Günaydın 1 haftadır azıcık dikkat ettim azıcık gitmiş
kilom: 64.9

günaydın kızlar
diyetime bugün başlaım özellikle cuma başladım ki
pazartesilerin makus talihini kırayım
karbon diyetine başladım
doğru mu yapıyorum bilmiyorum daha acemisiyim
karbon diyetinin
sabah 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir
3 dilim salam
1 dilim kepek ekmeği şekersiz 5i 1 yerde çayıyla başladım
84 kiloyla başladım
1 hafta sonra bakalım alçak baskül neyi gösterecek...

Son düzenleme:
selamlar bayanlar.. dışarı çıktım bir koşturmacadır gidiyor bakalım... bir kaç takımın bu gün yardıma ihtiyacı var bildirimler ve hesaplamalar için onlara bakıcam sonra burada ki mesajları okuyup yazıcam inşallah...

günaydinlarrrrrrrrr..
bnucugum izinden önce bende 3 hfta yptim bu diyeti ve gr oynamadi.. yani bende korkuyorum ama ille yapacagim bu defa faydasi olabilir. gecen def 9 hafta süren bes gün bes kilo diyeti yapmistim. o diyetin ardindan yapinca cok basarili olmadi ama bu defa olabilir.. insallah yani......
amonrada bugün baslamis hayirli olsun cnim. benim ücüncü günüm bugün. yani bayagi icim bosalmis gibi bayagi bir rahatlamis gibiyim.. insallah basaracagiz bu defa..

ablacım sen de mi karbon diyeti yapıyosun
ben puan toplamaktan bi hal oldum:roflol:

günaydın kızlar, inşallah iyisinizdir. buralarda olmaya çalışacağım. öpüyorum.

sanırım aynı ruh halindeyiz. oyüzden seni anlayabiliyorum. ama şu varki, bu zıkkım dünya yaşamak için çok güzel ve bizler sınırlı vakti olan ama ne kadar vakti olduğunu bilmeyenleriz. bu yüzden eğerki,karanlık 4 duvar arasında gerçekten çaresizce bunaldıysan minicik bir ışık bile görsen,senin yıpranma payını gözardı ederek, o ışığı büyütmek için çabala hayatım,çabala ve büyüt ozaman karanlık 4 duvar diye birşey kalmıcak çünkü büyüttüğün ışığınla onu yok edeceksin buna inan. Rabbim sıkıntı dolu gönlüne ferahlık nasip etsin dilerim. sürekli derin nefes al inan iyi gelecektir. :teselli:

arkadaşlar merhaba offff bu nasıl bir yoğunluktur bilmiyorum nefes almaya vakit yok resmen kusura bakmayın ancak gelebildim . kilom 92 gittikçe kilo alıyorum . neyse listelere hemen bakıyorum öpüyorum herkezi .

5.TAKIM 177. ETAP

ferihann( 92,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 60,0 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 58,2 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 ) 3 hafta bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi .
banucan4 ( 85,3 /0,0 / 0,00 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( % )

bu haftaki listemiz .kilo bildirimlerinize bakıp hazırlayacağım .

ablacım sen de mi karbon diyeti yapıyosun
ben puan toplamaktan bi hal oldum:roflol:

bende karbon diyeti yapiyorum canim.. et seviyorsan en güzel diyet ama sakin vitaminlerini ihmal etme.. kim ne derse desin tek tarafli beslenme bu onun icin vitmin mutlka al benim saclarim dökülmeye basladiktan sonra uyandim ancak. neyseki durdu dökülme..
ekmek makarna pilav bakliyat ve en önemlisi seker ve icinde seker bulunan herseyi birak mutlaka kilo vereceksin.
vitaminsizlikte meyve ve sebzeye cok az izin olmasi ben hic yememistim..
bence günde 20 gr olan karbon hakkimizi meyve ve sebze olarak kullnmamiz gerekiyor..
kolay gelsin canim yasin cok genc sende iki misli daha cok etki edecektir benden.. haftaya baskülün gösterecegi rakami bende cok merk ediyorum :))
cuma yada pazar baslamanin bir etkisi olmaz. bende carsamba basladim ne alakaysa
o gün kendimi hazir hissettim demek.. ben ise gidecegim öpüyorum hepinizi koly gelsin

13 .TAKIM 177. ETAP

Ad1 ( 56.7 / 56.6 / 0.1 / 0.18 %)
baye ( 67.7 / 66.1 / 1.6 / 2.36 %) (yeni üye)
dombili85 (73.8 / 72.8 / 1.0 / 1.36 %) (yeni üye)
dosba (69.2 / 69.0 / 0.2 / 0.29 %)
ela26yeni (60.5 / 60.3 / 0.2 / 0.33 %)
eski bir masal (63.0 / 59.8 / 3.2 / 5.08 %) (yeni üye)
hulk (79.6 / 80.0 / -0.4 / -0.50 %)
neyneyse (79.3 / 78.8 / 0.5 / 0.63 %)
nihan86 (60.0 / 59.6 / 0.4 / 0.67 %) (yeni üye)
şişgo (63.5 / 61.7 / 1.8 / 2.83 %)
uzaktandünyalı (71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.0 %)
nadid ( 59 / / %) (bildirimde ve paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 744.5 / 735.9 / 8.6 / 1.16 %)
ferihaaan listeye bakabilcenmi hayatııım.

5.TAKIM 177. ETAP

ferihann( 92,0 / 92,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 63,0 / 61,0 / 2,0 / 3,17 % )
aresozgur ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 58,2 /60,5 / - 2,3 / -3,95 % )
benben ( 65,5 / 64,9 / 0,6/ 0,91 % )
vatan_uğruna ( 71,8 ) 3 hafta bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi .
banucan4 ( 85,3 /85,3 / 0,0 / 0,00 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 424,0 / 423,7 / 0,3 / 0,07 % )

arkadaşlar listemiz bu şekilde ares bildirimde bulunmadı aynıgeçtim kilosunu yeni katılan arkadaşımız henüz listeye almadım çünkü 2 hafta sonra alınacak ama takımızın bir bireyi tabiki . vatan uğruna arkadaşımız paylaşımda bulunmadığı ve 4 hafta oldu bilrimde bulunmadığı için diskalifiye oldu kardeş takımdan litemizin kontrolünü isteyip paylaşıma sunacağım benbencim buralardaysan sende bakarmısın canım . benim her an yoğunluğum olabilir burda olmazsam paylaşıma sunablirmisin . teşekkür ederim kilo veren arkadaşları çok çok tebrik ediyorum . veremeyenlerede önümüzdeki haftalar için şimdiden başarılar diliyorum .

adcim listene bakıyorum hemen canım bizim listeyide kontrol edebilirimisin bir zahmet çok öpüyorum gelemedim kardeş takıma kusura bakma canım zamanla yarışıyorum azcıkta :)) telafi edicem söz veriyorum inşallah tabi . :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…