- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.381
canım iyi yapmışsın takıma gelmekle öncelikle insan paylaşınca rahatlıyor
hastalığın hakkında bir bilgim yok ama beslenme düzenini bu ayrıntıya dikkat ederek hazırlamalısın öncelikli hedefin kan şekerini dengelemek olur heralde akabinde kilo verirsin zaten ayrıca tatlının-şekerin böyle çok pis bir huyu var uyuşturucu gibi yedikçe yiyesin geliyor kısır döngü istek hiç bitmiyor
banucum listen çok güzel arkadaşım keşke benimde iştahım kesilse vallahi işyerinde iş sıkıntılarından sürekli canım bişiler yemek istiyor özellikle çikolataaaaaaaaaslm kızlar nasılsınız sabah 8.30 9.30 arası yürüdüm orta tempoda
gelince kahvaltı
öğlen 7 8 kaşık nohut yemeği yağsız
1 fincan süt neskafeli tek şekerli saat 2 gibi
saat 5 30 de gene yağsız nohut yemeği 4 5 kaşık pilav
akşam meyve belki birazda kuruyemiş abartmıycam söz
yarında kahvaltıya gidicem ama azar azar tadına bakıcam
benden bu kadar
amonra hşgeldin
a e olun arkadaşlar..
bravo reyhan ablacım süpersin valla ama bi kararda dur artık takip edemiyorum seni :)))))selamun aleykum.buyrunnnnnnnnn
evet bugün karbon diyeti yaptim hemdeeeee0 karbon yaaaaaananiknanik
sabah iki haslanmis yumurta ögleyin doyana kadar balik aksamda bir sütlü khve baskada birsey yok. uygun birsey bulamadim asagi inip bir dilim peynir kemirsem bari. neyse üsenmezsem giderim.
adimlarimda 5500 olmus.. ama artacak lami cimi yok. yarin daha cok olacak orasi kesin..:dance:
bluecim valla tatil yapmak felan hiiiiiiiçççç yakın değil bana sizlerin tatil sonrası enerjilerinizden faydalanırız bizde napalımm:=)))ferihann benben ve takyonum ve sevgili takım arkadaşlarım, canlarım hoşbulduk çok teşekkür ederim hepinize..tatilim güzeldi çokşükür, henüz tatil yapamayan herkese en kısa zamanda güzel bi tatil yapabilmelerini diliyorum çok iyi geliyor çünkü :)
amonra hoşgeldin umarım hepimiz için taze kan olursun:)
arkadaşlar gündüz nette sorun var sandım ama sanırım işyerindeki bağlantı ayarları nedeniyle bütün gün defalarca denememe rağmen giriş yapamadım siteye. o nedenle paylaşımlarımı ve kilo bildirimlerimi akşamdan yapmak zorundayım. ara ara denicem belki sonra hallolur..
hepinize hayırlı akşamlar, kendinize iyi bakın...a.s.
ad1 cim Allah beterinden saklasın ama hiçbirşeyim yolunda değil sahte gülücükler datıyorum etrafıma bazen en yakınına bile anlatamıyorsun içindekileri benimkide öyle içimde beni yeyip bitiriyor neyse yaaa amaaan boşver herşey gelip geçer ama inşallah geçtiğinde aynı kalabilirim :Saruboceq:günaayyydııııın.
nasılsınız canlar,ben idare ediyorum,sadeceçok uykum var. malum dün misafirle vardı biraz yoruldum.
dün akşam yemeği yemedim. yemek yapmamıştım zaten. sadece yaptıklarımdan yedim. 2 yk kısır, 1 börek,1 kurabiye. (daha ne yicem)
bugün akşama kadar sadece sıvı beslenicem dünü telafi etmek için. ama bu akşamda arkadaşa davetliyiz. kesin yine birşeyler yerim. ama az tutmaya çalışıcam. yarında bu akşamı telafi etmeye çalışırım. hep sıvı beslenek. bundan sonra böyle yapayım diyorum, yani herzaman değil misafirliklerde yediğim zaman birgün sonra telafi edeyim istiyorum. diğer günler mümkün olduğunca diyet yapıcam tabii.
takyon canım,güzel duan içiin çoooooook teşekkürederim,amin diyorum, aynılarını sizler için cümlemiz için diliyorum. :Saruboceq:
ayrıca kesinlikle haklısın hayatım,sağlığımız yerinde herşeyyolunda,ama inan üzülmemek elimde değil. masuma, acize yapılan gaddarlık beni herzaman yıkar,çok sinirlendirir. insan-hayvan farketmez,hepimiz canız,sadece onlar konuşamıyor okadar. neyse gene üzüldüm.çok çok teşekkürederim hayatım. bu arada herşey yolundadır dilerim. prenses nasıl oldu iyicedir inşallah.
aleykümesselam reyhan ablacım. dünkü azminden ve enerjinden dolayı seni çok tebrikederim,harika olmuş.dilerim devamı gelir. gerçi sen azimlisin,5 gün diyetindede güzel kilo vermiştin sanırım almadın onları geri (inşallah öyledir) :))) yerimseniben
blue canım, gittiğinden haberim yoktu,insan haber vermeden gidermi. :1closedeyes: şaka şaka hayatım. hoşgeldin diyorum. :1hug: tatilin güzel geçmiş adına sevindim,tatil kesinlikle her insanın yapması gereken bir aktivite ama dönülen yer yine aynı sorunlarla dolu yerse aalışması zor oluyor.
o yüzden sorunlarla yaşayanlara sesleniyorum,''tatile gideyim iyi gelir demeyin,tatil yerine taşının daha güzel olur.'' he he iyi reklam yapıyorum dimi. yönlendirme reklamı. kaydirigubbakcemile3
neyse gene çenem düştü,ben onu arayadurayım.
sizlere sağlık huzur dolu,kaçamaksız bir gün ve günler diliyorum. öpüldünüz.
amonracım zayıflayınca inşallah rahatsızlığında geçer çünkü sağlık problemlerini en çok tetikleyen kilolar tekrar hoşgeldin arkadaşım inşallah hep birlikte bütün fazla kilolarımızı atacaz üstümüzden
kısaca bahsedeyim hikayemden o zaman
84 kiloyum 1,68 boyum var 2 ay öncesine kadar 76 kiloyu gördüm
sonra hızla almaya başladım motivasyonum bozuldu
spor yapmıyorum sevmiyorum totumu kaldırmayı:)
beslenmeme dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum
ama en büyük sorunum tatlılar ve çikolata..
bildim bile tombik oldum tombik bi kız tombik bi bebek
tombik bi çocuk tombik bi gelin şimdi de tombik bi kadın
diyabet hastasıyım ayrıca tip2 bu sebeple çok zorlanıyorum
diyet yaparken sürekli bi açlık hissim var
belki de yeteri kadar istemiyorum zayıflamayı diye
kendime kızdığım çok oluyo
kaliste ablamla geçen hafta buluştuğumuzda
konuştuk bu konu üzerine
önerdi bana sağolsun belki de
ihtiyacın olan ekip ruhudur diyerek
ben de doğru adreste olduğumu düşünüyorum
hala bi diyete başlayamadım
tatlı krizlerimin önüne geçmeye
çalışmakla meşgulum bu hafta
önümüzdeki haftaya hazırlıklar yaptım
ot çöp karışımlar falannaniknanik
bakalım maraton başlıyo..
şekerimle ilgili bi dünya ilaç kullanıyorum canım
ama iştah açma ödm tutma gibi yan etkileri var malesef
bundan sonra adresim burası
hayde allah utandırmasın
günaydinlarrrrrrrrr..
bnucugum izinden önce bende 3 hfta yptim bu diyeti ve gr oynamadi.. yani bende korkuyorum ama ille yapacagim bu defa faydasi olabilir. gecen def 9 hafta süren bes gün bes kilo diyeti yapmistim. o diyetin ardindan yapinca cok basarili olmadi ama bu defa olabilir.. insallah yani......
amonrada bugün baslamis hayirli olsun cnim. benim ücüncü günüm bugün. yani bayagi icim bosalmis gibi bayagi bir rahatlamis gibiyim.. insallah basaracagiz bu defa..
ad1 cim Allah beterinden saklasın ama hiçbirşeyim yolunda değil sahte gülücükler datıyorum etrafıma bazen en yakınına bile anlatamıyorsun içindekileri benimkide öyle içimde beni yeyip bitiriyor neyse yaaa amaaan boşver herşey gelip geçer ama inşallah geçtiğinde aynı kalabilirim :Saruboceq:
ablacım sen de mi karbon diyeti yapıyosun
ben puan toplamaktan bi hal oldum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?