Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırlı olsun canım hadi bakalım sen de karboncu oldun umarım başarılı olurr

tamam canım arada girer bakarım olmazsan paylaşıma sunarım

adcim sizin listeyi kontrol edemedim canım biraz yoğunum sonra bakayım olurmu zaman geç mi kaldı

merhaba takımcığım,
utanmadan hala takımcığım diyorum ne aradığım var ne sorduğum ne geldiğim... çok özürdiliyorum..
ama çok yoğunum,inanın günleri yetiştiremiyorum,buraya da sorumluluk hissediyorum gelemeyince,en iyisi komple gelmiym dedim.ama hep aklımdasınız.. özellikle reyhan ablacım ve kallisim...sizi çokkkk özledimmm...

heee bu arada..yoğunluğumu falan takmayan birisi var artık ;

hamileyim :) bu sabah test yaptım....

chocolategirl hoşgeldin eski arkadaşlar her zaman başımızın tacı her zaman bekleriz . hamile olmana çok sevindim gözün aydın sağlıkla doğup büyüsün inşallah hayırlı olsun .

adcim sizin listeyi kontrol edemedim canım biraz yoğunum sonra bakayım olurmu zaman geç mi kaldı

benbencim çok teşekkür ederim canım işte ancak o kadar müsait olabildim .paylaşıma bile sunamadım listeyi neyseki sen halletmişsin sağol canım bu iş yoğunluğu giderek artıyor ne yapıcam bilmiyorum . bir iki haftadır cuma günleri çok sıkıntı yaşıyorum . sanırım ben kaptanlıktan ayrılıcam yerime kaptan olmak isteyen varmı arkadaşlar ben yetişemediğim için sizleride takımıda madur ediyorum ve çok üzülüyorum eskisi gibi sık sık girip yazamadığım için kardeş takımda bir sefer yetişir iki sefer yetişir onlarada eziyet ediyorum . sürekli bizi kontrol edemezler ki . o yüzden takımda kaptanlığı layıkıyla yerine getirmek isteyen varsa sevinirim en azından gözüm arkada kalmaz . fikirlerinizi rica ediyorum canım takımım öpüyorum hepinizi .:kedi:

arkaadaşım tabiki ne demek seni izinli gösteririm önümüzdeki hafta itibariyle ne kadar ayrı kalıcaz senden senin azminden bizleri mahrum etme can sıkıcı şeyler yaşıyorsun sanırım her ne ise derdin lütfen kendini üzmemeye çalış biliyorsun hayat kısa bizler için herşey inşallah sıkıntın bir an önce düzelir canım öpüyorum .olumunekankayizsmile

canım üzülme güzel bir tatilin ardından olur azıcık kilo diyetine dönersin haftaya verirsin o azıcık fazlalığı istersen senide karbon diyetine davet edelim . ne dersin zemuszemus

ablacım hayranım sana tüüü tüüüü tüüü maşallah nazar değmesin ablama sen böyle hepimizin motivasyonunu yükseltirsin evet gerçekten hep birlikte yapılan diyetler çok güzel oluyor merak etme en kısa sürede yetişicem size ben bu aralar çok yoğunum o yüzden kendimi veremiyorum hiç birşeye ve çok üzülüyorum takımla gerektiği gibi ilgilenemiyorum diye herkeze hemen cevap yazamıyorum gecikmelide yazmak hoş olmuyor bir süre daha sabredicem inşallah bir düzene girer herşey ondan sonra tam gaz yanınızdayım amonraya birazdan kısaca karbon diyeti geçmişimi anlatayımda bu diyetin ne kadar faydalı olduğunu biraz daha iyi anlasın yeni arkadaşımız . evet mersada olsa güzel olacaktı arada uğruyor yakında gelicem diyor ama hala gelmedi inşallah bundan sonraki dönemde gelir . yeni mutfağın hayırlı olsun ablacım . öpüyorum seni takım canlanıcak inşallah .

banucum yürüyüş yapmak çok güzel eminim faydasını göreceksin . yediklerinde gayet iyi inşallah haftaya kilo vericeksin . .olumunekankayizsmile

TAKYON cum çok tebrik ederim dereceni gururlandırıyosun bizi valla

slm kızlar nasılsınız benim hreyerim ağrıyor
masaj yaptırdım bu gün
lahana yağı ve biberiye yağıyla
külçe gibiyim hafifledimde aynı zamanda
fıtıklarıma iyi gelecek diye yaptırıyorum
karın bölgesinede özel yepıyor yağları parçalıyormuş
inş. faydası olur
a e olun,,,

amonracım hayırlı olsun karbon diyetin haftaya cuma bence en az bir kilo gidecek eğer bozmadan devam edersen karbonhidrat diyetinde önemli olan bol protein almaktır ve mümkün olduğunca az karbonhidrat tüketmektir . ilk başlarda 20 karbonhidratı geçmezsen çok faydalı olacak ama ben bu kadar sıkmayayım kendimi dersen 50 karbonhdirat al bir günde bunun listesini internetten bulabilrisn karbonhidrat diyeti olarak var bir dilim kepek ekmeğinin karbonhidrat değeri 12 kh dır peynir ve salamda 1 er kh var sabah kahvaltısında 14 kh almışsın öğlen ve akşam içinde bu şekilde hesap yaparak öğünlerini geçirirsen bir haftanın sonunda en az bir kilo gittiğini göreceksin canım . ben karbonhidrat diyetine başladığımda 100 ün üzerindeydim bir türlü iki haneli rakamlara inememiştim reyhan ablam ve kalliste ablam bilir bu sıkıntı yaşadığım dönemleri ne şok diyet denediysem olmadı sağolsun kalliste ablam bize bu diyeti önerdi ve başlar başlamaz haftada 2 kilo vermeye başladım ve ramazan öncesi 89 kilo ile diyete ara verdim şimdi ramazan ve bayramdan sonra ancak 2 kilo geri aldım tekrar devam edicem bu diyetin kötü bir tarafı var yalnız başına yapmak zor motive olamıyor insan tek başına bu takım karbonhidrat diyetinin yapılacağı en güzel yer hep birlikte yapar yediklerimizi ne kadar kh aldığımızı buraya yazarsak biribirimizi daha fazla motive etmiş oluruz bir süre sonra hemde kısa bir süre sonra tüm kilolardan kurtulmuş oluruz .

ablacım sen de mi karbon diyeti yapıyosun
ben puan toplamaktan bi hal oldum:roflol:

canım eğer imkanın varsa buzdolabının üstüne tüm yiyeceklerin karbonhidrat miktarlarını yaz ve yapıştır . çok faydalı bir elma yiyeceksin mesela bir bakıyorsun ki 16 kh hemen tüm gün ne kadar kh aldım diye başlıyorsun hesap yapmaya ne yediğini ne kadar kh aldığını biliyorsun bundan daha güzel bişey varmı .

lahana ve biberiye yağı zayıflatıyor diye bir topik okumuştum daha önce bu amaçlamı masaj yaptırdın canım yoksa rahatlamak içinmi .

takyoncum 3. olmuşsun canım seninle gurur duyuyoruz takkım olarak bizi bu gururdan mahrum bırakma iznini çabuk bitir olurmu canım öpüyorum seni .

takyon canım,bireysel 3. lüğünü takımım ve kendi adıma tebrik ederim canım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…