- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.401
hayırlı olsun canım hadi bakalım sen de karboncu oldun umarım başarılı olurrgünaydın kızlar
diyetime bugün başlaım özellikle cuma başladım ki
pazartesilerin makus talihini kırayım
karbon diyetine başladım
doğru mu yapıyorum bilmiyorum daha acemisiyim
karbon diyetinin
sabah 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir
3 dilim salam
1 dilim kepek ekmeği şekersiz 5i 1 yerde çayıyla başladım
84 kiloyla başladım
1 hafta sonra bakalım alçak baskül neyi gösterecek...
5.TAKIM 177. ETAP
ferihann( 92,0 / 92,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 63,0 / 61,0 / 2,0 / 3,17 % )
aresozgur ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 58,2 /60,5 / - 2,3 / -3,95 % )
benben ( 65,5 / 64,9 / 0,6/ 0,91 % )
vatan_uğruna ( 71,8 ) 3 hafta bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi .
banucan4 ( 85,3 /85,3 / 0,0 / 0,00 % )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 424,0 / 423,7 / 0,3 / 0,07 % )
arkadaşlar listemiz bu şekilde ares bildirimde bulunmadı aynıgeçtim kilosunu yeni katılan arkadaşımız henüz listeye almadım çünkü 2 hafta sonra alınacak ama takımızın bir bireyi tabiki . vatan uğruna arkadaşımız paylaşımda bulunmadığı ve 4 hafta oldu bilrimde bulunmadığı için diskalifiye oldu kardeş takımdan litemizin kontrolünü isteyip paylaşıma sunacağım benbencim buralardaysan sende bakarmısın canım . benim her an yoğunluğum olabilir burda olmazsam paylaşıma sunablirmisin . teşekkür ederim kilo veren arkadaşları çok çok tebrik ediyorum . veremeyenlerede önümüzdeki haftalar için şimdiden başarılar diliyorum .
merhaba takımcığım,
utanmadan hala takımcığım diyorum ne aradığım var ne sorduğum ne geldiğim... çok özürdiliyorum..
ama çok yoğunum,inanın günleri yetiştiremiyorum,buraya da sorumluluk hissediyorum gelemeyince,en iyisi komple gelmiym dedim.ama hep aklımdasınız.. özellikle reyhan ablacım ve kallisim...sizi çokkkk özledimmm...
heee bu arada..yoğunluğumu falan takmayan birisi var artık ;
hamileyim :) bu sabah test yaptım....
adcim sizin listeyi kontrol edemedim canım biraz yoğunum sonra bakayım olurmu zaman geç mi kaldı
selam arkadaşlar ben bugün biraz bozdum kendimi galiba diyet açısından
FERİHANCIM bu aralar rica etsem beni izinli gösterirmisin bazı sorunlarım var diyet felan hiç aklımda değil şimdi arada girer selam veririm cevap yazarım ama rica ediyorum diyet konusunda izinli göster beni yarınki etapa katılıyorum tabiki ondan sonrası için izinli dersen sevinirim arkadaşım hoşçakal
KİLOM..... 61....
merhaba arkadaşlar malesef bugün de işten giremedim. girilmiyor sanırım ayarlardan dolayı.. o nedenle ancak akşamları yazıyorum.
az önce tartıldı, kilo almışım yaa bilmiyorumkismile 60.5 senağlama kilom çok üzüldüm moralim bozuldu. haftaya hemen eski kiloma dönmem ve diyete devam etmem gerekiyor.
çok üzgünüm senağlama
selamun aleykümmmmm..
sabah biryigin seyler yazmistim.. gönderdim ama yolda kayboldu..mafoldumben bende anlamadim sonra sinirlendim yenisinide yazmadim.. vaktim yoktu mutfak almaya gittim yine. ama bu sefer aldik. cok kullanisli ve güzel haftasonuda eve getirecekler.. nihayet yaaaaaa.alkisalkisalkis
takyoncugum beni takip etmek cok kolay güzelim hemen takil ve hayatini yasa..yerimseniben
cok pis bir sekilde diyetime baslamis bulunuyorum.. ve isin en güzel tarafi hic aclik hissetmiyorum.
yürüyüsümü oturtamadim hala 6000 adim olmus bugün ama 10bine tmamliyacagim insallah.
bugün mutfak telasindan kahvalti falan etmedim.. ögleyin 150 gr yagsiz yogurt ve 125 gr mozzarella peynir yedim. aksamda 4 ince dilim somon baligi izgara.. iki kasikta coban salata.. cok olmus galiba ya ama olsun kac karbon olduki acaba. cok degildir belki 15 falan.
amonra iki tanrinin gücümü heyyytttt be bize hangi diyet dayanir.. 6 kasimda 76 kilo olmayi kafama koydum.. buraya yazarsam nedense basariyorum.. insallah bu defada basaririm..
ferihancigim hadi canim ben basladim en kisa zamanda katil bana bak sali günü kallisimle amonrada katiliyor.. beni yalniz birakma saliya kadar cok sipsevdi oldum son günlerde eski performansimi gösteremiyorum..
mersada olsa ne güzel olurdu.
elbirligi ile hergün burada paylasarak cok güzel sonuclar alabiliriz.. daha öncede cok faydasi olmustu birlikte ayni diyeti yapmak.. hadin kizlar hepiniz davetlisiniz..bakin nekadar eglenceli olacak..vereliniortak
ii geceler arkadaşlar nasılsınız
bugünde sabah yürüyüşümü yüzümün akıyla tamaladım 1 saat ama yavaş
kahvaltıda abartmadım salata türleri yedim
patlıcan salatası yağsız kızartma omlet 1 dilim kek yedim ama
akşamüstü kuruyemiş falan
akşamda nohut 2 3 kaşık pilav 2 3 dilim karpuz (üçgen dilim tabi:))
gecede 1 mandalina işte bu
acaip şişim malum dönem
kilomuda bildireyim sabah giremem die
aynıyım ferihancım fark yok malesefff
reyhan abla valla senin diet ii kilo verdirtiyor ama ben ne zaman bu dieti yaptıysam fazlasıyla geri aldim
korkuyorum açıkçası
sana kolay gelsin destekliyorumm
amonra hadi bakalım startt
arkadaşlar hepinizin cumasuda mübarek olssun şimdiden
a e olunn..
banucum yürüyüş yapmak çok güzel eminim faydasını göreceksin . yediklerinde gayet iyi inşallah haftaya kilo vericeksin . .olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
diyetime bugün başlaım özellikle cuma başladım ki
pazartesilerin makus talihini kırayım
karbon diyetine başladım
doğru mu yapıyorum bilmiyorum daha acemisiyim
karbon diyetinin
sabah 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir
3 dilim salam
1 dilim kepek ekmeği şekersiz 5i 1 yerde çayıyla başladım
84 kiloyla başladım
1 hafta sonra bakalım alçak baskül neyi gösterecek...
ablacım sen de mi karbon diyeti yapıyosun
ben puan toplamaktan bi hal oldum:roflol:
slm kızlar nasılsınız benim hreyerim ağrıyor
masaj yaptırdım bu gün
lahana yağı ve biberiye yağıyla
külçe gibiyim hafifledimde aynı zamanda
fıtıklarıma iyi gelecek diye yaptırıyorum
karın bölgesinede özel yepıyor yağları parçalıyormuş
inş. faydası olur
a e olun,,,
ay ben hala gelip mesajlara bakıp cevap yazamadım... gelecem ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?