- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.421
merhaba arkadaşlar malesef bugün de işten giremedim. girilmiyor sanırım ayarlardan dolayı.. o nedenle ancak akşamları yazıyorum.
az önce tartıldı, kilo almışım yaa bilmiyorumkismile 60.5 senağlama kilom çok üzüldüm moralim bozuldu. haftaya hemen eski kiloma dönmem ve diyete devam etmem gerekiyor.
çok üzgünüm senağlama
selamun aleykümmmmm..
takyoncugum beni takip etmek cok kolay güzelim hemen takil ve hayatini yasa..yerimseniben
cok pis bir sekilde diyetime baslamis bulunuyorum.. ve isin en güzel tarafi hic aclik hissetmiyorum.
yürüyüsümü oturtamadim hala 6000 adim olmus bugün ama 10bine tmamliyacagim insallah.
bugün mutfak telasindan kahvalti falan etmedim.. ögleyin 150 gr yagsiz yogurt ve 125 gr mozzarella peynir yedim. aksamda 4 ince dilim somon baligi izgara.. iki kasikta coban salata.. cok olmus galiba ya ama olsun kac karbon olduki acaba. cok degildir belki 15 falan.
sanırım aynı ruh halindeyiz. oyüzden seni anlayabiliyorum. ama şu varki, bu zıkkım dünya yaşamak için çok güzel ve bizler sınırlı vakti olan ama ne kadar vakti olduğunu bilmeyenleriz. bu yüzden eğerki,karanlık 4 duvar arasında gerçekten çaresizce bunaldıysan minicik bir ışık bile görsen,senin yıpranma payını gözardı ederek, o ışığı büyütmek için çabala hayatım,çabala ve büyüt ozaman karanlık 4 duvar diye birşey kalmıcak çünkü büyüttüğün ışığınla onu yok edeceksin buna inan. Rabbim sıkıntı dolu gönlüne ferahlık nasip etsin dilerim. sürekli derin nefes al inan iyi gelecektir. :teselli:
merhaba takımcığım,
utanmadan hala takımcığım diyorum ne aradığım var ne sorduğum ne geldiğim... çok özürdiliyorum..
ama çok yoğunum,inanın günleri yetiştiremiyorum,buraya da sorumluluk hissediyorum gelemeyince,en iyisi komple gelmiym dedim.ama hep aklımdasınız.. özellikle reyhan ablacım ve kallisim...sizi çokkkk özledimmm...
heee bu arada..yoğunluğumu falan takmayan birisi var artık ;
hamileyim :) bu sabah test yaptım....
arkaadaşım tabiki ne demek seni izinli gösteririm önümüzdeki hafta itibariyle ne kadar ayrı kalıcaz senden senin azminden bizleri mahrum etme can sıkıcı şeyler yaşıyorsun sanırım her ne ise derdin lütfen kendini üzmemeye çalış biliyorsun hayat kısa bizler için herşey inşallah sıkıntın bir an önce düzelir canım öpüyorum .olumunekankayizsmile
TAKYON cum çok tebrik ederim dereceni gururlandırıyosun bizi valla
takyoncum 3. olmuşsun canım seninle gurur duyuyoruz takkım olarak bizi bu gururdan mahrum bırakma iznini çabuk bitir olurmu canım öpüyorum seni .
takyon canım,bireysel 3. lüğünü takımım ve kendi adıma tebrik ederim canım.a.s.
takyoncugum nasil yapiyorsun bilmiyorum ama kimseyi takip etmeye ihtiyacin yok senin eger kafan biraz dingin olsaydi iki haftada son 3 kilonuda verir rahata ererdin.çok değil ablacım azıcık yemişsin hem dediğin gibi karbonhidrat değeri az bunların
yaa abla yaaaa sürekli diyet şeklini değiştiriyorsun takip edemiyorum vallakaydirigubbakcemile2sırnaşık şey:1hug:
merhaba takımcığım,
utanmadan hala takımcığım diyorum ne aradığım var ne sorduğum ne geldiğim... çok özürdiliyorum..
ama çok yoğunum,inanın günleri yetiştiremiyorum,buraya da sorumluluk hissediyorum gelemeyince,en iyisi komple gelmiym dedim.ama hep aklımdasınız.. özellikle reyhan ablacım ve kallisim...sizi çokkkk özledimmm...
heee bu arada..yoğunluğumu falan takmayan birisi var artık ;
hamileyim :) bu sabah test yaptım....
ay ben hala gelip mesajlara bakıp cevap yazamadım... gelecem ama :))
ama ama ama hala gelmemissin iste.....:hulya:
ha kallisim ya ben söyle boru gibi örülen atkilar var biliyormusun onlari kazk giyer gibi kfandan geciriyorsun istersen arkasini kldirip basini kapatabiliyorsun öyle bir sal örecegim ma ne model biliyorum nede hngi cins yün kullnmam gerektigini.
ya benim A lari kim yedi? alari basmiyor klavye.
hani bir örgü modeli var bir örüp bir üzerine atiyorsun artirir gibi öyle bitirip sonunda üzerine attigin ilmekleri birakip uzatiyorsun elindeki örgünün üc misli uzuyor öyle yumusak bir sey olmali galiba sanirsam.. sen anladin onu.:jeyyar:
bluecim üzülme malum tatil sonrası yaşanır hep bunlar adı üstünd tatil salıverdin dimi kendini:teytey::1hug:
ferihanncım ve takyoncum sağolun, ya malesef öyle oldu, ertesi gün sabah tekrar tartıldım 59,9 çıktım demek ki akşam daha şiş oluyor vücudum, o nedenle perşembe sabahlar tartılıcam her hafta. ya bu iş yerinden girememe olayı kötü oldu gün içinde hiç gelemiyorum. engellediler siteyi sanırım..
toparlıcam bu hafta inş. karbonhidrat diyetinden şekerimden dolayı korkuyorum. acaba uygulasam mı? bilemedim bi hafta denesem mi? saç dökülmesi halsizlik vs yaparsa diye korkuyorum bi de..
lahana ve biberiye yağı zayıflatıyor diye bir topik okumuştum daha önce bu amaçlamı masaj yaptırdın canım yoksa rahatlamak içinmi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?