Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bluecim üzülme malum tatil sonrası yaşanır hep bunlar adı üstünd tatil salıverdin dimi kendini:teytey::1hug:

çok değil ablacım azıcık yemişsin hem dediğin gibi karbonhidrat değeri az bunların
yaa abla yaaaa sürekli diyet şeklini değiştiriyorsun takip edemiyorum vallakaydirigubbakcemile2sırnaşık şey:1hug:

ışıklarımı yitiriyorum adcım zifirideyim resmen ama sabır herşey gelip geçer hem gecenin en karanlık olduğu zaman güneş doğmadan az önceki zamandır benimde güneşim doğacak elbet :1hug:

canım tanımıyorum seni ama bebeğini candan kutlarım Rabbim vatanına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin ondan olacak zürriyetinde hayırlı insanlar olmasını nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağınaa.s.:1hug:

sağol canım arkadaşım Allah razı olsun ben zaten ayrılamam burdan 2 güne bir uğrarım muhakkak vallahi sanki yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım gibisiniz o kadarki alıştım sizlere
sadece diyet konusunda izinli görüneyim sizleri mağdur etmemek için yoksa gelip giderim yine sağol canımma.s.:1hug:

herkese iyi akşamlar kızlar ben bugünden itibaren izinliyim biraz kendimi ve kafamı toparlamam kararlar almam lazım arada uğruycam yanınıza
zaten kilo olarak 3 kilom kaldı sadece oda gidince ben mezun oluyorum inşallah
Allah'a emanet olu hoşçakalın......

çok değil ablacım azıcık yemişsin hem dediğin gibi karbonhidrat değeri az bunların
yaa abla yaaaa sürekli diyet şeklini değiştiriyorsun takip edemiyorum vallakaydirigubbakcemile2sırnaşık şey:1hug:
takyoncugum nasil yapiyorsun bilmiyorum ama kimseyi takip etmeye ihtiyacin yok senin eger kafan biraz dingin olsaydi iki haftada son 3 kilonuda verir rahata ererdin.
her hafta iki kilo veriyorsun cnim masallah kirkbin kere

ay canimmmmmmmmmm
hadi hayirli olsun insallah.. hayirlisiyla kucagina almak büyütmek nasip etsin allahim saglikla.. aman ne kadar güzel bir haber.. cok sevindim bülbülüm..ŞenizŞenizŞeniz

ay ben hala gelip mesajlara bakıp cevap yazamadım... gelecem ama :))

ama ama ama hala gelmemissin iste.....:hulya:
ha kallisim ya ben söyle boru gibi örülen atkilar var biliyormusun onlari kazk giyer gibi kfandan geciriyorsun istersen arkasini kldirip basini kapatabiliyorsun öyle bir sal örecegim ma ne model biliyorum nede hngi cins yün kullnmam gerektigini.
ya benim A lari kim yedi? alari basmiyor klavye.
hani bir örgü modeli var bir örüp bir üzerine atiyorsun artirir gibi öyle bitirip sonunda üzerine attigin ilmekleri birakip uzatiyorsun elindeki örgünün üc misli uzuyor öyle yumusak bir sey olmali galiba sanirsam.. sen anladin onu.:jeyyar:

geldim ablam yaaaolumunekankayizsmile

bu gün koşturmakla geçti günüm.. sonra ayça yok diye evde tek pc o da bana kalmıyor kucaktan kucağa geziyor ancak geldim..

bijonun dopumu yaklaştı ona söz verdiğim hediyeler vardı şekerler yastık taç duvar süsü filan gibi bazılarını bitirmiştim süslemeleri kalmıştı birazda toparlanmaları onları bitirdim yarın kargoya vericem sonra konumada eklerim bakarsınzı bijoya neler yapmışım...:kedi:
tam diyecektim ki artık doğurmayın :hulya: çikolatım bebeiş bekliyormuş meğerseopuyorumnanaktan allah sağlıkla dünyaya getirmek huzurla büyütmek nasip etsin inşallah canım nerden nereye geldiniz bak inşallah huzurla gelir bebişiniz yuvanıza..

reyhan abla biliyorum o boleroları ama kalıp varmı hiç modellerde diye düşündüm var sanırım geçen yıl kaydettiklerimde.. ayça gelsin bakarım ... bende örgüye başlamak istiyorum gerçi örüyorum ama kızlara filan değil.. darülacezeye gidicez ya evde dükkandan kalma bir sürü yün var onlar harcansızn dedim hemde işe yarasın teyzelere şal örüyorum habire :)

günaydınlarr
ezile büzüle utana sıkıla geldim.artık kusura bakmayın diyemiyorum perşembe ve cuma takıma gelebilmek için içim içimi yedi ancak sabah 8 de çıkmış oluyorum yurttan ve internetcafenin kapanma saatine yetişemiyorum.buraya girmeyince zaten ipin ucunu kaçırıyorum.bu hafta yine o kadar çok inanılmaz kaçamak yaptımki anlatamam.moralim yerlerde verdiğim 3-5 kiloyu da alıcam diye aklım çıkıyo.bugün sabah erkenden kalktım geçmişi okudum hepinizi özlemişim.ve sizinle karbon diyetine başlamaya karar verdim.özel günüm yaklaştığı için iştahım felaket açık ve şişlik var.kendimi kocaman hissediyorum.dişimi sıkıp şu kalan 5 kiloyu vermeliyim.birazdan fitness a gidicem.form çayımı içiyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca şevke geliyorum.bu hafta da kilo verip takıma renk katamadım.çok pişmanım.kendime verdiğim ara yeter artık bugünden itibaren sıkı diyet zamanı.hemen karbon listesinin çıktısını alıyorum.hepinize iradeli günler diliyorumm..
sevgilerimle aeo

bluecim üzülme malum tatil sonrası yaşanır hep bunlar adı üstünd tatil salıverdin dimi kendini:teytey::1hug:

ferihanncım ve takyoncum sağolun, ya malesef öyle oldu, ertesi gün sabah tekrar tartıldım 59,9 çıktım demek ki akşam daha şiş oluyor vücudum, o nedenle perşembe sabahlar tartılıcam her hafta. ya bu iş yerinden girememe olayı kötü oldu gün içinde hiç gelemiyorum. engellediler siteyi sanırım..

toparlıcam bu hafta inş. karbonhidrat diyetinden şekerimden dolayı korkuyorum. acaba uygulasam mı? bilemedim bi hafta denesem mi? saç dökülmesi halsizlik vs yaparsa diye korkuyorum bi de..

canım karbonhidrat diyetinde açlık hissetmiyorsun o yüzden şekerini büyük ölçüde etkilemez diye düşünüyorum ama yinede dikkatli ol 50 karbonhidrat miktarını geçme istersen 50 nin üstü kilo aldırıyor aslında diyetin aslı ilk 15 gün neredeyse çok az karbonhidrat almak sonra yavaş yavaş artırmak gerekiyor ama ben ilk yaptığımda 50 kh olarak sınır koymuştum sonra kalliste ablam asıl olması gerektiği şekli söyleyince baştan düzenlemiştik biraz karışık olmuştu benim bu diyet maceram ama bana 10 kilo verdirdi o yüzden diyorum . şekerinle ilgili bir sıkıntın varsa 50 kh diye sınır koymalısın ve 0 kh olan gıdalardan istediğin kadar tüketebilirsin sınırsız . saç dökülmesi yapıyor malesef ama bunuda çeşitli vitamin tabletleri alarak önleyebilirsin .canım . bende bu diyeti yaptığımda mümkün olduğunca kullanmaaya çalıştım reyhan abla ve kalliste abla ciddi şekilde vitamin takviyesi aldı onlar daha fazla bilgi verebilirler ama güzel bir diyet kilosu duran kilo vermesi zor yada yemek yemeyi benim gibi seven insanlar için düzenlenmiş bir diyet .

arescim diyetle ilgili bilgi verebilirim istersen yurtta yapabileceğin bir diyet peynirle yoğurtla sütle haşlanmış yumurtayla ton balığıyla çok lezzetli öğünler yapabilirsin kendine istersen bilgi verebilirim en azından bir hafta dene bakalım ne olacak . bu diyetin tek önemli unsuru var şeker tüketiminin hiç yapılmaması 1 gr bile şeker olmamalı şekeri tarçından yada kh değeri düşük olan meyvelerden almak gerekir .

lahana ve biberiye yağı zayıflatıyor diye bir topik okumuştum daha önce bu amaçlamı masaj yaptırdın canım yoksa rahatlamak içinmi .

bende boyun ve bel fıtığı var
ma bu yağlarda yağları kırıyormuş hem zayıflamak hem sağlık için inş. ii gelir 10 seansı tamamlamayı düşünüyorum
türkmenistanlı bir bayan,çok memnun kaldım
bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…