- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.441
geldim ablam yaaaolumunekankayizsmile
bu gün koşturmakla geçti günüm.. sonra ayça yok diye evde tek pc o da bana kalmıyor kucaktan kucağa geziyor ancak geldim..
bijonun dopumu yaklaştı ona söz verdiğim hediyeler vardı şekerler yastık taç duvar süsü filan gibi bazılarını bitirmiştim süslemeleri kalmıştı birazda toparlanmaları onları bitirdim yarın kargoya vericem sonra konumada eklerim bakarsınzı bijoya neler yapmışım...:kedi:
tam diyecektim ki artık doğurmayın :hulya: çikolatım bebeiş bekliyormuş meğerseopuyorumnanaktan allah sağlıkla dünyaya getirmek huzurla büyütmek nasip etsin inşallah canım nerden nereye geldiniz bak inşallah huzurla gelir bebişiniz yuvanıza..
canım tanımıyorum seni ama bebeğini candan kutlarım Rabbim vatanına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin ondan olacak zürriyetinde hayırlı insanlar olmasını nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağınaa.s.:1hug:
ay canimmmmmmmmmm
hadi hayirli olsun insallah.. hayirlisiyla kucagina almak büyütmek nasip etsin allahim saglikla.. aman ne kadar güzel bir haber.. cok sevindim bülbülüm..ŞenizŞenizŞeniz
chocolategirl hoşgeldin eski arkadaşlar her zaman başımızın tacı her zaman bekleriz . hamile olmana çok sevindim gözün aydın sağlıkla doğup büyüsün inşallah hayırlı olsun .
cnim benim bende seni cok özledim.. mutlu olmanada ayrica sevindim. anne olmaya hazirlik her kadini mutlu eder.. sana ugurlu gelsin anneciginin yüzünü hep güldürsün saglikli hayirli olsun bebegin rabbim güzel günlerini göstersin sana insallahç
:))) ah ablacığım çok özledim bu tatlı dilini.. çok teşekkür ederim inş senin torunun gibi tatlı bir bebeğim olur.sen iyisin inşallah,nasıl gidiyor??
amonracım hayırlı olsun karbon diyetin haftaya cuma bence en az bir kilo gidecek eğer bozmadan devam edersen karbonhidrat diyetinde önemli olan bol protein almaktır ve mümkün olduğunca az karbonhidrat tüketmektir . ilk başlarda 20 karbonhidratı geçmezsen çok faydalı olacak ama ben bu kadar sıkmayayım kendimi dersen 50 karbonhdirat al bir günde bunun listesini internetten bulabilrisn karbonhidrat diyeti olarak var bir dilim kepek ekmeğinin karbonhidrat değeri 12 kh dır peynir ve salamda 1 er kh var sabah kahvaltısında 14 kh almışsın öğlen ve akşam içinde bu şekilde hesap yaparak öğünlerini geçirirsen bir haftanın sonunda en az bir kilo gittiğini göreceksin canım . ben karbonhidrat diyetine başladığımda 100 ün üzerindeydim bir türlü iki haneli rakamlara inememiştim reyhan ablam ve kalliste ablam bilir bu sıkıntı yaşadığım dönemleri ne şok diyet denediysem olmadı sağolsun kalliste ablam bize bu diyeti önerdi ve başlar başlamaz haftada 2 kilo vermeye başladım ve ramazan öncesi 89 kilo ile diyete ara verdim şimdi ramazan ve bayramdan sonra ancak 2 kilo geri aldım tekrar devam edicem bu diyetin kötü bir tarafı var yalnız başına yapmak zor motive olamıyor insan tek başına bu takım karbonhidrat diyetinin yapılacağı en güzel yer hep birlikte yapar yediklerimizi ne kadar kh aldığımızı buraya yazarsak biribirimizi daha fazla motive etmiş oluruz bir süre sonra hemde kısa bir süre sonra tüm kilolardan kurtulmuş oluruz .
canım eğer imkanın varsa buzdolabının üstüne tüm yiyeceklerin karbonhidrat miktarlarını yaz ve yapıştır . çok faydalı bir elma yiyeceksin mesela bir bakıyorsun ki 16 kh hemen tüm gün ne kadar kh aldım diye başlıyorsun hesap yapmaya ne yediğini ne kadar kh aldığını biliyorsun bundan daha güzel bişey varmı .
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.günaydın kardeş takımım. inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür. sadece biraz yorgunum,2 gündür ne hikmetse o kadar uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum.
ferihancım sanada çok geçmişolsun hayatım.
oğlum şimdi iyi çok şükür sağol canım.
abim için hayır dualarınada teşekkürler ferihanım inşallah dediğin gibi olur.
bu arada takımıma söylemedim hala,aslında şimdi aklıma geldi. bugün benim doğum günüm canlar. güzel bir buket çiçek istiyorum ama gelirmi bilmem. neyse kızlar öpüyorum sizi. buralarda olurum. ayrıca takyon 3. olmuştu bireyselde tebrik ederim. sanırım izne ayrıldı,umarım kısa zamanda döner.
günaydın güzel takımcığım nasılsınız inşallah iyisinizdir haftasonu sessiz sedasız geçmiş . ben evde temizlik yaptım tabi üşüttüm , grip oldum zaten bir haftadır grip ha geliyorum haa geldim hallerindeydi iyice kötü oldum . sesim çıkmıyor inşallah ağırlaşmam hepinize güzel bir hafta dilerim . herkezi çok öpüyorum tekrar yazarım görüşmek üzere .
günaydın takımım h.sonum kötü geçti
cuma günü öğlenden sonra mideme bir yanma şişkinlik girdi bugün oldu hala çııkmak bilmiyor
eşim cuma gecesi dışarıda yediği yemekten zehirlendi acillerdeydik
pazar günü yarım gün çalışmak zorunda kaldım hep koşturmayla geçti
mide rahatsızlığından dolayı doğru düzgün bişeyler yiyemedim tartıya olumlu yansımış Allahtan
tatilde aldığım kiloları vermiş bulunuyorum takımcığım bunun üzerine dikkat edersem kalan fazlalıklardan da kurtulurum.Tabi pilatesimle kavuşamadık hala birbirimize.
günaydın kardeş takımım. inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür. sadece biraz yorgunum,2 gündür ne hikmetse o kadar uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum.
ferihancım sanada çok geçmişolsun hayatım.
oğlum şimdi iyi çok şükür sağol canım.
abim için hayır dualarınada teşekkürler ferihanım inşallah dediğin gibi olur.
bu arada takımıma söylemedim hala,aslında şimdi aklıma geldi. bugün benim doğum günüm canlar. güzel bir buket çiçek istiyorum ama gelirmi bilmem. neyse kızlar öpüyorum sizi. buralarda olurum. ayrıca takyon 3. olmuştu bireyselde tebrik ederim. sanırım izne ayrıldı,umarım kısa zamanda döner.
eşine çok geçmiş olsun. verdiğin kilolar için de tebriklera.s.[/QUOTE .!.:çok teşekkür ederim canım öyle önemsiycek kadar büyük rakam değil ama olsun bi başlangıç haftalardır gram oynamıyordu bu açıdan bakarsak iyi
bizim takımmm nerdesinizzz
ferihannn çok mu akıyo burnun napıyonn
kızlar benide alırmısınız aranıza..geçen sene bi takıma katılmış ama başarılı olamamıştım..bu yıl tekrar deneyip kalan 5 kilomuda vermek istiyorum..bende takımınıza girebilirmiyim..
günaydın kızlar
karbon saymaya devam ediyorum
ama çok zorlanıyorum ciddi anlamda yani sıkıntım aç kalmak falan değil
ama ben tam otobur denecek insan grubundanım
sebzelerden uzak durmaya çalışıyorum meyvelerden zaten vazgeçtim
hergün tavuk da yenmiyo bıktırıyo etle de aram yok zaten
allahtan balık mevsimindeyiz cuma başladım
bu sabah 85 kilo gördüm kendimi 1 kilo almışım
ama regl yaklaşıyo muhtemelen ondan
ayrıca kaliste ablamın önerdiği
bitki çaylarına başlaıcam bugün onlarda ödem çözmede faydalı
olacaktır diye düşünüyorum
çok teşekkür ederim canım öyle önemsiycek kadar büyük rakam değil ama olsun bi başlangıç haftalardır gram oynamıyordu bu açıdan bakarsak iyi
bizim takımmm nerdesinizzz
ferihannn çok mu akıyo burnun napıyonn
merhabalarrropuyorumnanaktan
ferihancigim gecmis olsun.. bu ara salginmi var nedir herkeste var aksirik tiksirik hatta ates
ad dogum günün kutlu olsun canim nice senelere saglikla insallah
benben sanada gecmis olsun canim esinede hay allah ne oluyor takima.
takyonda hasta hepinize gecmis olsun.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?