Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok teşekkür ediyorum kallisim.... beklenmeyen bir gebelik ama öğrendikten sonra çok mutlu oldum,inş mutlulukla gelir...seni de çok mzledim,arıcam konuşacağız yakın zamanda...

cnm çok çok teşekkür ederim,tanışmak gerekmez ve zaten tanıştık işte bak... ben takımın çok eski üyesiyim ama uzun süredir kaçağım :)) güzel dileklerin için çok tşkler

ay canimmmmmmmmmm
hadi hayirli olsun insallah.. hayirlisiyla kucagina almak büyütmek nasip etsin allahim saglikla.. aman ne kadar güzel bir haber.. cok sevindim bülbülüm..ŞenizŞenizŞeniz

:))) ah ablacığım çok özledim bu tatlı dilini.. çok teşekkür ederim inş senin torunun gibi tatlı bir bebeğim olur.sen iyisin inşallah,nasıl gidiyor??

chocolategirl hoşgeldin eski arkadaşlar her zaman başımızın tacı her zaman bekleriz . hamile olmana çok sevindim gözün aydın sağlıkla doğup büyüsün inşallah hayırlı olsun .

sağolasın ferihancığım Şeniz

ç

:))) ah ablacığım çok özledim bu tatlı dilini.. çok teşekkür ederim inş senin torunun gibi tatlı bir bebeğim olur.sen iyisin inşallah,nasıl gidiyor??
cnim benim bende seni cok özledim.. mutlu olmanada ayrica sevindim. anne olmaya hazirlik her kadini mutlu eder.. sana ugurlu gelsin anneciginin yüzünü hep güldürsün saglikli hayirli olsun bebegin rabbim güzel günlerini göstersin sana insallah
bende iyiyim iste bildigin gibi.. 78 kiloya kadar indim. 78 _82 arasi in cik basim döndü
kaan yürüyor. anneeeee dedeeeeee diye bagiriyor dedesini parmaginda ceviriyor.delikafadulden öyle büyük bir mutlulukki.

selam canlarım inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun dualarınızı eksik etmeyin inşallah iyi tatiller

günaydın güzel takımcığım nasılsınız inşallah iyisinizdir haftasonu sessiz sedasız geçmiş . ben evde temizlik yaptım tabi üşüttüm , grip oldum zaten bir haftadır grip ha geliyorum haa geldim hallerindeydi iyice kötü oldum . sesim çıkmıyor inşallah ağırlaşmam hepinize güzel bir hafta dilerim . herkezi çok öpüyorum tekrar yazarım görüşmek üzere .

kızlar benide alırmısınız aranıza..geçen sene bi takıma katılmış ama başarılı olamamıştım..bu yıl tekrar deneyip kalan 5 kilomuda vermek istiyorum..bende takımınıza girebilirmiyim..

günaydın kardeş takımım. inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür. sadece biraz yorgunum,2 gündür ne hikmetse o kadar uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum.
ferihancım sanada çok geçmişolsun hayatım.
oğlum şimdi iyi çok şükür sağol canım.
abim için hayır dualarınada teşekkürler ferihanım inşallah dediğin gibi olur.

bu arada takımıma söylemedim hala,aslında şimdi aklıma geldi. bugün benim doğum günüm canlar. güzel bir buket çiçek istiyorum ama gelirmi bilmem. neyse kızlar öpüyorum sizi. buralarda olurum. ayrıca takyon 3. olmuştu bireyselde tebrik ederim. sanırım izne ayrıldı,umarım kısa zamanda döner.

günaydın kızlar
karbon saymaya devam ediyorum
ama çok zorlanıyorum ciddi anlamda yani sıkıntım aç kalmak falan değil
ama ben tam otobur denecek insan grubundanım
sebzelerden uzak durmaya çalışıyorum meyvelerden zaten vazgeçtim
hergün tavuk da yenmiyo bıktırıyo etle de aram yok zaten
allahtan balık mevsimindeyiz cuma başladım
bu sabah 85 kilo gördüm kendimi 1 kilo almışım
ama regl yaklaşıyo muhtemelen ondan
ayrıca kaliste ablamın önerdiği
bitki çaylarına başlaıcam bugün onlarda ödem çözmede faydalı
olacaktır diye düşünüyorum

Son düzenleme:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
doğum günün kutlu olsun yardımsever kaptanım
ailenle mutlu, huzurlu, sağlıklı nice yaşlara eresin..

günaydın takımım h.sonum kötü geçti
cuma günü öğlenden sonra mideme bir yanma şişkinlik girdi bugün oldu hala çııkmak bilmiyor
eşim cuma gecesi dışarıda yediği yemekten zehirlendi acillerdeydik
pazar günü yarım gün çalışmak zorunda kaldım hep koşturmayla geçti
mide rahatsızlığından dolayı doğru düzgün bişeyler yiyemedim tartıya olumlu yansımış Allahtan
tatilde aldığım kiloları vermiş bulunuyorum takımcığım bunun üzerine dikkat edersem kalan fazlalıklardan da kurtulurum.Tabi pilatesimle kavuşamadık hala birbirimize.

merhabalar sevgili kardeş takım:)

geçmiş olsun ferihan. bu aralar salgındır gidiyor grip zaten.

eşine çok geçmiş olsun. verdiğin kilolar için de tebriklera.s.

bakın burada kimm var?

sen niye doğum gününü ilk buraya yazıyorsun yawlmaz:

bak yakalandın
doğum gününün hatrına affedelim hadi

doğum günün kutlu olsun canıma.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

merhabalarrropuyorumnanaktan
ferihancigim gecmis olsun.. bu ara salginmi var nedir herkeste var aksirik tiksirik hatta ates
ad dogum günün kutlu olsun canim nice senelere saglikla insallah
benben sanada gecmis olsun canim esinede hay allah ne oluyor takima.
takyonda hasta hepinize gecmis olsun.:teselli:

fıstıklar selam.. bu gün istanbula geldim.. bir kontrol edeyim dedim ve paylaşım alanında bir arkadaş başvurmuş uzun süre beklemiş bende davet ettim aklınızda olsun.. ben yatrın gece sanırım evimde olabileceğim.. hoşkalın..

günaydın takımcığım dün bir günaydın mesajı yazdım ve bir daha giremedim hem çok kötüyüm hastayım hemde çok yoğunum . kafam kazan gibi kaldıramıyorum bile birde işe gelmek dahada zor geliyor sabah çok zor kalktım gece nefes alamadım ve öksürükten uyuyamadım . ne kötüymüş grip olmak ilaçlarda fayda etmiyor nedense canlarım hepinizi çok öpüyorum . :2: sizlerede virüs bulaştırmak istemem :bbo:

kızlar benide alırmısınız aranıza..geçen sene bi takıma katılmış ama başarılı olamamıştım..bu yıl tekrar deneyip kalan 5 kilomuda vermek istiyorum..bende takımınıza girebilirmiyim..

hoşgeldin canım takımımıza takım içerisinde bol paylaşımda bulunabilirsin zaten yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta listeye giremiyor o yüzden listeye girmeye hak kazanana dek bol paylaşımda bulun canım kendini tanıtmakla başlayabilrisin . a.s.

canım bir süre sonra sebzeleri karbonhidratı az olanlardan öğünlerine katarsın ama azıcık daha sabır illaki tavuk yiyemiyorsan yerine peynir yumurta sosis salam gibi gıdalardanda yiyebilirsin . ben akşam yemeklerimi bir parça peynir ve iki yumurtadan yaptığım omletlerle geçirmiştim yada yağsız sosis pişirmiştim baharatla değişik öğünlerle bir kaç gün daha sabır sonra zaten sebzeyide meyveyide hesaplayarak ekleyeceksin listene kolay gelsin canım bakalım bu cuma kaç kilo olacaksın . regli şişliğini düşünme hiç regl sonrası bir anda vermiş olursun kilo opuyorumnanaktan

benbencim canım eşinede sanada çok geçmişolsun mide ağrısıda kötüdür . inşallah yeni haftaya sağlıkla başlamışsınızdır canım iyisin değilmi artık Allah sağlığımızı almasın çok önemli gerçekten .

canım keşke burnum aksa rahatlıcam ama yok akmıyor :2: ancak baş ağrısı burun tıkanıklığı halsizlik ve boğaz ağrısı öksürük var :bbo: ben çok hastayım sanırım .akannehir biran önce iyileşmek istiyorum inşallah çok öpüyorum canım .

ablacım teşekkür edeirm evet salgın var malesef birde ben yağmur altında epey bir dolaştım geçen hafta üstelik birde haftasonu suların içinde evde iş yaptım tabi sonucu hasta biri olarak yataklara düştüm Allah daha başka dert vermesin tabi çok şükür yinede aksırıkla tıksırıkla yaşıyoruz . takım olarak resmen çürüğe çıktık ama toparlanıcaz inşallah .sen neler yaptın ablacım diyetin nasıl geçiyor iyidir inşallah öpüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…