- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.641
Detoks dengemi bozdu canım ama dediğin gibi aynı anda adet de olmuştum onun etkileri de olabilir bu benim halimAllah kızlar kabaklar bizi fena çarptı herhalde .4 5 gündür bende konsantre olamadım diyete. Gerçi bende adet srndromuda var bakalım cuma ne olcak. ..
Evet ben de normal diyetime adapte olamadım bir türlü.Valla hurma da kabakta benim tüm düzenimi bozdu. Şimdi bildiğim gibi takılıyorum.
Menüleri beğeniyorum ama yanlış anlaşılma olmasın. Listeye yazdığımı anlayabileyim diye, güzel olduklarından değil. Aman ne kekler börekler yazılamayan cıslar gördüm. Deli deli kaçamaklar yapıyor herkes nooldu yaa bize? Bir birincilik aldık, zirve kafa mı yaptı acaba
Herkes bir dursun bakalım kızlar. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz. Bugüne kadar olan oldu tamam, ok. Ama yarın yeni bir gün, güzel birşeyler yapalım kendimiz için. Hepimizin amacı aynı, birbirimize güzelce kenetlenip hedefe adım adım yürüyelim. İsteyen koşabilir de tabiiii. Ben kendi adıma ufakta olsa sağlam adımlarla gitmeye karar verdim.
Herkese iyi Ramazanlar, oruç tutanlarında orucunu Allah kabul etsin kızlar.
Teveccühünüz
Harikasın
Güzel gidiyor canım detoks. Bende şaşırtıcı bir şekilde işe yarıyor. Detoks yapınca psikolojik olarak da toparlanıyorum. Bugün 2. Gün bakalım nasıl geçecekSenin detoks nasıl giyo canım zorluyo mu
Benim dünkü halim canım, benim için çok zor bir gündü kaçamaklar yüzünden. Neyse kaçamaklarla dünü bitirdim ve bugün yeni başlangıç yaptım.Yarın oruç tutcaz ya ben de kendimi çok aç hissediyorum
Ben 2 dilim tam bugday ekmegiyle biraz kahvaltıliklardan atistirdimGünaydın kızlar. Oruç tutanlar gece neler yediniz acaba?
Ben mi abarttım yoksa sen mi az yedin canım ya. Ben 2 yumurta ,domates, zeytin,2 dilim ekmek yedim. Yumurta çok mu oldu acaba?Ben 2 dilim tam bugday ekmegiyle biraz kahvaltıliklardan atistirdim
Sabah kalktigimdan beri braz iyi canik ayagim ama nerdeee ben ayagimi uzatip dinlenicem evde bitane minnak var duz duvara tırmanicak nerdeyse onun pesinde kosmaktan agridi belkide ayagimGeçmiş olsun. Aman dikkat et, bol bol uzatıp buz koyup dinlendir ayağını canım.
Kaçamaklar kraliçesi yine kekini yemiş de gelmişDünkü menü pazartesi menüfancynancy
Sabah 8de menemen
1 dilim ekmek
Yeşilcay
Öğlen piknik 11de
1dilim kek
3 dolma
2 mercimek köfte
2 açma
Çekirdek
Fıstık
1 bardak meyvesuyu
Akşam 6 ya kadar yedik içtik
Gelince yogurt
Su 1 buçuk
Spor yok
Salı menü
Sabah
2dilim yumurtalı ekmek
Labne Peynir
Yeşil çay
Öğle
1 muz
Kuruyemiş
Üzüm
Aksam 8 bucuk
Taze bezelye
Az kuru fasulye pilav kızımın artığı 3yk ancak
Koz kırmızı biber
Su 2 lt
Spor yok 2 kere park
Yarın orucum yok ama gece kalkcam yatayim hepimize bereketli ramazanlar.
Bugünkü menümfancynancy morordek
Sabah
Öğeden sonra çok fena....
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 3 zeytin
- Domates, salatalık
Bilimum kaçamaklar
Akşam
Gün içinde
- 1 bardak ayran
- 2 lt su
- 500 ip atlama
Ben senin turşunu kurucam yakında
Ağzına sağlık hadi artık toparlanalımmmmmMenüleri beğeniyorum ama yanlış anlaşılma olmasın. Listeye yazdığımı anlayabileyim diye, güzel olduklarından değil. Aman ne kekler börekler yazılamayan cıslar gördüm. Deli deli kaçamaklar yapıyor herkes nooldu yaa bize? Bir birincilik aldık, zirve kafa mı yaptı acaba
Herkes bir dursun bakalım kızlar. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz. Bugüne kadar olan oldu tamam, ok. Ama yarın yeni bir gün, güzel birşeyler yapalım kendimiz için. Hepimizin amacı aynı, birbirimize güzelce kenetlenip hedefe adım adım yürüyelim. İsteyen koşabilir de tabiiii. Ben kendi adıma ufakta olsa sağlam adımlarla gitmeye karar verdim.
Herkese iyi Ramazanlar, oruç tutanlarında orucunu Allah kabul etsin kızlar.
Gece tam bir Karatay kahvaltısı yaptım. İlk kez sahurda ekmek yemedim, ne olacak deneyeyim diye.Günaydın kızlar. Oruç tutanlar gece neler yediniz acaba?
Nerelerdesin kaçak? :)Günaydın kızlar..
35 dk ile kurtaramazsın şekerim bi 30 puanlık daha spor isterimDünkü menüm. Aslında hiç yazmasam daha iyi
morordek fancynancy
Kahvaltı: 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates
1 kk peynir
Öğle: peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yarım simit
1 dilim cıs
1 dilim cıs
Akşam
6 kaşık yeşil mercimek yemeği
Salata
Daha da yazmayayım.
Spor: kendime ceza verdim 35 dk yürüyüş
Su: 2 lt
Bence çok değil, yumurta protein ne de olsa, zarar gelmezBen mi abarttım yoksa sen mi az yedin canım ya. Ben 2 yumurta ,domates, zeytin,2 dilim ekmek yedim. Yumurta çok mu oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?