Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüleri beğeniyorum ama yanlış anlaşılma olmasın. Listeye yazdığımı anlayabileyim diye, güzel olduklarından değil. Aman ne kekler börekler yazılamayan cıslar gördüm. Deli deli kaçamaklar yapıyor herkes nooldu yaa bize? Bir birincilik aldık, zirve kafa mı yaptı acaba
Herkes bir dursun bakalım kızlar. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz. Bugüne kadar olan oldu tamam, ok. Ama yarın yeni bir gün, güzel birşeyler yapalım kendimiz için. Hepimizin amacı aynı, birbirimize güzelce kenetlenip hedefe adım adım yürüyelim. İsteyen koşabilir de tabiiii. Ben kendi adıma ufakta olsa sağlam adımlarla gitmeye karar verdim.

Herkese iyi Ramazanlar, oruç tutanlarında orucunu Allah kabul etsin kızlar.

Allah kızlar kabaklar bizi fena çarptı herhalde .4 5 gündür bende konsantre olamadım diyete. Gerçi bende adet srndromuda var bakalım cuma ne olcak. ..
Detoks dengemi bozdu canım ama dediğin gibi aynı anda adet de olmuştum onun etkileri de olabilir bu benim halim

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek ve
İzmir tulumla yağsız tost
1 yk tahin pekmez
Çay

Ara
Türk kahvesi
Activia ananaslı 1 kutu

Öğle
Muzlu yulaf ezmesi lapası

Ara
5-6 tane minik yeşil erik
2 küçük Malta eriği
2 fincan çay
Çeyrek avuç kadar ayçekirdeği
Türk kahvesi

Akşam
1 kase pulbiber ve zerdeçallı yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek (doymadım da)

Gece
Yarım fincan Türk kahvesi (çok oldu bugün)
5 badem, 3 ceviz
Maden suyu
Kabuklu yer fıstığı (saymadım kaç tane yediğimi valla)

Su: 2 lt
Spor: 45 dk yürüyüş Cikilatacanavari

Bende gece gece açlıktan ne yapacağımı şaşırdım. Canım sürekli bişiler yemek istiyor.

Harikasın

Dünkü menüm. Aslında hiç yazmasam daha iyi
morordek fancynancy
Kahvaltı: 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates
1 kk peynir

Öğle: peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yarım simit
1 dilim cıs
1 dilim cıs

Akşam
6 kaşık yeşil mercimek yemeği
Salata

Daha da yazmayayım.

Spor: kendime ceza verdim 35 dk yürüyüş
Su: 2 lt

Günaydın herkese:) Hayırlı ramazanlar

Salı günü menüm

Sabah elma sirkeli su,

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi karti büyüklüğünde peynir , 10 zeytin, domates, salatalik, roka ( ekmek yok)

Öğlen 12.30 : Taze bezelye kavurması ve salata

Ara: 1 armut ve yarım kase yoğurt

Akşam: kıymalı enginar dolması, salata ve bir dilim kaşar peynir

Ara :22.00 2 yk zencefil zerdaçal ve pul biberli yoğurt

Spor:
300 adet ip atlama

Su: 2,5 lt

Bugün 7-8 ay önce aldığım ama bana olmayan bir pantolonumu giydimbiz bayanların klasik tavrı herhalde alayım zayıflayınca giyerim bu sefer gerçekten öyle oldu. Zaman zaman tökezlesekte sonuca odaklanmak lazım bunu anladım. Düşünce hemen toparlanmak lazım yoksa yerden kalmak zor oluyor

Geçmiş olsun. Aman dikkat et, bol bol uzatıp buz koyup dinlendir ayağını canım.
Sabah kalktigimdan beri braz iyi canik ayagim ama nerdeee ben ayagimi uzatip dinlenicem evde bitane minnak var duz duvara tırmanicak nerdeyse onun pesinde kosmaktan agridi belkide ayagim

Günaydınlar ve hayırlı Ramazanlar herkese
Kaçamaklar kraliçesi yine kekini yemiş de gelmiş
30 puan ceza Cikilatacanavari

60 puan ceza Cikilatacanavari
Ben turşu kuruyordum omlardan ördekim
Alınmaaaa sakın didemcim azaydidem
Ben senin turşunu kurucam yakında
Ağzına sağlık hadi artık toparlanalımmmmm
Günaydın kızlar. Oruç tutanlar gece neler yediniz acaba?
Gece tam bir Karatay kahvaltısı yaptım. İlk kez sahurda ekmek yemedim, ne olacak deneyeyim diye.
Yağda yumurta, zeytin, peynir, bol salatalık domates yeşillik, ceviz ve çay vardı menüde
Günaydın kızlar..
Nerelerdesin kaçak? :)
35 dk ile kurtaramazsın şekerim bi 30 puanlık daha spor isterim Cikilatacanavari
Ben mi abarttım yoksa sen mi az yedin canım ya. Ben 2 yumurta ,domates, zeytin,2 dilim ekmek yedim. Yumurta çok mu oldu acaba?
Bence çok değil, yumurta protein ne de olsa, zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…