Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek
Bugünkü menüm kabus gibi. Açım, çok açım. Sahurda uyandı ağladı bir şey yiyemedim. Akşam da o mu yedirmedi ben mi yiyemedim yoksa yedim mi bilmiyorum.
Sahur:
1 bardak kefir
Yumurtaya batırılmış Bir lokma pide. Hani üstü kare kare olur ya onun çeyreği
1 buçuk lt su

İftar
Yarım kase sade mercimek çorba
2 yk makarna
2 yk taze fasulye
İki üç lokma pestil
1 lt su

Şimdilik bu kadar. Makarna kendime koyduğum 6 kaşıktı, oğlan onu yemek istedi. Attı dağıttı yedi. Bana onunki kaldı :)
Su içmeye devam ederim. Bu saatten sonra bir şey yiyemem ama belki yarım şeftali yerim.
Su içmeye devam

Sen vücudunu beslemek için hiçbir şey yememissin böyle olmaz bence

hihihiihii bence 1 dilim daha biskuvili tatli yiyeblirdin benim icin hic sakincasi yok

Hiç sorma canım ya. Allah’tan erken yedim ama kurtuluşum yok bence. Mutlu olursun tabi gerçi senden çok azaydidem mutlu olur
yaa ben cokmu kotuyum ayip ettin azcık mutlu oldum sadeceee

Masallah yaa nasil yaptin okadr spor bide bana hırslı dyosunuz alttan alttan sporlari gturuyo nese kas olaunda kilo eksilmesin barii oda isimi gorur

Bgunku menum

Iftar
1 kepce sehriyeli tavuk suyu corbasi
3 kasik cacik
Salata baya yedim
Haslanmis tavuk gogsu elimin yarisindan azcik fazla
2 catal firinda makarna
Avuc ici kadr pide

Arada nescafe
2 bardak odem attirici cay

Sahur bu sekilde olucak
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates
Kk peynir

Su
Suana kadr 7 bardak sahura kadr 2.5 lt olur

Spor 36 dakika zumba
Birazdan da 30 mekik cekicem

fancynancy morordek

Bende cezama raziyimm bende doğru düzgün yazamadim
Otur ağla modu gerçekten. Hiç sevmiyorum aksilikleri..
Ben evide tam temizledim heryer tertemiz taksit yatirmaya çıktım bir geldimki bütün evi su basmis kışın ortasi disarda yagmur yağıyor düşün o anki halimi

Pek begendim menünü sporunu

morordek
Dayanamadım yarım şeftali yarım muz bir kayısı bir ceviz yedim. Ama kendime geldim.
Bu arada 15 20 dk pilates yaptım.

Ooo menü de pek güzelmiş de canım güçten düşme. şöyle enerji verecek tatlı birşey mi yesen acaba

Bende menümü yazayim. Dün misafir agirladigimdan cok iyi gecmedi o yuzden sahur yapmadim.

Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 1 porsiyon et güveç ( suyunu ve yagini yemedim) ve 3 kasik pilav + 2 de tatlı

Su 1 lt

Spor 200 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…