- 23 Mart 2016
- 30.703
- 91.693
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.961
İmkan varsa haydii ozmanCok eriniyorum ama ben kalkip biraz ip atlayayim. Bu hafta pek iyi gecirmedim
Kolay gelsin benimde evimi su basti bütün halilar su icinde yuzdu
Selamlar kızlar. 897 mesaj vardıvalla okuyamazdım. Sizi de özledim, çok uzak kaldım. Napiyiniz kuzular.
Hemen yaptım ve geldim. Sabah içmeye başlarım artık. Evde limonla zencefil yoktu. Yarın alıp onları da eklerimEn az 3 gün devam edersen faydasını görürsün diye düşünüyorum ve ayrica metobolizma icin de cok iyi
Güzel menü olmuş canımSelam kızlar.
Umarım herkes iyidir.
Bugün acayip yoruldum, ancak adam akıllı oturabildim.
Menümü yazayım
Sabah
Pastırmalı yumurta
2 dilim ekmek
Domates
Peynir
Salatalık
Ara
İncir uyutması
Akşam
1 kaşık pilav
Yoğurtlu semiz otu salatası
Salata
morordek
Ben emziriyorum 4.5aylik bebeğim var,içmemin sakincasi var midir biliyor musunuz
Ödem atarak sıvı kaybı olduğu için uygun olmayabilir. Yine de bir araştır istersen.Ben emziriyorum 4.5aylik bebeğim var,içmemin sakincasi var midir biliyor musunuz
Hoşgeldin canım özledik seni
Valla bilmiyorum ki.sen nasılsın canım naptın, çok salmadın inşallah izin döneminde
Biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın özledik. Üstümüzde hakkın çok. Kilo durumları nasıl. Tartilma ya devammibanada bulaştı bu huyun
Geldim sonunda, kavuştum sizeeehosgeldin canim nerelerdesin özlettin Kendini
Hallettim sayılır ördekim. Son kuzucumun okul ıvır zıvır işleri kaldı. Bilmiyorum belki yapmam da, bazı sıkıntılar oldu. Neyse bilahare anlatırım bunuSagol canım
Bebeyle zor yaa sürekli üzerime atlıyor gördükçe
Teşekkür ederim
Aaa kimler gelmiş
Nasılsın kuzucum hallettin mi işlerini
İlahiiii, ahaha aynı benHoşgeldin canım. Özledim senivalla ne yapalım bıraktığın gibi kilo vermeye çalışıyoruz
Hoşbuldum canım.Hoşgeldin Fanycim.
BebegiiimmmSelamlar kızlar. 897 mesaj vardıvalla okuyamazdım. Sizi de özledim, çok uzak kaldım. Napiyiniz kuzular.
Ohh az daha yeseydin ya ama yaBugün kü menüm şöylemorordek
Uyanınca 2 bardak su ve 1 dilim ananas
11.30 kahvaltı:
Kuruyemiş
1 dilim ananaslı chia pudingi
16.00 akşam yemeğimisafirlikteydim)
7 tane Bulgurlu sarma
Kuru domates salatası
3 tane Bulgurlu köfte kızartması
1 dilim bisküvili tatlı
3.5 litre su
1 maden suyu
Çay
Birazdan ip atlayacağım
Ben emziriyorum 4.5aylik bebeğim var,içmemin sakincasi var midir biliyor musunuz
Yarından itibaren menü paylaşıyorum bende, yeni arkadaşlar da gelmiş sanırsam. Hoşgelmişler.
Çok teşekkür ederim1 lt suyun icine 1 adet tarçın kabuğu 1 tane zencefil kökü biraz bir kac dal maydanoz bir yesil elma bir limon ve bir salatalik kabuklarıyla dograyin. Tabi malzemeler ile birlikte büyük bir kavonoza hazırlayın aksamdan. 10 saat bekledikten sonra suzun ve 1 gun boyunca icin. 1 lt yeterli 1 gun icin geri kalan su ihtiyacinizi düz su olarak tuketin. Faydasini görürsünüz 2 3 gune kadar
Hiç sorma canım ya. Allah’tan erken yedim ama kurtuluşum yok bence. Mutlu olursun tabiBebegiiimmmhoşgeldin özledim seni gel gel her yer rakibe oldu
Ohh az daha yeseydin ya ama ya
He valla o daha fenaHiç sorma canım ya. Allah’tan erken yedim ama kurtuluşum yok bence. Mutlu olursun tabigerçi senden çok azaydidem mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?