Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi bakalim insallah haftayada senin icin yarısıriz canim nolcak

Spora bayildim cnm

45puan bnm morordek

Menü
Sabah
1 avuç fındık
1 sade türk kahvesi
Ara
1 avuc fındık
İftar
1kepce mercimek çorbası
3 izgara köfte
1 lahmacun
1 minik dilim baklava
1 bardak ayran
Ara
2 sade türk kahvesi
2 sade maden suyu
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dk bisiklet
60dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Su 1 litre ancadir çok icemedim bugün

morordek

Ara yarım bardak kefir

Sahur
Yarım sb yoğurt
3 kaşık yulaf
Yarım şeftali
Yarım muz
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu

İftar
1 kase mercimek (fix menü gibi bu hafta hergün mercimek ya bu ne :)))
İki üç çatal salata
İki fındık lahmacun (avuç içi kadar)
Yarım adana
Avuç içi kadar lavaş
Bir burma kadayıf
Maden suyu

Türk kahvesi

Ayran
Sahur ve iftar toplamı 3 buçuk lt su

Spor: bir buçuk saat çocuk kucakta zıplama (gece emzirme yi kestim. Kucağımda evde dolaşarak uyuyor. Diş dönemi şu an zıplama şeklinde oluyor gezinme.)
30 ağırlıklı squat (baktım uyumuyor kucakta mızırdanıyor 10 kilo bebe kucağımda squat yaptım.)
Az bölgesel (kol)

Akşam yemeği çok görünebilir aslında. Ama dışarıdaydık ve benim yeme kapasiteme göre inanın çok az. Normalde bunun en az iki katı olurdu
Saygılarımla:)

Spor yok canım..
60'lı kilolar beni de çok heyecanlandırıyor. Darısı başıma diyeyim.

Nice güzel, mutlu yıllarınız olsun inşallah.

Özlemcim form çayında sinemadaki yok değil mi?
Bir çok bitki var içinde canım sinamekide var. Menüye yazdım ama içmedim bugün.Dün ictigim için bugün icmeyim dedim.

Ay spor aşkına hayran kaldım canım. Insan bebe nin peşinde rahat hareket edeyim diye bile zayıf olmak istiyor .öyle çok kilom olmamasına rağmen oturdugum yerde kalıyordum önceden şimdi oruca rağmen park park gezmek gücüm var. Tabi hava güneşli ise çok daha çabuk harekete geçebiliyorum. dün bizde oğlumla Leslie yaptık 5 buçuk yaşında 23 kilo falan olmalı ama 19 ancak. Iyi yaptı ama

Günaydın herkese:)

Dünkü menümü yaziyorum

Sahur: yarım kase mercimek çorbası, 1 yumurta, cok az peynir, 5 zeytin, dometes salatalık ve az pide

Iftar: yarim kase mercimek çorbası, yarımşar porsiyon sebze türlü + taze bezelye kavurması, yarim kase yoğurt, salata( ekmek yok)

Ara: 1 hurma

Su: 1,5 lt

Spor: 500 ip

Ben de 83,8 kiloyum. 700 g verebilmişim. Bu hafta bol kaçamaklı ve sporsuz geçti. Yine iyi gitmiş
Tebrik ederim canım. Bu haftaki kaçamaklarına göre iyi gitmiş cidden
45 dk pilates dışındakileri pideye ceza olarak kestim
Senin cezaların bitti diye mi bu kaçamaklar
Şu spordan kaçı benimdi Cikilatacanavari cım? Yetiyorsa burdan keseyim yoksa ekstra ceza yazayım
Senden de 40 puan kestim canım haberin olsun
Ya bu sporları da mı ekleyeyim spor listesine nasıl puanladıracağımı bilemedim
Sen git bi yürüyüş yap doğru düzgün de kadayıf yansın. 40 puan ceza Cikilatacanavari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…