Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:))))) Ye canım ye can boğazdan gelir Allah'tan dikkat etmişin :) kadayıflar kebaplar havada uçmuş :))

Tişikkirler canım Az ama eksi işte
Eksi olsun bizim olsun
Tabi ben bu tablodan bişey anlamadım :)rica etsem müsait olan varsa kısaca açıklayabilir mi :)
Günlük yazdıgınız menülerin puanları
Kaçamaksız menü 200 puan, kaçamaklı menü 100 puan ve yaptıgınız sporları ilk sayfadaki spor tablosuna göre puanlayıp onları da ekliyorum. Haftalık en çok puan alanı da cuma günleri paylaşıyorum bu şekilde.
Günaydın arkadaslar
73 den 70.7ye düşmüşüm
Eki Görüntüle 2152656
Çok iyi gitmiş tebrikler
Hıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendim yarım ağız tebrik edeyim bari haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
Hahahah hadi bakalım Suzicim, haftaya daha çekişmeli geçsin
64.5/64/0.5/0.77

Bu hafta hedefime ulasmisim sukur.
Tebrik ederimm
Merhaba kızlar mens olduğum için mi böyle oldu anlamadım 59,9geldim
Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı geç yedim yemekleri onun da etkisi olabilir ama çok artı geldim ya

Yanlış yöne gidiyorsun canım, eksi tarafa gel artık

Hımmm sağol kaptanım bende kaçamak yoktu galibada spor mu az geldi acaba :)) neye ağırlık vereyim sizce

64.5/64/0.5/0.77

Bu hafta hedefime ulasmisim sukur.
Tebrikler canım
Evet canım haftaya bomba gibi gelmeyi düşünüyorum. İş yüküm azalacak ve daha çok boş vaktim olacak

Merhaba kızlar mens olduğum için mi böyle oldu anlamadım 59,9geldim
Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı geç yedim yemekleri onun da etkisi olabilir ama çok artı geldim ya
Geç yemek gerçekten de etkiliyor. Mümkün olduğunca az yiyerek atlatmak lazım. Hele tatlılara hiç dokunmamak lazım. Bende normalde 6’dan sonraya pek bırakmıyorum akşam yemeğini. Geç yersem hemen artıya dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…