- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.261
Tişikkirler canımTebrik ederim Suzicim :)
Sana da kocaman tebrikler çok iyi gitmiş :)
Süper, tebrikler
Hıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendimEki Görüntüle 2152652
5. Takım 572. Etap Menü ve Spor Birincisi
http://sig.graphicsfactory.com/
http://sig.graphicsfactory.com/
Oooooo maşallah
Tebrikler canımGünaydın herkese.Ben bu sabah 75.3 çıktım. Az ama beni çok mutlu etti. Artı geleceğim diye üzülmüştüm.
:))))) Ye canım ye can boğazdan gelir Allah'tan dikkat etmişin :) kadayıflar kebaplar havada uçmuş :))morordek
Ara yarım bardak kefir
Sahur
Yarım sb yoğurt
3 kaşık yulaf
Yarım şeftali
Yarım muz
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu
İftar
1 kase mercimek (fix menü gibi bu hafta hergün mercimek ya bu ne :)))
İki üç çatal salata
İki fındık lahmacun (avuç içi kadar)
Yarım adana
Avuç içi kadar lavaş
Bir burma kadayıf
Maden suyu
Türk kahvesi
Ayran
Sahur ve iftar toplamı 3 buçuk lt su
Spor: bir buçuk saat çocuk kucakta zıplama (gece emzirme yi kestim. Kucağımda evde dolaşarak uyuyor. Diş dönemi şu an zıplama şeklinde oluyor gezinme.)
30 ağırlıklı squat (baktım uyumuyor kucakta mızırdanıyor 10 kilo bebe kucağımda squat yaptım.)
Az bölgesel (kol)
Akşam yemeği çok görünebilir aslında. Ama dışarıdaydık ve benim yeme kapasiteme göre inanın çok az. Normalde bunun en az iki katı olurdu
Saygılarımla:)
Bravo çok iyi gitmiş
Bravo canım çok iyi64.5/64/0.5/0.77
Bu hafta hedefime ulasmisim sukur.
Vaaoov harikasın
Eksi olsun bizim olsunTişikkirler canımAz ama eksi işte
Günlük yazdıgınız menülerin puanlarıTabi ben bu tablodan bişey anlamadım:)rica etsem müsait olan varsa kısaca açıklayabilir mi :)
Çok iyi gitmiş tebrikler
Hahahah hadi bakalım Suzicim, haftaya daha çekişmeli geçsinHıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendimyarım ağız tebrik edeyim bari haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
Tebrik ederimm64.5/64/0.5/0.77
Merhaba kızlar mens olduğum için mi böyle oldu anlamadım 59,9geldim
Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı geç yedim yemekleri onun da etkisi olabilir ama çok artı geldim ya
Eksi olsun bizim olsun
Günlük yazdıgınız menülerin puanları
Kaçamaksız menü 200 puan, kaçamaklı menü 100 puan ve yaptıgınız sporları ilk sayfadaki spor tablosuna göre puanlayıp onları da ekliyorum. Haftalık en çok puan alanı da cuma günleri paylaşıyorum bu şekilde.
Çok iyi gitmiş tebrikler
Hahahah hadi bakalım Suzicim, haftaya daha çekişmeli geçsin
Tebrik ederimm
Yanlış yöne gidiyorsun canım, eksi tarafa gel artık
Oooo harikasın.
Tebrikler canım64.5/64/0.5/0.77
Evet canım haftaya bomba gibi gelmeyi düşünüyorum. İş yüküm azalacak ve daha çok boş vaktim olacakEksi olsun bizim olsun
Günlük yazdıgınız menülerin puanları
Kaçamaksız menü 200 puan, kaçamaklı menü 100 puan ve yaptıgınız sporları ilk sayfadaki spor tablosuna göre puanlayıp onları da ekliyorum. Haftalık en çok puan alanı da cuma günleri paylaşıyorum bu şekilde.
Çok iyi gitmiş tebrikler
Hahahah hadi bakalım Suzicim, haftaya daha çekişmeli geçsin
Tebrik ederimm
Yanlış yöne gidiyorsun canım, eksi tarafa gel artık
Geç yemek gerçekten de etkiliyor. Mümkün olduğunca az yiyerek atlatmak lazım. Hele tatlılara hiç dokunmamak lazım. Bende normalde 6’dan sonraya pek bırakmıyorum akşam yemeğini. Geç yersem hemen artıya dönüyor.Merhaba kızlar mens olduğum için mi böyle oldu anlamadım 59,9geldim
Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı geç yedim yemekleri onun da etkisi olabilir ama çok artı geldim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?