- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.421
süper menü ve spor canımBugünkü menümmorordek
Sahur
İftar
- 2 yumurta ile yulaf kepekli omlet
- Az krem peynir
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- Bitki çayı
- 1 şişe maden suyu
2,5 lt su
- 1 tane biber dolması
- 3 kaşık yoğurt
- 3 kuruincir
- 2 kuru kayısı
20 dk yürüyüş
45 dk leslie
Amin insallah cnmne kadar güzel bir erkeğin evde bir şeylere dahil olması. Allah uzun ömür versin babana canım. size hep tatlılar yapsın
Aynen ben de öyleyim şu an o yüzden sağlıklı şeyler bulmaya çalışıyorumzaten ne geliyorsa becerikli olduğumuzdan geliyor başımıza. bende öyleyimdir (ne övdük kendimizi) hele evliliğin ilk yıllarında onu da deneyeyim bunu da deneyeyim diye diye kilo almıştım. yapılınca da yeniliyor maalesef. bugün tatlı yapmasam nerden yiyecektim sanki.
Teşekkür ederim canımsüper menü ve spor canım
Geçmiş olsun canım en kisa surede atlatasin inşallah. Listeye bakınca aklımdan geçirmiştim. Nerelerde ki diye. Bekliyoruz buralara sağlıkla.Implant cakildi iste 1 ayi doldurmak uzereyim kan ignelerim bitti sukur 1 ay daha beklesikten sonra implant cene kemigine kaynamis olacakmis o zaman devam edecekler canim isleme.ramazan saatleri beni cok yoruyor iki cocukla kacirmiyorum ekmek pide yemiyorym ama hareket hic yok siddetli bas agrim oluyor vucudum aliskin gun icinde hep su icmeye sahurda ic iftarda ic sabaha tuvalete gir fış bitti vucuttaki su o yuzden basim tutuyor.Cocuklarin okulda bitiyor tatil vs kendimi toparladigimda damlayacagim yaniniza
Biz eksiyi grunce ödül niyetine kendimizi tatlıya verenlerdeniz heralde canim
Belki fazla kilo vermende ceviz etkilidir diyip bende senden sebeplensem mi. Senide biz var ettikMenü
Sahur
1 bardak su içine 2 ceviz
3 yumurtalı peynirli omlet
2kk peynir
1 avuç findik
1 gün kurusu
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
1tabak koz patlican üzerine tavuk sote
2yk semizotu salatası
Salata
1dilim firinda peynirli kabak
Ara
Aralıklarla yedim
1 kücük kase
İncir uyutmasi üzerine tahin ve cevizleri
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Elim büyüklüğünde karpuz
1kase dondurma
Akşam miden bayilmadi mi ya çok az yemissin sankiMenümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmekten tost
1 dilim peynir
domates
Salatalık
Akşam
1 kase kiraz
1 şeftali
1 bardal ayran
1 saat yürüyüş
Akşam miden bayilmadi mi ya çok az yemissin sanki
Günaydın canımGünaydın
Sagol canim Allah razi olsun Gelicegim mezun olmadan cikamam prensiplerime aykiriGeçmiş olsun canım en kisa surede atlatasin inşallah. Listeye bakınca aklımdan geçirmiştim. Nerelerde ki diye. Bekliyoruz buralara sağlıkla.
aynen Didemcm bugün ceza olmasa diyenlerdenim ama ördekcim de haklı yoksa yerinizde sayariz şahsen beni ördekcim var etti yoksa ben totomu zor kaldırcaktm.
Sende de mi bebiş var ?:)Cokkk uykusizum kizlar , resmen ayakta uyuyorum. Siz nasil basediyoŕsunuz uykusuzlukla? Ya da bu durumda olan tek ben miyim? Aclik degil de uykusuzluk gergin yapiyor, yipratiyor. Bu sebeple de yemek sistemim bozuldu maalesef. Kilo almamdaki en buyuk sebep psikolojikti, su iki gundur yone ayni moddayim maalesef
Evet zaten ben bişi yapmadım siz verdiniz kiloyu benim ne haddimeBelki fazla kilo vermende ceviz etkilidir diyip bende senden sebeplensem mi. Senide biz var ettik
Az kaldı kuzum ramazan bitince rahat edersinCokkk uykusizum kizlar , resmen ayakta uyuyorum. Siz nasil basediyoŕsunuz uykusuzlukla? Ya da bu durumda olan tek ben miyim? Aclik degil de uykusuzluk gergin yapiyor, yipratiyor. Bu sebeple de yemek sistemim bozuldu maalesef. Kilo almamdaki en buyuk sebep psikolojikti, su iki gundur yone ayni moddayim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?