Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süper menü ve spor canım

ne kadar güzel bir erkeğin evde bir şeylere dahil olması. Allah uzun ömür versin babana canım. size hep tatlılar yapsın
Amin insallah cnm
Aynen ben de öyleyim şu an o yüzden sağlıklı şeyler bulmaya çalışıyorum

Geçmiş olsun canım en kisa surede atlatasin inşallah. Listeye bakınca aklımdan geçirmiştim. Nerelerde ki diye. Bekliyoruz buralara sağlıkla.

Belki fazla kilo vermende ceviz etkilidir diyip bende senden sebeplensem mi. Senide biz var ettik

Geçmiş olsun canım en kisa surede atlatasin inşallah. Listeye bakınca aklımdan geçirmiştim. Nerelerde ki diye. Bekliyoruz buralara sağlıkla.
Sagol canim Allah razi olsun Gelicegim mezun olmadan cikamam prensiplerime aykiri
Yeni iftar sofralarina yemek hazirladim o bahaneyle forumda turladimamannn dedim kizcelerim neler yapmis yazin ve tatillerde butun forumlar pek bir sessizlesiyorben telf elime alsam benim cocuklar kiskaniyor bi haller oldu benimkilerede
Cok opucukler bol hareketler az kaloriler kizlar

Cokkk uykusizum kizlar , resmen ayakta uyuyorum. Siz nasil basediyoŕsunuz uykusuzlukla? Ya da bu durumda olan tek ben miyim? Aclik degil de uykusuzluk gergin yapiyor, yipratiyor. Bu sebeple de yemek sistemim bozuldu maalesef. Kilo almamdaki en buyuk sebep psikolojikti, su iki gundur yone ayni moddayim maalesef

Sende de mi bebiş var ?:)

Belki fazla kilo vermende ceviz etkilidir diyip bende senden sebeplensem mi. Senide biz var ettik
Evet zaten ben bişi yapmadım siz verdiniz kiloyu benim ne haddime

Az kaldı kuzum ramazan bitince rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…