- 23 Mart 2016
- 30.729
- 91.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.441
Aynen bir o kaldı demedikleri hahaha :)) seni onlar var etmiş hep bir nankörlükEvet zaten ben bişi yapmadım siz verdiniz kiloyu benim ne haddime
Ben de aynı durumdayım canım gün boyu 3-4 saat uykuyla duruyorum. Bende de asabiyet yapıyo. Gece oturuyorum ezana kadar. Sabahta cimcime ler erkenciler. 7de yada 8de uyanıyorum. Gerçekten çok zorluyoCokkk uykusizum kizlar , resmen ayakta uyuyorum. Siz nasil basediyoŕsunuz uykusuzlukla? Ya da bu durumda olan tek ben miyim? Aclik degil de uykusuzluk gergin yapiyor, yipratiyor. Bu sebeple de yemek sistemim bozuldu maalesef. Kilo almamdaki en buyuk sebep psikolojikti, su iki gundur yone ayni moddayim maalesef
Ben hiç beğenmedim menünü cnm sonra vücudun kendini kitliyor
Misafirlerim vardı bnm çok güzel şeyler yapınca yiyemeden duramadım
Akşam miden bayilmadi mi ya çok az yemissin sanki
hedef38beden gerçekten ne kadar az ben hayatta uyuyamam bile böyle :))
Cok ıddalı gördüm senı :)))Bu haftaki hedefleri verdik mi nezman vercez bir çaylak olarak çok heyecanlıyımbirde kilolar gidiyor ya gaza geldim :)
Bu haftaki hedefim 69.7 yani 2 kilo eksi:)) morordek
AynenEvet zaten ben bişi yapmadım siz verdiniz kiloyu benim ne haddime
Az kaldı kuzum ramazan bitince rahat edersin
Hadi bakalım inşallah biraz çok sankiBu haftaki hedefleri verdik mi nezman vercez bir çaylak olarak çok heyecanlıyımbirde kilolar gidiyor ya gaza geldim :)
Bu haftaki hedefim 69.7 yani 2 kilo eksi:)) morordek
Beni eşim gaza getiriyor sağolsun :))) bakalım belki olur ilk zamanlar kilo hızlı gider ya bakalım sporuda daha çok yapacağım başta güzel zayıflarsam diyetin devamı gelir diye düşünüyorum :)Hadi bakalım inşallah biraz çok sankisenide gaza getirelim 2 kilo
:)))Aynen bende öyle oluyorum sabah olmak bilmiyorEvet ya en büyük sorune uyurken oluyor zaten. Kahvaltıda ne yesem diye düşünüyorum :)
Cokkk uykusizum kizlar , resmen ayakta uyuyorum. Siz nasil basediyoŕsunuz uykusuzlukla? Ya da bu durumda olan tek ben miyim? Aclik degil de uykusuzluk gergin yapiyor, yipratiyor. Bu sebeple de yemek sistemim bozuldu maalesef. Kilo almamdaki en buyuk sebep psikolojikti, su iki gundur yone ayni moddayim maalesef
Sende de mi bebiş var ?:)
Evet zaten ben bişi yapmadım siz verdiniz kiloyu benim ne haddime
Az kaldı kuzum ramazan bitince rahat edersin
Ben de aynı durumdayım canım gün boyu 3-4 saat uykuyla duruyorum. Bende de asabiyet yapıyo. Gece oturuyorum ezana kadar. Sabahta cimcime ler erkenciler. 7de yada 8de uyanıyorum. Gerçekten çok zorluyo
Aynen ya. Simdi yatip kalktim. 3 saat uyumusim, beynjm su anda uyusmus durumdaHiç dayanamıyorum uykusuzluğa. Acayip asabi ve saçmalayan birisi olup çıkıyorum.
40 puan cezaCuma menümorordek
Sahur Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
2 parça pide
1 hurma
Karpuz
Iftar
1 Karniyarik
1kase semiz dereotu nohut yogurtlu salata
2 kaşık nohut pilav oğlumun artığı
Çeyrek simit
Karpuz
1 sarma kadayıf
Kiraz
Su 1 buçuk
Spor 200 ip 40 puanCikilatacanavari
10 dk Leslie 15 puan
Kacamagın azmış senin neden korktun o kadar sıfırlansın diye :)Bgunku menu
Iftar
3 hurma
1 kepce yogurt corbasi
Patatesli patlicanli kiymali firinda oturtma
5 sarma
Salata
Arada
3 bardak sekersiz cay
1 kare trilecenin yarım dilimi
7 kucuk dilim kavun
Sahurda 1 tane yumurta yiyip su icip yaticam brazdan sahurumy yapicam
2 lt su
Spor yok yapamadim
morordek
400 ipinin 50 puanını kestim ceza olarakbugünkü menümmorordek
uyanınca 1 bardak ödem suyu
08.00
1 haşlanmış yumurta
1 yerli muzlu chia pudingi
kuruyemiş
13.30
yoğurt
kuruyemiş
18.00
ton balıklı salata
3 tane mercimek köftesi
yoğurt
3 tane kemalpaşa tatlısı
3 litre su
1 litre ödem suyu
1 Türk kahvesi
1 maden suyu
400 ip atlama
Sana ceza yazmıyorum ciklatımMenü
Sahur
1 bardak su içine 2 ceviz
3 yumurtalı peynirli omlet
2kk peynir
1 avuç findik
1 gün kurusu
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
1tabak koz patlican üzerine tavuk sote
2yk semizotu salatası
Salata
1dilim firinda peynirli kabak
Ara
Aralıklarla yedim
1 kücük kase
İncir uyutmasi üzerine tahin ve cevizleri
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Elim büyüklüğünde karpuz
1kase dondurma
Ooo yine yarışmadasın demek :)Sagol canim Allah razi olsun Gelicegim mezun olmadan cikamam prensiplerime aykiri
Yeni iftar sofralarina yemek hazirladim o bahaneyle forumda turladimamannn dedim kizcelerim neler yapmis yazin ve tatillerde butun forumlar pek bir sessizlesiyor ben telf elime alsam benim cocuklar kiskaniyor bi haller oldu benimkilerede
Cok opucukler bol hareketler az kaloriler kizlar
Bizim minik uyuyunca direkt uyuyorum valla yoksa dayanılacak şey değil. Dün gece 4 saat uyudum sadece, gün içinde o uyuyunca direkt yattım. Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Sırf bu yüzden çocuk faslını kapatasım var artıkCokkk uykusizum kizlar , resmen ayakta uyuyorum. Siz nasil basediyoŕsunuz uykusuzlukla? Ya da bu durumda olan tek ben miyim? Aclik degil de uykusuzluk gergin yapiyor, yipratiyor. Bu sebeple de yemek sistemim bozuldu maalesef. Kilo almamdaki en buyuk sebep psikolojikti, su iki gundur yone ayni moddayim maalesef
Hedefım 65Eki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.
Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)
Bir kilo alan da ben varmışımEki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.
Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?