Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de aynı durumdayım canım gün boyu 3-4 saat uykuyla duruyorum. Bende de asabiyet yapıyo. Gece oturuyorum ezana kadar. Sabahta cimcime ler erkenciler. 7de yada 8de uyanıyorum. Gerçekten çok zorluyo

Ben hiç beğenmedim menünü cnm sonra vücudun kendini kitliyor

Misafirlerim vardı bnm çok güzel şeyler yapınca yiyemeden duramadım

Haklısın cikilatam ama geç kalktım. Gün içerisinde yemeklik zaman bulamadım. Akşam da saat geç olunca o saatte yemek istemedim. En azından arada leblebi falan yesem olurmuş.

Selamlar morordek Cikilatacanavari fancynancy

İftar:mercimek çorbası
Bol pulbiberli salata
Kızartma yapmış kaynanam bir kaşık aldım.

Sahur:
2haslanmis yumurta beyazı
1dilim peynir
Domates
Salatalık
2 tane zeytin
Ceviz kuru incir
Küçük bir probiyotik yoğurt bebekler için olandan
Şekersiz çay

Hadi bakalım inşallah biraz çok sankisenide gaza getirelim 2 kilo
Beni eşim gaza getiriyor sağolsun :))) bakalım belki olur ilk zamanlar kilo hızlı gider ya bakalım sporuda daha çok yapacağım başta güzel zayıflarsam diyetin devamı gelir diye düşünüyorum :)

Hiç dayanamıyorum uykusuzluğa. Acayip asabi ve saçmalayan birisi olup çıkıyorum.

Dünkü menüm morordek Cikilatacanavari
Kahvaltı: . 2dilim tahilli ekmek
Salatalık domates az az
1yumurta
1tk bal
3zeytin

Ara:1 dilim ananas

Öğle:1kase yoğurt içine 10findik 4gun kurusu

Ara:yok

Aksam:4 kaşık kadar pirinç pilavı
1/2 den az kuru fasulye
1/2kase yoğurt
Bol salata

3.5lt su, 6 bardak çay,1 t.kahvesi

Spor yapamadım,3000 adının var bir de

Sende de mi bebiş var ?:)

Evet canim, biri buyudu 7 yasinda digeri de 2.5 yasinda.

Evet zaten ben bişi yapmadım siz verdiniz kiloyu benim ne haddime

Az kaldı kuzum ramazan bitince rahat edersin

Insallah datlim, dedigin gibi olur. Kaldi 10 gun

Ben de aynı durumdayım canım gün boyu 3-4 saat uykuyla duruyorum. Bende de asabiyet yapıyo. Gece oturuyorum ezana kadar. Sabahta cimcime ler erkenciler. 7de yada 8de uyanıyorum. Gerçekten çok zorluyo

3-4 saatle evde teror estirilir kiz, ( en azindan ben oyle olurdum)Ramazan boyunca mi hep boylesin? Ben 2 3 gundur boyleyim.

Hiç dayanamıyorum uykusuzluğa. Acayip asabi ve saçmalayan birisi olup çıkıyorum.
Aynen ya. Simdi yatip kalktim. 3 saat uyumusim, beynjm su anda uyusmus durumda

Selam hanımlar
Bugün hic fırsat bulamadım buraya bakmaya. Anca oturabildim. Menüleri puanlayayım, hedef listesini düzenleyeyim diye bilgisayar başına geçmem gerekiyordu malum.. Neyse hepsini yaptım şimdi paylasacagım.

40 puan ceza Cikilatacanavari
Bu menüden düsme, yenisini yapsın :)
Kacamagın azmış senin neden korktun o kadar sıfırlansın diye :)
20 puan ceza Cikilatacanavari
400 ipinin 50 puanını kestim ceza olarak
Sana ceza yazmıyorum ciklatım
Ooo yine yarışmadasın demek :)
Bildiğimiz iyi oldu
Bizim minik uyuyunca direkt uyuyorum valla yoksa dayanılacak şey değil. Dün gece 4 saat uyudum sadece, gün içinde o uyuyunca direkt yattım. Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Sırf bu yüzden çocuk faslını kapatasım var artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…