- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.601
Olabilir canım. İncirlerim biraz kuru gibiydi. Bende ziyan olmasın diye bu tarifi denedimİncirler mi tatsızdı acaba? Benimkisi baya iş görmüştü.
Düşme korkum hala var ama bisiklete binenleri görünce çok hoşuma gidiyor. Deneyeceğiz bakalım. Birde ıssız bir yerde denemek istiyorum. Meraklı bakışlardan uzaktaBisikleti öğrenmenin sırrı bence korkunun olmaması. Çocukken zorlananlar genelde ondan zorlanıyor Suzicim ama gerçekten öneririm. Ben çok mutlu oluyorum bisiklete binince. İçim bir huzur doluyor, özgürlük hissi veriyor.
Eliptik konusunda hiç zorlanmıyorum ama nedenini bilmiyorum. Aslında bisiklet, yürüyüş gibi aktivitelerde ben hiç yorulmuyorum. Bırakırsan 3-5 saat yürür, bisiklete binerim. Belki bacak kaslarımla alakalı olabilir.
Üzerine bal veya pekmez de dokebilirsinOlabilir canım. İncirlerim biraz kuru gibiydi. Bende ziyan olmasın diye bu tarifi denedimucuz etin yahnisi hesabına dönmüş benimki güzel bir incirle bir daha deneyeyim o zaman. Bunu kurtarmak için muz falan doğrasam olur mu acaba?
Olabilir canım. İncirlerim biraz kuru gibiydi. Bende ziyan olmasın diye bu tarifi denedimucuz etin yahnisi hesabına dönmüş benimki güzel bir incirle bir daha deneyeyim o zaman. Bunu kurtarmak için muz falan doğrasam olur mu acaba?
Düşme korkum hala var ama bisiklete binenleri görünce çok hoşuma gidiyor. Deneyeceğiz bakalım. Birde ıssız bir yerde denemek istiyorum. Meraklı bakışlardan uzakta
Büyük ihtimal dediğin gibi bacak kasların iyidir. Bana zor geliyor olabilir tembellikten
Tamam sımdı hatırladım ıcerıgını yazınca hatta ekran resmî almıştım unutmamak ıcın. :)))Burda arkadaşlar paylaşmıştı. 1 litre suya 1 yeşil elma, 1 avuç maydonoz, bir parça zencefil, yarım limon, 1 çubuk tarçın ve 1 salatalığı doğruyorum akşamdan. Sabah süzüp gün içinde içiyorum. İsmi böyle değildir de ben kısa olsun diye ödem suyu diyorum
Geçmiş olsun canımBugunki menüm
Tarçınlı lımonlu su
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytın peynır biber
Bı avuç çerez
Maden sulu yesıl çaylı lımonlu içecek
Fırında tavuk derisini yemıyorum
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Spor yok. Tansıyonum yükseldi normalde 10a6 iken 14 e 10 oldu. Baya bı basım döndü. Yenı yenı düşüyor tansıyonum. Eşim teravıye bıle gıdemedı. Acaba yesıl çaylı içecek mı benı böyle yaptı. Normalde tansıyonum çıkmaz. Yarın ya da dıger gunde ıcecegım o zaman çaydan olup olmadığını anlarım.
Sen yaşlanmazsıııııııınnnnn maşallahın varSağol canım. Bugun böyle olunca acaba yaslanmaya mı başladım dedım :)))
İyi ki ekran resmi almışsın da unutmamışsınTamam sımdı hatırladım ıcerıgını yazınca hatta ekran resmî almıştım unutmamak ıcın. :)))
Aynen aynen,aksama kadar nefis mucadelesiGeçmiş olsun canım çocuk olup kek olmasa olmuyor olunca yemeden Durulmuyor
Geçmiş olsun canım,o icecek yukseltmez tansiyonunu aksine dusurebilir hem yesilcay hem limon dusurucu etkiye sahip cunkuBugunki menüm
Tarçınlı lımonlu su
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytın peynır biber
Bı avuç çerez
Maden sulu yesıl çaylı lımonlu içecek
Fırında tavuk derisini yemıyorum
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Spor yok. Tansıyonum yükseldi normalde 10a6 iken 14 e 10 oldu. Baya bı basım döndü. Yenı yenı düşüyor tansıyonum. Eşim teravıye bıle gıdemedı. Acaba yesıl çaylı içecek mı benı böyle yaptı. Normalde tansıyonum çıkmaz. Yarın ya da dıger gunde ıcecegım o zaman çaydan olup olmadığını anlarım.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağolasın. Ben tansıyonumu o ıcecege bağladım. Tansıyonumun çıktığını pek bılmem. Başka bırseyler sebep oldu dmk.Geçmiş olsun canım,o icecek yukseltmez tansiyonunu aksine dusurebilir hem yesilcay hem limon dusurucu etkiye sahip cunku
Teşekkür ederım canım. 3 çocukla yorgun düşüyorum herhalde ondan.Sen yaşlanmazsıııııııınnnnn maşallahın var
Ay sorma unutmamak ıcın ekran resmî aldım bıde :)))) işte gör halımı unutkanlıkda başlamış bende :))))İyi ki ekran resmi almışsın da unutmamışsınQ
50 puan cezaBugunku menummorordek
Kahvaltı: 2dilim ekmek
1yk bal,1tk krem peynir
1hindi fume,2pastirma
2zeytin
Öğle:1dilim ekmek,1tk kaymak,
5-6kasik patatesli yumurta salatası
Birkaç dilim domates,1dilim kek
Aksam:8-10tane misket köfte sulu
5-6kasik yoğurt
1/2 kase çorba
Bol salata
3lt su,1t.kahve,6bardak cay,1rezene,1nescafeyi(birazdan icicem)
Spor yapabilirsem yazicam(cocuklar hasta buraya tam konsantre olamiyorum kusura bakmayın)
30 puan cezaBugünkü menümü yazıp etken yatacağım. Çok yoruldum 2 gündür. Yarın nöbet var, geç kalmayayım.
Uyanınca 2 bardak ödem suyu
11.30 kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Biber
1 dilim börek
14.00
1 kase İncir uyutması( ben mi beceremedim biraz tatsız geldi bana)
18.00
İskender
Yoğurt
3 litre su
1 litre ödem suyu
Valla onları spor diye puanlamam baştan söyleyeyimEv işlerı spordan sayılıyormu.
Mesela kapı cam silme koltuk altlarını süpürüp silme ütü banyo temızlıgı gibi. Günlük degıl de daha yorucu işler.
30 puanını bisküvilere kırptım şekerimBugünkü menümmorordek
Sahur
İftar
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 haşlanmış yumurta
- 6 zeytin
- Az peynir
- Domates salatalik
- Taze nane
- 1 şişe maden suyu
- 1 bardak bitki çayı
2lt su
- 1 biber dolması
- Yarım dilim ekmek
- 3 kaşık yoğurt
- Salata
- 15 kiraz
- 4 - 5 bisküvi
- 2 kuru incir
45 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?