Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İncirler mi tatsızdı acaba? Benimkisi baya iş görmüştü.
Olabilir canım. İncirlerim biraz kuru gibiydi. Bende ziyan olmasın diye bu tarifi denedim ucuz etin yahnisi hesabına dönmüş benimkigüzel bir incirle bir daha deneyeyim o zaman. Bunu kurtarmak için muz falan doğrasam olur mu acaba?

Düşme korkum hala var ama bisiklete binenleri görünce çok hoşuma gidiyor. Deneyeceğiz bakalım. Birde ıssız bir yerde denemek istiyorum. Meraklı bakışlardan uzakta
Büyük ihtimal dediğin gibi bacak kasların iyidir. Bana zor geliyor olabilir tembellikten

Üzerine bal veya pekmez de dokebilirsin

Iyi geceler kizlarr
Gunouk olesine yapilan yuruyus sayilmasin demissiniz mesela biz bgun iftardan sonra yediklerimizi eritmk icin hafif tempoda yuruyus yaptik toplam 11 bin adim olmus bu smdi yuruyusden sayilmazmi merak ettim aydinlatin beni

Muz konusunda hiçbir fikrim yok.
Belki mayalanmasını engelleyebilir ama bilemedim.
Cikilatacanavari söylemişti, tahinle denemiştim ben. Çok lezzetli olmuştu. Onu önerebilirim.

Aynen, ilk etapta sakinlik olursa iyi olur. Bir alışınca bir daha zaten bağımlı olur çıkarsın :)

Benim spor yaparken 2 sorunum oluyor.
1. si çok canım sıkılıyor. Eğer evde yapıyorsam mutlaka bir şey açıp izliyorum.
2.si nefes. O da koşuda oluyor. Onun nedenini çözemedim ama fırsat buldukça nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum.

Bgunku menum
Disarda iftar yemegindeydik sofra donatilmisti resmen ama ben kendimi tutmayi basardim bgun kacamaj yok desem inanirmisiniz bgun oruclu degildim ama gece sahurdan snra regl olunca gunduz yarm armut yarim seftali yedim sadece 1 bardakda su ictim okadr

Iftar
1 hurma
bir kucuk kase mercimek corbasi
1 tane buyuk etli sarma
3 catal yogurtlu havuc salatasi
1 catal taze fasulye
1 kasik kuru fasulye
1 kepce kadar bulgur pilavi
Uzerinde 2 buyuk dilim et
Kirmizi ve yesil biberde vardi

Daha sonra
1 bardak cay
1 turk kahvesi

Eve gelince
5 tane kayisi
Su 1 lt daha fazla icemicem yarin duzene sokucam menumu insallah ama eminim fazla ckicam yarinki tartida cunku geo iftardan once tartiliyodum bu sfer sabah tartilicam bakalim nolcak

Spor eger spordan sayiliyosa iftardan sonra yuruyus yaptik 11 bin adim atmisim 2 bini gun icinde olandi biliyorum sonrasi iftardan snra bence yuryusden sayilsin baya ayaklarim ariyo cunku

Cikilatacanavari morordek

Tamam sımdı hatırladım ıcerıgını yazınca hatta ekran resmî almıştım unutmamak ıcın. :)))

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım,o icecek yukseltmez tansiyonunu aksine dusurebilir hem yesilcay hem limon dusurucu etkiye sahip cunku

Sen yaşlanmazsıııııııınnnnn maşallahın var
Teşekkür ederım canım. 3 çocukla yorgun düşüyorum herhalde ondan.
İyi ki ekran resmi almışsın da unutmamışsın Q
Ay sorma unutmamak ıcın ekran resmî aldım bıde :)))) işte gör halımı unutkanlıkda başlamış bende :))))

Günaydınlarrr

Hanımlar şu adım meselesini netliğe kavuşturalım diyorum
Gün içinde öylesine yürüyüş niyetiyle değil de normal atılan adımları saymak bence de mantıksız, onu herkes yapıyor.
Eğer yürüyüş niyetiyle yapıyorsanız (hafif, orta tempolu) ve kaç dakika yürüdüğünüzü hatırlıyorsanız "yarım saat/1 saat yürüyüş" şeklinde bildirim yapın. Oldu da diyelim kaç dakika yürüdüğünüzü bilmiyorsanız, Didem'in yaptığı gibi günlük 2000 adımdı ama yürüyüş yaptım 11bin oldu diye bildirirseniz ben o kalan 9bini puanlayayım? Herkes için makul mu bu durum?

good morning hatunlar
morordek fancynancy Cikilatacanavari

iftar:
2 kepçe yoğurt çorbası
1 servis kaşığı erişteli bulgur pilavı (ben pirinç yapmam arkidiş eve bilenem almıyorum artık )
2 fırınlanmış tavuk baget
bol acılı salata
(bunların bir kısmını yememiş olabilirim oğluma takviye yaptım )

sahur:
2 rafadan yumurta (beyazı dahi pişmemişti o kadar rafadan)
1 yk lor peyniri
1/2 pembe domates
1/2 salatalık
1 avuç kayısı çekirdeği
1 bardak üzüm hoşafı (şekersiz pişiriyorum)
1 bardak açık çay
2 hindi füme

2 litre su
yarım saat pilates topu üzerinde plank (kendi geliştirdiğim hareketler var)

50 puan ceza Cikilatacanavari
30 puan ceza Cikilatacanavari
Ev işlerı spordan sayılıyormu.
Mesela kapı cam silme koltuk altlarını süpürüp silme ütü banyo temızlıgı gibi. Günlük degıl de daha yorucu işler.
Valla onları spor diye puanlamam baştan söyleyeyim
Ama gün içinde yediklerinize göre hareketinizi kıyaslar eğer kaçamak olduysa örneğin, ona göre daha az ceza yazabilirim
30 puanını bisküvilere kırptım şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…