Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiim

Canim mesela bize çarşı uzak bir işim olduğu zaman yürüyüş amaçlı taşıt kullanmıyorum.Gideceğim yere göre saat arası yürümüş oluyorum.
Yada AVM 20 dk mesafede sadece gidiş gelişi sayıyorum tabi 40 dk.

Evet Özlemcim o sekilde bildirebilirsin.
Ya da günlük ortalama attıgın adım sayısından cıkartıp kalanı bildirirsin dakikasını hatırlayamazsan

Aynen öyle mantıklı mesala markete gidiyorsundur yada 1 durak önce inip yürüyüş olsun diyosan mantıklı geliyor banada evde yada avm de duraklama oluyor kişi bilir zaten hangisi yürüyüş geçen gün 1 saat dediğim yürüyüş benimde öyleydi yürüyüş olsun diye kesintisiz eve kadar yürüdüm bence yürüyüştu. Ev iş hareket tabi yazalım birbirimizi gaza getiriz mesala şimdi hiç enerjim yok kimler bitirdi yatak toplama supurme falan. Ozlemin erken kalkıp yürüyüşü beni canlandırıyor.

Arkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiim
Ben ev işlerini spordan sayalım demedım sadece sayılıyormu dedım. Yorucu ev ıslerını spordan sayan gruplar var. Sadece amacım öğrenmekti.

Yooo az önce dedim canım hareketlenmek adına yazalım böyle şeyleri olmaz mı puan istemiyorum
Biliyorum şekerim zaten bu gibi aktiviteleri ben menülerinizi değerlendirirken göz önünde bulunduruyorum ama puanlama işi sıkıntı olur diye dedim :)
Ben ev işlerini spordan sayalım demedım sadece sayılıyormu dedım. Yorucu ev ıslerını spordan sayan gruplar var. Sadece amacım öğrenmekti.
Canım alınmanı istemem, şaka yapmıştım sadece
Öğrenme amaçlı sordugunu biliyorum. Üstüne Sibel merdiven yazınca espri yapmak istedim. Gülelim eğlenelim

pampa çek bana ordan 2000 merdiven günlük

Yok hayır alınmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…