- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.621
Arkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiimPazar menümorordek
Sahur
Yagda yumurta
2 ceviz
1 hurma
Zeytin
Pide bir parça
Iftar
Taze fasulye
Erişte bir tabak
Karpuz
Salata
Çayla kuruyemiş
Su 2lt
Spor yok ama baya merdiven in çık yaptım
Gelinlik baktık tüm dükkanlar merdivenliydi en az 500 merdiven
Canim mesela bize çarşı uzak bir işim olduğu zaman yürüyüş amaçlı taşıt kullanmıyorum.Gideceğim yere göre saat arası yürümüş oluyorum.Günaydınlarrr
Hanımlar şu adım meselesini netliğe kavuşturalım diyorum
Gün içinde öylesine yürüyüş niyetiyle değil de normal atılan adımları saymak bence de mantıksız, onu herkes yapıyor.
Eğer yürüyüş niyetiyle yapıyorsanız (hafif, orta tempolu) ve kaç dakika yürüdüğünüzü hatırlıyorsanız "yarım saat/1 saat yürüyüş" şeklinde bildirim yapın. Oldu da diyelim kaç dakika yürüdüğünüzü bilmiyorsanız, Didem'in yaptığı gibi günlük 2000 adımdı ama yürüyüş yaptım 11bin oldu diye bildirirseniz ben o kalan 9bini puanlayayım? Herkes için makul mu bu durum?
Arkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiim
Evet Özlemcim o sekilde bildirebilirsin.Canim mesela bize çarşı uzak bir işim olduğu zaman yürüyüş amaçlı taşıt kullanmıyorum.Gideceğim yere göre saat arası yürümüş oluyorum.
Yada AVM 20 dk mesafede sadece gidiş gelişi sayıyorum tabi 40 dk.
Bu haftaki hedef 64.5 canim.Eki Görüntüle 2153678
Hedef listemizin son durumu
M melampusefe @karabiber01 sizlerin hedefleri nedir?
Ayrıca ikinizin paylaşımları da çok az, lütfen daha aktif olmaya çalışın takımda
Aynen öyle mantıklı mesala markete gidiyorsundur yada 1 durak önce inip yürüyüş olsun diyosan mantıklı geliyor banada evde yada avm de duraklama oluyor kişi bilir zaten hangisi yürüyüş geçen gün 1 saat dediğim yürüyüş benimde öyleydi yürüyüş olsun diye kesintisiz eve kadar yürüdüm bence yürüyüştu. Ev iş hareket tabi yazalım birbirimizi gaza getiriz mesala şimdi hiç enerjim yok kimler bitirdi yatak toplama supurme falan. Ozlemin erken kalkıp yürüyüşü beni canlandırıyor.Günaydınlarrr
Hanımlar şu adım meselesini netliğe kavuşturalım diyorum
Gün içinde öylesine yürüyüş niyetiyle değil de normal atılan adımları saymak bence de mantıksız, onu herkes yapıyor.
Eğer yürüyüş niyetiyle yapıyorsanız (hafif, orta tempolu) ve kaç dakika yürüdüğünüzü hatırlıyorsanız "yarım saat/1 saat yürüyüş" şeklinde bildirim yapın. Oldu da diyelim kaç dakika yürüdüğünüzü bilmiyorsanız, Didem'in yaptığı gibi günlük 2000 adımdı ama yürüyüş yaptım 11bin oldu diye bildirirseniz ben o kalan 9bini puanlayayım? Herkes için makul mu bu durum?
Yooo az önce dedim canım hareketlenmek adına yazalım böyle şeyleri olmaz mı puan istemiyorumArkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiim
Ben ev işlerini spordan sayalım demedım sadece sayılıyormu dedım. Yorucu ev ıslerını spordan sayan gruplar var. Sadece amacım öğrenmekti.Arkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiim
Arkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiim
Biliyorum şekerim zaten bu gibi aktiviteleri ben menülerinizi değerlendirirken göz önünde bulunduruyorum ama puanlama işi sıkıntı olur diye dedim :)Yooo az önce dedim canım hareketlenmek adına yazalım böyle şeyleri olmaz mı puan istemiyorum
Canım alınmanı istemem, şaka yapmıştım sadeceBen ev işlerini spordan sayalım demedım sadece sayılıyormu dedım. Yorucu ev ıslerını spordan sayan gruplar var. Sadece amacım öğrenmekti.
pampa çek bana ordan 2000 merdiven günlük
Yok hayır alınmadım.Biliyorum şekerim zaten bu gibi aktiviteleri ben menülerinizi değerlendirirken göz önünde bulunduruyorum ama puanlama işi sıkıntı olur diye dedim :)
Canım alınmanı istemem, şaka yapmıştım sadece
Öğrenme amaçlı sordugunu biliyorum. Üstüne Sibel'in merdiven yazınca espri yapmak istedim. Gülelim eğlenelim
Teşekkür ederim kaptanım sen neler yapıyorsun pek katilamiyorsun bu aralargünaydınlarr
5. takımın güzel kızları ikinciliğiniz kutluyorum
çiklat cım senin 2. liğini de ayrıca kutluyorum hepinize güzel bir hafta olsun güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?