Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üzerine bal veya pekmez de dokebilirsin

Muz konusunda hiçbir fikrim yok.
Belki mayalanmasını engelleyebilir ama bilemedim.
Cikilatacanavari söylemişti, tahinle denemiştim ben. Çok lezzetli olmuştu. Onu önerebilirim.
Fikir için teşekkürler. Çok az pekmezle deneyeyim. Güzel olmazsa dökeceğim mecburen. Bir dahakine daha güzel bir incirle denerim.

Tamam sımdı hatırladım ıcerıgını yazınca hatta ekran resmî almıştım unutmamak ıcın. :)))
Olur öyle unutkanlıklar. Bende bu konuda pek iyi değilim.

Teşekkür ederim kaptanım sen neler yapıyorsun pek katilamiyorsun bu aralar
canım bahçe işleriyle uğraşıyordum malum gecen hafta dolu vurdu bu hafta hepsini yeni baştan hallettim öncesinde açıköğretim sınavları vardı ders çalıştım öncesinde ilkyardım sertifikası
tam işler bitti dedim babamın koah ı azmış dün memleketten geldiler bugün onun doktor işleri var bakalım ne olacak inşallah işlerimi yoluna koyarsam düzenli olarak katılacağım da şimdilik böyle arada ceee deyip kaçıyorum

Kızlar benim eşim askere gitmedi bedelli askerlik bekliyoruz bugün de bakanlar kurulu toplantısı var konuşulacak orda nolur dua edin kabul edilsin ben de bebis dusunebileyim rahatla
Hadi bakalım hayırlı haberler alın :)
Babana cok gecmisler olsun kaptanım, umarım güzel haberler alırsınız siz de

Ayyy çok kosturuyorsun valla bü koşturmaya dal gibi kalman lazımdı geçmiş olsun baban için yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka soyle

Gayet mantıklı ördeğim.

Bence makuldür

Kızlar benim eşim askere gitmedi bedelli askerlik bekliyoruz bugün de bakanlar kurulu toplantısı var konuşulacak orda nolur dua edin kabul edilsin ben de bebis dusunebileyim rahatla
Hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğiniz gibi olur

Geçmiş olsun. Baya bir yoğunsunuz. Kolay gelsin

İhtimal vermiyorum şu an ama hayırlısı cikilatam.
Çıkmazsa ne kadar zamanı var? Zor gerçektençok Allah yardımcınız olsun.

Çok geçmiş olsun kaptanım. İnşallah bir an önce daha iyi olur. Bayadır iyiydi sanırım.

ozman benim 60 puanlik cezam bittu mii
Cikilatacanavari

Bgunku kilo bildirimim hüsrann 72.9 normalde iftardan once tartiliyodum regl oldgum icin bu sabh tartildim eminim aksama kadr eksi bile gorurdum bide ilk regl oldgum gece sahurda yapmistim bilseydim yapmazdm gunduzude seftali ve armut yiynce fazla kalori almis oldum nese yapcak bsey yok onumuze bakicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…