- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.641
Üzerine bal veya pekmez de dokebilirsin
Fikir için teşekkürler. Çok az pekmezle deneyeyim. Güzel olmazsa dökeceğim mecburen. Bir dahakine daha güzel bir incirle denerim.Muz konusunda hiçbir fikrim yok.
Belki mayalanmasını engelleyebilir ama bilemedim.
Cikilatacanavari söylemişti, tahinle denemiştim ben. Çok lezzetli olmuştu. Onu önerebilirim.
Tamam sımdı hatırladım ıcerıgını yazınca hatta ekran resmî almıştım unutmamak ıcın. :)))
canım bahçe işleriyle uğraşıyordum malum gecen hafta dolu vurdu bu hafta hepsini yeni baştan hallettim öncesinde açıköğretim sınavları vardı ders çalıştım öncesinde ilkyardım sertifikasıTeşekkür ederim kaptanım sen neler yapıyorsun pek katilamiyorsun bu aralar
Hadi bakalım hayırlı haberler alın :)Kızlar benim eşim askere gitmedi bedelli askerlik bekliyoruz bugün de bakanlar kurulu toplantısı var konuşulacak orda nolur dua edin kabul edilsin ben de bebis dusunebileyim rahatla
Babana cok gecmisler olsun kaptanım, umarım güzel haberler alırsınız siz decanım bahçe işleriyle uğraşıyordum malum gecen hafta dolu vurdu bu hafta hepsini yeni baştan hallettim öncesinde açıköğretim sınavları vardı ders çalıştım öncesinde ilkyardım sertifikası
tam işler bitti dedim babamın koah ı azmış dün memleketten geldiler bugün onun doktor işleri var bakalım ne olacak inşallah işlerimi yoluna koyarsam düzenli olarak katılacağım da şimdilik böyle arada ceee deyip kaçıyorum
inşallah tatlım yaa ama dün babamın halini görünce canım sıkıldı birazHadi bakalım hayırlı haberler alın :)
Babana cok gecmisler olsun kaptanım, umarım güzel haberler alırsınız siz de
Ayyy çok kosturuyorsun valla bü koşturmaya dal gibi kalman lazımdı geçmiş olsun baban için yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka soylecanım bahçe işleriyle uğraşıyordum malum gecen hafta dolu vurdu bu hafta hepsini yeni baştan hallettim öncesinde açıköğretim sınavları vardı ders çalıştım öncesinde ilkyardım sertifikası
tam işler bitti dedim babamın koah ı azmış dün memleketten geldiler bugün onun doktor işleri var bakalım ne olacak inşallah işlerimi yoluna koyarsam düzenli olarak katılacağım da şimdilik böyle arada ceee deyip kaçıyorum
Günaydınlarrr
Hanımlar şu adım meselesini netliğe kavuşturalım diyorum
Gün içinde öylesine yürüyüş niyetiyle değil de normal atılan adımları saymak bence de mantıksız, onu herkes yapıyor.
Eğer yürüyüş niyetiyle yapıyorsanız (hafif, orta tempolu) ve kaç dakika yürüdüğünüzü hatırlıyorsanız "yarım saat/1 saat yürüyüş" şeklinde bildirim yapın. Oldu da diyelim kaç dakika yürüdüğünüzü bilmiyorsanız, Didem'in yaptığı gibi günlük 2000 adımdı ama yürüyüş yaptım 11bin oldu diye bildirirseniz ben o kalan 9bini puanlayayım? Herkes için makul mu bu durum?
Bence makuldürGünaydınlarrr
Gün içinde öylesine yürüyüş niyetiyle değil de normal atılan adımları saymak bence de mantıksız, onu herkes yapıyor.
Eğer yürüyüş niyetiyle yapıyorsanız (hafif, orta tempolu) ve kaç dakika yürüdüğünüzü hatırlıyorsanız "yarım saat/1 saat yürüyüş" şeklinde bildirim yapın. Oldu da diyelim kaç dakika yürüdüğünüzü bilmiyorsanız, Didem'in yaptığı gibi günlük 2000 adımdı ama yürüyüş yaptım 11bin oldu diye bildirirseniz ben o kalan 9bini puanlayayım? Herkes için makul mu bu durum?
Hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğiniz gibi olurKızlar benim eşim askere gitmedi bedelli askerlik bekliyoruz bugün de bakanlar kurulu toplantısı var konuşulacak orda nolur dua edin kabul edilsin ben de bebis dusunebileyim rahatla
Geçmiş olsun. Baya bir yoğunsunuz. Kolay gelsincanım bahçe işleriyle uğraşıyordum malum gecen hafta dolu vurdu bu hafta hepsini yeni baştan hallettim öncesinde açıköğretim sınavları vardı ders çalıştım öncesinde ilkyardım sertifikası
Yooo az önce dedim canım hareketlenmek adına yazalım böyle şeyleri olmaz mı puan istemiyorum
Kızlar benim eşim askere gitmedi bedelli askerlik bekliyoruz bugün de bakanlar kurulu toplantısı var konuşulacak orda nolur dua edin kabul edilsin ben de bebis dusunebileyim rahatla
canım bahçe işleriyle uğraşıyordum malum gecen hafta dolu vurdu bu hafta hepsini yeni baştan hallettim öncesinde açıköğretim sınavları vardı ders çalıştım öncesinde ilkyardım sertifikası
Allah en kısa zamanda şifa versin kaptanıminşallah tatlım yaa ama dün babamın halini görünce canım sıkıldı biraz
Haftaya eksi ile başlamışsınız ne kadar güzelCuma kilom 74,9'du bugün 74,6 çıktı.
ozman benim 60 puanlik cezam bittu miiGünaydınlarrr
2 yilimiz daha var kuzum biz sadece bebis zamanına kendimiz karar verelim istiyoruzİhtimal vermiyorum şu an ama hayırlısı cikilatam.
Çıkmazsa ne kadar zamanı var? Zor gerçektençok Allah yardımcınız olsun.
Hakkınızda hayırlısı canım,benim eşimde bedelli yaptı inş size de nasip olur Ne zamandır evlisiniz2 yilimiz daha var kuzum biz sadece bebis zamanına kendimiz karar verelim istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?