- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.661
Arkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiim
İnşallah gönlünüzce olur canım.Kızlar benim eşim askere gitmedi bedelli askerlik bekliyoruz bugün de bakanlar kurulu toplantısı var konuşulacak orda nolur dua edin kabul edilsin ben de bebis dusunebileyim rahatla
bende anlamıyorum neden böyleyim canım yaa bu koşturmaca ile dediğin gibi 1 deri 1 kemik kalmam lazım amaAyyy çok kosturuyorsun valla bü koşturmaya dal gibi kalman lazımdı geçmiş olsun baban için yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka soyle
saolasın suzi cim yaaBence makuldür
Hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğiniz gibi olur
Geçmiş olsun. Baya bir yoğunsunuz. Kolay gelsin
inşallah bakalım dr ne diyecek iyi gibi idi ama nefes çok zorladı maalesef normalde bayram sonu idi kontrolü ama erkene aldıkÇok geçmiş olsun kaptanım. İnşallah bir an önce daha iyi olur. Bayadır iyiydi sanırım.
50 puan kek için kestim canımSelam herkese
Dünkü menümü yazıyorum :
Sahur : 2 yumurta, 10 zeytin, peynir, domates, salatalık, 1 kapya biber ve az pide
İftar : 1 porsiyon taze bezelye kavurması, 6-7 adet sarma, az bulgur pilavı ve yarım kase yoğurt
Ara: 1 dilim kek
Su : 1,5 lt
Spor : 500 ip
10 ay oldu cnm secimin olması tek şansımızHakkınızda hayırlısı canım,benim eşimde bedelli yaptı inş size de nasip olur Ne zamandır evlisiniz
2 yilimiz daha var kuzum biz sadece bebis zamanına kendimiz karar verelim istiyoruz
inşallah bakalım dr ne diyecek iyi gibi idi ama nefes çok zorladı maalesef normalde bayram sonu idi kontrolü ama erkene aldık
Aynen kuzum kasımdan sonra falan diyoruz o zamana kadar kacamaksiz devam ederim 70 in altına düşerim diye tahmin ediyorum öyle olursa mükemmel olur zaten hamilelik döneminde de yemeklere saldırmayı düşünmüyorum ve spora devam etmek istiyorumAskerlikle alakalı bir durum olmazsa kilo verdikten sonra direkt istiyor musun cikilatam?
Cnm şimdi hastanede Dr bekliyoruz inşallah hayırlı haberler olurGidebildiniz mi kaptanım? Ne dedi doktor?
Aynen kuzum kasımdan sonra falan diyoruz o zamana kadar kacamaksiz devam ederim 70 in altına düşerim diye tahmin ediyorum öyle olursa mükemmel olur zaten hamilelik döneminde de yemeklere saldırmayı düşünmüyorum ve spora devam etmek istiyorum
Cnm şimdi hastanede Dr bekliyoruz inşallah hayırlı haberler olur
Bu arada kılo bildirimi 82.8 yani +1.1 nedeni hakkında hiç bir fikrim yok
Bugun spor tatil günüm belkı yarın iner fazlalıklarİnşallah her şey gönlüne göre olur cikilatam.
Hamilelikte dikkat etme konusuna sonuna kadar katılıyorum.
Ördek ne güzel takıldı burada maşallah.
Güzel haberlerini bekliyoruz kaptanım
Fazla spordan ödem olabilir mi cikilatam?
Daim olsun inşallah daha yeniymiş iyi düşün taşın bak :))) ben 8.ayda eşime türlü baskılar kurarak hamile kaldım :)) sonradan bir yılı doldursak iyiymiş dedim çocuk çok değiştiriyor çünkü hayatı hakkınızda hayırlısı olsun10 ay oldu cnm secimin olması tek şansımız
Saolhedef38beden
Bizde 2 çocukla gezmede sınır tanımıyoruz.2 gün fırsat bulsak bulunduğumuz yerin yakınlarını gezeriz. Eşim araba kullanmayı seviyor. Böyle gezmelerimiz çok. Amasyanin kalesine bile çıktık 2 çocukla yaşlaninca gezmek daha zor.kesinlikle fırsatları kaçırmayın öyle çok maliyet gerekmiyor arabada da kaldık pansiyonda da domates peynirle öğünde geçirdik illaki çok paralar gerekmiyor istemek yeterli. Cocukla zor üst baş terleme yorulma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?