Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy çok kosturuyorsun valla bü koşturmaya dal gibi kalman lazımdı geçmiş olsun baban için yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka soyle
bende anlamıyorum neden böyleyim canım yaa bu koşturmaca ile dediğin gibi 1 deri 1 kemik kalmam lazım ama
yaa çiklatım koah çok sıkıntı veriyor
inan akciğer kanserini hallettik de bu koah iyice zorladı bizi
Bence makuldür

Hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğiniz gibi olur

Geçmiş olsun. Baya bir yoğunsunuz. Kolay gelsin
saolasın suzi cim yaa

Çok geçmiş olsun kaptanım. İnşallah bir an önce daha iyi olur. Bayadır iyiydi sanırım.
inşallah bakalım dr ne diyecek iyi gibi idi ama nefes çok zorladı maalesef normalde bayram sonu idi kontrolü ama erkene aldık

50 puan kek için kestim canım

Askerlikle alakalı bir durum olmazsa kilo verdikten sonra direkt istiyor musun cikilatam?
Aynen kuzum kasımdan sonra falan diyoruz o zamana kadar kacamaksiz devam ederim 70 in altına düşerim diye tahmin ediyorum öyle olursa mükemmel olur zaten hamilelik döneminde de yemeklere saldırmayı düşünmüyorum ve spora devam etmek istiyorum

İnşallah her şey gönlüne göre olur cikilatam.
Hamilelikte dikkat etme konusuna sonuna kadar katılıyorum.
Ördek ne güzel takıldı burada maşallah.

Cnm şimdi hastanede Dr bekliyoruz inşallah hayırlı haberler olur

Güzel haberlerini bekliyoruz kaptanım

Bu arada kılo bildirimi 82.8 yani +1.1 nedeni hakkında hiç bir fikrim yok

Fazla spordan ödem olabilir mi cikilatam?

Bugun spor tatil günüm belkı yarın iner fazlalıklar

10 ay oldu cnm secimin olması tek şansımız
Daim olsun inşallah daha yeniymiş iyi düşün taşın bak :))) ben 8.ayda eşime türlü baskılar kurarak hamile kaldım :)) sonradan bir yılı doldursak iyiymiş dedim çocuk çok değiştiriyor çünkü hayatı hakkınızda hayırlısı olsun

Ufak bir tarif ve belgesel önerisi ile geldim.

Eşimle, bol bol farklı yerleri ve kültürleri incelemeyi seviyoruz. Biraz üşengeç olduğumuzdan harekete geçmek bizim için uzun sürse de izlemek çok keyif veriyor.
Geçtiğimiz günlerde Hasan Söylemez'in kanalına takıldık.
Adam, sıfır para ile Türkiye'yi gezdikten sonra Afrika'yı bisikletle gezmeye başlamış.
Bu esnada Afrika'daki insanlara "Hayalin ne?" sorusunu soruyor.
Gelen cevaplar, yaşantılar bizim için çok çok etkileyici oldu. Fırsat bulanların mutlaka izlemesini öneririm.
Şöyle de link bırakayım.
Ardından tarife geleyim. Afrika'da pek çok yerde nane çayı ikram ediyorlar. Fikir oradan çıktı ama tam olarak araştırıp onların yaptığı gibi köpüren o çayı denemedim. Gördüğüm tariflerde de şeker önemliydi. O nedenle denemeyi hem daha çok araştırmak hem de şeker tüketebileceğim bir döneme denk getirmek için ileriye bıraktım.

Benim tarifim, bol taze nane (kendi yetiştirdiğimiz :)) üzerine 1 yemek kaşığı bergamotlu çay ekleyip, kaynar suda demlemeye bırakmak ve ılıkken de az bal eklemek şeklinde.
Oda sıcaklığına gelince de sonra dolaba bıraktım ve soğuyunca içtik. Son derece ferah, lezzetli bir içecek olmuş.
Yazın elinin altında soğuk içecek arayanlara önerilir.

Saol hedef38beden
Bizde 2 çocukla gezmede sınır tanımıyoruz.2 gün fırsat bulsak bulunduğumuz yerin yakınlarını gezeriz. Eşim araba kullanmayı seviyor. Böyle gezmelerimiz çok. Amasyanin kalesine bile çıktık 2 çocukla yaşlaninca gezmek daha zor.kesinlikle fırsatları kaçırmayın öyle çok maliyet gerekmiyor arabada da kaldık pansiyonda da domates peynirle öğünde geçirdik illaki çok paralar gerekmiyor istemek yeterli. Cocukla zor üst baş terleme yorulma ...

Çok çok haklısın.
Çocuk olunca çok zor. Hoş, uzun bir süre düşünmüyoruz daha ama tabi kısmet.
Sıkıntımız sıcağa gelemiyoruz. Kışın ne kadar olursa işte. Güneş varsa, hava sıcaksa biz saklanacak yer arıyoruz :) Bir de baş ağrısı yapıyor, o zaman rezil oluyor her şey.
Bilmiyorum ya, bahane belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…