Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzelmiş canım teşekkürler. Hele sondaki arkadaşın söyledikleri beni çok etkiledi.

Yaaaaa ben yaza bayılırım. Direk güneş altında değil ama sıcağı çok severim. İzmir’de büyüdüm diye mi bilmiyorum ilkbahar ve yaz tam benlik

Çok güzelmiş canım teşekkürler. Hele sondaki arkadaşın söyledikleri beni çok etkiledi.

8 bölüm var. Ayda 1 falan geliyor sanırım bölümler. Heyecanla bekliyoruz yeni bölümleri.
Bizde de izledikten sonra hep bir burkukluk ve şükür hali oluyor.
Öyle yaşamları, öyle hayalleri var ki. İnsan ne diyeceğini bilemiyor.

Yaaaaa ben yaza bayılırım. Direk güneş altında değil ama sıcağı çok severim. İzmir’de büyüdüm diye mi bilmiyorum ilkbahar ve yaz tam benlik

Büyünen yer ve doğum tarihi etkiler diyorlar, bilmem ne kadar doğru. Hem kış, hem iç anadolu doğumluyuz. Sıcaklar başlayınca kendimizi of moduna alıp kışı bekliyoruz resmen.

Ayy hadi bakalım ciklatım gönlünüze göre olur umarım her şey :)
Benim eşim bir önceki bedelliden faydalanmıştı, evlendikten kısa bir süre sonraydı. İnsanı çok rahatlatıyor gerçekten. Diğer türlü hep bir belirsizlik.. Hoş, hayatta belirsizlikler bitmiyor da.. Neyse :)
Bu arada kılo bildirimi 82.8 yani +1.1 nedeni hakkında hiç bir fikrim yok

Spordandır umarım diyorumm
İnşallah her şey gönlüne göre olur cikilatam.
Hamilelikte dikkat etme konusuna sonuna kadar katılıyorum.
Ördek ne güzel takıldı burada maşallah.
Ben burda takıldım da hamileliği çok kazasız atlattım diyemeyeceğim hedefcim. 18 kilo aldım
Cocuk hayatı cok degistiriyor kesinlikle, biraz evliliği yaşamak gerek sanırım :)
Herkesin o yaşama süresi de farklı tabi :)
Büyünen yer ve doğum tarihi etkiler diyorlar, bilmem ne kadar doğru. Hem kış, hem iç anadolu doğumluyuz. Sıcaklar başlayınca kendimizi of moduna alıp kışı bekliyoruz resmen.
Bence de etkiliyor hedefim. Ege'de doğup büyüdüğüm için ben de soğuğu hiç sevmem mesela :)

Aaa, ben 8-10 kilo zannediyordum ördeğim.

64 200 çıktım inanamadım ama kaynanamida aynı tartı kayınpeder geleli odamda tartılıyorum parke üstünde. Ama koridor fayans orda kiyafetli 64 600 çıktım doğru tartım diye düşünüyorum.
Cikilatacanavari acaba tartı yeri değişti mi. Sonuç artı çıktı.
Bende yazı severim güneş yoksa o gün benim için kötü. .

Merhaba kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı : haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yarım çb kuruyemiş şekersiz vişne suyu
Öğle: büyük meyve tabağı(karpuz, kiraz, kayısı, şeftali, erik vardı) 1sb süt
Akşam: tarhana çorbası taze fasulye 1kase yoğurt domates salatalık 2 hurma
Ara:1çb süt
250 ip, 2lt su Cikilatacanavari morordek

Canim o 8-10 kiloyu alan benim okadr olmasada 11 kilo almistim hamileligimde bogazimada hafiften hakim oldum ama ne yalan sölim
Boğaz’a hakım oldunmu kılo da almıyorsun gerçekten. Her zaman gecerlıde hamılelıkte daha dıkkat etmek lazım. Bende ılkınde 12 ıkıncısı 10 su galıba 3. De 5 kılo aldım. (Şeker çıkınca dıyet yaptım hemde suresı azdı )
Ilk doğumların ardından kılo cok kolay verılıyor. Sonrasında zorlandım bende.

Hedef cim Dr hastaneye yatırdı
Eşyaları almak için eve gelirken arabama çarptılar bugün bitti ama bende bittim allahtan arabada sadece ufak bir çizgi var tampon da babamda iyi olacak inş ama koah işte

Bir ortak özellik daha çıktı :) Ege’nin neresindensin ördeğim? Balıkesirliyim ben Ege sayılırım :)

Hedef cim Dr hastaneye yatırdı
Eşyaları almak için eve gelirken arabama çarptılar bugün bitti ama bende bittim allahtan arabada sadece ufak bir çizgi var tampon da babamda iyi olacak inş ama koah işte

Çok çok geçmiş olsun kaptanım herşey için.
Baban rahatlasın diye mi yatırıldı hastaneye? Her şey üst üste gelmiş ama cana geleceğine mala gelsin.

10dk da bölgesel egzersiz yaptım :) morordek Cikilatacanavari puanımı isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…