- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.721
Ben ölçtüm ama paylasmadim yarın paylasir seni etiketlerim bebeimmm.sadecec @gonulll ve @parkbyull haricinde ölçü paylaşan oldu mu kızlar? ya da beni sadece onlar mı etiketledi acabaaa?
sadecec @gonulll ve @parkbyull haricinde ölçü paylaşan oldu mu kızlar? ya da beni sadece onlar mı etiketledi acabaaa?
Ben de kollarımı iyi olcemedim. 1 ay önce göbek,bel ve kolumu ölçmüştüm. Simdi göbek 3 cm az çıkıyor kolum ise 3 cm fazla çıkıyor.Ben de paylasicam ama kollarimi olcemedim tek basina. Onu da olcunce paylasayim dedim. Bu olcumler aylik mi olacak canim? Bu arada hosgeldin
Hemen farkettin kaptanimmm40 puan cezaCikilatacanavari
30 puan cezaCikilatacanavari
Kuzum sen sahurları yazmıyorsun inşallah dünyaları yemiyorsundur sahurda
Spor yine göz dolduruyorduuu
Ahahah öyle oluyor canım arada yapanlar
Ama artık sabit sabit nereye kadartakimdaysan kilo da vermen lazım bak 2-3 haftadır yerinde sayıyorsun
Hadi inşallah bu kez 1. olursun :)
Masallah canım iyi spor yapmışsın :)
Bence güzel birşey evlenmeden önce yemek bilmek sen sanslilardansinn canimYeni hedefim 74.5 canım. Eline
Evin en büyük kızıyım. Küçüklükten ufak tefek şeyleri yaptırırdı annem. Üniversite de evde kaldım. Bekarken de evde kalınca her türlü yemeği yapıyordum. Bilmediklerimi de internetten bakıp yaptımyılların birikimi diyelim. Şans mı bilemedim. Yemek işleri bana kaldı
Dua topiğindekiler ne tepki verdi merak ettim
Grupta baya öğretmen var anlaşılan. Ben de öğretmenim
Farketmemislerdir canimValla nugun baktigimda 1 arkadaş beğen yapmis. Bende hemen mune ye yazdim kaldirdi sağolsun. Ne düşündüler bilemedim :)
Kaptanimmmm ben sabit kaldigima seviniyorum bile canim inan aksama kadar ac olunca az yiyemiyorsun yazmadigim gunler kacamaklarim oldu az yediğim gunlerle onlari sabitlemis oldum ama benim oruc bitti artik 7 gun regl olurum yarin hemen normal duzene dönüyorum ramazanin bitmesini bekliyordum regl omunca beklemeye gerek kalmadi sadece haftaya 3 gun tutarim oruç40 puan cezaCikilatacanavari
30 puan cezaCikilatacanavari
Kuzum sen sahurları yazmıyorsun inşallah dünyaları yemiyorsundur sahurda
Spor yine göz dolduruyorduuu
Ahahah öyle oluyor canım arada yapanlar
Ama artık sabit sabit nereye kadartakimdaysan kilo da vermen lazım bak 2-3 haftadır yerinde sayıyorsun
Hadi inşallah bu kez 1. olursun :)
Masallah canım iyi spor yapmışsın :)
Bende ayni durumdayimBen de kiloluyken çok mutsuzum. Hayatı kendime zehir ediyorum hatta.
İnşallah hepimiz hedefimize bi an evvel ulaşırız
Grubun çok faydasi oluyorAynen ben de öyleyim,bu grupta olmasam hergun günde üç öğünn bozucam diyeti,o kadar zorlanıyorum ki anlatamam
Çok mantiklii canim insallah o gün o güzel elbiseyi giyersinMisafirlerimi gönderdim, geldimyarından itibaren düzenli yürüyüşlere başlıyorum. Bana yürümek çok iyi geliyor. Bacakları daha fazla eritmem lazım. Bugün 38 beden elbise aldım ama belden aşağısı biraz dardı. Nede olsa zayıflıyorum diye aldım bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz var. Bu elbiseyi o zaman giyeceğim. Çok güzel olsun istiyorum
Tamam canımEki Görüntüle 2153678
Hedef listemizin son durumu
@melampusefeDeniz ve Kum sizlerin hedefleri nedir?
Ayrıca ikinizin paylaşımları da çok az, lütfen daha aktif olmaya çalışın takımda
Arkadaş şimdi de spor olarak merdiven mi çıktı? Biri ev işlerini sayalım der, biri merdiveni sayalım enem çıldırıciiiiim
Hoşgeldin özlüyoruz senigünaydınlarr
5. takımın güzel kızları ikinciliğiniz kutluyorum
çiklat cım senin 2. liğini de ayrıca kutluyorum hepinize güzel bir hafta olsun güzeller
canim sporun cok gzelde 300 mekik 1 kerede cekmiyosun heralde diki gun icine yayıyosun sanirim bide ne zmandir cekiyosun mekik baya fazla cunku masallah sanaİyi geceler kızlar
morordek
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
Peynir
Bir dilim ekmek
Yayla çorbası
Sütlü türk kahvesi büyük fincan
3tane grisini
Form çay
4kaşık erişte
Salata
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Soda
2brdk çay şekersiz
Bir avuç dan az kiraz 3 4 çatal kavun
2.5lt su
300mekik.
10 dk cardio
2 dk plank
60squat.
30 Leg raises
25 dk bölgesel egzersiz
Kolu olcerken yere paralel tutmak gerekiyomus. Birinden yardim almak gerek benceBen de kollarımı iyi olcemedim. 1 ay önce göbek,bel ve kolumu ölçmüştüm. Simdi göbek 3 cm az çıkıyor kolum ise 3 cm fazla çıkıyor.
Canim baban sigara içiyorsa hemen bıraksininşallah tatlım yaa ama dün babamın halini görünce canım sıkıldı biraz
Bende istiyorum 2000 merdiven
pampa çek bana ordan 2000 merdiven günlük
İnşallah canim dualarimiz seninleKızlar benim eşim askere gitmedi bedelli askerlik bekliyoruz bugün de bakanlar kurulu toplantısı var konuşulacak orda nolur dua edin kabul edilsin ben de bebis dusunebileyim rahatla
Çok geçmiş olsun kaptanimcanım bahçe işleriyle uğraşıyordum malum gecen hafta dolu vurdu bu hafta hepsini yeni baştan hallettim öncesinde açıköğretim sınavları vardı ders çalıştım öncesinde ilkyardım sertifikası
tam işler bitti dedim babamın koah ı azmış dün memleketten geldiler bugün onun doktor işleri var bakalım ne olacak inşallah işlerimi yoluna koyarsam düzenli olarak katılacağım da şimdilik böyle arada ceee deyip kaçıyorum
Çok çok geçmiş olsun benim annemde göğüs kanseri Allahim onlara saglik sihhet versinbende anlamıyorum neden böyleyim canım yaa bu koşturmaca ile dediğin gibi 1 deri 1 kemik kalmam lazım ama
yaa çiklatım koah çok sıkıntı veriyor
inan akciğer kanserini hallettik de bu koah iyice zorladı bizi
saolasın suzi cim yaa
inşallah bakalım dr ne diyecek iyi gibi idi ama nefes çok zorladı maalesef normalde bayram sonu idi kontrolü ama erkene aldık
Supersin canimCuma kilom 74,9'du bugün 74,6 çıktı.
Bende çok seviyorum böyle videolari izlemeyiUfak bir tarif ve belgesel önerisi ile geldim.
Eşimle, bol bol farklı yerleri ve kültürleri incelemeyi seviyoruz. Biraz üşengeç olduğumuzdan harekete geçmek bizim için uzun sürse de izlemek çok keyif veriyor.
Geçtiğimiz günlerde Hasan Söylemez'in kanalına takıldık.
Adam, sıfır para ile Türkiye'yi gezdikten sonra Afrika'yı bisikletle gezmeye başlamış.
Bu esnada Afrika'daki insanlara "Hayalin ne?" sorusunu soruyor.
Gelen cevaplar, yaşantılar bizim için çok çok etkileyici oldu. Fırsat bulanların mutlaka izlemesini öneririm.
Şöyle de link bırakayım.
Ardından tarife geleyim. Afrika'da pek çok yerde nane çayı ikram ediyorlar. Fikir oradan çıktı ama tam olarak araştırıp onların yaptığı gibi köpüren o çayı denemedim. Gördüğüm tariflerde de şeker önemliydi. O nedenle denemeyi hem daha çok araştırmak hem de şeker tüketebileceğim bir döneme denk getirmek için ileriye bıraktım.
Benim tarifim, bol taze nane (kendi yetiştirdiğimiz :)) üzerine 1 yemek kaşığı bergamotlu çay ekleyip, kaynar suda demlemeye bırakmak ve ılıkken de az bal eklemek şeklinde.
Oda sıcaklığına gelince de sonra dolaba bıraktım ve soğuyunca içtik. Son derece ferah, lezzetli bir içecek olmuş.
Yazın elinin altında soğuk içecek arayanlara önerilir.
Adana yazin çok sicak simdiden balkon kapilari acik yatiyoruz bende soğuk yerde yasamak istiyorumÇok çok haklısın.
Çocuk olunca çok zor. Hoş, uzun bir süre düşünmüyoruz daha ama tabi kısmet.
Sıkıntımız sıcağa gelemiyoruz. Kışın ne kadar olursa işte. Güneş varsa, hava sıcaksa biz saklanacak yer arıyoruz :) Bir de baş ağrısı yapıyor, o zaman rezil oluyor her şey.
Bilmiyorum ya, bahane belki de.
geldim vallaha da gitmiycim. yaramıyor bak. izinler askıya alınsın, kilo veremeyenler ağır para cezasına çarptırılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?