Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende daha mezura edinmedim inşallah yarın unutmazsam .
Pazartesi menü morordek
Sahur
3 dilim hindi fümeli beyaz peynirli pide arası sandviç pide fazlaydı bence
5 zeytin
1 hurma
Yarım muz
Iftar
Taze bezelye yemeği
1tane Karniyarik
1 kase cacık
Salata
Karpuz
Kuruyemiş
Tatlı yememe çabaları kuruyemiş kiraz.
Su 2lt
Spor 200 ip40 puan Cikilatacanavari

Ben de paylasicam ama kollarimi olcemedim tek basina. Onu da olcunce paylasayim dedim. Bu olcumler aylik mi olacak canim? Bu arada hosgeldin
Ben de kollarımı iyi olcemedim. 1 ay önce göbek,bel ve kolumu ölçmüştüm. Simdi göbek 3 cm az çıkıyor kolum ise 3 cm fazla çıkıyor.

Hemen farkettin kaptanimmm
Bence güzel birşey evlenmeden önce yemek bilmek sen sanslilardansinn canim
Valla nugun baktigimda 1 arkadaş beğen yapmis. Bende hemen mune ye yazdim kaldirdi sağolsun. Ne düşündüler bilemedim :)
Farketmemislerdir canim

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar
morordek

Haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
Peynir
Bir dilim ekmek

Yayla çorbası
Sütlü türk kahvesi büyük fincan

3tane grisini
Form çay

4kaşık erişte
Salata
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan

Soda
2brdk çay şekersiz

Bir avuç dan az kiraz 3 4 çatal kavun
2.5lt su

300mekik.
10 dk cardio
2 dk plank
60squat.
30 Leg raises
25 dk bölgesel egzersiz

Kaptanimmmm ben sabit kaldigima seviniyorum bile canim inan aksama kadar ac olunca az yiyemiyorsun yazmadigim gunler kacamaklarim oldu az yediğim gunlerle onlari sabitlemis oldum ama benim oruc bitti artik 7 gun regl olurum yarin hemen normal duzene dönüyorum ramazanin bitmesini bekliyordum regl omunca beklemeye gerek kalmadi sadece haftaya 3 gun tutarim oruç

Çok mantiklii canim insallah o gün o güzel elbiseyi giyersin

canim sporun cok gzelde 300 mekik 1 kerede cekmiyosun heralde diki gun icine yayıyosun sanirim bide ne zmandir cekiyosun mekik baya fazla cunku masallah sana

inşallah tatlım yaa ama dün babamın halini görünce canım sıkıldı biraz
Canim baban sigara içiyorsa hemen bıraksin

pampa çek bana ordan 2000 merdiven günlük
Bende istiyorum 2000 merdiven

Kızlar benim eşim askere gitmedi bedelli askerlik bekliyoruz bugün de bakanlar kurulu toplantısı var konuşulacak orda nolur dua edin kabul edilsin ben de bebis dusunebileyim rahatla
İnşallah canim dualarimiz seninle

Çok geçmiş olsun kaptanim

Çok çok geçmiş olsun benim annemde göğüs kanseri Allahim onlara saglik sihhet versin
Cuma kilom 74,9'du bugün 74,6 çıktı.
Supersin canim

Bende çok seviyorum böyle videolari izlemeyi

Adana yazin çok sicak simdiden balkon kapilari acik yatiyoruz bende soğuk yerde yasamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…