Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok cnm yeri hep sabit

Hedef cim Dr hastaneye yatırdı
Eşyaları almak için eve gelirken arabama çarptılar bugün bitti ama bende bittim allahtan arabada sadece ufak bir çizgi var tampon da babamda iyi olacak inş ama koah işte
Ayy çok çok geçmiş olsun kaptanim

70 puan bana yeter morordek

İyi geceler misafir vardı sonra ev topla falan ancak gelebildim.
Sahur: bir kase yoğurt
3 yk yulaf.
2 ceviz
Yarım yk kuru üzüm

İftar
Dört biber kızartması(peçeteye aldım yağını)
3 4 dilim fırında patates
Az yoğurt
2 yk pirinç
3 yk haşlama et
Avuç içinin yarısı kadar pide
1 maden suyu

Şekersiz siyah çay
Bir dilim güllaç
1 yk dondurma

Şimdilik 2 buçuk lt su
50 squat
Veee Cherry Mom e özendim. 40 sn plank

morordek :))

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler
Çok çok geçmiş olsun kaptanım herşey için.
Baban rahatlasın diye mi yatırıldı hastaneye? Her şey üst üste gelmiş ama cana geleceğine mala gelsin.

Geçmiş olsun kaptanım aksiliklerin hepsi de üst üste gelmiş

toplight cok gecmis olsun kaptanim rabbim safi isminin hürmetine sifa versin insallahh

Acil şifalar canım. Çok geçmiş olsun. Umarım hersey en kısa zamanda düzelir iyi haberler alırsın. .

Çok çok geçmiş olsun benim annemde göğüs kanseri Allahim onlara saglik sihhet versin

Supersin canim
Geçmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ler inşallah iyi olacak dün gün bitti ya hiç bitmeyecek gibi gelmişti bugün yeni bir gün daha güzel olacak
Bu arada alıntılayamadığım mesajlar da var sanırım geriye dönemedim hepinizi seviyorum

Günaydınlar
geldim vallaha da gitmiycim. yaramıyor bak. izinler askıya alınsın, kilo veremeyenler ağır para cezasına çarptırılsın.
Valla canım izne çıkmaya gerek kalmasın kilo verin diye takımdayken ceza yazıyorum ama etkili olmuyor demek :)
Artık dön aramıza karabiberim bak aramızda olmadığın için haftalardır yerinde sayıyorsun
Kaptanimmmm morordek benim cezalarida kessen bir canimmm cezami istiyorummm yarin basliyorum yapmaya
Keselim hemen 240 puan ceza Cikilatacanavari
Sana da 30 puan ceza Cikilatacanavari

canim sporun cok gzelde 300 mekik 1 kerede cekmiyosun heralde diki gun icine yayıyosun sanirim bide ne zmandir cekiyosun mekik baya fazla cunku masallah sana
Günaydın canım yok bir anda yapamam zaten :) 25er li setler halinde yapıyorum 100 sabah 100 öğlen 100 de gece yaptım :) kolay oluyor böyle oğlum bıraksa daha çok yapıcam da üstüme atlıyor :) buraya gelmeden önce 3 ay spor salonuna gittim o yüzden vücudum alışkın ondan da kolay geliyor

Dünkü menüm morordek
Sahur
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • Az peynir
  • Domates salatalik
  • Taze nane
İftar sonrası kaçamaklı geçti biraz. Adet oldum. Ben bu dönemlerde tatlı krizine girerim. O yüzden kendime engel olamadım. En az 100 puan cezayı hakettim bence.
İftar
  • 6 kaşık sebzeli bulgur pilavı
  • 1 kase cacık
  • Kaçamaklar.......
2 lt su
20 dk yürüyüş

günaydın güzeller
morordek Cikilatacanavari fancynancy

iftar :
2 adet fırında kızarmış tavuk baget
3 yemek kaşığı erişteli bulgur pilavı (evet dünden kalanlar )
salata
1 adet hurma
1 bardak su

sahur:
üzeri chialı amaranthlı çilekli muzlu yulaf lapası
1 bardak şekersiz açık çay

1 maden su
2 litreye yakın su

spor yok..

Günaydın herkese dünden beri çok hastayım. Haftasonu arabanın kliması çarptı. Girip okuyup beğeni yaptım ama yazacak hiç halim yoktu. Bugün sabahım boş yatıyorum şimdi. Dünkü menümü yazayım morordek

Uyanınca 2 bardak tarçınlı su
08.00
Kuru kayısılı chia pudingi

12.30
Barbunya
Ayran
Kuruyemiş

17.00
Mercimek çorbası
Salata
İncir uyutması(1 tatlı kaşığı pekmez koydum)

3 litre su
1 litre tarçınlı su
Çay
1 maden suyu

40 dakika tempolu yürüyüş Cikilatacanavari

Nurtopu gibi 240 puancik cezam olduuu yupiidöndüm canimmn ilk işim bugün erken kalkmakla başladım kahvaltimi hazirladim hadi Bismillah bana

Dünkü menüm
Sabah
Tarçınlı su
Avcum kadar kaşarlı sucuklu tost(çocuklara bı kaç defa yaptım Ramazan’da dünde yıne yapınca artık küçücük kendıme de yaptım)

Akşam
Az az kalan yemeklerı yedık
Bıraz tavuk bıraz taze fasulye
Cacık salata
Cok az ezogelın çorba

Su 3 lt ıcıyorumdur

Spor

20 dk plates
20 dk leslıe

morordek Cikilatacanavari

KaçamakLAR bi de
60 puan ceza Cikilatacanavari

Yok cnm yeri hep sabit

Ayy çok çok geçmiş olsun kaptanim

70 puan bana yeter morordek
9 bin adimlik yuruyusum nereye gitti yahuu hem hangi ara 70 puan oldu cezam 60 degilmiydi @morordek
hmm oda gzelmis bende mi ole yapsam bak hevese geldim sende grunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…