- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.741
Yok cnm yeri hep sabit64 200 çıktım inanamadım ama kaynanamida aynı tartı kayınpeder geleli odamda tartılıyorum parke üstünde. Ama koridor fayans orda kiyafetli 64 600 çıktım doğru tartım diye düşünüyorum.
Cikilatacanavari acaba tartı yeri değişti mi. Sonuç artı çıktı.
Bende yazı severim güneş yoksa o gün benim için kötü. .
Ayy çok çok geçmiş olsun kaptanimHedef cim Dr hastaneye yatırdı
Eşyaları almak için eve gelirken arabama çarptılar bugün bitti ama bende bittim allahtan arabada sadece ufak bir çizgi var tampon da babamda iyi olacak inş ama koah işte
70 puan bana yeterBgunku menum
Kahvalti
1 bardak nescafe
1 haslanmia yumrta
Cecil peynir cok az
3 yesil zeytin
2 kucuk oval dilim kepek ekemegiyle yapilmis ince dilim kasarli ve ince dilim macar salamli tost
Arada turk kahvesi
Iftarda
firinda 2 tavuk baget
3 elma dilim patates
Cacik salata
5 hurma
Su 2 lt
Spor gunduz 40 dakika yuruyus
Iftardan sonra 45 dakika pilates
Eve gelince
4 hurma
20 tane kiraz
3 bardak odem attirici cay icicem brazdan sogumasini bekliyorum bu kadr
morordek Cikilatacanavari cezam kalmadi dimi canim
Çok çok geçmiş olsun kaptanım herşey için.
Baban rahatlasın diye mi yatırıldı hastaneye? Her şey üst üste gelmiş ama cana geleceğine mala gelsin.
Geçmiş olsun kaptanım aksiliklerin hepsi de üst üste gelmiş
Acil şifalar canım. Çok geçmiş olsun. Umarım hersey en kısa zamanda düzelir iyi haberler alırsın. .
Geçmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ler inşallah iyi olacak dün gün bitti ya hiç bitmeyecek gibi gelmişti bugün yeni bir gün daha güzel olacakÇok çok geçmiş olsun benim annemde göğüs kanseri Allahim onlara saglik sihhet versin
Supersin canim
Valla canım izne çıkmaya gerek kalmasın kilo verin diye takımdayken ceza yazıyorum ama etkili olmuyor demek :)geldim vallaha da gitmiycim. yaramıyor bak. izinler askıya alınsın, kilo veremeyenler ağır para cezasına çarptırılsın.
Artık dön aramıza karabiberim bak aramızda olmadığın için haftalardır yerinde sayıyorsunKaptanimmmm ben sabit kaldigima seviniyorum bile canim inan aksama kadar ac olunca az yiyemiyorsun yazmadigim gunler kacamaklarim oldu az yediğim gunlerle onlari sabitlemis oldum ama benim oruc bitti artik 7 gun regl olurum yarin hemen normal duzene dönüyorum ramazanin bitmesini bekliyordum regl omunca beklemeye gerek kalmadi sadece haftaya 3 gun tutarim oruç
Keselim hemen 240 puan cezaKaptanimmmmmorordek benim cezalarida kessen bir canimmm cezami istiyorummm yarin basliyorum yapmaya
Sana da 30 puan cezaİyi geceler misafir vardı sonra ev topla falan ancak gelebildim.
Sahur: bir kase yoğurt
3 yk yulaf.
2 ceviz
Yarım yk kuru üzüm
İftar
Dört biber kızartması(peçeteye aldım yağını)
3 4 dilim fırında patates
Az yoğurt
2 yk pirinç
3 yk haşlama et
Avuç içinin yarısı kadar pide
1 maden suyu
Şekersiz siyah çay
Bir dilim güllaç
1 yk dondurma
Şimdilik 2 buçuk lt su
50 squat
VeeeCherry Mom e özendim. 40 sn plank
morordek :))
Günaydın canım yok bir anda yapamam zaten :) 25er li setler halinde yapıyorum 100 sabah 100 öğlen 100 de gece yaptım :) kolay oluyor böyle oğlum bıraksa daha çok yapıcam da üstüme atlıyor :) buraya gelmeden önce 3 ay spor salonuna gittim o yüzden vücudum alışkın ondan da kolay geliyorcanim sporun cok gzelde 300 mekik 1 kerede cekmiyosun heralde diki gun icine yayıyosun sanirim bide ne zmandir cekiyosun mekik baya fazla cunku masallah sana
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.Çok çok geçmiş olsun benim annemde göğüs kanseri Allahim onlara saglik sihhet versin
Supersin canim
Sağol canim benim amin insallahCanım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun canım. En kısa sürede anneciğin sağlığına kavuşur inşallah.Çok çok geçmiş olsun benim annemde göğüs kanseri Allahim onlara saglik sihhet versin
Supersin canim
Nurtopu gibi 240 puancik cezam olduuu yupiiGünaydınlar
Valla canım izne çıkmaya gerek kalmasın kilo verin diye takımdayken ceza yazıyorum ama etkili olmuyor demek :)
Artık dön aramıza karabiberim bak aramızda olmadığın için haftalardır yerinde sayıyorsun
Keselim hemen 240 puan cezaCikilatacanavari
Sana da 30 puan cezaCikilatacanavari
KaçamakLAR bi deDünkü menümmorordek
Sahur
İftar sonrası kaçamaklı geçti biraz. Adet oldum. Ben bu dönemlerde tatlı krizine girerim. O yüzden kendime engel olamadım. En az 100 puan cezayı hakettim bence.
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Az peynir
- Domates salatalik
- Taze nane
İftar
2 lt su
- 6 kaşık sebzeli bulgur pilavı
- 1 kase cacık
- Kaçamaklar.......
20 dk yürüyüş
9 bin adimlik yuruyusum nereye gitti yahuu hem hangi ara 70 puan oldu cezam 60 degilmiydi
hmm oda gzelmis bende mi ole yapsam bak hevese geldim sende grunceGünaydın canım yok bir anda yapamam zaten :) 25er li setler halinde yapıyorum 100 sabah 100 öğlen 100 de gece yaptım :) kolay oluyor böyle oğlum bıraksa daha çok yapıcam da üstüme atlıyor :) buraya gelmeden önce 3 ay spor salonuna gittim o yüzden vücudum alışkın ondan da kolay geliyor
Kuzum ben cezaları yazıp bırakıyorum kaç puan cezan birikti ben bilmiyorum.9 bin adimlik yuruyusum nereye gitti yahuu hem hangi ara 70 puan oldu cezam 60 degilmiydi@morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?