Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu aralar hiç içemiyorum o yüzden kilo da veremiyorum canım istemiyor resmen nerdeyse oruç açınca bile içmeyecem zorla iciyorum
Su içmemek halsizlik ve baş ağrısı da yapıyor. Benim pek su içme sorunum olmuyor. Çok tavsiye veremem ama içmek zorunda olduğunu düşünürsen kendini zorlayıp içebilirsin belki.

Kızlar benim de sisem var bi aralar 4lt falan içiyordum ama bu aralar yok ramazandan ötürü sanırım
Birde su içmezsen az kilo verip, benim seni geçeceğimi düşünerekte motive olabilirsin aaaaa bu hafta yarışta yokmusun yoksa bak hasta halimle birazdan yürüyüşe çıkacağım

Guzelmis canim. Tesekkurler

Aaaaa o garibanlar çok masum:) ben pek işlenmiş şeker tüketmem. 'Kırk yılda bir bu garibanlarla buluşuyoruz.

ramazan da kabak detoksu nasıl gider acep yapsak mı ki
Sen bilirsin canım ama bence yapma. Normalde bile birçok kişiyi zorladı. Ramazan’da zor olur hem de tekrar geri gelme olasılığı var. Ben yapınca geri almadım ama inişli çıkışlı oldu sonra kilom. Belki kilonda duraksama olduğunda yapabilirsin

Ama ben önüme gelen bütün videolari izleme huyum var otostopla yurtdisina gezmeye gideenleri ulkeleri gezenlere bakiyorum oyle aklimda yok canim

Mezura aldım ama ölçmeye korkuyorum sanki belimi 94 falan ölçütm şu ölçü bilgilerini kaydettimdi oluyum tekrar bakayım . Ben normalde de önden bakınca geniş görünüyorm omzum falan geniş ama bu ölçü beni hüsrana uğrattı hadi bakalım kızlar görelim ölçüleri ..

Bugünkü menüm
Kahvaltı : haş yumurta peynir salatalık domates zeytin kuruyemiş dereotu şekersiz vişne suyu 2 hurma
Öğle: 10minik lahana sarması yoğurt dondurma 8kiraz 2kayısı 2erik şekersiz kahve bir avuç kuru üzüm
Akşam: tarhana çorbası taze fasulye tost makinesinde 6köfte domates salatalık ayran
Su:2lt 11dk bölgesel 100ip atlama morordek Cikilatacanavari

Daha ne yapsın ki ördekim. İyi ki varsın

Bende hala mezura yok. Alınca ölçeceğim ama umarım doğru ölçerim senin kilo üst bölgede mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…