Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar tatlı krizleri için ne önerirsiniz valla beni
ben o çok zorluyor bu ara çay kahvede şekersiz olunca bünye şekeri arıyor
Hurma iyi gider canım. Muza kakao da koyabilirsin. Ya da sabahtan 1 bardak sütüne 2 yk chia koy, 1 çay kaşığı da bal ekle, akşama kadar bırak şişsin. Ya da bir gün önceden yap, arada puding niyetine ye, oh mis. Birde Cikilatacanavari nin çok güzel sağlıklı atıştırmalık, çikolata vs tarifleri var, onlara da bakabilirsin.

Ne demek tatlım. Ne zaman geri dönüyorsun?
Aynı fikirdeyim, geçen pazartesinden beri sadece izne çıktığım kiloma dönmek için uğraşıyorum.
Geldim geldim de, listeye dönmek içim kabus 80inmden kurtulmam lazım. Tartılmadım ama şarkıdaki gibi oooo kendiniiii biliiiyyooooorrrrr
Başladım işte bakalım inşallah 2-3 haftaya girerim listeye.

Listeyi nasılsa ben tutuyorum, sölemicem kendiminkileri nihohoha ama biraz çıtırlaşınca sölerim

Dönersin canım daha önce yaptın yine yaparsın

Aaaaa o garibanlar çok masum:) ben pek işlenmiş şeker tüketmem. 'Kırk yılda bir bu garibanlarla buluşuyoruz.
E ben de kırk yılda bir ceza yazmışım çok mu
Hoşbuldum tekrar canım. Ne kadar sürede 2 olduğunu morordek ime soralım.
Ayda bir tutalım dedik canım
İpleri dondurmaya saydım
Selam kızlar uzun bir aradan sonra bir merhaba diyeyim dedim.. umarım herkes iyidir.. yaz için hazırdır veya bomba gibi hazırlanıyordur :)
Aaaa kimleri görüyoruz nasılsın nasıl gidiyor hayat :)

E ben de kırk yılda bir ceza yazmışım çok mu

Ayda bir tutalım dedik canım

İpleri dondurmaya saydım

Aaaa kimleri görüyoruz nasılsın nasıl gidiyor hayat :)
Bu dönem bol ağlamalı geçiyor canım :) okul çok zorluyor. Haziran nasıl oldu anlamadım bile :) 18 Haziran’da sınavım var sonra tatil.. sen nasılsın? Umut paşa nasıl?

Bu dönem bol ağlamalı geçiyor canım :) okul çok zorluyor. Haziran nasıl oldu anlamadım bile :) 18 Haziran’da sınavım var sonra tatil.. sen nasılsın? Umut paşa nasıl?
Hoşgeldin canım kolay gelsin.. Sınav için başarılar diliyorum. Kilo durumun nasıl koruyorsundur inşallah.

Kahvaltı
Hindi jambonlu omlet (2 yumurtadan)
Ben füme aldım sanıyorum meğer jambonmuş.
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara
Türk kahvesi
2 hurma

Öğle
Bir büyük kase mercimek çorbası
1,5 yk kadar pilav

Ara
Filtre kahve sütlü

Akşam
Peynirli sandviç

Gece
Maden suyu
Çeyrek muz
Belki filtre kahve içerim sonra ya da çay

Su: 1,5 bitti 2 ye tamamlayacağım
Spor: yok. morordek

Birde su içmezsen az kilo verip, benim seni geçeceğimi düşünerekte motive olabilirsin aaaaa bu hafta yarışta yokmusun yoksa bak hasta halimle birazdan yürüyüşe çıkacağım
Ben bu hafta artı gelmem inşallah bugün yarın suya abanacam bakalım inşallah 3-5 bişey gider hedefime ulaşamazsam çok üzülürüm

Iyi geceler canlarim
morordek 5 haziran 2018 sali menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
3 dilim domates
3 dilim salatalik
3 zeytin

Ara
Herzamanki kahve

Öğlen
1 dilim ekmek
5 kasik taze fasulye
1 kase yogurt
1 sivri biber

Ara
Kahve

Aksam
Haslanmis tavuk göğsü
Ve salata
2 litrede su icildi

30 dakikada yürüyüş yapildi

Merhaba kizlar, bir gorunup bir kaciyorum ben de. Sebebini sorarsaniz diyetten uzaklastim ramazanda. Abartiya kacmadan, her seyden yiyorum. Karnimin cok sis oldugunu hissettim su iki gunde ve normale donmem gerektigini anladim. Bugunden itibaren diyete iyoce asiliyorum ve buralardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…