- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.801
Hurma iyi gider canım. Muza kakao da koyabilirsin. Ya da sabahtan 1 bardak sütüne 2 yk chia koy, 1 çay kaşığı da bal ekle, akşama kadar bırak şişsin. Ya da bir gün önceden yap, arada puding niyetine ye, oh mis. BirdeKızlar tatlı krizleri için ne önerirsiniz valla beni
ben o çok zorluyor bu araçay kahvede şekersiz olunca bünye şekeri arıyor
Geldim geldim de, listeye dönmek içim kabus 80inmden kurtulmam lazım. Tartılmadım ama şarkıdaki gibi oooo kendiniiii biliiiyyooooorrrrrNe demek tatlım. Ne zaman geri dönüyorsun?
Aynı fikirdeyim, geçen pazartesinden beri sadece izne çıktığım kiloma dönmek için uğraşıyorum.
Listeyi nasılsa ben tutuyorum, sölemicem kendiminkileri nihohohaMezura aldım ama ölçmeye korkuyorum sanki belimi 94 falan ölçütmşu ölçü bilgilerini kaydettimdi oluyum tekrar bakayım . Ben normalde de önden bakınca geniş görünüyorm omzum falan geniş ama bu ölçü beni hüsrana uğrattı hadi bakalım kızlar görelim ölçüleri ..
Oooooo kimler gelmiş kimleeerrrSelam kızlar uzun bir aradan sonra bir merhaba diyeyim dedim.. umarım herkes iyidir.. yaz için hazırdır veya bomba gibi hazırlanıyordur :)
Dönersin canım daha önce yaptın yine yaparsınHurma iyi gider canım. Muza kakao da koyabilirsin. Ya da sabahtan 1 bardak sütüne 2 yk chia koy, 1 çay kaşığı da bal ekle, akşama kadar bırak şişsin. Ya da bir gün önceden yap, arada puding niyetine ye, oh mis. BirdeCikilatacanavari nin çok güzel sağlıklı atıştırmalık, çikolata vs tarifleri var, onlara da bakabilirsin.
Geldim geldim de, listeye dönmek içim kabus 80inmden kurtulmam lazım. Tartılmadım ama şarkıdaki gibi oooo kendiniiii biliiiyyooooorrrrr
Başladım işte bakalım inşallah 2-3 haftaya girerim listeye.
Kayıplara karışmış bir orti gelmiş sanki :)Oooooo kimler gelmiş kimleeerrr
E ben de kırk yılda bir ceza yazmışım çok muAaaaa o garibanlar çok masum:) ben pek işlenmiş şeker tüketmem. 'Kırk yılda bir bu garibanlarla buluşuyoruz.
Ayda bir tutalım dedik canımHoşbuldum tekrar canım. Ne kadar sürede 2 olduğunumorordek ime soralım.
İpleri dondurmaya saydımBugünkü menüm
Kahvaltı : haş yumurta peynir salatalık domates zeytin kuruyemiş dereotu şekersiz vişne suyu 2 hurma
Öğle: 10minik lahana sarması yoğurt dondurma 8kiraz 2kayısı 2erik şekersiz kahve bir avuç kuru üzüm
Akşam: tarhana çorbası taze fasulye tost makinesinde 6köfte domates salatalık ayran
Su:2lt 11dk bölgesel 100ip atlamamorordek Cikilatacanavari
Aaaa kimleri görüyoruz nasılsın nasıl gidiyor hayat :)Selam kızlar uzun bir aradan sonra bir merhaba diyeyim dedim.. umarım herkes iyidir.. yaz için hazırdır veya bomba gibi hazırlanıyordur :)
Bu dönem bol ağlamalı geçiyor canım :) okul çok zorluyor. Haziran nasıl oldu anlamadım bile :) 18 Haziran’da sınavım var sonra tatil.. sen nasılsın? Umut paşa nasıl?E ben de kırk yılda bir ceza yazmışım çok mu
Ayda bir tutalım dedik canım
İpleri dondurmaya saydım
Aaaa kimleri görüyoruz nasılsın nasıl gidiyor hayat :)
İnşallah canımmmDönersin canım daha önce yaptın yine yaparsın
Bi orti gördüm sanki. Evet eveeeettt gerçekten bi orti gördümKayıplara karışmış bir orti gelmiş sanki :)
Hoşgeldin canım kolay gelsin.. Sınav için başarılar diliyorum.Bu dönem bol ağlamalı geçiyor canım :) okul çok zorluyor. Haziran nasıl oldu anlamadım bile :) 18 Haziran’da sınavım var sonra tatil.. sen nasılsın? Umut paşa nasıl?
Ben bu hafta artı gelmem inşallah bugün yarın suya abanacam bakalım inşallah 3-5 bişey gider hedefime ulaşamazsam çok üzülürümBirde su içmezsen az kilo verip, benim seni geçeceğimi düşünerekte motive olabilirsinaaaaa bu hafta yarışta yokmusun yoksa bak hasta halimle birazdan yürüyüşe çıkacağım
Kaydettim canımOlculerimi yazayimfancynancy
Bel -78 cm
Gogus-90 cm
Gobek-92.5 cm
Kalca-98 cm
Sag bacak-57 cm
Sol bacak-57 cm
Kollar-28 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?