- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.841
Çocuk vardı dimi onlar bebelerin yan etkisi olabilirbelinde kalcanda benimkinden kucuk valla ben cok sarktım yaaa
Canım yas 25 2 cocuk var ama demin baktimda olculerume yanlis hatrliyomusum kendime haksizlik etmisim daha azmis ama yakin tabikiÇocuk vardı dimi onlar bebelerin yan etkisi olabilirayrıca yaş
Ooo daha ne olsun erkenden 2 bebe en iyisini yapmışsın çabuk toparlanirsin. Ben bu yaşta evlendim ...yaş 33 bu aradaCanım yas 25 2 cocuk var ama demin baktimda olculerume yanlis hatrliyomusum kendime haksizlik etmisim daha azmis ama yakin tabiki
Bazen en iyisini yaptik diyorum bazen benim yasimdakiler unv. Okuyo ben cocuk bakiyorum dyorum hayat isde nasipten ote yol yokmus ama bence 33 de fena yas degil daha genceciksin masallah cocugunda var sanirim bazen bende 30 da evlenseydim demiyo deyilim yaniOoo daha ne olsun erkenden 2 bebe en iyisini yapmışsın çabuk toparlanirsin. Ben bu yaşta evlendim ...yaş 33 bu arada
belinde kalcanda benimkinden kucuk valla ben cok sarktım yaaa
Kuzum ben çocuk doğurmadım ona rağmen bu haldeyim ayrıca benim boyum uzun onun farkı da varCanım yas 25 2 cocuk var ama demin baktimda olculerume yanlis hatrliyomusum kendime haksizlik etmisim daha azmis ama yakin tabiki
Hmm evet dogru dedin boy farkida onemliKuzum ben çocuk doğurmadım ona rağmen bu haldeyim ayrıca benim boyum uzun onun farkı da var
Bel ve göbek ölçümlerini nasıl yaptın tarif edebilir misin canımMeme 100cm
Bel 89 cm
Göbek 101 cm
Kalça 112
Bacaklar 65
Alt bacak 37
Kol 38
Ama diyete basladigimda arada müthiş fark var
Sınavında kolaylıklar diliyorum Denizcim, özlemişim vallahi eskilerden birini görmek güzel oldu :)Bu dönem bol ağlamalı geçiyor canım :) okul çok zorluyor. Haziran nasıl oldu anlamadım bile :) 18 Haziran’da sınavım var sonra tatil.. sen nasılsın? Umut paşa nasıl?
Takıma gelmeye gelmeye kimi etiketleyecegini bile unutmus hatunCezalarda kimi etiketliyoruz 30 dakika yuruyus yaptim 240 puan cezam vardi 210 kaldi
60 puan cezaSalı menümorordek
Sahur dukan krep pek beceremedim ama yinede iyiydi sut değil şu ilemi yapmalı tavadan kaldiramadim
2 hindi füme
Peynir
Zeytin
1 hurma
Iftar
Barbunya yemeği
Chiali cacık
Salata
1 çiçek ekmek dilimi kadar kendi yaptığım çok tahıllı ekmek
Çay kuruyemiş 5tane biscolata mood cISS
11 de karpuz
Su 1 lt
Spor yok
SalatalıKolaylıklarMenümü yazayım
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Domates
SalatalıKolaylıklar
Maydanoz
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara
1 kase kiraz
Akşam
4 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı makarna salatası
Minik tulumbaya 15 puan kestim :)Menü
Sahur
2 gün kurusu
İftar
1 kepçe acılı tarhana
2yk et sote
Yarım kabak icine bulgur pirinç karışık dolma
1 avuç içi patates haşlama içine yogurt
Salata
1 tane minik tulumba tatlısı (göz hakkı valla 1tanecik)
Ara
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 avuç fındık
Su 1 litre oldu daha içiyorum
Spor
8dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dk bisiklet
75dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Bgunku menum
Sabah
10 kiraz
5 hurma
3 kasik yogurdun icine 1 armut dogradim
1 bardak nescafe
Aralarda bol bol su ve temizlik
Iftar
1.5 kepce mercimek corbasi
5 kasik cacik
3 kasik salata
Etli ince dilim bostan patlicandan yapilmis kebap
1 kepce taze fasulye
Su 2.5 lt
3 bardak yesil cay
Spor
30 dakika zumba
20 dakika bolgesel egzersiz hepsini tek tek yazmak istiyorum pilates harici evde ilk defa yaptim
10×3 bacaklar karına hareketi
10×3 tirmanma hareketi
10×3 bacakalr yukari hareketi
20×2 squat
15×2 lateral lunge hareketi
15×2 jumping jacks hareketi
15×2 squat side kinck hareketi
15×2 butt kicks hareketi
15×2 bridge
20 sn plank
morordek
3'u düşünenlerin önünde saygıyla eğiliyorumAynen nasipten ötesi olmuyor ama hepsi seçimlerimiz senin öyle benim böyle 2 cocuk var. 3 olsa mı olmasami artık kafa götürmuyor. 25 olsam yapardım gençken çocuk işi daha iyi dinamik oluyon.
Ay bende mezuramı bulamıyorum en son oğlan kendine oyuncak yapmış oynuyordu :) biraz daha bakınıcamda bulamazsam alayım dediğin gibi muhtemelen sıkılaşmışımdır yani inş:)Tartıda almasanda mezura da iyi sonuç alacağın kesin
Ooo süper hareketlerBgunku menum
Sabah
10 kiraz
5 hurma
3 kasik yogurdun icine 1 armut dogradim
1 bardak nescafe
Aralarda bol bol su ve temizlik
Iftar
1.5 kepce mercimek corbasi
5 kasik cacik
3 kasik salata
Etli ince dilim bostan patlicandan yapilmis kebap
1 kepce taze fasulye
Su 2.5 lt
3 bardak yesil cay
Spor
30 dakika zumba
20 dakika bolgesel egzersiz hepsini tek tek yazmak istiyorum pilates harici evde ilk defa yaptim
10×3 bacaklar karına hareketi
10×3 tirmanma hareketi
10×3 bacakalr yukari hareketi
20×2 squat
15×2 lateral lunge hareketi
15×2 jumping jacks hareketi
15×2 squat side kinck hareketi
15×2 butt kicks hareketi
15×2 bridge
20 sn plank
morordek
ay yok rabbim olmayana versin insallah yasla baslada alakasi yok 3. Cocugun inan sabır lazm benim sabrım 2 cocukta btti zten sabrsiz bi insanimdir oyuzden 2 iyidirAynen nasipten ötesi olmuyor ama hepsi seçimlerimiz senin öyle benim böyle 2 cocuk var. 3 olsa mı olmasami artık kafa götürmuyor. 25 olsam yapardım gençken çocuk işi daha iyi dinamik oluyon.
tisikkur ediyorum kaptanim hergun gorebilirsin bu sporu bnden artikSınavında kolaylıklar diliyorum Denizcim, özlemişim vallahi eskilerden birini görmek güzel oldu :)
Umut paşa nasıl olsun, büyüyor günden güne. Canımıza okumaya devam
Senin kilo durumları ne alemde salmadın değil mi :)
Takıma gelmeye gelmeye kimi etiketleyecegini bile unutmus hatun
60 puan cezaCikilatacanavari
SalatalıKolaylıklar
T9 gazisi olmuşsun hedefim
Minik tulumbaya 15 puan kestim :)
Spor mikemmel
3'u düşünenlerin önünde saygıyla eğiliyorum
braz kıskanclık sonucu ortaya cıkmıs olablir bu sporcuklar canim baktim herkes bseyler yapio sadece zumbayla olmaz totonu kaldir dedim kendi kendimeOoo süper hareketler
Cnm göbeğimi en geniş yerinden ölçtüm beli de elimi koyduğum yerden ölçtümBel ve göbek ölçümlerini nasıl yaptın tarif edebilir misin canım
En dar yer mi oluyor yani bel?Cnm göbeğimi en geniş yerinden ölçtüm beli de elimi koyduğum yerden ölçtüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?