Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo daha ne olsun erkenden 2 bebe en iyisini yapmışsın çabuk toparlanirsin. Ben bu yaşta evlendim ...yaş 33 bu arada
Bazen en iyisini yaptik diyorum bazen benim yasimdakiler unv. Okuyo ben cocuk bakiyorum dyorum hayat isde nasipten ote yol yokmus ama bence 33 de fena yas degil daha genceciksin masallah cocugunda var sanirim bazen bende 30 da evlenseydim demiyo deyilim yani

Bu dönem bol ağlamalı geçiyor canım :) okul çok zorluyor. Haziran nasıl oldu anlamadım bile :) 18 Haziran’da sınavım var sonra tatil.. sen nasılsın? Umut paşa nasıl?
Sınavında kolaylıklar diliyorum Denizcim, özlemişim vallahi eskilerden birini görmek güzel oldu :)
Umut paşa nasıl olsun, büyüyor günden güne. Canımıza okumaya devam
Senin kilo durumları ne alemde salmadın değil mi :)
Cezalarda kimi etiketliyoruz 30 dakika yuruyus yaptim 240 puan cezam vardi 210 kaldi
Takıma gelmeye gelmeye kimi etiketleyecegini bile unutmus hatun
60 puan ceza Cikilatacanavari
SalatalıKolaylıklar
T9 gazisi olmuşsun hedefim
Minik tulumbaya 15 puan kestim :)

Spor mikemmel
Aynen nasipten ötesi olmuyor ama hepsi seçimlerimiz senin öyle benim böyle 2 cocuk var. 3 olsa mı olmasami artık kafa götürmuyor. 25 olsam yapardım gençken çocuk işi daha iyi dinamik oluyon.
3'u düşünenlerin önünde saygıyla eğiliyorum

Günaydın canlar;
morordek Cikilatacanavari fancynancy

İftar:
1 Kepçe Kuru Fasulye
Bol Salata
Bir kase ev yapımı yoğurt
1 bardak su
1 hurma

Sahur:
1,5 haşlanmış yumurta
salatalık - domates
zeytin - peynir
2 kayısı-3 çilek
yarım bardak kayısı kompostosu (Şekersiz)
1 Bardak açık çay
1 avuç ekşi mayalı ekmek

1,5 litre su

Ooo süper hareketler

Aynen nasipten ötesi olmuyor ama hepsi seçimlerimiz senin öyle benim böyle 2 cocuk var. 3 olsa mı olmasami artık kafa götürmuyor. 25 olsam yapardım gençken çocuk işi daha iyi dinamik oluyon.
ay yok rabbim olmayana versin insallah yasla baslada alakasi yok 3. Cocugun inan sabır lazm benim sabrım 2 cocukta btti zten sabrsiz bi insanimdir oyuzden 2 iyidir

tisikkur ediyorum kaptanim hergun gorebilirsin bu sporu bnden artik

Ooo süper hareketler
braz kıskanclık sonucu ortaya cıkmıs olablir bu sporcuklar canim baktim herkes bseyler yapio sadece zumbayla olmaz totonu kaldir dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…