- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.901
Sebeplerim:2tatli için çok degilmi
Cidden ya ayrılan doktora randevu vermek nedir? İnsanları uğrastırıyorlar yok yere. Umarım baska iyi bir doktor bulursun canımEpey zaman sonra bulup memnun kaldım göğüs hastalıkları doktorundan randevu alıp gittim bugün ve adamın hastaneden ayrıldığını öğrendim. Nereye gitti oraya gideyim dedim banka doktoru oluyormuş. Öffff sinirlenip döndüm. Şimdi doktor bul işin yoksa. Bi de niye randevu veriyorsun maden adam ayrılıyor. Zaman israfı yemin ediyorum.
Sağol şekerim, darısı hepinizin başına
Çok haklısın canım ne saçma olmuş. Umarım en kısa sürede iyi bir doktor bulursun.Epey zaman sonra bulup memnun kaldım göğüs hastalıkları doktorundan randevu alıp gittim bugün ve adamın hastaneden ayrıldığını öğrendim. Nereye gitti oraya gideyim dedim banka doktoru oluyormuş. Öffff sinirlenip döndüm. Şimdi doktor bul işin yoksa. Bi de niye randevu veriyorsun maden adam ayrılıyor. Zaman israfı yemin ediyorum.
tesekkur ederim canimgercekten tebrik ederim seni
yok be nerde daha aldigim 700 gr gitmedi gercekten braz zorKuzum senin ki ödemdir. Bol su hatta ödem suyuyla rahatlıkla gider cumaya. Sakın moralini bozma. İstersen yarın yürüyüşe ağırlık ver. Kaslar şişince de ağır gelmiş olabilirsin.
Çok güzel bir menü canım. Suyun 3ün altında olmazsa çok faydasını görürsün
Oooo bu hafta adımı yazdıracağım diyorsun. Harikasın canım.
Valla canım herkes kendinde olmayanı istiyor galiba.Ben de 32 yaşında evlendim. Şimdi de çocuk için uğraşıyoruz. 37 oldum hamile kalıcam da doğuracağım daha. Aslında çocuk sorun olmasaydı evlendiğim yaştan pişman değilim de işte evdeki hesap çarşıya uymuyor. Aslında kaç yaşında evlenirsek evlenelim acaba şöyle mi olsaydı deriz o yüzden aman sağlık olsun diyorum ben.
Zaten 35 puanım vardı30 puanı benim şekerimmorordek
Gerilme canım eksi geleceksin benceÇok korkuyorum ben ya nolur yarın eksi geleyim çok gerginim
Yaaaa bu hafta çok iftarın vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Onlardan mı oldu acaba?tesekkur ederim canim
yok be nerde daha aldigim 700 gr gitmedi gercekten braz zor
İnşallah cnm sürekli dua ediyorum eksi geleyim diyeZaten 35 puanım vardı
Gerilme canım eksi geleceksin bence
Canım rahat ol inşallah eksi gelirsin..Çok korkuyorum ben ya nolur yarın eksi geleyim çok gerginim
Evet canim cuma cumartesi pazar sali ve bgun yarinda annemdeyiz yani bu hafta sadece pazartesi evdeydik sabit gelsem bu hafta bana yetr inan ama hic umudum yok cumarteside benim misafirim var nasl olcak bilmiyorum ustune bide reglim daha ne dyim bittim ben bu haftaYaaaa bu hafta çok iftarın vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Onlardan mı oldu acaba?
Geçmiş olsun cnm yaIyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Çok geçmiş olsun canım,,Iyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Geçmiş olsun cnm ya
cok tesekkur ederim kızlarrBu dünkü menüm zaten,bi öncekini mi yazmadım acaba,çok karmasigim bu ara,kusura bakmayin@morordek
Çok geçmiş olsun canım,,
Çok haklısın,gerçekten kusura bakma Allah razi olsun ugrasiyosun bizimle,daha cok dikkat edicegime söz veriyorum,kalabalik bı ailede yaşıyorum üstüne iki minik cocuk menu falan aklimdan cikiyor bazen, gerçekten uzgunumHanımlar genel bir açıklama yapmak istedim. Eskiden beri takımda olanlar aslında biliyor, yeni gelen arkadaşlarımıza sistemin nasıl çalıştığını açıklama ihtiyacı duydum. Özellikle de ceza konusunda...
Ben neden ceza yazıyorum size? Sadistliğimden değil tabi ki, henüz o kadar delirmedim şükürBuraya menü yazıyorsunuz, hatta bazen yazmıyorsunuz (ki her gün menü yazmak takım kuralı ve herkes buraya kuralları kabul ettiğini beyan ederek geldi), içinde diyette yenmemesi ya da nadiren yenmesi gereken şeyler var. Şimdi ben bu menüyü görmezden geleyim dersem; 1. herkes bu şekilde "yaa nasıl olsa bi şey denmiyor" diyerek kaçamakların dibini görüyor (tecrübeyle sabit), 2. görenin canı cekiyor, 3. ve en önemlisi o kaçamak size kg olarak geri dönüyor. Siz buraya kilo vermek için geldiniz değil mi? O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, spor yapacaksınız. Bunun kuralı bu. Hem tatlıları börekleri yiyeyim hem kilo vereyim, öyle olmuyor maalesef.... Olsaydı hiçbirimiz kilo almazdık değil mi? Ve aslında ne güzel olurdu
Ben burada ailemden işimden zaman ayırıp sizlerin menülerini puanlıyorum, haftalık hedeflerinizi tutuyorum vs vs. Neyse amacım bunları gözünüze sokmak değil, bunlar kaptanın genel sorumlulukları ve kaptan olan kişi durumu bilerek kaptan oluyor zaten. Amacımız sizleri hedef kilolarınıza ulaştırmak, tüm bu sistem bunun için. Ama bunca fedakarlığa rağmen bir de sanki ben keyfimden size ceza yazıyormuşum gibi geri dönüşler alınca, insan demoralize oluyor ister istemez. Mantıken düşününce banane sizin verdiğiniz kilodan değil mi? Ama işte bir faydamız olsun diye uğraşıyoruz burada, tüm takımlar ve kaptan/kaptan yardımcıları olarak. Ha diyorsanız ki bu sistem bana göre değil, o halde zaten yarışmaya katılmanıza da bence gerek yok :) Ya başka motivasyonlar bulursunuz kendinize kilo vermek için ya da kilolarınızla mutlu mesut yaşayıp gidersiniz.
Lafım kimseye değil, yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi genel bir açıklama gereği duydum :) Eski yarışmacılarımıza da hatırlatma olmuş olur. Hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?