Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2tatli için çok degilmi
Sebeplerim:
  1. Şerbetli tatlı
  2. Zaten gün içinde ekstra bal kaymak ve bitterin var
  3. Dün menü yazmamışsın
Bence az bile yazmışım
Cidden ya ayrılan doktora randevu vermek nedir? İnsanları uğrastırıyorlar yok yere. Umarım baska iyi bir doktor bulursun canım
morordek ördekim kepinde çok yakılmış
Sağol şekerim, darısı hepinizin başına

Çok haklısın canım ne saçma olmuş. Umarım en kısa sürede iyi bir doktor bulursun.

Hanımlar genel bir açıklama yapmak istedim. Eskiden beri takımda olanlar aslında biliyor, yeni gelen arkadaşlarımıza sistemin nasıl çalıştığını açıklama ihtiyacı duydum. Özellikle de ceza konusunda...

Ben neden ceza yazıyorum size? Sadistliğimden değil tabi ki, henüz o kadar delirmedim şükür Buraya menü yazıyorsunuz, hatta bazen yazmıyorsunuz (ki her gün menü yazmak takım kuralı ve herkes buraya kuralları kabul ettiğini beyan ederek geldi), içinde diyette yenmemesi ya da nadiren yenmesi gereken şeyler var. Şimdi ben bu menüyü görmezden geleyim dersem; 1. herkes bu şekilde "yaa nasıl olsa bi şey denmiyor" diyerek kaçamakların dibini görüyor (tecrübeyle sabit), 2. görenin canı cekiyor, 3. ve en önemlisi o kaçamak size kg olarak geri dönüyor. Siz buraya kilo vermek için geldiniz değil mi? O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, spor yapacaksınız. Bunun kuralı bu. Hem tatlıları börekleri yiyeyim hem kilo vereyim, öyle olmuyor maalesef.... Olsaydı hiçbirimiz kilo almazdık değil mi? Ve aslında ne güzel olurdu

Ben burada ailemden işimden zaman ayırıp sizlerin menülerini puanlıyorum, haftalık hedeflerinizi tutuyorum vs vs. Neyse amacım bunları gözünüze sokmak değil, bunlar kaptanın genel sorumlulukları ve kaptan olan kişi durumu bilerek kaptan oluyor zaten. Amacımız sizleri hedef kilolarınıza ulaştırmak, tüm bu sistem bunun için. Ama bunca fedakarlığa rağmen bir de sanki ben keyfimden size ceza yazıyormuşum gibi geri dönüşler alınca, insan demoralize oluyor ister istemez. Mantıken düşününce banane sizin verdiğiniz kilodan değil mi? Ama işte bir faydamız olsun diye uğraşıyoruz burada, tüm takımlar ve kaptan/kaptan yardımcıları olarak. Ha diyorsanız ki bu sistem bana göre değil, o halde zaten yarışmaya katılmanıza da bence gerek yok :) Ya başka motivasyonlar bulursunuz kendinize kilo vermek için ya da kilolarınızla mutlu mesut yaşayıp gidersiniz.

Lafım kimseye değil, yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi genel bir açıklama gereği duydum :) Eski yarışmacılarımıza da hatırlatma olmuş olur. Hepinizi seviyorum

gercekten tebrik ederim seni
tesekkur ederim canim

yok be nerde daha aldigim 700 gr gitmedi gercekten braz zor

30 puanı benim şekerim morordek

Bugün iftardan once 78.5 (-300gr) çıktım.Ama hep kabızım simdi açlık otu ile yesil çay demledim.
Demek kabiz olmasam çok güzel sonuclar görücem. Neyse menümü paylaşım.

Menüm;
Sahur;
1 kase yulaf+kuru meyve+ceviz+süt karışımı
2 salatalık

İftar;
1 kase tarhana
2 yk yeşil mercimekli patlıcan
2 yk etli buğday
Salata
Bir parça ekmek

2 t.kahvesi
2,5 L su
1 maden suyu
1 kupa yeşil cay+açlık otu karışımı

Spor;
25 dk zumba
300 ip

Son düzenleme:
Ördekcim çok doğru söylemişsin ve cok haklısın burayı okurken ilk zamanlar hakikaten çok büyük bir emek olduğunu gördüm zaten dilede getirmiştim. Hakkınız çok uğraşmayabildinizde. Birkez daha teşekkür ederim sana cikilataya Fancy toplight a. Emeğe geçen herkese . Hakkını veremedigim zamanlar içinde Üzgünüm

Yaaaa bu hafta çok iftarın vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Onlardan mı oldu acaba?
Evet canim cuma cumartesi pazar sali ve bgun yarinda annemdeyiz yani bu hafta sadece pazartesi evdeydik sabit gelsem bu hafta bana yetr inan ama hic umudum yok cumarteside benim misafirim var nasl olcak bilmiyorum ustune bide reglim daha ne dyim bittim ben bu hafta

Iyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil

Geçmiş olsun cnm ya

Bu dünkü menüm zaten,bi öncekini mi yazmadım acaba,çok karmasigim bu ara,kusura bakmayin@morordek
Çok geçmiş olsun canım,,

Bgunku menum
2 dilim kepek ekmegiyle yapilmis karisik tost
Cecil peynir cok az
3 yesil zeytin
Nescafe

Arada 20 kiraz
Yarim seftali
1 kucuk gofret

Iftar
1 kepce Yayla corbasi
Salata
4 kofte
Tavuk baget hepsi firinda pismis
Baharatli 4 elma dilim patates

Arada 1 bardak cay
1 dilim cıss

Su 1.5 lt

Bgun spor yapamadim hic vaktim olmadi olsaydi yapicaktim

morordek

Çok haklısın,gerçekten kusura bakma Allah razi olsun ugrasiyosun bizimle,daha cok dikkat edicegime söz veriyorum,kalabalik bı ailede yaşıyorum üstüne iki minik cocuk menu falan aklimdan cikiyor bazen, gerçekten uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…