Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım Allah bizlere bağışlasın onşarı çok düşüp kalkıyorlar

Günaydın kızlar gece migrenin tuttu giremedim çok sporda yapamadım o yüzden
morordek
Dünkü menüm
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
7zeytin
1dilim ekmek

Şekersiz türk kahvesi
2kayısı
1kase tahıllı gevrek

Yayla çorbası
Çok az döner ekmeksiz
Salata

Şekersiz çay

200mekik
30dk bölgesel hareketler
2 dk plank
20squat
20 Leg raises

çok geçmiş olsun

Canım çok haklısın. Senin derdin olmamasına rağmen hepimizin derdini kendine dert edinip bize destek oluyorsun. Gerçekten de ceza olmasa caydırıcı olmasaydı kendimizi salardık.
Bizler bile çoğu zaman bişey yazmaya zaman bulamazken sen hergun mutlaka girip menülerimizi yorumluyorsun.
Seni üzdüysek kusurumuza bakma lütfen.
Burası seninle güzel ve anlamlı. Biz de seni seviyoruz

Şehir dışından misafirim vardı gelemedim kusura bakmayın.
Salı menüm:
Sabah:
1 minik domates
1 dilim peynir.
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen
Domates çorbası bir dilim kaşar

Ara bir bardak süt

Akşam
1 kase tarhana
3 kaşık havuç salatası
2 kaşık sebzeli bulgur

2,5 lt su
Spor 25 squat
Yarım saat yürüyüş

morordek

Son düzenleme:
Amin canım geçmiş olsun. Herşey evlatlarımız için Allah hepsine uzun mutlu sağlıklı ömürler versin

Günaydın 5.takımın güzelleri..
Günaydın ballı lokmalar
Günaydın canlar.. ..

Hahaha alemsin :))

İnsanın canı çekecek kız emzireni var, oruçlusu var
Banane banane dicem işte ballı kaymaklı lokumlarim

40 puanını ben aldım kaptanım morordek

morordek burdan da bi 30 puan aldim

morordek hedefi tutturamadım ama en azından artı gelmedim çok şükür son üç gün köyü geçti yoksa fena değildi bu hafta 59,400
Cnm Oruçluysan akşam üzeri tartilman gerek yok değilsen cuma sabah

azaydidem çok çok geçmiş olsun. Allah korusun tüm cocukları.

Aynen adetlisi var dimi ama... Bu hafta nasıl olacak bakalım pzt bekliyordum ama süpriz oldu ben yarın tartilirim.

Geçmiş olsun canım Allah bizlere bağışlasın onşarı çok düşüp kalkıyorlar

Amin canım geçmiş olsun. Herşey evlatlarımız için Allah hepsine uzun mutlu sağlıklı ömürler versin
aminn insallah cok tesekkur ederim kizlarr

Bu spor yapamamış halin mi yahu masallah sana Keşke herkesin spor yapamamış hali bu olsa

İsmini vermek istemediğim garibanla dün de görüştük 40 puan ceza istiyorum o yüzden.

morordek
Peki :)
morordek hedefi tutturamadım ama en azından artı gelmedim çok şükür son üç gün köyü geçti yoksa fena değildi bu hafta 59,400
Ciklatım da demis eger oruc tutmuyorsan yarın sabah tartılıp bildirim yapabilirsin, belki daha eksi gelirsin :)
Günaydın fit hanımlar

Ben Cherry Mom rint
Oruçlu olsak dahi yarın ıftar oncesı kılo bıldrımı yapabılıyoruz degıl mı?
morordek
Canım siz halen asıl listede olmadıgınız icin yarın iftar öncesi bildirim yapabilirsiniz orucluysanız. Oruclu degilseniz de yarın sabah aç karnına bildirim yapın.
Deneme süreniz galiba haftaya bitiyor, haftaya da bayram, nasıl olacak bilmiyorum. Bakıciiiz :)

:) Gece hiç yapamadım yani öğlende yapmasaydım benim migren iyice artardı :)))

Ay evet ya biz listede yokuzz demi alıverin kaptanımız bizi de ya :) valla zararımız olmaz:)))

:) Gece hiç yapamadım yani öğlende yapmasaydım benim migren iyice artardı :)))

Ay evet ya biz listede yokuzz demi alıverin kaptanımız bizi de ya :) valla zararımız olmaz:)))
Canım kurallar :)
Deneme süresi var 2 hafta mecburen, onun tamamlanması gerek :) Yoksa zararınız değil, yararınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…