- 23 Mart 2016
- 30.762
- 91.810
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.941
Geçmiş olsun canım Allah bizlere bağışlasın onşarı çok düşüp kalkıyorlarIyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
çok geçmiş olsunIyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Canım çok haklısın. Senin derdin olmamasına rağmen hepimizin derdini kendine dert edinip bize destek oluyorsun. Gerçekten de ceza olmasa caydırıcı olmasaydı kendimizi salardık.Hanımlar genel bir açıklama yapmak istedim. Eskiden beri takımda olanlar aslında biliyor, yeni gelen arkadaşlarımıza sistemin nasıl çalıştığını açıklama ihtiyacı duydum. Özellikle de ceza konusunda...
Ben neden ceza yazıyorum size? Sadistliğimden değil tabi ki, henüz o kadar delirmedim şükürBuraya menü yazıyorsunuz, hatta bazen yazmıyorsunuz (ki her gün menü yazmak takım kuralı ve herkes buraya kuralları kabul ettiğini beyan ederek geldi), içinde diyette yenmemesi ya da nadiren yenmesi gereken şeyler var. Şimdi ben bu menüyü görmezden geleyim dersem; 1. herkes bu şekilde "yaa nasıl olsa bi şey denmiyor" diyerek kaçamakların dibini görüyor (tecrübeyle sabit), 2. görenin canı cekiyor, 3. ve en önemlisi o kaçamak size kg olarak geri dönüyor. Siz buraya kilo vermek için geldiniz değil mi? O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, spor yapacaksınız. Bunun kuralı bu. Hem tatlıları börekleri yiyeyim hem kilo vereyim, öyle olmuyor maalesef.... Olsaydı hiçbirimiz kilo almazdık değil mi? Ve aslında ne güzel olurdu
Ben burada ailemden işimden zaman ayırıp sizlerin menülerini puanlıyorum, haftalık hedeflerinizi tutuyorum vs vs. Neyse amacım bunları gözünüze sokmak değil, bunlar kaptanın genel sorumlulukları ve kaptan olan kişi durumu bilerek kaptan oluyor zaten. Amacımız sizleri hedef kilolarınıza ulaştırmak, tüm bu sistem bunun için. Ama bunca fedakarlığa rağmen bir de sanki ben keyfimden size ceza yazıyormuşum gibi geri dönüşler alınca, insan demoralize oluyor ister istemez. Mantıken düşününce banane sizin verdiğiniz kilodan değil mi? Ama işte bir faydamız olsun diye uğraşıyoruz burada, tüm takımlar ve kaptan/kaptan yardımcıları olarak. Ha diyorsanız ki bu sistem bana göre değil, o halde zaten yarışmaya katılmanıza da bence gerek yok :) Ya başka motivasyonlar bulursunuz kendinize kilo vermek için ya da kilolarınızla mutlu mesut yaşayıp gidersiniz.
Lafım kimseye değil, yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi genel bir açıklama gereği duydum :) Eski yarışmacılarımıza da hatırlatma olmuş olur. Hepinizi seviyorum
Amin canım geçmiş olsun. Herşey evlatlarımız için Allah hepsine uzun mutlu sağlıklı ömürler versinIyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Günaydın 5.takımın güzelleri..
Günaydın ballı lokmalar
Günaydın canlar.. ..Günaydınlar
Germe kendini ciklatim bence eksi geleceksin
Sibelcim sendeki değişimi görmemek için kör olmak lazım. Eskiden her gün mutlaka kaçamak olurdu menülerinde simdi baya azaldı. Faydam olabildiyse ne mutlu
Canım çok geçmiş olsun kızına
Düşünce çok korkutuyorlar cidden
Pazartesi yazmamışsın canım. Ben de atlamış olabilirim bazen oluyor bana da
Canım inan ki laflarım sadece sana değildi. Birkaç şey birleşti kafamda ve açıklama gereği duydum. Yoksa cabaladiginin farkındayım
Hahaha alemsin :))Dünkü menüm
5 6 zeytin
Peynir
domates
Öğle
Bir kase çorba
Ara süt
Akşam
2 yk bulgur
100 gr yağsız et
1 kase yayla çorbası
İki üç lokma karpuz
İsmini vermek istemediğim garibanla dün de görüştük 40 puan ceza istiyorum o yüzden.
3 lt su
Spor maalesef yok
morordek
YaaaaHahaha alemsin :))
Banane banane dicem işte ballı kaymaklı lokumlarimİnsanın canı çekecek kızemzireni var, oruçlusu var
40 puanını ben aldım kaptanımDünkü menümmorordek
Sabah
Öğle
- Yok
Avm gezdik. Bayram alışveşi... McDonald's a uğradık. Kızımın yemediği patatesi yedim maalesef
Akşam
2 lt su
- 4 yemek kaşığı taze fasulye
- 4 kaşık bulgur pilavı
- 1 bardak ayran
45 dk leslieCikilatacanavari
Şehir dışından misafirim vardı gelemedim kusura bakmayın.
Salı menüm:
Sabah:
1 minik domates
1 dilim peynir.
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
Domates çorbası bir dilim kaşar
Ara bir bardak süt
Akşam
1 kase tarhana
3 kaşık havuç salatası
2 kaşık sebzeli bulgur
2,5 lt su
Spor 25 squat
Yarım saat yürüyüş
morordek
Cnm Oruçluysan akşam üzeri tartilman gerek yok değilsen cuma sabahmorordek hedefi tutturamadım ama en azından artı gelmedim çok şükür son üç gün köyü geçti yoksa fena değildi bu hafta 59,400
azaydidem çok çok geçmiş olsun. Allah korusun tüm cocukları.
Aynen adetlisi var dimi ama... Bu hafta nasıl olacak bakalım pzt bekliyordum ama süpriz oldu ben yarın tartilirim.
Geçmiş olsun canım Allah bizlere bağışlasın onşarı çok düşüp kalkıyorlar
aminn insallah cok tesekkur ederim kizlarrAmin canım geçmiş olsun. Herşey evlatlarımız için Allah hepsine uzun mutlu sağlıklı ömürler versin
Bu spor yapamamış halin mi yahu masallah sanaGünaydın kızlar gece migrenin tuttu giremedim çok sporda yapamadım o yüzden
morordek
Dünkü menüm
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
7zeytin
1dilim ekmek
Şekersiz türk kahvesi
2kayısı
1kase tahıllı gevrek
Yayla çorbası
Çok az döner ekmeksiz
Salata
Şekersiz çay
200mekik
30dk bölgesel hareketler
2 dk plank
20squat
20 Leg raises
Canım çok haklısın. Senin derdin olmamasına rağmen hepimizin derdini kendine dert edinip bize destek oluyorsun. Gerçekten de ceza olmasa caydırıcı olmasaydı kendimizi salardık.
Bizler bile çoğu zaman bişey yazmaya zaman bulamazken sen hergun mutlaka girip menülerimizi yorumluyorsun.
Seni üzdüysek kusurumuza bakma lütfen.
Burası seninle güzel ve anlamlı. Biz de seni seviyoruz
Peki :)
Ciklatım da demis eger oruc tutmuyorsan yarın sabah tartılıp bildirim yapabilirsin, belki daha eksi gelirsin :)morordek hedefi tutturamadım ama en azından artı gelmedim çok şükür son üç gün köyü geçti yoksa fena değildi bu hafta 59,400
Canım siz halen asıl listede olmadıgınız icin yarın iftar öncesi bildirim yapabilirsiniz orucluysanız. Oruclu degilseniz de yarın sabah aç karnına bildirim yapın.Günaydın fit hanımlar
BenCherry Mom rint
Oruçlu olsak dahi yarın ıftar oncesı kılo bıldrımı yapabılıyoruz degıl mı?
morordek
Bu spor yapamamış halin mi yahu masallah sanaKeşke herkesin spor yapamamış hali bu olsa
Canım siz halen asıl listede olmadıgınız icin yarın iftar öncesi bildirim yapabilirsiniz orucluysanız. Oruclu degilseniz de yarın sabah aç karnına bildirim yapın.
Deneme süreniz galiba haftaya bitiyor, haftaya da bayram, nasıl olacak bilmiyorum. Bakıciiiz :)
Canım kurallar :):) Gece hiç yapamadım yani öğlende yapmasaydım benim migren iyice artardı :)))
Ay evet ya biz listede yokuzz demi alıverin kaptanımız bizi de ya :) valla zararımız olmaz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?