- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.921
Çok korkuyorum ben ya nolur yarın eksi geleyim çok gerginim
Aksilikler üst üste gelmiş canım çok geçmiş olsun Allah'ım daha kötülerinden korusun. Her ihtimale karşı doktora gitseydiniz en azından için daha rahat ederdi.Iyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Iyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Iyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
saol canim aslinda ilk goturucektik ama genel durumu iyi olunca bu sfer bosuna radyasyon alir dedik arada kaldik gtrmedik bakalim suan uyuyo bi sknti yok insallah da olmazAksilikler üst üste gelmiş canım çok geçmiş olsun Allah'ım daha kötülerinden korusun. Her ihtimale karşı doktora gitseydiniz en azından için daha rahat ederdi.
tesekkur ederim canimCok gecmis olsun canim
İnşallah cnm inşallahBu hafya ben de cok korkuyorum. Kendimi puf puf hissediyorim nedenseinsallah 100 gr bile olsa vermisizdir.
Cnm gece 2 kere uyandırip bilincini kontrol edersen iyi olur bi de fışkırır şekilde kusmasi olursa mutlaka hastaneye git bunun dışında birşey olmazsa birşey yoktur muhtemelen boşuna radyasyona gerek yok gerçektensaol canim aslinda ilk goturucektik ama genel durumu iyi olunca bu sfer bosuna radyasyon alir dedik arada kaldik gtrmedik bakalim suan uyuyo bi sknti yok insallah da olmaz
Gecmıs olsun. Allah koruyor yavruları.Iyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
baktım canim smdi uyandi karnini dyurdum uyutmaya calisiyorum cimceme cin gibi cok korktuk ama cok skur iyiİnşallah cnm inşallah
Cnm gece 2 kere uyandırip bilincini kontrol edersen iyi olur bi de fışkırır şekilde kusmasi olursa mutlaka hastaneye git bunun dışında birşey olmazsa birşey yoktur muhtemelen boşuna radyasyona gerek yok gerçekten
saol canim evet gercektn oleGecmıs olsun. Allah koruyor yavruları.
Germe kendini ciklatim bence eksi geleceksinÇok korkuyorum ben ya nolur yarın eksi geleyim çok gerginim
Sibelcim sendeki değişimi görmemek için kör olmak lazım. Eskiden her gün mutlaka kaçamak olurdu menülerinde simdi baya azaldı. Faydam olabildiyse ne mutluÖrdekcim çok doğru söylemişsin ve cok haklısın burayı okurken ilk zamanlar hakikaten çok büyük bir emek olduğunu gördüm zaten dilede getirmiştim. Hakkınız çok uğraşmayabildinizde. Birkez daha teşekkür ederim sana cikilataya Fancy toplight a. Emeğe geçen herkese . Hakkını veremedigim zamanlar içinde Üzgünüm
Canım çok geçmiş olsun kızınaIyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Pazartesi yazmamışsın canım. Ben de atlamış olabilirim bazen oluyor bana daBu dünkü menüm zaten,bi öncekini mi yazmadım acaba,çok karmasigim bu ara,kusura bakmayin@morordek
Canım inan ki laflarım sadece sana değildi. Birkaç şey birleşti kafamda ve açıklama gereği duydum. Yoksa cabaladiginin farkındayımÇok haklısın,gerçekten kusura bakma Allah razi olsun ugrasiyosun bizimle,daha cok dikkat edicegime söz veriyorum,kalabalik bı ailede yaşıyorum üstüne iki minik cocuk menu falan aklimdan cikiyor bazen, gerçekten uzgunum
İnsanın canı çekecek kızGünaydın ballı lokmalar
Aynen adetlisi var dimi ama... Bu hafta nasıl olacak bakalım pzt bekliyordum ama süpriz oldu ben yarın tartilirim.İnsanın canı çekecek kızemzireni var, oruçlusu var
bir tane ısırıp tadına baktım ondan bile pişmanım midem yanıyor basmış mayayı kaynanamparkbyull Tebrikler sanada iyi dayanabilmissin ben yemeden duramazdim mutlaka tadina bakardim.
Iyi günler kızlar. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?