Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aksilikler üst üste gelmiş canım çok geçmiş olsun Allah'ım daha kötülerinden korusun. Her ihtimale karşı doktora gitseydiniz en azından için daha rahat ederdi.

Cok gecmis olsun canim

Aksilikler üst üste gelmiş canım çok geçmiş olsun Allah'ım daha kötülerinden korusun. Her ihtimale karşı doktora gitseydiniz en azından için daha rahat ederdi.
saol canim aslinda ilk goturucektik ama genel durumu iyi olunca bu sfer bosuna radyasyon alir dedik arada kaldik gtrmedik bakalim suan uyuyo bi sknti yok insallah da olmaz

Bugunku menum morordek
Kahvaltı:
2yumurta,3dilim ekmek,1/2salatalik,2-3catal beyaz peynir,1tk bal,7zeytin
Ara:8-10cilek
Öğle:yok
Aksam:1/2kase tarhana,3-4kasik havuç tarator,bol salata,5-6kasik sucuklu mantar
Ara:2minik armut
3.5lt su,6 bardak çay,1 t.kahve,1rezene
Spor: 30mekik,5dk cardio,5dk bolgesel Cikilatacanavari cezalarim vardi

Bu hafya ben de cok korkuyorum. Kendimi puf puf hissediyorim nedense insallah 100 gr bile olsa vermisizdir.
İnşallah cnm inşallah

saol canim aslinda ilk goturucektik ama genel durumu iyi olunca bu sfer bosuna radyasyon alir dedik arada kaldik gtrmedik bakalim suan uyuyo bi sknti yok insallah da olmaz
Cnm gece 2 kere uyandırip bilincini kontrol edersen iyi olur bi de fışkırır şekilde kusmasi olursa mutlaka hastaneye git bunun dışında birşey olmazsa birşey yoktur muhtemelen boşuna radyasyona gerek yok gerçekten

Gecmıs olsun. Allah koruyor yavruları.

baktım canim smdi uyandi karnini dyurdum uyutmaya calisiyorum cimceme cin gibi cok korktuk ama cok skur iyi

Gecmıs olsun. Allah koruyor yavruları.
saol canim evet gercektn ole

Günaydınlar
Çok korkuyorum ben ya nolur yarın eksi geleyim çok gerginim
Germe kendini ciklatim bence eksi geleceksin
Sibelcim sendeki değişimi görmemek için kör olmak lazım. Eskiden her gün mutlaka kaçamak olurdu menülerinde simdi baya azaldı. Faydam olabildiyse ne mutlu
Canım çok geçmiş olsun kızına
Düşünce çok korkutuyorlar cidden
Bu dünkü menüm zaten,bi öncekini mi yazmadım acaba,çok karmasigim bu ara,kusura bakmayin@morordek
Pazartesi yazmamışsın canım. Ben de atlamış olabilirim bazen oluyor bana da
Canım inan ki laflarım sadece sana değildi. Birkaç şey birleşti kafamda ve açıklama gereği duydum. Yoksa cabaladiginin farkındayım

günaydın çifte kavrulmuş fındıklı lokumlar
( Cikilatacanavari na atıfta bulunak zabağnan )

nörürsünüz eyisiniz inşaallllahhh

morordek fancynancy Cikilatacanavari
iftar:
1 hurma 1 bardak su 2 dilim karpuzla açılış yaptım ..malum karpuz aç karnına yenince şifadır mideyi temizler derler.
1 kepçe yoğurt çorbası
1,5 kepçe kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav...

bir maden suyu
0,5 litre su

sahur:
herkez peynirli bazlama yerken ben..
yulaf lapası yedim üzerinde chia , amarant ,ceviz ve muz vardı.
şekersiz açık çay

1 litre su

bu aralar su içmem azaldı farkındayım velhasıl yemekten sonra oğlanı uyutmaya geçiyorum yatak odasına onu uyuturken bende uyuyakalıyorum anca sahura kalkıyorum.

parkbyull Tebrikler sanada iyi dayanabilmissin ben yemeden duramazdim mutlaka tadina bakardim.

Iyi günler kızlar. ..
bir tane ısırıp tadına baktım ondan bile pişmanım midem yanıyor basmış mayayı kaynanam ama bir buçuk senedir istikrarım kuvvetli elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…