Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En dar yer mi oluyor yani bel?
Kusura bakma canım çok soru sordum da akşama ben de ölçmeyi düşünüyorum yanlış olmasın diye sıruyorum
Aslinda ilk sayfada var canım nasıl ölçüm yapılması gerektiği ama ben şöyle yapıyorum poz verirken elimizi belimize koyuyoruz ya orası en ince yer değil yani

patlıcan biber yoğurtlaması kızartma oluyor değil mi

Merhaba kızlar. .
Öncelikle dünkü menümü paylaşım. .

Sahur;
İftarda döner yaptırmistik mide bulantisindan yiyememistim. Gece 12 gibi onu yedim.
Yanında 400ml ayran

Iftar;
1 parça lavas
3 parça fırın tavuk
Soğan piyazı
3 yk patlıcan salatası ve ayran

Ara;
2 küçük bülbül yuvası ve kahve

2 Maden suyu
2 kahve
2L su

Spor;
45 dk yürüyüş

Ne olacak benim bu T9 ile imtihanım bilmiyorum ördeğim

gercekten tebrik ederim seni

Ben bu hafta artı gelmem inşallah bugün yarın suya abanacam bakalım inşallah 3-5 bişey gider hedefime ulaşamazsam çok üzülürüm
Kuzum senin ki ödemdir. Bol su hatta ödem suyuyla rahatlıkla gider cumaya. Sakın moralini bozma. İstersen yarın yürüyüşe ağırlık ver. Kaslar şişince de ağır gelmiş olabilirsin.

Çok güzel bir menü canım. Suyun 3ün altında olmazsa çok faydasını görürsün

Oooo bu hafta adımı yazdıracağım diyorsun. Harikasın canım.

Valla canım herkes kendinde olmayanı istiyor galiba. Ben de 32 yaşında evlendim. Şimdi de çocuk için uğraşıyoruz. 37 oldum hamile kalıcam da doğuracağım daha. Aslında çocuk sorun olmasaydı evlendiğim yaştan pişman değilim de işte evdeki hesap çarşıya uymuyor. Aslında kaç yaşında evlenirsek evlenelim acaba şöyle mi olsaydı deriz o yüzden aman sağlık olsun diyorum ben.

Yürüyüş hayal bugün nöbetçiyim ama bol su içebilirim inşallah yarın 100gr bile eksi olurum

Dünkü menüm morordek
Kahvaltı
2dilim ekmek,2dilim pastırma,1 yumurta,1-2lokma peynir,1tkbkrem peynir ve bal
Ara
1rezene,2tab Bitter çikolata,1nescafe şekersiz
Öğle
Ton balikli salata bı buyuk kase
Aksam
1porsiyon tavuk,1/2kase yoğurt,bol salata,2adet tulumba tatlı

3lt su,1 t.kahve,5-6bardak cay

50 puan ceza Cikilatacanavari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…