- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.861
Aslinda ilk sayfada var canım nasıl ölçüm yapılması gerektiği ama ben şöyle yapıyorum poz verirken elimizi belimize koyuyoruz ya orası en ince yer değil yaniEn dar yer mi oluyor yani bel?
Kusura bakma canım çok soru sordum da akşama ben de ölçmeyi düşünüyorum yanlış olmasın diye sıruyorum
patlıcan biber yoğurtlaması kızartma oluyor değil miGünaydın herkese
Dünkü menüm
Sahur: Önceki akşam biraz kaçırdığım için sahur yapmadım. Sadece kalan köfteden 1 tane yedim.
İftar : 1 kase pancar çorbası, patlıcan biber yoğurtlaması ve salata + çok az pide
Su : 1,5 lt
Spor: 200 ip
evet canim aylik ölcu yapiliyoKizlar vucut olcumu mu yapmamiz lazim?
Spor ve su . Neler yaptın bakalim arkadaşlar baya hareketlendiler
Sınavında kolaylıklar diliyorum Denizcim, özlemişim vallahi eskilerden birini görmek güzel oldu :)
Umut paşa nasıl olsun, büyüyor günden güne. Canımıza okumaya devam
Senin kilo durumları ne alemde salmadın değil mi :)
Takıma gelmeye gelmeye kimi etiketleyecegini bile unutmus hatun
60 puan cezaCikilatacanavari
SalatalıKolaylıklar
T9 gazisi olmuşsun hedefim
Minik tulumbaya 15 puan kestim :)
Spor mikemmel
3'u düşünenlerin önünde saygıyla eğiliyorum
Slm kizlar hayrli geceler bgun ikizime iftara davetliydik ben naptim peki bgun butun gun evi temzledim kacamak yapmadim isik bitince bir gzel spor yaptim sonrada iftara gttim ve yediklerime dikkat ettim brazdan menumude paylasicam bana kocaman alkislari hazirlayin
Kuzum senin ki ödemdir. Bol su hatta ödem suyuyla rahatlıkla gider cumaya. Sakın moralini bozma. İstersen yarın yürüyüşe ağırlık ver. Kaslar şişince de ağır gelmiş olabilirsin.Ben bu hafta artı gelmem inşallah bugün yarın suya abanacam bakalım inşallah 3-5 bişey gider hedefime ulaşamazsam çok üzülürüm
Çok güzel bir menü canım. Suyun 3ün altında olmazsa çok faydasını görürsünIyi geceler canlarim
morordek 5 haziran 2018 sali menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
3 dilim domates
3 dilim salatalik
3 zeytin
Ara
Herzamanki kahve
Öğlen
1 dilim ekmek
5 kasik taze fasulye
1 kase yogurt
1 sivri biber
Ara
Kahve
Aksam
Haslanmis tavuk göğsü
Ve salata
2 litrede su icildi
30 dakikada yürüyüş yapildi
Oooo bu hafta adımı yazdıracağım diyorsun. Harikasın canım.Bgunku menum
Sabah
10 kiraz
5 hurma
3 kasik yogurdun icine 1 armut dogradim
1 bardak nescafe
Aralarda bol bol su ve temizlik
Iftar
1.5 kepce mercimek corbasi
5 kasik cacik
3 kasik salata
Etli ince dilim bostan patlicandan yapilmis kebap
1 kepce taze fasulye
Su 2.5 lt
3 bardak yesil cay
Spor
30 dakika zumba
20 dakika bolgesel egzersiz hepsini tek tek yazmak istiyorum pilates harici evde ilk defa yaptim
10×3 bacaklar karına hareketi
10×3 tirmanma hareketi
10×3 bacakalr yukari hareketi
20×2 squat
15×2 lateral lunge hareketi
15×2 jumping jacks hareketi
15×2 squat side kinck hareketi
15×2 butt kicks hareketi
15×2 bridge
20 sn plank
morordek
Valla canım herkes kendinde olmayanı istiyor galiba.Bazen en iyisini yaptik diyorum bazen benim yasimdakiler unv. Okuyo ben cocuk bakiyorum dyorum hayat isde nasipten ote yol yokmus ama bence 33 de fena yas degil daha genceciksin masallah cocugunda var sanirim bazen bende 30 da evlenseydim demiyo deyilim yani
Yürüyüş hayal bugün nöbetçiyim ama bol su içebilirim inşallah yarın 100gr bile eksi olurumKuzum senin ki ödemdir. Bol su hatta ödem suyuyla rahatlıkla gider cumaya. Sakın moralini bozma. İstersen yarın yürüyüşe ağırlık ver. Kaslar şişince de ağır gelmiş olabilirsin.
Çok güzel bir menü canım. Suyun 3ün altında olmazsa çok faydasını görürsün
Oooo bu hafta adımı yazdıracağım diyorsun. Harikasın canım.
Valla canım herkes kendinde olmayanı istiyor galiba.Ben de 32 yaşında evlendim. Şimdi de çocuk için uğraşıyoruz. 37 oldum hamile kalıcam da doğuracağım daha. Aslında çocuk sorun olmasaydı evlendiğim yaştan pişman değilim de işte evdeki hesap çarşıya uymuyor. Aslında kaç yaşında evlenirsek evlenelim acaba şöyle mi olsaydı deriz o yüzden aman sağlık olsun diyorum ben.
50 puan cezaDünkü menümmorordek
Kahvaltı
2dilim ekmek,2dilim pastırma,1 yumurta,1-2lokma peynir,1tkbkrem peynir ve bal
Ara
1rezene,2tab Bitter çikolata,1nescafe şekersiz
Öğle
Ton balikli salata bı buyuk kase
Aksam
1porsiyon tavuk,1/2kase yoğurt,bol salata,2adet tulumba tatlı
3lt su,1 t.kahve,5-6bardak cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?