- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.961
Ben suanda artidayim aksamda iftara davetliyiz yani benim hayal ordaki hedefe ulasmamEki Görüntüle 2154780
Şu hedef listesini bir daha paylaşayım da ona göre son dönemecte salmayın sakın :)
Selam kızlar arada bakabiliyorum. Kilomu maalesef koruyamıyorum.. önce 65 oldum onu biliorsunuz zaten. Şimdi de 65-69 arası git gel yapıyorum. 65 te gaza 69 fa frene basıyorum :) ama kalınlaştığımı görmek beni sinir ediyor. Neredeyse hiç spor yapamıyorum; ameliyattan sonra bir bıraktım sonra düzenli devam edememedim. Stresten hep kaçamak yapmak istiyorum. Şu an bile kahve içiyorum yanında çikolata yememek için direniyorum. Katı olmasa da diyete başladım tekrar.o nedenle ölçülü de olsa çikolata yemeyeceğim bir süre. Temmuz 15 ten eylül 7 ye kadar tatil planlarım var. Şimdilik bu beni motive ediyor ve kaçamak yapmıyorum. Sporu da eklersem kısa sürede yeniden incelirim bence. Sizler nasılsınız.? Tartıdaki rakam umarım yüz güldürüyordurSınavında kolaylıklar diliyorum Denizcim, özlemişim vallahi eskilerden birini görmek güzel oldu :)
Umut paşa nasıl olsun, büyüyor günden güne. Canımıza okumaya devam
Senin kilo durumları ne alemde salmadın değil mi :)
Takıma gelmeye gelmeye kimi etiketleyecegini bile unutmus hatun
60 puan ceza @Cikilatacanavari
SalatalıKolaylıklar
T9 gazisi olmuşsun hedefim
Minik tulumbaya 15 puan kestim :)
Spor mikemmel
3'u düşünenlerin önünde saygıyla eğiliyorum
Selam kızlar arada bakabiliyorum. Kilomu maalesef koruyamıyorum.. önce 65 oldum onu biliorsunuz zaten. Şimdi de 65-69 arası git gel yapıyorum. 65 te gaza 69 fa frene basıyorum :) ama kalınlaştığımı görmek beni sinir ediyor. Neredeyse hiç spor yapamıyorum; ameliyattan sonra bir bıraktım sonra düzenli devam edememedim. Stresten hep kaçamak yapmak istiyorum. Şu an bile kahve içiyorum yanında çikolata yememek için direniyorum. Katı olmasa da diyete başladım tekrar.o nedenle ölçülü de olsa çikolata yemeyeceğim bir süre. Temmuz 15 ten eylül 7 ye kadar tatil planlarım var. Şimdilik bu beni motive ediyor ve kaçamak yapmıyorum. Sporu da eklersem kısa sürede yeniden incelirim bence. Sizler nasılsınız.? Tartıdaki rakam umarım yüz güldürüyordur
Daha ay başı canım bende yazmadım bir mezura aliver 1 buçuk liraydi. Bu ölçme işi spora başlamaya motive sanki ben normalde kendimi zayıf görüyorum ama ölçülerim öyle demiyor
Epey zaman sonra bulup memnun kaldım göğüs hastalıkları doktorundan randevu alıp gittim bugün ve adamın hastaneden ayrıldığını öğrendim. Nereye gitti oraya gideyim dedim banka doktoru oluyormuş. Öffff sinirlenip döndüm. Şimdi doktor bul işin yoksa. Bi de niye randevu veriyorsun maden adam ayrılıyor. Zaman israfı yemin ediyorum.
Sebeplerim:
Bence az bile yazmışım
- Şerbetli tatlı
- Zaten gün içinde ekstra bal kaymak ve bitterin var
- Dün menü yazmamışsın
Cidden ya ayrılan doktora randevu vermek nedir? İnsanları uğrastırıyorlar yok yere. Umarım baska iyi bir doktor bulursun canım
Sağol şekerim, darısı hepinizin başına
Hanımlar genel bir açıklama yapmak istedim. Eskiden beri takımda olanlar aslında biliyor, yeni gelen arkadaşlarımıza sistemin nasıl çalıştığını açıklama ihtiyacı duydum. Özellikle de ceza konusunda...
Ben neden ceza yazıyorum size? Sadistliğimden değil tabi ki, henüz o kadar delirmedim şükürBuraya menü yazıyorsunuz, hatta bazen yazmıyorsunuz (ki her gün menü yazmak takım kuralı ve herkes buraya kuralları kabul ettiğini beyan ederek geldi), içinde diyette yenmemesi ya da nadiren yenmesi gereken şeyler var. Şimdi ben bu menüyü görmezden geleyim dersem; 1. herkes bu şekilde "yaa nasıl olsa bi şey denmiyor" diyerek kaçamakların dibini görüyor (tecrübeyle sabit), 2. görenin canı cekiyor, 3. ve en önemlisi o kaçamak size kg olarak geri dönüyor. Siz buraya kilo vermek için geldiniz değil mi? O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, spor yapacaksınız. Bunun kuralı bu. Hem tatlıları börekleri yiyeyim hem kilo vereyim, öyle olmuyor maalesef.... Olsaydı hiçbirimiz kilo almazdık değil mi? Ve aslında ne güzel olurdu
Ben burada ailemden işimden zaman ayırıp sizlerin menülerini puanlıyorum, haftalık hedeflerinizi tutuyorum vs vs. Neyse amacım bunları gözünüze sokmak değil, bunlar kaptanın genel sorumlulukları ve kaptan olan kişi durumu bilerek kaptan oluyor zaten. Amacımız sizleri hedef kilolarınıza ulaştırmak, tüm bu sistem bunun için. Ama bunca fedakarlığa rağmen bir de sanki ben keyfimden size ceza yazıyormuşum gibi geri dönüşler alınca, insan demoralize oluyor ister istemez. Mantıken düşününce banane sizin verdiğiniz kilodan değil mi? Ama işte bir faydamız olsun diye uğraşıyoruz burada, tüm takımlar ve kaptan/kaptan yardımcıları olarak. Ha diyorsanız ki bu sistem bana göre değil, o halde zaten yarışmaya katılmanıza da bence gerek yok :) Ya başka motivasyonlar bulursunuz kendinize kilo vermek için ya da kilolarınızla mutlu mesut yaşayıp gidersiniz.
Lafım kimseye değil, yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi genel bir açıklama gereği duydum :) Eski yarışmacılarımıza da hatırlatma olmuş olur. Hepinizi seviyorum
Iyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
:) Gece hiç yapamadım yani öğlende yapmasaydım benim migren iyice artardı :)))
Ay evet ya biz listede yokuzz demi alıverin kaptanımız bizi de ya :) valla zararımız olmaz:)))
Perşembe de iftar daveti mi olur yaaaBen suanda artidayim aksamda iftara davetliyiz yani benim hayal ordaki hedefe ulasmam
:))Emnis; migrenine ne iyi geliyor? Spor mu?
Kızzzlar 2 kg hedefime çok az kalmış ayy bugün sporun dibine vurcammm
:))
Dünkü agrım uykusuzluktandı önceki gece oğlum belki 20kere gece uyandığından uyuyamadım sonrada uyuyunca geçti normal de hiç bir şey geçirmiyor 2 gün ağrıyor
Perşembe de iftar daveti mi olur yaaa
Ben de iftara davetliyim
Tabi insanlar nerden bilsinler cuma tartı günü diye
Harikasın canım menülerini kaçamaksız görüyorum hep. Tebriklergünaydın çifte kavrulmuş fındıklı lokumlar
(@Cikilatacanavari na atıfta bulunak zabağnan)
nörürsünüz eyisiniz inşaallllahhh
morordek fancynancy @Cikilatacanavari
iftar:
1 hurma 1 bardak su 2 dilim karpuzla açılış yaptım ..malum karpuz aç karnına yenince şifadır mideyi temizler derler.
1 kepçe yoğurt çorbası
1,5 kepçe kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav...
bir maden suyu
0,5 litre su
sahur:
herkez peynirli bazlama yerken ben..
yulaf lapası yedim üzerinde chia , amarant ,ceviz ve muz vardı.
şekersiz açık çay
1 litre su
bu aralar su içmem azaldı farkındayım velhasıl yemekten sonra oğlanı uyutmaya geçiyorum yatak odasına onu uyuturken bende uyuyakalıyorum anca sahura kalkıyorum.
Aynen canım bende yarın bekliyordum bugün oldum. Bugün eksideydim ama yarına bir sıkıntı olmaz umarım.azaydidem çok çok geçmiş olsun. Allah korusun tüm cocukları.
Aynen adetlisi var dimi ama... Bu hafta nasıl olacak bakalım pzt bekliyordum ama süpriz oldu ben yarın tartilirim.
Islık ıslıkKızzzlar 2 kg hedefime çok az kalmış ayy bugün sporun dibine vurcammm
Ben de ben deDünkü menümü yazayım
Sabah:
2 dilim ekmekten tost
Domates
Salatalık
Peynir
Maydanoz
Ara:
2 hurma
Akşam:
Yoğurtlu semiz otu salatası
Yoğurtlu mercimek salatası
1 dilim ekmek
Bu sıralarda salatalardan yürüyorum :)
20 dakika da eliptikmorordek
Cok iyi canım.Kızzzlar 2 kg hedefime çok az kalmış ayy bugün sporun dibine vurcammm
aynen canim cok skur tesekkur ettimAyy, çok geçmiş olsun Didemcim.
Böyle anlarda soğuk kanlı olmak çok önemli ama benim de direkt elim ayağıma dolaşır.
Şükür, bir şey olmamış.
aynen ne bilsin onuda gectim ben btun hafta iftar davetlerindeydim bide regl hepsi bir araya geldi oyuzden bu haftadan hic umidim yokPerşembe de iftar daveti mi olur yaaa
Ben de iftara davetliyim
Tabi insanlar nerden bilsinler cuma tartı günü diye
Olsun yine de 7'leri görmemek bile bence büyük başarı. Bir nevi koruma yapıyorsun ama biraz üstte koruma olmuş :) ama ben eminim ki sen aklına koyarsan verirsin, Deniz'i kimse tutamaz :)Selam kızlar arada bakabiliyorum. Kilomu maalesef koruyamıyorum.. önce 65 oldum onu biliorsunuz zaten. Şimdi de 65-69 arası git gel yapıyorum. 65 te gaza 69 fa frene basıyorum :) ama kalınlaştığımı görmek beni sinir ediyor. Neredeyse hiç spor yapamıyorum; ameliyattan sonra bir bıraktım sonra düzenli devam edememedim. Stresten hep kaçamak yapmak istiyorum. Şu an bile kahve içiyorum yanında çikolata yememek için direniyorum. Katı olmasa da diyete başladım tekrar.o nedenle ölçülü de olsa çikolata yemeyeceğim bir süre. Temmuz 15 ten eylül 7 ye kadar tatil planlarım var. Şimdilik bu beni motive ediyor ve kaçamak yapmıyorum. Sporu da eklersem kısa sürede yeniden incelirim bence. Sizler nasılsınız.? Tartıdaki rakam umarım yüz güldürüyordur
Yaa keşke seni bu hafta listeye alabilseydikKızzzlar 2 kg hedefime çok az kalmış ayy bugün sporun dibine vurcammm
Hedefcim sevindim böyle düşünmene. Faydam olabiliyorsa ne mutluÖrdeğim, öncelikle her şey için teşekkürler.
Gerçekten emeğin çok büyük.
Ben bu konudan hiç şikayet etmedim ama bence arkadaşlar da espiri olarak söylüyordur.
Sonuçta hepimizin amacı kilo vermek, buranın amacı işi kontrolde tutmak. Cezaların çok faydası olduğunu düşünüyorum. O gün üşeniyorsam, sırf ceza olmasın diye aman boşver yemeyivereyim diyorum.
Cezaları da en geç ertesi gün yapma şeklinde kodladım kendimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?