Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar arada bakabiliyorum. Kilomu maalesef koruyamıyorum.. önce 65 oldum onu biliorsunuz zaten. Şimdi de 65-69 arası git gel yapıyorum. 65 te gaza 69 fa frene basıyorum :) ama kalınlaştığımı görmek beni sinir ediyor. Neredeyse hiç spor yapamıyorum; ameliyattan sonra bir bıraktım sonra düzenli devam edememedim. Stresten hep kaçamak yapmak istiyorum. Şu an bile kahve içiyorum yanında çikolata yememek için direniyorum. Katı olmasa da diyete başladım tekrar.o nedenle ölçülü de olsa çikolata yemeyeceğim bir süre. Temmuz 15 ten eylül 7 ye kadar tatil planlarım var. Şimdilik bu beni motive ediyor ve kaçamak yapmıyorum. Sporu da eklersem kısa sürede yeniden incelirim bence. Sizler nasılsınız.? Tartıdaki rakam umarım yüz güldürüyordur

fancynancy ve 0zlem sizin mesajları da alıntıladım ama silinmiş :)

Daha ay başı canım bende yazmadım bir mezura aliver 1 buçuk liraydi. Bu ölçme işi spora başlamaya motive sanki ben normalde kendimi zayıf görüyorum ama ölçülerim öyle demiyor

Bakayım bugün- yarın da ölçeyim olmadı Sibelcim. Eskiden bir yere not da almıştım ölçülerimi, belki onlar da çıkar karşıma. Karşılaştırma olur.

Hayattaki şansım modu olmuş ama bu Fancycim.

Ben görmemişim, tebrikler ördeğim. Harikasın cidden!

Ördeğim, öncelikle her şey için teşekkürler.
Gerçekten emeğin çok büyük.
Ben bu konudan hiç şikayet etmedim ama bence arkadaşlar da espiri olarak söylüyordur.
Sonuçta hepimizin amacı kilo vermek, buranın amacı işi kontrolde tutmak. Cezaların çok faydası olduğunu düşünüyorum. O gün üşeniyorsam, sırf ceza olmasın diye aman boşver yemeyivereyim diyorum.
Cezaları da en geç ertesi gün yapma şeklinde kodladım kendimde.

Ayy, çok geçmiş olsun Didemcim.
Böyle anlarda soğuk kanlı olmak çok önemli ama benim de direkt elim ayağıma dolaşır.
Şükür, bir şey olmamış.

:))
Dünkü agrım uykusuzluktandı önceki gece oğlum belki 20kere gece uyandığından uyuyamadım sonrada uyuyunca geçti normal de hiç bir şey geçirmiyor 2 gün ağrıyor

Anladım. Ben de bir çözümün var zannettim. :)
Fena ağrı olunca, insan her duyduğuna bir hevesleniyor.

Harikasın canım menülerini kaçamaksız görüyorum hep. Tebrikler

azaydidem çok çok geçmiş olsun. Allah korusun tüm cocukları.

Aynen adetlisi var dimi ama... Bu hafta nasıl olacak bakalım pzt bekliyordum ama süpriz oldu ben yarın tartilirim.
Aynen canım bende yarın bekliyordum bugün oldum. Bugün eksideydim ama yarına bir sıkıntı olmaz umarım.

Kızzzlar 2 kg hedefime çok az kalmış ayy bugün sporun dibine vurcammm
Islık ıslık harikasın

Ben de ben de Bu aralar salata modundayım. Hatta bugün de yeşil mercimekli salata deneyeceğim

Ayy, çok geçmiş olsun Didemcim.
Böyle anlarda soğuk kanlı olmak çok önemli ama benim de direkt elim ayağıma dolaşır.
Şükür, bir şey olmamış.
aynen canim cok skur tesekkur ettim

Perşembe de iftar daveti mi olur yaaa
Ben de iftara davetliyim
Tabi insanlar nerden bilsinler cuma tartı günü diye
aynen ne bilsin onuda gectim ben btun hafta iftar davetlerindeydim bide regl hepsi bir araya geldi oyuzden bu haftadan hic umidim yok

Olsun yine de 7'leri görmemek bile bence büyük başarı. Bir nevi koruma yapıyorsun ama biraz üstte koruma olmuş :) ama ben eminim ki sen aklına koyarsan verirsin, Deniz'i kimse tutamaz :)
Kızzzlar 2 kg hedefime çok az kalmış ayy bugün sporun dibine vurcammm
Yaa keşke seni bu hafta listeye alabilseydik birazını haftaya sakla
Hedefcim sevindim böyle düşünmene. Faydam olabiliyorsa ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…